نه میتونی به صورت 2بعدی بیاری بعد تو مکس اکسترود بدی البته قبلش باید نقشه رو تو کد باندری کرده باشیاگر بخواهیم از اتوکد به مکس فایل بیاریم باید کد سه بعدی باشه؟ اخه سی دی اموزشی که من خریدم فایل سه بعدی ایمپورت کرد.
برای این مورد فکر کنم بهتر باشه از vertexاستفاده کنیمشاهده پیوست 164699 یه سوال خیلی مهم. کدوم یکی از اینها باید تیک داشته باشه . ؟؟؟؟ اخه به سختی میخوام دیوار بکشم مستطیلهام دقیقا روی خط ها کد نمی افته. اینشکلی میشه مشاهده پیوست 164706
http://upload7.ir/images/65366452327245334538.jpgمن واحد مکس رو متریک کردم .فایل کد هم به متریک هست. اما وقتی فایل از اتوکد ایمپورت میکنم هوم گیرید هام خیلی بزرگه با این که فاصلشون رو یک متر کردم. پلانم کوچیک میشه . به نظرتون دلیلش چیه؟
از ستون اول هیچ انتخابی نمی خواد فقط ستون دوم رو روی ENDPOINT بذار گوشه مستطیل اول رو درگ کن ببر گوشه اون یکی وقتی سبز شد ولش کن تا گوشه ها به هم مماس بشنمشاهده پیوست 164699
یه سوال خیلی مهم. کدوم یکی از اینها باید تیک داشته باشه . ؟؟؟؟ اخه به سختی میخوام دیوار بکشم مستطیلهام دقیقا روی خط ها کد نمی افته.
اینشکلی میشه مشاهده پیوست 164706
بله... rescale باید تیک داشته باشهاز همینجا متریک میکنم. خود مکس هم متریکه . شما میگی تیک ری اسکیل و بزارم یعنی؟ باندری چجوریه؟
بله... rescale باید تیک داشته باشهاز همینجا متریک میکنم. خود مکس هم متریکه . شما میگی تیک ری اسکیل و بزارم یعنی؟ باندری چجوریه؟
اره باید تیک ری اسکیل رو زده باشی بعد از اون گزینه رو رو متریک یا غیره تنظیم کنی باندری کردن یعنی یکپارچه کردن نقشه 3تا روش داره 1-دستور "BO"وارد میکنی بعد دیوار ها رو انتخاب میکنی 2-با استفاده ار ابزار polyline خط دیوار ها رو میکشی 3-با استفاده از دستور pedit دیوار ها رو یکپارچه میکنیاز همینجا متریک میکنم. خود مکس هم متریکه . شما میگی تیک ری اسکیل و بزارم یعنی؟ باندری چجوریه؟
خوب چرا اول تو اتوكد نميكشي بعد بياري اينجا؟
سلام
خب مشکل شما اینه که کلا انتخاب لاین هاتون برای کانکت رو از اول درست انتخاب نکردین....دقت کنید....برای کانکت درست شما یک خط را در مقابل یک خط کانکت میکنید...درحالی که شما در اون بخش که مشکل دارید ...دارید 3 خط جدا را با یک خط کانکت میکنید
تا حالا به فکر نرسیده بود اما فکر میکنم تو مکس سریعتر درست بشه!!
بازم مطمئن نیستم باید روش کار کنم
ممنون
ببین شما برای اینکه بتونی رو هر قسمت پلانت یه جور ارتفاع بدی یا رنگ بدی باید از روش تبدیل دوبعدی به سه بعدی استفاده کنی به شرطی که قواعد مربوط به اتچ کردن و ولد کردن رو بلد باشی اونقت میتونی از قسمت رو جداگونه حجم بدی یا رنگ بدی با ارتفاع و سلیقه شخصی خودتونمن نمیتونم دیوار هار رو جوری بکشم که همش پیوسته کشیده بشه و حدااکثر دو رنگ بشه . راه حلش چیه؟ و چرا اصلا این حجم تو نمای پرسپکتیو دیده نمیشه؟ مشاهده پیوست 164828
سوال بعدی اینکه . مثلا یکی از این دیوارها ارتفاعش 1.2 هست . من میخوام بدونم چکار کنم هم ارتفاع ها یک رنگ بشه یعنی با هم اکستروذ بشه . و اون یکی هم جدا گونه . مرسی
به جز اون راهی که eiman_masoumi'گفتن میتونی قبل از این که پلانت رو بیاری تو مکس اون هایی که میخوایی هم اتفاع بشه رو تو یه لایه قرار بدی و بعد موقع امپورت تو مکس مثل این شکل عمل کنیمن نمیتونم دیوار هار رو جوری بکشم که همش پیوسته کشیده بشه و حدااکثر دو رنگ بشه . راه حلش چیه؟ و چرا اصلا این حجم تو نمای پرسپکتیو دیده نمیشه؟ مشاهده پیوست 164828 سوال بعدی اینکه . مثلا یکی از این دیوارها ارتفاعش 1.2 هست . من میخوام بدونم چکار کنم هم ارتفاع ها یک رنگ بشه یعنی با هم اکستروذ بشه . و اون یکی هم جدا گونه . مرسی
به جز اون راهی که eiman_masoumi'گفتن میتونی قبل از این که پلانت رو بیاری تو مکس اون هایی که میخوایی هم اتفاع بشه رو تو یه لایه قرار بدی و بعد موقع امپورت تو مکس مثل این شکل عمل کنی
بچه ها مقیاسه کار کردن تو مکس چجوریه ....مثلاً اگه بخوام یه مکعب رو به اندازه 2 سانتیمتر از هر طرف پخ بزنم .؟؟
سلام برای بردن به مکس با چه فرمتی از کد اکسپورت کنم؟
مشاهده پیوست 164619
من میخام یه صفحه کیبورد بسازم
حالامیخام مابین دو تا خط کانکت بندازم که دکمه های کیبورد رو بسازم
اما نمیشه
برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
مربیم همین کارو میکرداما برای من نمیشه..
من نمیتونم دیوار هار رو جوری بکشم که همش پیوسته کشیده بشه و حدااکثر دو رنگ بشه . راه حلش چیه؟ و چرا اصلا این حجم تو نمای پرسپکتیو دیده نمیشه؟ مشاهده پیوست 164828
سوال بعدی اینکه . مثلا یکی از این دیوارها ارتفاعش 1.2 هست . من میخوام بدونم چکار کنم هم ارتفاع ها یک رنگ بشه یعنی با هم اکستروذ بشه . و اون یکی هم جدا گونه . مرسی
اگه توی اتوکد دیوارهارو با polysolid رسم کنی بهتره!
سلام خسته نباشید. نشانگر Gizmo خیلی کوچک شده نمی تونم باهاشون کار کنم. تنظیماتش کجاست؟ ممنون
من نمیتونم دیوار هار رو جوری بکشم که همش پیوسته کشیده بشه و حدااکثر دو رنگ بشه . راه حلش چیه؟ و چرا اصلا این حجم تو نمای پرسپکتیو دیده نمیشه؟ مشاهده پیوست 164828
سلام خسته نباشید. نشانگر Gizmo خیلی کوچک شده نمی تونم باهاشون کار کنم. تنظیماتش کجاست؟ ممنون
خوب اگه كه پلانه تو كد بكش بعد بياربچه ها مقیاسه کار کردن تو مکس چجوریه ....مثلاً اگه بخوام یه مکعب رو به اندازه 2 سانتیمتر از هر طرف پخ بزنم .؟؟
ميشه با هر فرمتي ولي خوب معمولا ورژن پايين تر سيو ميكننسلام برای بردن به مکس با چه فرمتی از کد اکسپورت کنم؟
بچه ها مقیاسه کار کردن تو مکس چجوریه ....مثلاً اگه بخوام یه مکعب رو به اندازه 2 سانتیمتر از هر طرف پخ بزنم .؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |