سلام من یه مشکلی تو رویت دارم
رویت نصب می کنم بطور کامل بعد وقتی شروع به اجرای دستوری مثل وال و ... اجرا میکنم پیام خطا میده و بیرون میاد مشکل چیه؟
نه میخواستم به کف پله ختم بشه یادم نبود راهشو پیدا کردم ممنون
ساخت فمیلی در و پنجره رو کسی میتونه توضیح بده؟
پلان در؟ منظورتون اینه که مثلا در از نظر شکل ترسیمی تو نقشه دو بعدی شکل خاصی داشته باشه؟ممنون بله اونارو کامل بلدم
مشکل توی طراحی پلان برای در هست که چجوری پلان در دیده بشه
منظورم اینه که پلان در و پلان پنجره رو چجوری براشون تعریف کنم که شکل نمایشی تو پلان درست دیده بشه
بله شکل ترسیمی پلان
امیدوارم جوابتون رو بگیرید با پست پایین
این پست
خیلی ممنون خیلی کمک کرد
یه س.ال دیگه مقیاس خط چین هارو چجوری میشه تغییر داد؟
سلام...قصد نصب رویت 2015 روی ویندوز 8.1 دارم...متاسفانه وقتی روی setup میزنم
مشاهده پیوست 229504
مواجه میشم...
ممنون میشم راهنمایی کنید چطور میتونم نصب کنم...باید پروژه ببندم اصلا وقت ندارم..مرسی
توTask Manager ویندوز ببینین چه برنامه یا فایلی مربوط به Autodesk فعاله (شایدAutodesk Application Manager)،اونو End Task کنین که مشکل حل شه..
امیدوارم جواب بده
ببخشید دوستان چجوری تو اسکچ سازه چادری میشه کشیدسلام
من یه سازه چادری تو پروژه ام دارم ولی با رویت سخته کشیدنش و من تو اسکچ اپ کشیدم و اوردمش تورویت ولی نمیتونم بش متریال بدمهرکارکردم اکسپلودش هم کردم متریال نمیپذیه همینجور طوسی میندازه تورندر ...خواهش اگه کسی میدونه کمک کن تحویل پروژه دارم ثواب دارهمشاهده پیوست 81209
با ساختشون تو همون بخش خط چین ........ چند ا خط چین رو ادیتشون رو بزنید تا ببینید چطوذ ساخته شدن ... ترکیبی از خط و اندازه خط و گاهی نقطه ........ چند تا ببینید یاد میگیرید چطوری باید یه خط چین یا هر نوع دیگه ای بسازید. متوجه نشدید بگید بیشتر توضیح بدم
مرسی
یعنی راه نداره که اونا عوض بشن؟
ساختنشون با کدوم فمیلی؟
سلام.
وقتی از فایل رویت فرمت fbx میگیریم... ورژن مکس که می خوایم فایلو باز کنیم هم مگه باید با رویت یکی باشه؟؟؟؟؟ یعنی با رویت 2015 فرمت fbx بگیریم نمیشه با مکس 2012 بازش کرد؟؟؟؟؟؟؟!!!
احتمالا باید یکی باشه تابحال با این موضوع مواجه نشدم چون همیشه 3Ds Max ام با Revit ام یه ورژن بوده
سلام میشه به من یاد بدین از نقشه های رویتم چطوری خروجی pdf بگیرم یا چطوری هر کروم از پلان هام رو جدا ببرم توی کد... خیلی ممنون[/QUOTE
سلام میشه به من یاد بدین از نقشه های رویتم چطوری خروجی pdf بگیرم یا چطوری هر کروم از پلان هام رو جدا ببرم توی کد... خیلی ممنون
سلام علیکم.
من می خوام از رویت رندر بگیرم همینجوری ایزومتریک رندر میگیره چرا!! تنظیمات داره؟
سلام
بله شما پنجره رندر و باز کنید کلی تنظیمات داره ، در ضمن با camera یک ویو بگیرید بعدش رندر بگیرید
خوب آفست نداشته باشه ولی levelo که داره تو پروپرتیسش... اگه برای اون فلورت level تعریف کرده باشی(به فرض لوول 3) الان برای کامپوننت هم مشخص میکنی level 3
نه .خب فلور من 30 سانت ضخامت داره.![]()
نه .خب فلور من 30 سانت ضخامت داره.![]()
در واقع لول روی سطح رویی کف هست نه زیرش و برای همین مهم نیست اصلا ضخامت کف چقدر باشه
خب هر فلوری یه ضخامتی داره..
چه 30 سانت چه 100 سانتوقتی براش level تعریف کنی از اون لول به زیر ضخامت ایجاد میشه دیگه...
کامپوننتم همون لول تعریف میکنی....
الان اینجارو ببین
مشاهده پیوست 230554
این کامپوننت رو کفی که قرار داره لول 2 هستش..
یا اون کابینتا تو آشپزخونه base offset ندارن، بجاش من برا کف آشپزخونه یه level 4 تعریف کردم فلورمو رو اون ایجاد کردن و کابینتمم براش تعریف کردم level 4
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |