رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

kiana -m

عضو جدید
سلام اساتید رویت
میخاستم راجبه روش درست کردن Legend بدونم ، لطفا راهنماییم کنید .ممنونم

*marigold

عضو جدید
تو رویت میشه گنبد بیضی رسم کرد؟ گنبد که راحت هست.(دایره)حالا اگر بیضی باشه سطح مقطع اش . تو طرحم ی گنید بیضی دارم :-((

ممنون. گنبد بیضی رو تو مکس مدل کردم. خروجی کد گرفتم ازش.بااینکه سالید بود روش شبکه ایجاد شد. تو رویت باز کردم .به اون شبکه ها شیشه نسبت دادم. (چقدر راه رفتم:D) فعلا این راه به ذهنم رسید. هنوز نهایی نشده. فعلا مشکل موقت حل شد

فکر کنم دیگه به دردت نخوره ولی بهرحال با مس ها میشه گنبد با مقطع بیضی ساخت
راهش اینه که تو قسمت ساخت مس ها( in place mass یا new conceptual mass فرقی نمیکنه) یه دایره بکشیم و بعد از زدن کریت فرم از دو حالت
استوانه و کره،کره رو انتخاب کنی بعدش با اتخاب کره ادیت پروفال رو بزنی تا یه مقطع نیم دایره ظاهر بشه.حالا بعد از پاک کردن اون نیم دایره نصف مقطع
بیضی مورد نظرمونو جاش میکشیم و تیک میزنیم.
حالا دیگه مسمون آمادس و مثل یه کره معمولی با کرتین سیستم میتونیم بهش نرده بدیم تا تبدیل به یه گنبد شیشه ای بشه یا بهش وال بدیم ;)
اینو هم بگم که تا جایی میدونم با مس های خود رویت(place mass) نمیشه اینکارو کرد چون ادیت پروفایل نداره!!

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فکر کنم دیگه به دردت نخوره ولی بهرحال با مس ها میشه گنبد با مقطع بیضی ساخت
راهش اینه که تو قسمت ساخت مس ها( in place mass یا new conceptual mass فرقی نمیکنه) یه دایره بکشیم و بعد از زدن کریت فرم از دو حالت
استوانه و کره،کره رو انتخاب کنی بعدش با اتخاب کره ادیت پروفال رو بزنی تا یه مقطع نیم دایره ظاهر بشه.حالا بعد از پاک کردن اون نیم دایره نصف مقطع
بیضی مورد نظرمونو جاش میکشیم و تیک میزنیم.
حالا دیگه مسمون آمادس و مثل یه کره معمولی با کرتین سیستم میتونیم بهش نرده بدیم تا تبدیل به یه گنبد شیشه ای بشه یا بهش وال بدیم ;)
اینو هم بگم که تا جایی میدونم با مس های خود رویت(place mass) نمیشه اینکارو کرد چون ادیت پروفایل نداره!!

خیلی خیلی ممنون. خیلی سریع رسم شد با این شیوه. بازم سوال دارم :) با این روش توی قسمت ادیت ها برای ادیت ارتفاع راهی پیدا نکردم. چطور ارتفاع اش رو ویرایش کنم؟

*marigold

عضو جدید
خیلی خیلی ممنون. خیلی سریع رسم شد با این شیوه. بازم سوال دارم :) با این روش توی قسمت ادیت ها برای ادیت ارتفاع راهی پیدا نکردم. چطور ارتفاع اش رو ویرایش کنم؟

تو این حالت ارتفاع وابسته به مقطعیه که ترسیم میکنیم ،فکر نمی کنم با این روش بشه بدون عوض شدن مقطع ارتفاع رو عوض کرد.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
با سلام
تو رویت پله ی زیر را چطور میتونم رسم کنم؟؟
یعنی مقطعش به شکل خطوط قرمز باشه، به حالت زرد میتونم ایجاد کنم اما قرمزه نه!!
اگه روشی هست ممنون میشم راهنماییم کنید...
2.jpg

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
با سلام
تو رویت پله ی زیر را چطور میتونم رسم کنم؟؟
یعنی مقطعش به شکل خطوط قرمز باشه، به حالت زرد میتونم ایجاد کنم اما قرمزه نه!!
اگه روشی هست ممنون میشم راهنماییم کنید...
مشاهده پیوست 228696

