اینو امتحان کنباسلام اقا من 3dmaxدیزاین2012رو خریدم اما وقتی میخوام نصبش کنم اون مرحله ای که سریال نامبرمیخواد سریال نامبرو میدم تیک سبز روشن میشه اماوقتی product keyرو میدم میگه غلط یعنی ضربدرقرمز میده اینم کدشه 128d1دلیلش چیه خیلی گیرم لطفن راهنمایی کنید
اینو امتحان کن
666-69696969
128F1
128E1
چطوری میتونم از 3d maxدون کمک وی ری یه رندر خوب بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چطوری میتونم از 3d maxدون کمک وی ری یه رندر خوب بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بازم ممنونم از کمکتون. اگر حذف کنم کل 3dmax پاک نمی شه؟ عکسی که فرستادم انجام راه حلیه که شما فرمودید
کلا راست کلیک که می کنم گزینه های Bezier corner, corner, smooth,...... فعال نیست و اصلا وجود نداره و
نمی دونم چطوری این گزینه ها را باید وارد راست کلیک کنم؟
495D1 اینو امتحان کنفایدهی نداشت بتظرتون مشکل چیه؟؟
این مشخصات سیستممه:cpu:AMD Phenom(tm) 8650 Triple-Core Processor (3 CPUs), ~2.3GHz
ram:4
vga:nvidia Geforce 9500 GT
Win:7
بنظرتون ایت سیستم کشش تریدی مکس 64 بیتی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخام به يه پرسپكتيو خارجي نور بدم
چه قسمتايي رو تنظيم كنم؟چطوري نور بدم؟
تا حالا نور خارجي ندادم
ميشه راهنمايي كنين؟
اگه میخوای سریع به بهترین نتیجه برسی همون ویری خوبه-چون منتال ری مبحثش زیاده وچندین سال وقت میبره که خوب یادش بگیری-اگه یادبگیری که خیلی بهتر از ویری نتیجه میده -
با تمرین-وقت گذاشتن-دیدن آموزشهای ویدیویی-یا کتاب و...
نه همون کاری که گفتم رو انجام بدید--همون آدرس
495D1 اینو امتحان کن
ببین سخت افزارات 64 هست یا نه-اگه غیره اینه نمیشه نصب کرد
منظورتونو متوجه نمیشم من که مشخصات سیستمم گفتم منظورتون از سخت افزار کدوم قطعه هستش
تازه ویندوزمو عوض کردم الان خواستم ریویتو تریدی مکسو نصب کنم نرم افزار پیش نیاز اتودسکو که نصب میکنم (منظورمDotNet Framework 4) میره برای نصب اما حین نصب دقیق 1ساعت گذشت اما نصب نشد اما وقتی قیلا ویندوزم 32بیتی بود نصب شده بود فیلا مشخصات سیستممو گفتم دلیلش چی میتونه باشه ایا سیستمم کشش 64بیتو نداره راستی vray 2014 32bitاومده ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی گیرم
ممنون. این کارم کردم اما بازم نشد اصلا گزینه هاش تو راست کلیک نیست.![]()
سلام دوستان
کسی میتونه تنظیمات ذوربین ویری رو برام بگه![]()
Runسلام دوستان عزیز..
3Dmax به یک زبان دیگه برام نصب شده. امکانش هست زبان رو بشه تغییر داد یا باید دوباره نصبش کنم.ممنون میشم از راهنماییتون...![]()
سلام کسی نمیدونه vray 2014 32bitاومده یانه هیچکی تاحالا جوابمو نداده اصلا میاد یانه کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کسی نمیدونه vray 2014 32bitاومده یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا یکی جواب بده اگه میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
راهی هست که بشه حجم فایل مکس رو کم کرد؟؟!!!
کار من مجتمع مسکونیه و با اینکه نصف مدلش مونده و هنوز هیچ متریال و .. ای بهش ندادم، حجمش شده 600 مگ!!!!!
مثلا نمیشه آبجکتایی که متریالشون یکیه و یکی کرد که مکس جدا جدا نشناستشون( گروپ رو میدونم)؟!! این به حجمش کمک میکنه؟
من زیاد وارد نیستم
اگه راه حلی داره بگین لطفا
خوب میتونید اونایی که متریالشون یکیه رو به هم اتچ کنی وبه پروکسی تبدیلش کنی-قبلا یکی از دوستان در مورد پروکسی پرسیده بود تو تایپیک هستمشاهده پیوست 169308این گزینه رو هم فعال کنید حجمش کم میشه-بعد فعال کردنش یه save بگیرید وحجمش رو مقایسه کنیدمیتونید فایل مکس رو zip کنید که حجمش خیلی کم میشه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |