ببينيد جناب رحماني
ايني كه شما مي گين يكم ايده آليستيه ولي قبوله....
ايني كه شما مي گين يكم ايده آليستيه ولي قبوله....

احسنت!به نظر من دوستی باید در به کمال رسوندن همدیگه خلاصه بشه، چون اگه این باشه همه چیز هست.
ولی در جامعه امروز ما همه چیز هست که متاسفانه نمیتونه به این معنی برسه.
بنظر من دوستی دو آدم از جنس مخالف همون بی اف جی اف میشه نه چیز دیگه ایخودت اول تعریف کن تا ما هم نظرمون رو سوا سوا بگیم!
ما اول باید بدونیم هدفمون از دوستی چیه و تمامی جوانب رو ارزیابی کنیم!خوب به دوستي به قول شما جي اف بي اف تو جامعه ما مي گن دوستي خياباني...
ولي اونيكي كه من هميشه روش تاكيد داشتم يه دوستي انسانيه كه معمولا بهش مي گن دوستي اجتماعي يعني كاري به نيازهاي غريزي نداره......
بقيه هم نظر بدن لطفا
من اينجا قصدم فقط تعريف بود .......ما اول باید بدونیم هدفمون از دوستی چیه و تمامی جوانب رو ارزیابی کنیم!
دوستیه معمولی دوستیه که توش روابط عاطفی شدید نباشه
مثل یه دختر و پسر که توی دانشگاه از هم جزوه میگیرن و نیت دیگه ای هم ندارن. برای من این موضوع زیاد پیش اومده ،
یا دوستی های خودمون توی همین سایت ، که شاید ساعتها با همدیگه حف بزنیم و درد و دل کنیم اما عاشق همدیگه نشیم
حالا نوع دیگه ای از دوستی:
از همدیگه خوششون میاد
کم کم احساس می کنن که به هم علاقه دارن
دوری همدیگه رو نمی تونن تحمل کنن
و شاید حتی تصمیم به ازدواج بگیرن
این نظر من بود حالا خوبه یا که بده
هیچکس
دوستی:مثل دو تا خطه موازی؛یعنی همیشه در کنار همند،روبروی هم اند،با هم یکسانند.همیشه یک فاصله ی معین دارند؛بهم میرسند امانه در یک دید کوتاه،بلکه در یک افق دید وسیع و در بی نهایت!
بنظر من دوستی دو آدم از جنس مخالف همون بی اف جی اف میشه نه چیز دیگه ای
یعنی پسره دوست دختر داره و دختره دوست پسر!
از یه جرقه کوچیک میتونه شروع شه . جزوه گرفتن توی دانشگاه از یه دختر میتونه بهونه خوبی واسه کسی باشه که به قصد دوستی با دختره میره جلو . قصدش سبزی پاک کردن باهاش که نیست . میتونه بره از یه پسر هم جزوه بگیره
ولی میره از دختر میگیره . تازه خوشگلشک انتخاب میکنه و ازش میگیره !
حالا من نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیتونم دوستی دو جنس مخالف رو جی اف بی اف ندونم !!!
البته یه توضیح هم بدم که دوستی که با حرف زدن شروع میشه نه دوستی که ما الان با پست دادنمون با هم هستیم . این منظورم نیستا
ببين ما داريم عرف جامعه رو بررسي مي كنيماینم یه تعریف درست و به قول آسمون خانوم ایدالیسمه، ولی اینا بدونید اگه به ایده ال فکر نکنید به پست ترین معنی و مفهوم دوستی هم نمیرسید.
نه این طور نیست...دیدی باز اشتباها" دوستی یک پسر و یک دختر رو دیدید.نه من اسم اون اولیا رو نمیذارم دوستی
گرچه میدونم کسی که به قصد جزوه میره ( در مورد پسرا بیشتر صادقه ) هدف دیگه ای هم داره و اون دوستیه
اگه منظورت از بهم رسیدن ، جسمی باشه ( مث ازدواج ) جملتو قبول ندارم چون خیلی ها زود تر از چیزی که فکرشو کنی بهم میرسن !
نه من اسم اون اولیا رو نمیذارم دوستی
گرچه میدونم کسی که به قصد جزوه میره ( در مورد پسرا بیشتر صادقه ) هدف دیگه ای هم داره و اون دوستیه
بله.اتفاقا" سر قضیه ایده آل گرایی داشتم با دوستم امروز تو دانشگاه بحث می کردیم..............ببين ما داريم عرف جامعه رو بررسي مي كنيم
متاسفانه ما ايراني ها همگي ايده آليست هستيم و هميشه در باره ي هر مسيله اي به اوج و حد اعلاش نگاه مي كنيم اين خودش يه دليل عدم پيشرفته.....
اما بحث اينجا درباره ي عرف جامعه هستش
اينكه نيما مي گه رو من از خيلي پسرا شنيدم فكر مي كنن اگه دختري مي گه سلام يعني مي خوام باهات دوست شم و متاسفانه اين فكرو نمي توني از كلشون پاك كني......
سارا جون باید دید آدما عوض بشه ،ببينيد كلا يه نيرويه جاذبه خيلي محكمي بين دو جنس مخالف وجود داره ديگه
حالا فرض ميكنيم يه آقا و خانومي يه جوري(تو دانشگاه ،محل كار و.........)با هم آشنا ميشن و اگه از هم خوششون بياد روابط شون بيشترميشه خوب اين احساس و يه جوري بايد به هم نشون بدن ديگه كه بيشتر لمسيه(مثلا يه بوسيدن يا بغل كردن ساده...)،خوب به نظر شما چيكار بايد بكنن؟(البته تا يه حدي ...ولي چون كسي تو جامعه ما فيضي نبرده از اون ورپل ميافتن...............
برن صيقه كنن؟؟؟؟
قول می دیم نمونه رو زمین تو برو!بچه ها من واسه امشب دارم مي رم
بحث رو زمين نمونه ها....خودتون ادامه بدين....
شب همگي خوش
فکر نمیکنن ! چنین چیز ی هستببين ما داريم عرف جامعه رو بررسي مي كنيم
متاسفانه ما ايراني ها همگي ايده آليست هستيم و هميشه در باره ي هر مسيله اي به اوج و حد اعلاش نگاه مي كنيم اين خودش يه دليل عدم پيشرفته.....
اما بحث اينجا درباره ي عرف جامعه هستش
اينكه نيما مي گه رو من از خيلي پسرا شنيدم فكر مي كنن اگه دختري مي گه سلام يعني مي خوام باهات دوست شم و متاسفانه اين فكرو نمي توني از كلشون پاك كني......
سید.........ما خودمون چوب رو دادیم دسته چماقدارها!به نظر من تو این جامعه ای داریم زندگی میکنیم
هیچ رابطه اجتماعی وجود نداره
اون از حجاب خانومها که با چو ب و چماقه
مثلا اگر تو پارک یه پسر با نامزدش قدم بزنه راحت همین بسیجیا
میندازنش بازداشت گاه به جرم قدم زدن با دختر مردم
تو خود اصفهان پیش اومده که میگم
اصلا رابطه اجتماعی دختر با پسر تو ایران هیچ معنی نداره اونم با وجود قوانین غلط
من می گم بحث رو به اینجا نکشیم!!!!ببينيد كلا يه نيرويه جاذبه خيلي محكمي بين دو جنس مخالف وجود داره ديگه
حالا فرض ميكنيم يه آقا و خانومي يه جوري(تو دانشگاه ،محل كار و.........)با هم آشنا ميشن و اگه از هم خوششون بياد روابط شون بيشترميشه خوب اين احساس و يه جوري بايد به هم نشون بدن ديگه كه بيشتر لمسيه(مثلا يه بوسيدن يا بغل كردن ساده...)،خوب به نظر شما چيكار بايد بكنن؟(البته تا يه حدي ...ولي چون كسي تو جامعه ما فيضي نبرده از اون ورپل ميافتن...............
برن صيقه كنن؟؟؟؟
ببين مي خواستم ببينم كي هوامو داره ها......قول می دیم نمونه رو زمین تو برو!![]()
سارا جون باید دید آدما عوض بشه ،
پدر مادر هامون رو که نمی تونیم عوض کنیم
پس اگه خودمون به این باور برسیم
می تونیم به آینده ی بچه هامون تا حدودی امیدوار باشیم
میدونی شاید واقعا مشکل از قوانین نباشه، مشکل از مجریاشه که یه سری آدم ... رسیدن به جاهایی که نباید باشن.واقعا جای تاسفه
که یک مملکت دارای قوانین بیخود باشه
مثلا اگر شما با نامزدتون برین خیابون بسیجیا میریزن سرت
بابا تو ایران برای رابطه اجتماعی دختر و پسر هیچ امنیتی نیست
ما این درد رو به کی بگیم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | اهمیت روابط زناشویی در دوران سالمندی | گفتگوی آزاد | 0 | |
I | کمک در روابط | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
روابط دانشجو با استاد...پسرا .......دخترا | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
در روابط بعد از ازدواج آقایان دروغگو ترند یا خانم ها ؟! | گفتگوی آزاد | 0 | |