زاینده رود فرو رفته در کما...(ببینید لطفا)

vahid.hp

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود...
شاید این حرف و عکسها خیلی تکراری باشن ولی واقعا...واقعا داره چی به سر ما و ایران ما میاد؟؟؟
واقعا جای تاسف داره که یکی از زیباترین رودخانه های کشور و شریان زندگی بخش شهر اصفهان ماههاست که به این وضعیت مصیبت بار در اومده...
اون از دریاچه ارومیه...این هم از زاینده رود اصفهان...بعدیش چیه و کجاس خدا می داند و بس...
امیدوارم هر چه زودتر شاهد جاری شدن آب در زاینده رود زیبا باشیم...

niaz**

عضو جدید
کاربر ممتاز
غصه نخور عزیز من
بعدیش به امید حق و یاری دوستان
خلیج همیشه فارس

yamaha R6

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فكم افتاد:eek: من عيد سال 84 اصفهان بودم . باورم نميشه اين زاينده روده؟؟؟؟؟:surprised:

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
فكم افتاد:eek: من عيد سال 84 اصفهان بودم . باورم نميشه اين زاينده روده؟؟؟؟؟:surprised:

من که پریسال بودم:(
چی کار دارن میکنن؟؟؟اونم از سی و سه پل!! آخه مترو رو باید از زیر چهارباغ بزنن؟..

خوب که همه کار کردن حالا دارن آزمایش می کنن که مترو رو سی و سه پل تآثیر میذاره یا نه! کاملا از بحث خارج شدم..عذر
عکس آخر دردآوره..

1992.sarina

عضو جدید
عکسای دردناک و غم انگیزی بود:cry:
واقعا نمیدونم باید چی گفت......
یادمه تو یه روز نامه راجبه خشکی زاینده رود بحث بود که می گفتن نمای شهر رو زشت کرده
یکی از نماینده ها گفته بود نمای زشت شهر مهم نیست ،مشکل مهم تر اینه که مردم ما آب واسه خوردن ندارن،واسه همینه که آب رو بستیم!!

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز
حیف واقعا، خیلی تاسف خوردم، سال پیش که اومده بودم یه باریگه آبی میومد، امسال رفتم دیگه شده بود میدون فوتبال!
فکر کنم خشک بودن محیط به پایه های پل هم صدمه بزنه نه؟

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دوهفته پیش اونجا بود دیگه باید اسفالتش کنن واقعا ناراحت کنندست
بعدیش مطمینن کارون هست:cry:

memar_lahijani

عضو جدید
حیف واقعا، خیلی تاسف خوردم، سال پیش که اومده بودم یه باریگه آبی میومد، امسال رفتم دیگه شده بود میدون فوتبال!
فکر کنم خشک بودن محیط به پایه های پل هم صدمه بزنه نه؟

دقیقا.فکر میکنم مصالح پایه های پل آهکی هستن و آهک از مصالحی هست که در مجاورت آب زنده و سالم می مونه.