روابط اجتماعي دختران و پسران

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیزیم اضاف کنم....
اینکه گفتم دخترا مث پسرا با عقلشون تصمیم بگیرن واسه اینه که:
من شخصا عقیده دارم (اینو قبلا هم توی یه تاپیک دیگه گفتم) آقایان ، خلاف خانم ها، بیشتر منطقی فکر می کنن تا احساسی.... به همین دلیل دوست داشتن یک پسر با دوست داشتن یک دختر فرق می کنه.... به نظرم واقعی تره....:whistle:
یعنی پسرا می تونن بین دوست داشتن یک نفر و اینکه از اون شخص فقط خوششون میاد فرق قائل شن!
این خیلی مهمه.....
در روابط دو طرفه ، پسرا کمتر از روی ترحم یا دلسوزی ممکنه ادامه بدن به رابطه!(یک رابطه ی متعادل رو فرض کنید) پس وقتی به این نتیجه برسن که رابطه برای دو طرف بی فایدس یا زیان آوره ، ترک می کنن رابطه رو.... اونم با دلایل معمولا منطقی!:w05:
روشنه الان؟
:lol:

آ.پ

عضو جدید
درسته اما بازم راجع به دخترها هم هميشه اين طور كه مي گي نيست

روناک

عضو جدید
روناک

روناک

یه چیزیم اضاف کنم....
من شخصا عقیده دارم (اینو قبلا هم توی یه تاپیک دیگه گفتم) آقایان ، خلاف خانم ها، بیشتر منطقی فکر می کنن تا احساسی.... به همین دلیل دوست داشتن یک پسر با دوست داشتن یک دختر فرق می کنه.... به نظرم واقعی تره....:whistle:
یعنی پسرا می تونن بین دوست داشتن یک نفر و اینکه از اون شخص فقط خوششون میاد فرق قائل شن!
این خیلی مهمه.....
در روابط دو طرفه ، پسرا کمتر از روی ترحم یا دلسوزی ممکنه ادامه بدن به رابطه!(یک رابطه ی متعادل رو فرض کنید) پس وقتی به این نتیجه برسن که رابطه برای دو طرف بی فایدس یا زیان آوره ، ترک می کنن رابطه رو.... اونم با دلایل معمولا منطقی!:w05:
روشنه الان؟:lol:
سلام من با نظر شما موافقم از اونجا که خودمم دخترم می دونم دخترها رو کسی احساس می زارن که احساس کنن این حس دو طرفس تو روابطشون سعی می کنن منطقی تر تصمیم بگیرن البته با توجه به نوشته های قبل بگم یه دست دادن یا از این قبیل چیزیااز ارزش یه دختر کم نمی کنه در صورتی که طرفشو بشناسه یه چیز دیگه هم بگم ایجاد یه رابطه اگه تنها فقط بر پایه نیاز جنسی باشه درس نیست در صورتی که چیزی که می تونه زمینه ساز یه رابطه عمیق ونزدیک باشه احساس محبت و نزدیکی دو طرفس که به یه رابطه ارزش می ده وتعیین میکنه یه رابطه تا کجا می تونه ادامه داشته باشه نه یه نیاز و هوس انی که یه لخظه هست ولخظه دیگه نه .........

Schneider

مدیر بازنشسته
یه چیزیم اضاف کنم....
این خیلی مهمه.....
روشنه الان؟:lol:
برا من که از قبلم روشن بود که آقا پسرها در 23 تا قبل از 30 سالگی عقل رو در دوست داشتن بیشتر تطبیق میدن تا دختر خانوما؛(یک هیچ آقایون:))
یه موضوعی رو در نظر قبلیتون گفته بودید......
در مورد "عشق اساطیری" و "عشق واقعی"
من میگم آتیش هرچی تندتر باشه زودتر سرد میشه.....برا همین بهتره عاشق نشد و بیشتر "علاقه" مند بود تا دوام قضیه بیشتر بشه.

راستی یه موردی.................یه دختر خانوم وقتی علاقمند میشه، اون علاقه به طرفش انگار خیلی عمق بیشتری داره تا در وجود طرف مقابلش_درسته این؟_در ضمن خیلی هم ناز میشه! :w16:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی یه موردی.................یه دختر خانوم وقتی علاقمند میشه، اون علاقه به طرفش انگار خیلی عمق بیشتری داره تا در وجود طرف مقابلش_درسته این؟_در ضمن خیلی هم ناز میشه! :w16:
دقیقا....
و این می تونه خطر ناک باشه واسش.... چون تقریبا عقلشو به حراج می ذاره با عاشقی!

nadielectron

عضو جدید
مشکل اینه که ما ایرانی ها هرچی رو که از غرب یاد میگیریم جنبه منفی ان را برداشت میکنیم در حالی که اونها همه جزئیات رو مورد توجه قرار میدن و رعایت میکنن به نظر من رابطه سالم و موثر بین دختر و پسر میتونه خیلی مفید باشه مخصوصا در انتخاب های حیاتی آینده باعث میشه که دید انسان نسبت به جنس مخالف بازتز بشه و راحت تر بتونی با افراد مختلف رابطه برقرار کنی خلاصه همیشه در روابط باید شرایط طرف مقابل را در نظر گرفت مخصوصا شرایط دختر ها رو دوست داشتن خیلی خوب و مفید هستش سعی کنیم به خاطر علایق هوس های شخصی ان را به بدبختی و یه عمر پشیمانی تبدیل نکنیم