روابط اجتماعي دختران و پسران

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان همگی توجه کنند الان فلق برای دوستیش حد و مرز قائل شد..پس دید ما خودمون می تونیم رابطه هارو بسازیم!
ببين ساختن حدو مرز يه چيزه اينكه همه حد تورو قبول كنن يه چيز ديگس....
الان من قبول ندارم اين حرف فلق رو به نظر من اگه عرف جامعه قبول كنه كه من با همكلاسم برم بيرون مثلا واسه خريد ايرادي نداره
اين دوستي هست ولي يك دوستي اجتماعي.....
ديگه واقعا دارم مي رم شب همه خوش

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خدا تمام دنیا برای روابطشون تفاوت قائلند..اما ماها (نوعی) قدرت فرق گذاشتن بین همکارمون،همسرمون,همسایمون،همکلاسیمون و .... رو نداریم.

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
می تونی اجازه ندی به جاهای باریک کشیده بشه

درسته ولی کسی هفتیر نذاشته روی شقیقه ات که یالا همین الان جواب بده
می تونی برای فکر کردن وقت بگیری، اینجوری با کلاس تر هم جلوه می کنه;)

و توی همین زمان تصمیم بگیر که چه جوری باهاش برخورد کنی

سخته ولی ممکنه

قبول ندارم

من برای یه کار ترجمه ، برای یه دکتر، باهاش توی کافی شاپ هماهنگ کردم ، هیچ مشکلی هم پیش نیومد ، رابطه ی اجتماعی هم به جای دیگه ای منحرف نشد
من از همه عذر میخوام که اینا میگم ولی اگه احساس بر عقل غلبه کنه اونوقت از بمب اتم هم بدتره!!!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی بحث داغه

دلم نمیاد برم ولی مجبورم

تا فردا و ادامه بحث

شاد و پیروز باشید:gol:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
حامد جان
اگه منظورت از اون نظره(يعني تفاوت بين ارتباط با همسر و دوست و......) بايد بگم من صد در صد موافقم باهات
من هميشه مي گم هر چيزي جاي خودشو داره ...
اما از طرفي به عنوان يه انسان مي شه همه رو دوست داشت و واسشون ارزش قايل شد

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزان منم دارم میرم اگر تونستم فردا هم میان....شب خوش..........الله یارتان!

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم رفتیم سر طراحیمون که فردا کلی باید با استاد دوستی! برقرار کنیم که قبولش کنه.

phalagh

مدیر بازنشسته
ببين ساختن حدو مرز يه چيزه اينكه همه حد تورو قبول كنن يه چيز ديگس....
الان من قبول ندارم اين حرف فلق رو به نظر من اگه عرف جامعه قبول كنه كه من با همكلاسم برم بيرون مثلا واسه خريد ايرادي نداره
اين دوستي هست ولي يك دوستي اجتماعي.....
ديگه واقعا دارم مي رم شب همه خوش
خب همه ما الان داریم از عرف شکایت میکنیم.
بیاین همه چیزو بزارید کنار از قانون گرفته تاعرف تا شرع.
خودتون بشینید قضاوت کنید. قطعا همسر شما دوستانی خواهد داشت. و گاهی اوقات با این دوستانش میره بیرون. فرض کنید یکی از دوستا از جنس مخالف باشه.
همه شما همجنسای خودتون رو خوب میشناسی. از جنس مخالفتون هم شناخت دارید.
خوب آیا اگه همسرتون با دوستش(از جنس مخالف) بره پارک، کافی شاپ یا خرید تا برگرده خونه دلتون هزار راه نمیره.
یا اگه با این یه دفعه دلتون نرفت و این باهم بودنا ادامه پیدا کرد بازم براتون نگرانی ایجاد نمیشه؟؟

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون توي ايران هيچ چيزي سر جاي خودش نيست در نتيجه روابط بين دخترها و پسرها هم سر جاي خودش نيست ... به همين سادگي:w19:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما درایران زندگی میکنیم نه در اروپا
برای ما چیزهای دیگه ای ارزش هستند
روابط دختر و پسر تا نحوی مطلوب که ارزشها را از بین نبرد. وارزش جدا از عرف است

هيچ وقت به اين صراحت نگو ما...چون هيچ وقت براي همه يه چيز مشترك ارزش نيست

من می گم بحث رو به اینجا نکشیم!!!!

آقا حامد من همه تاپيكهارو خوندم به نظرم اين يه نوع خودخواهيه كه نميخواي بحث به جاهايي كشيده بشه كه خودت دوست نداري

خوب آیا اگه همسرتون با دوستش(از جنس مخالف) بره پارک، کافی شاپ یا خرید تا برگرده خونه دلتون هزار راه نمیره.
یا اگه با این یه دفعه دلتون نرفت و این باهم بودنا ادامه پیدا کرد بازم براتون نگرانی ایجاد نمیشه؟؟

چرا هم نگران ميشيم هم دلمون هزار راه ميره ...ولي فقط چون اينجا ايرانه ...
شايد اگه يه مرد ايراني بره خارج از كشور و همسرش با دوستش (كه جنس مخالفش هم هست ) بگرده عين خيالش نباشه

phalagh

مدیر بازنشسته
شايد اگه يه مرد ايراني بره خارج از كشور و همسرش با دوستش (كه جنس مخالفش هم هست ) بگرده عين خيالش نباشه
همونطور که عرض کردم عرف و شرع و قانون و همه چیزو بزارید کنار.
یه لحظه ذهن خودتون رو خالی کنید و تنها چیزی که میزارید فقط شناختی باشه که از دو جنس و روحیاتشون دارید.
حالا جواب بدید.

phalagh

مدیر بازنشسته
با این نظرتون مخالفم.
یه نگاهی به صفحه حوادث و برخی خاطرات از کسانی که مدتی از عمرشون رو خارج از کشور گذروندن بندازید. میبینید که همیشه هم اینطور نیست.یا این که گاهی اوقات حساسیتهای بیجا نسبت به روابط همسرشون نشون دادن که مشکل ایجاد کرده. گاهی وقتا هم حساسیت نشون ندادن و مشکل ایجاد شده. والبته ممکنه حساسیت بجایی هم بوده اما تاثیری نکرده و بالاخره اتفاقی که نباید افتاده.(البته این مسائل عمومیت نداره و فقط به عنوان مثال نقض به کار رفتن.)
البته بگم که این مسئله فقط شامل آقایون نمیشه. در خانما هم به همین شکله.

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونطور که عرض کردم عرف و شرع و قانون و همه چیزو بزارید کنار.
یه لحظه ذهن خودتون رو خالی کنید و تنها چیزی که میزارید فقط شناختی باشه که از دو جنس و روحیاتشون دارید.
حالا جواب بدید.

فلق جان شناختي كه از دو جنس داريم تو اين جمعه اي بوجود اومده كه عرف و شرع و قانون خودشو داره پس نميشه اينارو گذاشت كنار و جواب داد ولي اگه فضاي حاكم بر جامعه ما اينقدر كثيف نبود من به شخصه ميتونستم بگم: نه نگران نميشدم

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب همه ما الان داریم از عرف شکایت میکنیم.
بیاین همه چیزو بزارید کنار از قانون گرفته تاعرف تا شرع.
خودتون بشینید قضاوت کنید. قطعا همسر شما دوستانی خواهد داشت. و گاهی اوقات با این دوستانش میره بیرون. فرض کنید یکی از دوستا از جنس مخالف باشه.
همه شما همجنسای خودتون رو خوب میشناسی. از جنس مخالفتون هم شناخت دارید.
چرا به خدا . اینو راست میگی.

somayeh_2

عضو جدید
یعنی "؟آقایون و خانمهای نسل قدیم نمی ذارن ,به محض اینکه یه خانم با یه آقا روابط اجتماعی برقرار می کنه بیا و ببین .... واه واه چه حرفها .......................

shirin_yalda

عضو جدید
به خدا تمام دنیا برای روابطشون تفاوت قائلند..اما ماها (نوعی) قدرت فرق گذاشتن بین همکارمون،همسرمون,همسایمون،همکلاسیمون و .... رو نداریم.

حامد جان
اگه منظورت از اون نظره(يعني تفاوت بين ارتباط با همسر و دوست و......) بايد بگم من صد در صد موافقم باهات
من هميشه مي گم هر چيزي جاي خودشو داره ...
اما از طرفي به عنوان يه انسان مي شه همه رو دوست داشت و واسشون ارزش قايل شد

منم با صحبت هاتون موافقم.
و فکر می کنم فلق هم تا حدودی منظورش همین بود.

خوب تا این صفحات و خوندم وقتم تموم شد. فعلا باید برم امیدوارم شب بتونم بیام:redface:

R@mtin.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو قبرستون زندگی میکنیم باید خیلی چیزها رو تحمل کنیم من و خیلی از هم سن و سالهام هیچ وقت احساس غرور نکردیم که توی این خاک زندگی میکنیم :/ این ایرانی که اینا ساختن رو من دوست ندارم :/

mortazavi

عضو جدید
اگر دختر یا پسر بی جنبه باشه

و جنبه هیچ کاری رو نداشته باشه از جمله(دوستی،گشتن،ارتباط چه تلفنی و چه غیر تلفنی )

آیا به نظر شما رابطه اجتماعی خوبی برقرار هست ؟

..................................................................

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر دختر یا پسر بی جنبه باشه

و جنبه هیچ کاری رو نداشته باشه از جمله(دوستی،گشتن،ارتباط چه تلفنی و چه غیر تلفنی )

آیا به نظر شما رابطه اجتماعی خوبی برقرار هست ؟

..................................................................
سلام سید جون.
جنبه که اصلا بحثش جداست، آدمی که جنبه نداره خب دیگه چه رابطه ی اجتماعی ، پس فکر کنم جواب سئوالت تو خود سئوال هست.

mortazavi

عضو جدید
در ایران اصلا نمیتونی با دوست دخترت بری بیرون و باش تو پارک قدم بزنی

همینکه به پارک میرسی دو تا بسیجی ببینن که دست دوست دخترت تو دست تو هست بلا فاصله بازداشت گاه

من خودم دیدم که میگم

هر روز کنار سی و سه پل گشت ارشاد هست
آیا کار اینا ارشاده یا دخالت در روابط دختر و پسر

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هيچ وقت به اين صراحت نگو ما...چون هيچ وقت براي همه يه چيز مشترك ارزش نيست

آقا حامد من همه تاپيكهارو خوندم به نظرم اين يه نوع خودخواهيه كه نميخواي بحث به جاهايي كشيده بشه كه خودت دوست نداري

دوسته عزیز من به نظرات تمام بچه ها احترام میزارم و صحبت قبلی من فقط در محدوده ی یک پیشنهاد بود.....

من وقتی دیدم بحث داره به سمت صیغه کردن و.... میره می خواستم بحث روابط اجتماعی منحرف نشه و الا بنده منافاتی با کشیدن بحث به این سمتها ندارم...همش یه پیشنهاد بود!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در ایران اصلا نمیتونی با دوست دخترت بری بیرون و باش تو پارک قدم بزنی

همینکه به پارک میرسی دو تا بسیجی ببینن که دست دوست دخترت تو دست تو هست بلا فاصله بازداشت گاه

من خودم دیدم که میگم

هر روز کنار سی و سه پل گشت ارشاد هست
آیا کار اینا ارشاده یا دخالت در روابط دختر و پسر
به گشت ارشاد می گن همون آزادی که آقایان ازش دم می زنند ولی نوع جدیدشه که مشروطش کردند و اونو با زبان ناخوشایند آموزش می دند!!!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من نمیشه جلوی دوستی بین دختر و پسر رو گرفت...اصلا کار درستی هم نیست.....خب همونطور که دخترا باهم و پسرا با هم دوستن چه ایرادی داره دختر و پسر با هم دوست باشن...از بس که جلوی اینگونه دوستی ها گرفته شد الان یک مقداری این روابط دچار افراط شده....و معنای واقعی و هدف اینجور دوستی ها فراموش شده

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من نمیشه جلوی دوستی بین دختر و پسر رو گرفت...اصلا کار درستی هم نیست.....خب همونطور که دخترا باهم و پسرا با هم دوستن چه ایرادی داره دختر و پسر با هم دوست باشن...از بس که جلوی اینگونه دوستی ها گرفته شد الان یک مقداری این روابط دچار افراط شده....و معنای واقعی و هدف اینجور دوستی ها فراموش شده
سقراط:

به فرزندم هیچ زمان نمی گویم نخور! چون یا از خوردن بیش از حد میمیرد و یا از عطش نخوردن!

mortazavi

عضو جدید
به گشت ارشاد می گن همون آزادی که آقایان ازش دم می زنند ولی نوع جدیدشه که مشروطش کردند و اونو با زبان ناخوشایند آموزش می دند!!!

حامد جان چرا از صحبت من بدت اومد من واقعیت رو گفتم

چون هر روز باچشم خودم کنار سی و سه پل این وضع رو میبینم

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حامد جان چرا از صحبت من بدت اومد من واقعیت رو گفتم

چون هر روز باچشم خودم کنار سی و سه پل این وضع رو میبینم
سید جان حرفه منو نگرفتی منم دارم حرف شمارو تصدیق می کنم اما به نوعی دیگه من هم اصولا" با پدیده ی گشت ارشاد از بیخ و بن مشکل دارم!