اسکیس................![]()
وای ...
کیمیا بیچاره شدیم اگه اوایل یا اواسطه خرداد باشه چیییی؟؟؟؟![]()
بابا چقدر الکی جو سازی می کنی ماه رمضان از 8 تیر شروع می شه و این یعنی اسکیس همون هفته ی اول تیر ماه پس بی خود استرس نده.ممنون.
بابا چقدر الکی جو سازی می کنی ماه رمضان از 8 تیر شروع می شه و این یعنی اسکیس همون هفته ی اول تیر ماه پس بی خود استرس نده.ممنون.
صفحه قبل رو بخونی متوجه میشی که الکی جو نیست احتماله هرچیزی وجود داره....
یعنی استرس گرفتم در حده مرگ
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
عاقا من الان رسیدم قضیه خرداد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اسکیس تو خرداده!!!![]()
اگرم اسکیس تو خرداد باشه همه شرایطشون تقریبا یکسانه الان به این چیزا فکر نکنید و فقط تمرین کنید...
اگرم اسکیس تو خرداد باشه همه شرایطشون تقریبا یکسانه الان به این چیزا فکر نکنید و فقط تمرین کنید...
تمامی دوستان فایلی که رعنا جون زحمت کشید را دانلود کنید
برنامه امروز عصر 93/2/21
ساعت شروع : بستگی به خودتون داره از از ساعت 5 تا 10 شب ( لطفا هر کس انجام داد بیاد اعلام کنه و اگر خواست کارشا بزاره)
مدت اسکیس :2:30 ساعت
موضوع اسکیس : موضوع صفحه 6 فایل اکادمی معماری ( فرستاده شده توسط رعنا ) کلوب بعد از مدرسه
مدارک خواسته شده : تحلیل و دیاگرام - پلان 1/100 - مقطع 1/100 - پلان و مقطع به تعداد لازم
تذکر : لصفا به خاطر خودتون بعد از اتمام زمان اصلا کار نکنید
نقد کارها ساعت 10 شب به بعد
هر کس پست را دید و قرار طبق این اسکیس را کار کنه لطفا تشکر بزنه بدونیم چند نفریم
آره منم دیدم.ولی چرا دوباره مطلب رو برداشت از سایت؟؟؟؟![]()
همه شرایطشون یکی نیس!!!
منی که تازه می خوام شرو کنم با کسی که از اسفند شرو کرده و چن تا کلاس رفته یکی نیس!
منی که اسکیسم صفره با اونی که دستش قویه یکی نیستیم!
ولی راس میگی این دلیلا باید باعث شه بیشتر کار کنیم نه این که...!استرسم فقط باعث می شه راندمانمون بیاد پایین و نتونیم کاری کنیم![]()
من خوشحالم که جام جهانیو میبینم .........
خخخخخخخ
ایشالا...انشاا... اونی که حقشه جام پیروزی و ورودش به بهترین دانشگاهی که دوست داره رو بگیره...
بچه ها یه آهنگ دارم گوش میدم!!! خیلی شاد و cool هستش!!! اگه استرس دارین شاید خوب باشه!!! Breathless از گروه The corrs!!! باحاله!!! کلیپشم باحال و گوگلیه!!! دی ال کنین!!!
افکارتو دوس دارم... واشباهَتا
پوزش بابت اسپم