زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چقدر الکی جو سازی می کنی ماه رمضان از 8 تیر شروع می شه و این یعنی اسکیس همون هفته ی اول تیر ماه پس بی خود استرس نده.ممنون.

فرزانه جون جوسازی نیست
خدایی اعلام کرده ازمون ها عملی و تشریحی در خردادا ماه ببرگزار میشه

در ضمن هفته اول تیر کنکور سراسری برگزار میشه به خاطر همین اون هفته سازمان این قدر سرش شلوغ هست که دو باره اسکیس نذاره

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چقدر الکی جو سازی می کنی ماه رمضان از 8 تیر شروع می شه و این یعنی اسکیس همون هفته ی اول تیر ماه پس بی خود استرس نده.ممنون.

صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که الکی جو نیست احتماله هرچیزی وجود داره....

farzaneh si

عضو جدید
صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که الکی جو نیست احتماله هرچیزی وجود داره....

خودتونم می دونید که اینا هیچ کدوم حرفاشون حرف نیست الان باید به جای استرس تمرین کنیم استرس باعث نمی شه سریع کار کنیم برعکس آدما متوقف می کنه و نتیجه ی کارم خوب نمی شه.از من گفتن بود.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یرو بکس منم هستم ....
یک نکته بگم ....من الان یک هفته ای میشه که به خاطر استرس کذایی نتیجه راندمانم به صفر رسیده ....الکی استرس ندین به خودتون ....فقط بگم که من تا الان یه 200 باری سایت این خرابشده رو رفرش کردم ....
آخرش هم فردا دیگه نتایج میاد ...ما باید تلاشمونو خیلی زیاد بکنیم ....ما باید خودمونو واسه آزمون خرداد آماده کنیم ...به نظر من خودمونو واسه سخت ترین شرایط آماده کنیم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عاقا من الان رسیدم قضیه خرداد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mahmoudz

کاربر فعال
سلام دوستان.:)
بطور میانگین در روز چند ساعت اسکیس کار می کنید؟

ترنج

عضو جدید
اگرم اسکیس تو خرداد باشه همه شرایطشون تقریبا یکسانه الان به این چیزا فکر نکنید و فقط تمرین کنید...

همه شرایطشون یکی نیس!!!
منی که تازه می خوام شرو کنم با کسی که از اسفند شرو کرده و چن تا کلاس رفته یکی نیس!:razz:
منی که اسکیسم صفره با اونی که دستش قویه یکی نیستیم!:redface:
ولی راس میگی این دلیلا باید باعث شه بیشتر کار کنیم نه این که...!استرسم فقط باعث می شه راندمانمون بیاد پایین و نتونیم کاری کنیم:(

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترنج جونم بچه ها راست میگن استرس دردی رو دوا نمیکنه فقط باید بشینیم دعا کنیم حداقل همون 29یا 30 ام بشه بقوله کیمیا...

آخرین ویرایش:

mahmoudz

کاربر فعال
سلام. دوستان سایت سنجش کم کم داره رفرش میشه... من چند دقیقه پیش تو سایت بودم و مطلب جدیدی رو مشاهده نکردم ولی حالا یه مطلب جدید برای دوستان کاردانی به کارشناسی add شد... احتمال داره نتایج ارشد هم وارد بشه...

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمامی دوستان فایلی که رعنا جون زحمت کشید را دانلود کنید

برنامه امروز عصر 93/2/21
ساعت شروع : بستگی به خودتون داره از از ساعت 5 تا 10 شب ( لطفا هر کس انجام داد بیاد اعلام کنه و اگر خواست کارشا بزاره)

مدت اسکیس :2:30 ساعت

موضوع اسکیس : موضوع صفحه 6 فایل اکادمی معماری ( فرستاده شده توسط رعنا ) کلوب بعد از مدرسه

مدارک خواسته شده : تحلیل و دیاگرام - پلان 1/100 - مقطع 1/100 - پلان و مقطع به تعداد لازم

تذکر : لصفا به خاطر خودتون بعد از اتمام زمان اصلا کار نکنید

نقد کارها ساعت 10 شب به بعد

هر کس پست را دید و قرار طبق این اسکیس را کار کنه لطفا تشکر بزنه بدونیم چند نفریم

دوستان به جاي استرس امروز عصر اين مو ضوع را كار كنيد
مطمىن باشيد با برنامه پيش بريم تا زمان اسكيس از خيليها سر تريم و نفرات برتر كنكوريم

فقط يك ماه مونده را بچسبيد

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه شرایطشون یکی نیس!!!
منی که تازه می خوام شرو کنم با کسی که از اسفند شرو کرده و چن تا کلاس رفته یکی نیس!:razz:
منی که اسکیسم صفره با اونی که دستش قویه یکی نیستیم!:redface:
ولی راس میگی این دلیلا باید باعث شه بیشتر کار کنیم نه این که...!استرسم فقط باعث می شه راندمانمون بیاد پایین و نتونیم کاری کنیم:(

نه نگران نباش یه تعداد زیادی از کسایی که کلاس میرن سیاهی لشگرن الکی فقط میرن سرکلاس

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من هم هستم ولی چقدر وقت داریم برای کار کردن راستش من هم اوضا ع ام داغونه هم سر دردم دوباره از ظهر شروع شده ،سنجش هم قربونش برم داره نقره داغمون میکنه
من هم سعی می کنم تمرین کنم ،ولی پلان طدن و بقیه چیزهام زیر صفره ،ولی میرم ببینم چی میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا