چرا فایل لینک شده رو میشه از هم باز کرد
ممنونم دوستان
ولی کپی پیست جواب نمی ده
با لینک کردن امکان ادیت پروژه ی لینک شده وجود نداره
برای مثال نمیشه مبلمان لینک شده رو جابجا کرد
راهی جز این وجود نداره ؟
الان یادم نیس ولی میشه
چرا فایل لینک شده رو میشه از هم باز کرد
ممنونم دوستان
ولی کپی پیست جواب نمی ده
با لینک کردن امکان ادیت پروژه ی لینک شده وجود نداره
برای مثال نمیشه مبلمان لینک شده رو جابجا کرد
راهی جز این وجود نداره ؟
دوستان بعد از نصب این پیغام برای من اومده،چرا اینجوری شده؟
مشاهده پیوست 174318
دوستان دقیقا تفاوت مدل سازی در مس با "مدل لاین" و "رفرنس لاین" چیه؟
واسه رمپ اون گزینه ای که زاویه رمپو باید وارد کنیم ..واسه رمپ پارکینگ 15 درصد یا 14 درصد چی باید بزنم واسه زاویه؟زده
1/x .جای X چی باید بزنم؟
یعنی وقتی واحدشو پرسنتج کردم عددی که جلوی اسلوپ مینویسم 15 تقسیم بر 100 میشه دیگه؟شما وقتی تایپ کنی UN، وارد پروجکت یونیت ستینگ میشی، تو قسمت اسلوپ روی پرسنتج یا همون درصد ست کن
در مورد اون هم باید ببینی مثلا 15 درصد یک چندم میشه با استفاده از یه رابطه تناسب ساده حساب میشه، 1 تقسیم بر ایکس = عدد درصد تقسیم بر صد
یعنی وقتی واحدشو پرسنتج کردم عددی که جلوی اسلوپ مینویسم 15 تقسیم بر 100 میشه دیگه؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم چند مدل از فمیلیهای در سایت رویت رو دانلود کردم ولی وارد برنامه نمیشه
رویت من 2013 هست باید فامیلیهای رویت 2013 فقط دانلود کنم یا بقیه هم میشه؟
بعد از مدتی کار کردن و فیلمای مختلف دیدن کاملا متوجه میشی
اگر دقت کنی کاملا مشخصه، وقتی رفرنس لاین میکشی در واقع داری یه محیط هندسی سه بعدی درست میکنی که صفحه هایی داره تو مختصات های X,Y,Z یعنی با یه خط تو 3 تا 4 تا پلین میسازی که میتونی هرکدوم رو که خواستی انتخاب کنی و رو همون پلین طرح موردنظر رو پیاده کنی، اما مدل لاین فقط یه خط معمولیه بدون هیچ محیط هندسیی اما منعطف تر، طوری که با خط و نقطه ها میتونی کلی وایر (مدل سیمی) بسازی و با وصل کردن اینها یا کار روشون و تغییر روشون یه حجم سه بعدی ایجاد کنی
آقا این حجم راینو در رویت راحت همون حکم مس رو ایفا میکنه و میشه بهش دیوار و طبقات داد؟ پس برم راینو یاد بگیرم که این مس رویت نمود ما را. یه حجم کرو ساده با چندتا بازشو بیچارم کردهنرم افزارای دیگه ای هستن که راحت تر میشه باهاشون این مسا رو ساخت مثل راینو و بعد وارد رویت کرد
آقا این حجم راینو در رویت راحت همون حکم مس رو ایفا میکنه و میشه بهش دیوار و طبقات داد؟ پس برم راینو یاد بگیرم که این مس رویت نمود ما را. یه حجم کرو ساده با چندتا بازشو بیچارم کرده![]()
کلا رویت فعلا برای ساختمون های متعادل طراحی شده، وا باید خیلی حرفه ای بود تا بشه احجام کرو توش درآورد
مثلا یکی از راه ها اینه که شما بیای چندتا نقطه بذاری تو فضای سه بعدی و شروع کنی تک تک این نقطه ها رو نسبت به x,y,z تنظیم کردن، بعد نقطه ها رو سلکت کنی و دستور اسپلیت لاین رو بزتی، خواهی دید که یه خط اسپلیت بر اساس اون نقاط ایجاد میشن و همینطور هی خط میسازی و بعد همه اینا رو بهم وصل میکنی تا شکل نهایی بدست بیاد، سخته و باید کاملا جاهای نقطه ها رو از نظر ریاضی بدونی، بر اساس فرمولای ریاضی یا فرمولایی که برای نقطه ها مینویسی خطوط بر اساس تغییر نقاط تغییر میکنه و شکلت هم همچنین
توصیه من به دوستان اینه اول خود رویت رو یاد بگیرن بعد برن سراغ مدلینگش، برای مدلینگ کردن باید تا میتونید تو اینترنت سرچ بزنید و انواع ساخت مس و در و پنجره و اشیای مختلف رو ببینید، بعد مدتی دیگه راه میافتید، اما باز میگم فعلا تو مدلینگ مثل کارای زاها حدید یا احجام کرو ضعیفه و باید راینو و بعدش گراس هوپر بدونید، اما تو ایران به راحتی کارای دفتری و مشاوره ای و کارای مختص ایرانو راه میندازه
دوستان، ستون و کف بتونی(مسلح) وقتی برش میخورند هچ زیر رو میخوان. رویت این هچ رو نداره. ساختنش هم سخته. شما چطور هچ میزنید؟
مشاهده پیوست 176493
بله پیدا کردم برای بقیه شاید به درد بخوره. ایمپورت هچ (pat.) در متریال ادیتور رویت، فایل کامل هچ کد اینجاست:شما میتونید از هچ های داخل اتوکد استفاده کنید.....
دوستان من خیلی خیلی تازه کارم یه حجمی دارم به صورت مخروط ناقصه برای دیوارم نمیدونم چجوری مورب بشه...خوههشا کمک کنید ...
ببخشید می خوام مبلمان بکشم ... بعد خطوط خیلی ظخیمه ... چیکار کنم که خطوط نازک بشه ؟ فک کنم یه دستوری داره ... راهنمایی کنید .. ممنون
دیوارهای را تیکه تیکه کشیدم (منحنی بوده و مجبور بودم تا شکل حفظ شود )حالا می خوام یک تیکه بشود ؟
دیوارهای را تیکه تیکه کشیدم (منحنی بوده و مجبور بودم تا شکل حفظ شود )حالا می خوام یک تیکه بشود ؟
وقتی ما کف رو بتون و سطح روییش رو به فرض موزائیک قرار میدیم و کف رو رسم میکنیم میخوایم که محل اتصال دیوارهای داخلی روی بتون باشه و زیر دیوارها دیگه موزاییک نباشه باید چه کار کنیم؟ برای متره و فاز 2 می پرسم.
تصویر http://upload7.ir/images/91947011343436474163.jpg
خب الکی نیست که رویت دو نوع کف داره، کف سازه ای اسمش روشه و خب سازه ای و بحث نیرو و اینجور چیزا در موردش صادقه، اما کف معماری فقط سطح نهایی و معماریه، شما باید دو تا کف رو از هم تفکیک کنید و بکشید، یعنی اول کف سازه ای رو بعد کف معماری رو که اندازه اش کوچیکتر از کف سازه ای هست، همچنین ضخامتش کمتره
یه نکته دیگه، کف و دیوار رو باید بهم جوین کنید و دستور کات هم فراموش نشه اگر میخواید متره دقیق کنید و همچنین میخواید کار حرفه ای داشته باشید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |