روابط اجتماعي دختران و پسران

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من دوستی باید در به کمال رسوندن همدیگه خلاصه بشه، چون اگه این باشه همه چیز هست.
ولی در جامعه امروز ما همه چیز هست که متاسفانه نمیتونه به این معنی برسه.
احسنت!

همیشه باید از دوستت انتظار کامل شدن باهاشو داشته باشی نه چیزه عکسه اونو!

خودت اول تعریف کن تا ما هم نظرمون رو سوا سوا بگیم!
بنظر من دوستی دو آدم از جنس مخالف همون بی اف جی اف میشه نه چیز دیگه ای
یعنی پسره دوست دختر داره و دختره دوست پسر!
از یه جرقه کوچیک میتونه شروع شه . جزوه گرفتن توی دانشگاه از یه دختر میتونه بهونه خوبی واسه کسی باشه که به قصد دوستی با دختره میره جلو . قصدش سبزی پاک کردن باهاش که نیست . میتونه بره از یه پسر هم جزوه بگیره
ولی میره از دختر میگیره . تازه خوشگلشک انتخاب میکنه و ازش میگیره !

حالا من نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیتونم دوستی دو جنس مخالف رو جی اف بی اف ندونم !!!
البته یه توضیح هم بدم که دوستی که با حرف زدن شروع میشه نه دوستی که ما الان با پست دادنمون با هم هستیم . این منظورم نیستا

مهدي از تهران

عضو جدید
بنام خداي هميشه مهربون
سلام
منم راه مي‌ديد توي بحثتون :child:

از مهمترين عوامل روابط ميان دختر و پسر به هيچ وجه نياز جنسي نيست، بلكه نياز عاطفيست . علائم عاشق شدن يا حجاب در دخترهايي كه حتي خودشونو از اين روابط منع ميكنن به معني مذهبي بودن آنها نيست، بلكه از شرم و حياي شخصي منشاء ميگيره و نمي‌دونن به درونشون چه جوابي بدهند . همينطور در پسرهايي كه خودشونو از اين روابط منع مي‌كنند تا بقول خودشون منحرف نشن . ولي هر كي ندونه ما پسرا كه مي‌دونيم اونا در قبال سركوب اين حس عاطفي از اون طرف پشت بام مي‌افتن . و بي حجابي بعضي دخترها به نشانه‌ي بي ديني آنها نيست . منشاء اكثر ارتباط هاي دختر و پسر ذاتاً چيزي نيست جز اينكه كه انسان موجودي عاطفي هست . مگه ميشه عاطفه رو كه حسي غريزي هست نابود كرد . عاطفه . علاقه . دوستي اينها همه يك معني داره و اجزاء لاينفك نيست . منتهي آدم اراده داره و مي‌تونه معقولانه غريزه جنسي رو از عاطفه جدا كنه . پس جاي بحث زياده . بازم سر ‌‌ميزنم . راستي من تاحالا با آسمون اعتماد بحث نكرده بودم . فرصت خوبيه با هم بيشتر در اين تاپيك آشنا بشيم . بازم سر مي‌زنم . فعلاً درود و صد بدرود .

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب به دوستي به قول شما جي اف بي اف تو جامعه ما مي گن دوستي خياباني...
ولي اونيكي كه من هميشه روش تاكيد داشتم يه دوستي انسانيه كه معمولا بهش مي گن دوستي اجتماعي يعني كاري به نيازهاي غريزي نداره......
بقيه هم نظر بدن لطفا
ما اول باید بدونیم هدفمون از دوستی چیه و تمامی جوانب رو ارزیابی کنیم!

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه تعریف درست و به قول آسمون خانوم ایدالیسمه، ولی اینا بدونید اگه به ایده ال فکر نکنید به پست ترین معنی و مفهوم دوستی هم نمیرسید.

دوستیه معمولی دوستیه که توش روابط عاطفی شدید نباشه

مثل یه دختر و پسر که توی دانشگاه از هم جزوه میگیرن و نیت دیگه ای هم ندارن. برای من این موضوع زیاد پیش اومده ،
یا دوستی های خودمون توی همین سایت ، که شاید ساعتها با همدیگه حف بزنیم و درد و دل کنیم اما عاشق همدیگه نشیم

حالا نوع دیگه ای از دوستی:
از همدیگه خوششون میاد
کم کم احساس می کنن که به هم علاقه دارن
دوری همدیگه رو نمی تونن تحمل کنن
و شاید حتی تصمیم به ازدواج بگیرن

این نظر من بود حالا خوبه یا که بده
هیچکس

نه من اسم اون اولیا رو نمیذارم دوستی
گرچه میدونم کسی که به قصد جزوه میره ( در مورد پسرا بیشتر صادقه ) هدف دیگه ای هم داره و اون دوستیه

دوستی:مثل دو تا خطه موازی؛یعنی همیشه در کنار همند،روبروی هم اند،با هم یکسانند.همیشه یک فاصله ی معین دارند؛بهم میرسند امانه در یک دید کوتاه،بلکه در یک افق دید وسیع و در بی نهایت!

اگه منظورت از بهم رسیدن ، جسمی باشه ( مث ازدواج ) جملتو قبول ندارم چون خیلی ها زود تر از چیزی که فکرشو کنی بهم میرسن !

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نیما جان می خوام از خودم برات مثال بزنم ، چون خودمو بزرگ کردم:biggrin:

با خیلی از دخترها که اسمهای بزرگی دارن در حد دوستی اجتماعی رابطه داشتم(به عنوان برنامه ریز،مشاور و ... در حیته ی همون کارهای تحقیقاتی) ولی باور کن نه من هدف به اصطلاح غریزی داشتم و احیانا" نه اونا.بیش از این که خوشحال باشم که بهشون نزدیکم و.... خوشحال بودم که تونستم تو ذهنشون چهره ی خوبی از خودم به یادگار بزارم و با حضور من پروژه هاشون به موفقیت رسید.پس دیدی که حقیقت چیزی نیست که همه جا میبینیم!

sara_r

کاربر بیش فعال
بنظر من دوستی دو آدم از جنس مخالف همون بی اف جی اف میشه نه چیز دیگه ای
یعنی پسره دوست دختر داره و دختره دوست پسر!
از یه جرقه کوچیک میتونه شروع شه . جزوه گرفتن توی دانشگاه از یه دختر میتونه بهونه خوبی واسه کسی باشه که به قصد دوستی با دختره میره جلو . قصدش سبزی پاک کردن باهاش که نیست . میتونه بره از یه پسر هم جزوه بگیره
ولی میره از دختر میگیره . تازه خوشگلشک انتخاب میکنه و ازش میگیره !

حالا من نمیدونم چرا هر چی فکر میکنم نمیتونم دوستی دو جنس مخالف رو جی اف بی اف ندونم !!!
البته یه توضیح هم بدم که دوستی که با حرف زدن شروع میشه نه دوستی که ما الان با پست دادنمون با هم هستیم . این منظورم نیستا

سبزي پاك كردن مال قديم بود آقا نيما .............
الان سبزي پاك شده اومده...............:w16:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یه تعریف درست و به قول آسمون خانوم ایدالیسمه، ولی اینا بدونید اگه به ایده ال فکر نکنید به پست ترین معنی و مفهوم دوستی هم نمیرسید.
ببين ما داريم عرف جامعه رو بررسي مي كنيم
متاسفانه ما ايراني ها همگي ايده آليست هستيم و هميشه در باره ي هر مسيله اي به اوج و حد اعلاش نگاه مي كنيم اين خودش يه دليل عدم پيشرفته.....
اما بحث اينجا درباره ي عرف جامعه هستش
اينكه نيما مي گه رو من از خيلي پسرا شنيدم فكر مي كنن اگه دختري مي گه سلام يعني مي خوام باهات دوست شم و متاسفانه اين فكرو نمي توني از كلشون پاك كني......

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گرچه میدونم کسی که به قصد جزوه میره ( در مورد پسرا بیشتر صادقه ) هدف دیگه ای هم داره و اون دوستیه

اگه منظورت از بهم رسیدن ، جسمی باشه ( مث ازدواج ) جملتو قبول ندارم چون خیلی ها زود تر از چیزی که فکرشو کنی بهم میرسن !
نه این طور نیست...دیدی باز اشتباها" دوستی یک پسر و یک دختر رو دیدید.
رسیدن به ازدواج به نظر من رسیدن به یک محدود ه ی دیده کوتاهه.....................
من اگر با توی پسر نوعی دوستم؛هیچ موقع سلایقمون یکی نمیشه ولی در فرای دوستی می تونیم به یک حد ایده آل برسی......
حالا می خواد ازدواج(دختر و پسر)...مرگ.........دوری..... یا هر چیز باشه که به دو طرف بستگی داره!

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که آدما متاسفانه دمشون را غنیمت میشمرن، یعنی میگن بذار این عمل(دوستی) در حال انجام بشه، بعدش با خداست.اما نمیدونن که ممکنه همین یه لحظه فکر و تامل نکردن ممکنه چه آسیبهای جدی و مشکلی در بر داشته باشه، ممکنه یکی این وسط دل ببنده و اونیکی...
حالا بیا و اینا درستش کن
میشه شبیه این
روزگاری که دلت پیش دلم بود گرو دامان مرا سخت گرفتی که مرو
حالا که دلت به دیگران مایل شد کفش کج مرا راست نمودی که برو
پس آدم!(همونطور که از اسمش پیداست) بهتره یخورده دور اندیشی پیشه کنه در همچین مواقعی.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

نیما من خودم اینو تجربه کردم
توی دانشگاه هم من از خیلی از پسرا جزوه گرفتم
هم پسرا از من جزوه گرفتن
ولی هیچ کدوم به دوستی جی اف بی اف تبدیل نشد

یعنی تو تا حالا از هیچ دختری جزوه نگرفتی؟
یا از هرکی گرفتی باهاش دوست شدی؟

atish_baran

عضو جدید
کاربر ممتاز
:gol:نیما یه جورایی حق داره اما تو هر چیزی استثنا هم هست ...

هستن دوستی هایی که حتی محبتم توش هست اما عاشقانه نیست ،ساده است​

و بر عکس پراند کسانی که فقط برای خوش گذرونی با یکی دوست میشن یا با دوست داشتن انتخاب نمیکنن و با چشم ظاهر انتخاب میکنن ...براشون شخصیت مهم نیست ...چیزای دیگه ای اومده که جای شخصیت و توی انتخاب گرفته....:gol:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من واسه امشب دارم مي رم
بحث رو زمين نمونه ها....خودتون ادامه بدين....
شب همگي خوش

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه ما ايراني ها همگي ايده آليست هستيم و هميشه در باره ي هر مسيله اي به اوج و حد اعلاش نگاه مي كنيم اين خودش يه دليل عدم پيشرفته.....
اينكه نيما مي گه رو من از خيلي پسرا شنيدم فكر مي كنن اگه دختري مي گه سلام يعني مي خوام باهات دوست شم و متاسفانه اين فكرو نمي توني از كلشون پاك كني......
بله.اتفاقا" سر قضیه ایده آل گرایی داشتم با دوستم امروز تو دانشگاه بحث می کردیم..............

به نظر من جامعه ی امروزی که به شکل شبه مدنی اداره می شه صحبت از ایده آل بودن تمامی شرایط مثل گفتن یه لطیفه ی بامزه هست!

sara_r

کاربر بیش فعال
ببينيد كلا يه نيرويه جاذبه خيلي محكمي بين دو جنس مخالف وجود داره ديگه
حالا فرض ميكنيم يه آقا و خانومي يه جوري(تو دانشگاه ،محل كار و.........)با هم آشنا ميشن و اگه از هم خوششون بياد روابط شون بيشترميشه خوب اين احساس و يه جوري بايد به هم نشون بدن ديگه كه بيشتر لمسيه(مثلا يه بوسيدن يا بغل كردن ساده...)،خوب به نظر شما چيكار بايد بكنن؟(البته تا يه حدي ...ولي چون كسي تو جامعه ما فيضي نبرده از اون ورپل ميافتن...............
برن صيقه كنن؟؟؟؟

mortazavi

عضو جدید
به نظر من تو این جامعه ای داریم زندگی میکنیم

هیچ رابطه اجتماعی وجود نداره

اون از حجاب خانومها که با چو ب و چماقه

مثلا اگر تو پارک یه پسر با نامزدش قدم بزنه راحت همین بسیجیا

میندازنش بازداشت گاه به جرم قدم زدن با دختر مردم
تو خود اصفهان پیش اومده که میگم

اصلا رابطه اجتماعی دختر با پسر تو ایران هیچ معنی نداره اونم با وجود قوانین غلط

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با این حرفت کاملا موافقم، متاسفانه تو جامعه جدید ایران به دلیل فشارها و محدودیتهایی که وجود داشته و الان هم گاهی به چشم میخوره ، ماها همه چیز را در حد افراطی انجام میدیم و تعدد دوست را به نوعی شخصیت و موقعیت برتر در بین افراد همجوار میدونیم.
این معنا حتی امروزه در بین افراد متاهل ما هم به وفور یافت میشه (مردها) و مثل یه قارچ داره پیشرفت میکنه.

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فرض ميكنيم يه آقا و خانومي يه جوري(تو دانشگاه ،محل كار و.........)با هم آشنا ميشن و اگه از هم خوششون بياد روابط شون بيشترميشه خوب اين احساس و يه جوري بايد به هم نشون بدن ديگه كه بيشتر لمسيه(مثلا يه بوسيدن يا بغل كردن ساده...)،خوب به نظر شما چيكار بايد بكنن؟(البته تا يه حدي ...ولي چون كسي تو جامعه ما فيضي نبرده از اون ورپل ميافتن...............
برن صيقه كنن؟؟؟؟
سارا جون باید دید آدما عوض بشه ،
پدر مادر هامون رو که نمی تونیم عوض کنیم
پس اگه خودمون به این باور برسیم
می تونیم به آینده ی بچه هامون تا حدودی امیدوار باشیم

فکر نمیکنن ! چنین چیز ی هست
گفتم که در مورد پسرا بیشتر صادقه . یعنی پسر در اسن زمینه بیشتر کنجکاوی و شیطونی میکنه
حالا هر کسی به نوعی ...
چیزی هم که حامد جان میگن یه نوع دوست دختر بودنه دیگه . شما که با پسر همکاری نکردید حامد جان !
و حتما هم اگه شرایط اقتضا میکرد دوست داشتین که 24 ساعت وقت بذارین و باهم انجامش بدید ...
این تلاش خودش به نوعی دوستی می انجامه دیگه ؟

آخرین ویرایش:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها قصد اسپم ندارم
ولی چرا توی بعضی از پست ها تنکس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من تو این جامعه ای داریم زندگی میکنیم

هیچ رابطه اجتماعی وجود نداره

اون از حجاب خانومها که با چو ب و چماقه

مثلا اگر تو پارک یه پسر با نامزدش قدم بزنه راحت همین بسیجیا

میندازنش بازداشت گاه به جرم قدم زدن با دختر مردم
تو خود اصفهان پیش اومده که میگم

اصلا رابطه اجتماعی دختر با پسر تو ایران هیچ معنی نداره اونم با وجود قوانین غلط

سید.........ما خودمون چوب رو دادیم دسته چماقدارها!

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برن صيقه كنن؟؟؟؟
من می گم بحث رو به اینجا نکشیم!!!!

mortazavi

عضو جدید
واقعا جای تاسفه

که یک مملکت دارای قوانین بیخود باشه

مثلا اگر شما با نامزدتون برین خیابون بسیجیا میریزن سرت

بابا تو ایران برای رابطه اجتماعی دختر و پسر هیچ امنیتی نیست

ما این درد رو به کی بگیم

sara_r

کاربر بیش فعال
سارا جون باید دید آدما عوض بشه ،
پدر مادر هامون رو که نمی تونیم عوض کنیم
پس اگه خودمون به این باور برسیم
می تونیم به آینده ی بچه هامون تا حدودی امیدوار باشیم

آخه با اين بلاهايي كه سرمون آوردن و ميارن ،چجوري عوض شه آتي جون؟؟؟

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا جای تاسفه

که یک مملکت دارای قوانین بیخود باشه

مثلا اگر شما با نامزدتون برین خیابون بسیجیا میریزن سرت

بابا تو ایران برای رابطه اجتماعی دختر و پسر هیچ امنیتی نیست

ما این درد رو به کی بگیم
میدونی شاید واقعا مشکل از قوانین نباشه، مشکل از مجریاشه که یه سری آدم ... رسیدن به جاهایی که نباید باشن.
بعد هم یه قسمت از این تقصیرها مال خود ما جووناست، اگه ماها آتو دست کسی ندیم که خب نمیتونن گیر بدن.
آقا بعضیها تو خیلبون کم مونده دیگه ....