سلامسلام دوستان.من کارمو تو اسکچ آپ مدل کردم و خروجی 3ds گرفتم وقتی تو مکس ایمپورتش کردم کل حجم رو یکپارچه آورده و نمیشه تک تک بهش متریال داد.اکسپلود هم نمیشه.راه درست ایمپورت کردنش چیه ؟
سلام دوستان.من کارمو تو اسکچ آپ مدل کردم و خروجی 3ds گرفتم وقتی تو مکس ایمپورتش کردم کل حجم رو یکپارچه آورده و نمیشه تک تک بهش متریال داد.اکسپلود هم نمیشه.راه درست ایمپورت کردنش چیه ؟
ممنون.روی همین حالت هست.توی مکس فایل رو ایمپئرت میکنم از کجا بدونم اتچ شده یا نه؟سلام
توی قسمت optionپنجره اکسپورت نوع export روی چه حالتیه؟
حالت اکسپورت رو روی full hierarchy بذارید و مطمئن باشید که توی مکس حجم رو attach نکرده باشین.
Window-->Model info--> Statistics-->Purge unusedدوستان حجم فایل اسکچاپ چطور میتونم کم کنم؟
به غیر از راه زیر راه دیگه ایی هست؟
in model-deatailes-purge unused سطل رنگ
Window-->Model info--> Statistics-->Purge unused
بعد هم زیپ کردن فایل.
http://de.sergeferrari.com/serge-ferrari-sketch-3/سلام دوستان واسه ترسیم سازه کابلی یا سازه های فضا کار تو اسکچ اپ ایا پلاگین یا روش طراحی خاصی وجود داره ؟ پیشاپیش از راهنماییها و وقتی میزارید ممنونم
دو لایه داره. یکیش تخته و یکیش سه بعدی و از منوی google (تولبار گوگل) میتونید بین این دو حالت تغییر بدیدسلام دوستان عزیز.ممنون میشم به سوال من پاسخ بدید یا منبع آموزشی معرفی کنید.
نحوه وارد کردن نقشه سه بعدی از گوگل ارث به اسکچاپ برای جانمایی مدل.دستور Add location بلدم ولی تصویر دو بعدی میاره وجالب نمیشه.
متاسفانه همیشه ورژن خودش ذخیره میکنه، و برای ذخیره نسخه های پیشین از دستور save as میشه استفاده کردسلام.من اسکچاپم ورژنش 14 هست میخواستم ببینم میشه تنظیم کنم خودش همیشه save as ورژن 8 بگیره بدون اینکه همیشه خودم انتخابش کنم؟
این کار مزیتهای دیگه ای هم داره. یکیشم اینه که میتونید محل تکسچر روی هر سطح رو از کلیک راست روی سطح تغییر بدید و یا کوچک و بزرگتر کنید. یعنی اول باید Edit group یا Edit Component رو بزنید و وارد گروه/کامپوننت بشید و هرنوع ویرایش منجمله تکسچردهی رو انجام بدید.سلام جناب یگانگی.
من جایی خوندم که برای سبک تر شدن کار باید به سطح کامپونت و گروپ ها متریال ندهیم بلکه به سطح داخلی آن متریال بدهیم .ممنون میشم نظرتونو بگید.
سلام ممنونم استاد عزیز لطف کردیhttp://de.sergeferrari.com/serge-ferrari-sketch-3/
دانلودش
http://de.sergeferrari.com/wp-conte...i-2013/sketch/downloads/FerrariSketchV1.1.zip
یا
http://sketchup.google.com/
2) Once this archive is extracted:
- copy the file "FerrariSketch.rb" and the folder "FerrariSketch" in the directory "C:\Program Files\Google\Google SketchUp 7\Plugins" (or equivalent)*;
- copy the folder "FerrariColors" in the directory "C:\Program Files\Google\Google SketchUp 7\Materials" (or equivalent)*.
3) Launch Google SketchUp and open the FerrariSketch tool box by selecting the option "FerrariSketch" in the menu "View -> Toolbars".
* These pathnames depend on the Google SketchUp version (7 or superior) and/or the operating system (XP/Vista/7). You must have administrative rights on these folders.
ممنون میشم اگه امکانش باشه یه توضیح مختصری مارو راهنمایی بفرمایی استاد عزیزممکنه پلاگینی هم باشه ولی اینا که کاری نداره با ابزارای اسکچاپ به راحتی و در کمتر از 5 دقیقه مدل میشه
لطفا به فایل ضمیمه نگاه کنید. با پوش پول و اسکیل و کامپوننت کردن مدل شدهممنون میشم ..یه توضیح مختصر..
سلام عید شمام مبارک
من شنیدم که اسکچ خیلی کاربرد و استفاده داره
سلام عید شمام مبارک
فکر کنم اینجور حجمارو باید با راینو کشید؛ راینو برای اینجور حجمایی عالیه..
من شنیدم که اسکچ خیلی کاربرد و استفاده داره
اگه خیلی ماهر باشی شاید بتونی..
ولی دوستمون درست میگن
راینو خیلی بهتره و 3d max هم میتونه این کارو انجام بده..
چون نرم افزارش باید بتونه حجم های منحنی رو خوب درباره..اسکچ یخورده ضعیفه.ولی نشد نداره
این جور فرم ها با مایا راحت در میاد
با ابزار extrude tools اول حجمش رو بسازید و بعد با subdivide and smooth بهش همواری بدید. با مکس هم میتونید اسموتش کنید البتهextrude tools
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |