روابط اجتماعي دختران و پسران

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام دوستان
عجب تاپیکی شده تو 2 روز اینهمه پست.......

به نظر من آیات قرآن رو نباید سرسری ( اینطوری که الان بهش نگاه می شه )نگاه کرد! این آیات هر کدوم شان نزول دارن، این کتاب برای تمام زمانهاست ، پس باید قوانینی که ازش برداشت میشه تحول پیدا کنه ، نه اینکه آدما رو در سطح اون نگه داریم و تربیت کنیم:redface:
با سلام خدمت دوست عزیزم نازنین.
فکر کنم منظورتون پست من بود.
من یه کم خلاصه مطلبو بیان کردم. ولی به نظرم مباحثی که گفتم مباحثی نبودن که در طول زمان تغییر کرده باشن.البته مسئله خلوت یه کم توضیح داره.
ولی اگه در این زمینه مطلبی هست که من متوجه نشدم خوشحال میشم مطرح کنید.

ارچی راست میگه
برین دیگه سر جزییات و چگونگی و اصلا خوبه یا بده!
من به عنوان یه پسر و کسی که حداقل با کسایی دوست بودم یا هستم میتونم بگم جزوه گرفتن یه پسر از یه دختر میتونی 95% از روی غرض باشه .
من خودم چون اکثرا جزوه مینویسم نیازی بهشون پیدا نکردم ولی دوستایی رو دیدم که به همین قصد رفتن جلو .
راه حلشم اینه که بنظر من اگه دختربخواد که رابطه جور نشه نباید چراغ سبز همون اولنشون بده یعنی حداقل یکم بد اخلاق باشه ! (نه اینکه با فحش جزوه بده ها!! ) منظورم اینه که یکم اخم شاید واسه جور نشدن رابطه نیاز باشه !
اگه هم بخوان جور شه که دیگه کار خیلی راحته .....
راه زیاد داره ;)

مهدي از تهران

عضو جدید
ارچی راست میگه
من به عنوان یه پسر و کسی که حداقل با کسایی دوست بودم یا هستم میتونم بگم جزوه گرفتن یه پسر از یه دختر میتونی 95% از روی غرض باشه .
من خودم چون اکثرا جزوه مینویسم نیازی بهشون پیدا نکردم ولی دوستایی رو دیدم که به همین قصد رفتن جلو .
راه حلشم اینه که بنظر من اگه دختربخواد که رابطه جور نشه نباید چراغ سبز همون اولنشون بده یعنی حداقل یکم بد اخلاق باشه ! (نه اینکه با فحش جزوه بده ها!! ) منظورم اینه که یکم اخم شاید واسه جور نشدن رابطه نیاز باشه !
راه زیاد داره ;)

اي بابا پس در دوران ليسانس اينهمه دختر ازم جزوه مي‌‌گرفتن بخاطر دست خط خوب من نبود .:eek: پس سرم كلاه رفت . قصد ديگه‌اي داشتن . ميگم چرا هميشه با لبخند جزوه مي‌گرفتن . منم به خيال خودم براي اينكه راحتتر باشن با بهترين خط مي‌نوشتم . :razz:
اي دل غافل :biggrin::)

phalagh

مدیر بازنشسته
ارچی راست میگه
راه زیاد داره ;)
دقیقا زدید تو خال
چیزی که در روابط اجتماعی دو جنس مخالف مطرح میشه اینه که دست کم به دو نکته باید توجه بشه:
1. رعايت حياو عفاف كه فراتر از پوشش و حجاب است.
2. تكبر ورزى دخترانه.

اي بابا پس در دوران ليسانس اينهمه دختر ازم جزوه مي‌‌گرفتن بخاطر دست خط خوب من نبود .:eek: پس سرم كلاه رفت . قصد ديگه‌اي داشتن . ميگم چرا هميشه با لبخند جزوه مي‌گرفتن . منم به خيال خودم براي اينكه راحتتر باشن با بهترين خط مي‌نوشتم . :razz:
اي دل غافل :biggrin::)
شاید !
ولی اگه خوب خونده باشی گفته بودم پسرا از دخترا میگیرن !
دیگه در مورد جزوه گیریهدختر ار پسر چندان اصلاع ندارم
خودشون باید بیان بگن ....

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
یادم هست که یک روز سر یکی از کلاس های درس نشسته بودم... (دروس عمومی) استادمون هم یکی از این حجت ال اسلام ها بود.. بحث دباره روابط پسرو دختر بود که می گفت اگر پسری با دختری بخواهد حرف بزند باید حتما در رابطه با مسائل درسی باشد مثلا پسر همسایه با دختر همسایه فقط می توانند درباره دروس ریاضیات بحث کنند:surprised: یکی از بچه ها پرسید استاد اگر سوال پیچیده باشه اون وقت چی؟ استاد هم گفت شما برو درس من رو حذفش کن.:D

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
عجب تاپیکی شده تو 2 روز اینهمه پست.......

به نظر من آیات قرآن رو نباید سرسری ( اینطوری که الان بهش نگاه می شه )نگاه کرد! این آیات هر کدوم شان نزول دارن، این کتاب برای تمام زمانهاست ، پس باید قوانینی که ازش برداشت میشه تحول پیدا کنه ، نه اینکه آدما رو در سطح اون نگه داریم و تربیت کنیم:redface:

مشکل همین جاست که ما زمانها رو با هم قاطی می کنیم، ما داریم توی قرن بیست و یک زندگی می کنیم نه دوران تیرکمون سنگی ، قوانین و نیازهای الان با اون زمان خیلی فرق می کنه ، ای کاش اینارو با هم قاطی نمی کردیم

در این جامعه به نظر شما چند درصدجوانان برای ارتباط دختر وپسر

به گفته های قرآن عمل میکنن

به نظر من که 10 درصد

بهتره بپرسیم چند درصد از جوون ها اصلا قرآن رو خوندن و یا از مضمون اون با اطلاعند که بخوان بهش عمل کنن؟

واقعا چند درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شاید !
ولی اگه خوب خونده باشی گفته بودم پسرا از دخترا میگیرن !
دیگه در مورد جزوه گیریهدختر ار پسر چندان اصلاع ندارم
خودشون باید بیان بگن ....

من خیلی از پسرا جزوه میگرفتم
تنها دلیلش هم این بود که همیشه یا دیر می رسیدم به کلاس
یا اصلا نمی رفتم
و چون توی پس دادن جزوه بد قول بودم، دخترا بهم جزوه نمی دادن
مجبور بودم از پسرا جزوه بگیرم
که ماشالا از بس بد خط و نافهموم بود بیشتر منجر به افتادن واحد می شد ،
اما هیچ وقت ، هیچ کدوم برام مسئله ای رو بوجود نیاورد

PersiaN_PulsE

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم هست که یک روز سر یکی از کلاس های درس نشسته بودم... (دروس عمومی) استادمون هم یکی از این حجت ال اسلام ها بود.. بحث دباره روابط پسرو دختر بود که می گفت اگر پسری با دختری بخواهد حرف بزند باید حتما در رابطه با مسائل درسی باشد مثلا پسر همسایه با دختر همسایه فقط می توانند درباره دروس ریاضیات بحث کنند:surprised: یکی از بچه ها پرسید استاد اگر سوال پیچیده باشه اون وقت چی؟ استاد هم گفت شما برو درس من رو حذفش کن.:D

اره بابا این جور استادا منم داشتم
ولی یه استاد تو درس اخلاق داشتم , نقره کار , می گفت هر پسر باید با 5 دختر رابطه داشته باشه تا بتونه از مییونشون انتخاب درست رو انجام بده, خیلی هم جدی صحبت می کرد....
نظر خاصی ندارین؟؟ من خودم تا حدودی موافقم.......

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره بابا این جور استادا منم داشتم
ولی یه استاد تو درس اخلاق داشتم , نقره کار , می گفت هر پسر باید با 5 دختر رابطه داشته باشه تا بتونه از مییونشون انتخاب درست رو انجام بده, خیلی هم جدی صحبت می کرد....
نظر خاصی ندارین؟؟ من خودم تا حدودی موافقم.......
ایشون در مورد دخترا نظری نداشتند؟؟؟؟؟؟؟؟

مشکلی نیست به هر تعدادی که شما رابطه داشتی باشی ، طرف مقابلت هم به همون تعداد با پسرا رابطه داشته
این اصل اثبات شده است

از دیوار خونه ی هرکی بری بالا
از دیوار خونه ات می رن بالا;)

mortazavi

عضو جدید
متاسفانه هیچ دختری به قصد شناخت بایک پسر، دوست و آشنا نمیشن
قصد آنها برای ازدواج است

آیارابطه بین دو جنس مخالف همیشه به پیوند های عاطفی و صمیمی منجر میشه

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر میکنم شما مسئله جروه رو خیلی بزرگش کردین بابا اصلا اینقدر ها مهم نیست...ترم پیش یه دختره تقریبا همه جلسات جزوه منو میگرفت و حتی شماره هم دیگه رو هم داشتیم ولی این ترم حتی یه بارم همدیگرو ندیدیم ... یعنی میشه به این رابطه گفت جی اف بی افی؟؟! :surprised:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا كه براي طرز فكر شما متاسفم اقاي مرتضوي فقط همين مي تونم بگم :mad:

سلام اجی نازی :w36:

نازی جون حرف آقای مرتضوی به طور مطلق درست نیست ولی تا حدودی درست میگه به نظر منم بیشتر دخترا دوست دارن وقتی با کسی دوست میشن سریع بحثو بکششونن به سمت ازدواج :w46:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام خدمت دوست عزیزم نازنین.
فکر کنم منظورتون پست من بود.
من یه کم خلاصه مطلبو بیان کردم. ولی به نظرم مباحثی که گفتم مباحثی نبودن که در طول زمان تغییر کرده باشن.البته مسئله خلوت یه کم توضیح داره.
ولی اگه در این زمینه مطلبی هست که من متوجه نشدم خوشحال میشم مطرح کنید.

مباحثی که گفتی فلق جون عوض نشده ، هنوز هستن کساییکه پشت سر آدم بهتره راه نرن، یا با کوچکترین خنده ای ...... اما اینجور آدما در این دوره زمونه که جنس مونث همه جا هست ، تنها هم هست، حتی تو همه ی جوامع بی حجاب هم هست ، کارشون زاره :biggrin: این آدمای دورو بر ما هم ندید بدید نیستن والا! با این همه فیلم خارجی که تو صدا و سیما ی خودمون پخش میشه ( بگذریم که درصد بالایی از مردم ماهواره دارن!) که همه از بچگی می بیننشون، یا باید خیلی مریض باشن _ چون اگه با مواردی که گفتی و تو قرآن اومده ، این جور آدما دیگه واسشون رمق نمی مونه ، چون هر لحظه دارن وسوسه میشن!!!! _ یا اینکه سالم باشن و به مسایل اطرافشون خو گرفته باشن که دیگه جایی برای اینهمه سخت گیری از جانب ما نمی مونه.
امیدوارم مطلبو کامل گفته باشم که در عصر ارتباطات :surprised:دیگه ظرفیت آدمی لاجرم باید بالا بره وگرنه.......... فاتحه اش خونده س........
دیگه گذشت اون دوره زمونه که فقط زنهای با مسلک خودتو می دیدی و همه برات رعایت می کردن... خیلی ها تو کشورهای بیگانه دارن زندگی می کنن. اگه قرار باشه همه رعایت کنن که
نمی شه...

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه هیچ دختری به قصد شناخت بایک پسر، دوست و آشنا نمیشن
قصد آنها برای ازدواج است

آیارابطه بین دو جنس مخالف همیشه به پیوند های عاطفی و صمیمی منجر میشه

چه حرفایی می زنی!!
اگه اینجوری باشه که دخترا خیلی اوضاعشون خیطه ! :surprised: همینه دیگه ! اگه همیشه روابط دختر و پسر رو به صورت دو جنسی ببینیم بهتر از این نمی شه.....:razz:

phalagh

مدیر بازنشسته
مباحثی که گفتی فلق جون عوض نشده ، هنوز هستن کساییکه پشت سر آدم بهتره راه نرن، یا با کوچکترین خنده ای ...... اما اینجور آدما در این دوره زمونه که جنس مونث همه جا هست ، تنها هم هست، حتی تو همه ی جوامع بی حجاب هم هست ، کارشون زاره :biggrin: این آدمای دورو بر ما هم ندید بدید نیستن والا! با این همه فیلم خارجی که تو صدا و سیما ی خودمون پخش میشه ( بگذریم که درصد بالایی از مردم ماهواره دارن!) که همه از بچگی می بیننشون، یا باید خیلی مریض باشن _ چون اگه با مواردی که گفتی و تو قرآن اومده ، این جور آدما دیگه واسشون رمق نمی مونه ، چون هر لحظه دارن وسوسه میشن!!!! _ یا اینکه سالم باشن و به مسایل اطرافشون خو گرفته باشن که دیگه جایی برای اینهمه سخت گیری از جانب ما نمی مونه.
امیدوارم مطلبو کامل گفته باشم که در عصر ارتباطات :surprised:دیگه ظرفیت آدمی لاجرم باید بالا بره وگرنه.......... فاتحه اش خونده س........
دیگه گذشت اون دوره زمونه که فقط زنهای با مسلک خودتو می دیدی و همه برات رعایت می کردن... خیلی ها تو کشورهای بیگانه دارن زندگی می کنن. اگه قرار باشه همه رعایت کنن که
نمی شه...
عزیزم حرف شما درست.
اتفاقا مشکل از همون ماهواره و اینا شروع میشه.(نه اینکه با ماهواره مخالف باشم) منظورم اینه که وقتی شبکه های آنچنانی رو میبینن فکر نمیکنی بیشتر وسوسه میشن.
و وقتی یه دختر باهاشون آنچنانی حرف میزنه و اونا هم دلشون مریض باشه نمیشه پیش بینی کرد که چی میشه.
تا چه حد به ادمای دور و برت مطمئنی؟ اگه تعداد چنین افرادی حتی 0.1 درصد هم باشه آیا احتیاط شرط عقل نیست؟؟مگه من تا چه حد به همکلاسیم یا به همکارم مطمئنم و چقد شناخت دارم که جزء این افراد مریض دل نباشه؟؟ من چه میدونم تو سرش چی میگذره؟ این منم که میتونم با رفتارم رفتار اونم کنترل کنم.(البته نه 100 درصد)

mahtabi

مدیر بازنشسته
سلام به همه وتشکر از آسمان جان
به نظرم بحث جالبیه البته اگه طبق عنوان تاپیک پیش بره
خوب به نظر من یه رابطه ی اجتماعی تعریف مشخصی داره.و اصلا نباید به این مسئله که دختر یا پسر هستی توجه بشه(البته به اون معنا)
ما ادما چه بخوایم چه نخوایم به اینکه با یکی در ارتباط باشیم نیاز داریم حالا اون یکی میتونه دختر یا پسر باشه.
اما حالا چرا ما به این مسئله با دید دختر یا پسر بودن نگاه میکنیم کاملا معلومه ،چونکه ما در محیطی بزرگ شدیم که همیشه بین دختر و پسر یه فاصله و یه حایل گذاشتن و نذاشتن این دو بپذیرن که هر دو میتونن با هم در ارتباط باشن یه ارتباطی که هر انسانی با یگری داره و اصلا به جنسیت ربطی پیدا نمیکنه.

درسته که همه ظرفیت همچین ارتباطی رو ندارن و اونم باز به محیط برمیگرده اما نمیشه گفت هر دختری با پسری در ارتباطه بخاطر اینکه بیاد بگیرش.
این حرف اصلا منطقی نیست.
بچه ها در اینجا باید به یه چیز توجه کنیم اونم اینه که دختر بخاطرروحیاتش احساسی تر برخورد میکنه اما نه به اون معنا که یکی بیاد خواستگاریش بلکه منظور اینه که ممکنه در رابطش عواطفشش رو هم درگیر کنه.
که باز من معتقدم هر فردی در روابطش با دیگری میتونه حد و مرزی رو تعریف کنه و در واقع باید این براش جا بیفته.

آخرین ویرایش:

venus4164

عضو جدید
ravabet

ravabet

emruz to kelasmun bahs raje be hamin bud rabeteye 2khtar o pesar tu daneshgah ke motaasefane fagat tu masael jensi kholase shod
be nazare shoma chera:eek:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوب اومدی!
تو ایران ......... چی بگم خودتون می دونین دیگه!
تو این خفقان خوب معلومه اگه فرصت گیر بیاری، تردید به خودت راه نمی دی البته اگه پسر باشی (ببخشیدا در مورد همه صدق نمی کنه!) اما اگه دختر باشی کلی اما و اگر به ذهنت می رسه، تو کشور ما به رابطه ی جنسی فقط از جنبه ی هرزگی نگاه می شه!به خاطر همین اگه کسی اونو با به اصطلاح نامحرمی تجربه کنه دیگه واسش 1 بار و ده بار نداره........ اینجا باید یا رومی رومی باشی یا زنگی زنگ:biggrin:

مهدي از تهران

عضو جدید
خیلی خوب اومدی!
تو این خفقان خوب معلومه اگه فرصت گیر بیاری، تردید به خودت راه نمی دی البته اگه پسر باشی (ببخشیدا در مورد همه صدق نمی کنه!) اما اگه دختر باشی کلی اما و اگر به ذهنت می رسه، تو کشور ما به رابطه ی جنسی فقط از جنبه ی هرزگی نگاه می شه!به خاطر همین اگه کسی اونو با به اصطلاح نامحرمی تجربه کنه دیگه واسش 1 بار و ده بار نداره........ اینجا باید یا رومی رومی باشی یا زنگی زنگ:biggrin:

چه جالب . دختر نديده بودم اينقدر صريح صحبت كنه ؟؟؟:razz:

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی دونم منظورت چی بود!
اما هر چی که بود خیلی ممنون !
من عاشق صراحتم.......:w16:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوب اومدی!

کاملا درسته نازنین جان از شفاف سازیت خوشم اومد :biggrin:

ولی یه چیز دیگه هم هست...من فکر میکنم اکثر دخترای ایرانی دچار بی میلی جنسی هم هستن( یعنی بیمارن ) حالا دلیلش میتونه خیلی چیزها باشه مثل همین فضای خفقان توی ایران یا فشارهای روانی والدین روی دخترها :exclaim:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه

نازنین جان ممنون
اگه همه همیشه به همین صراحت حرف می زدند که مشکلی پیش نمیومد . من خودم توی صندلی داغم یه کم صریح صحبت کردم ، بلافاصله همه گفتن آتی واقعا نظرت اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمی دونم کجاش تعجب داره

باز هم میگم مشکل این جاست که اگه خودمون این روابط رو داشته باشیم می گیم طبیعیه ، نیازه ، ولی وقتی یه نفر دیگه رو توی این شرایط میبینیم میگیم واه واه خجالت نمی کشه ببین چه کثافت کاری داره می کنه .

به نظر من یه رابطه ی دوستانه ی سالم بین هر زن و مردی می تونه وجود داشته باشه بدون اینکه با مسئل جنسی درگیر بشه .

اگر کسی نظری غیر از این داشته باشه احتمالا ناشی از یه تجربه ی تلخ و غلطه ، که همیشه در همه ی موارد استثناء هایی هم وجود داره