تو 2011 گزینه ای بود که با تیک زدنش کنار پله رو شبیه خط قرمز می کیرد اما بعد اضافه شدن ساپورت ها دیگه نتونستم پیداش کنم .... به نظر من ساده ترین راه اضافه کردن دو تا دیوار دو طرف پله اس، هرچند کار درستی نیست اما تا پیدا شدن راه حلی براش کارایی داره .......... یعد از اضافه کردن دیوارا، دیوارا رو با استفاده از دستور ادیت پروفایل به شکل خطوط قرمز در میارید
راه دیگه هم زیاد کردن ارتفاع ساپورت های دو طرف پله تو ادیت تایپ پله بخش ساپورته

somaneh

عضو جدید
سلام
من تازه دارم رویت یاد می گیرم برای پروژم نیاز به ترسیم توپوگرافی سایت دارم هر کارمی کنم نمیشه از بالای سایت تا پایین سایت 17 متر اختلاف است شیب منفی رو به پایین pdf فایل رو می زارم کمکم کنید نهم تحول پروژه دارم باید مقطع عرضی و طولی از سایت داشته باشم مشاهده پیوست Drawingسایت-Model.pdf
لطفاً

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

پیوست ها

• stair.rar
    2.3 مگایابت · بازدیدها: 0

hossein00104

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من تازه دارم رویت یاد می گیرم برای پروژم نیاز به ترسیم توپوگرافی سایت دارم هر کارمی کنم نمیشه از بالای سایت تا پایین سایت 17 متر اختلاف است شیب منفی رو به پایین pdf فایل رو می زارم کمکم کنید نهم تحول پروژه دارم باید مقطع عرضی و طولی از سایت داشته باشم مشاهده پیوست 228723
لطفاً
نخسه ، با توجه به تصاویر پیش برو ، موفق باشی .

پیوست ها

• topo.rar
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 0

somaneh

عضو جدید
خیلی لطف کردید،نقطه ها رو که می زنم شکل سایت بعضی جاها بهم می ریزه شکل سایت مثل کار شما در نمیاد. بعد برای هر قسمت توپوگرافی باید اختلاف ارتفاع 1 متر رو بدم . همه رو کلی بزنم یا جداجدا. ببخشید من خیلی ناشی هستم. توپوگرافی هم که می زنم پر نیست زیرش خالیه.:(

آخرین ویرایش:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
خیلی لطف کردید،نقطه ها رو که می زنم شکل سایت بعضی جاها بهم می ریزه شکل سایت مثل کار شما در نمیاد. بعد برای هر قسمت توپوگرافی باید اختلاف ارتفاع 1 متر رو بدم . همه رو کلی بزنم یا جداجدا. ببخشید من خیلی ناشی هستم. توپوگرافی هم که می زنم پر نیست زیرش خالیه.:(

اون خطوط اسمشون کانتور یا منحنی ترازن که هر کدومشون یه ارتفاع خاص دارن
هر خط یه ارتفاع خاص داره پس باید قبل از اینکه شروع کنید نقاط رو روی هر خط قرار بدید و از ابتدا تا انتهای خط نقطه گذاری کنید بالاید اون بالا سمت چپ ارتفاع نقطه رو تنظیم کنید بعد شروع کنید به نقطه گذاری و برای خط منحنی تراز بعدی ارتفاع مختص به اون خط رو تنظیم کنید و ادامه بدید

somaneh

عضو جدید
سپاسگذارم
ارتفاع ها رو می زنم برای هر تراز منحنی اما به وسط سایت می رسم شکل سایت تغییر می کنه و مسئله دیگه اینکه اختلاف ارتفاع ایجاد می شه ولی زیرش خالیه مثل خط می مونه از بالای سایت تا پایین سایت به ازاء هر تراز 1 متر اختلاف ارتفاع داره یعنی 17 متر شیب داره شکل سایت رو می زارم . ممنون می شممشاهده پیوست Drawing1سایت-Model.pdf:cry:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سپاسگذارم
ارتفاع ها رو می زنم برای هر تراز منحنی اما به وسط سایت می رسم شکل سایت تغییر می کنه و مسئله دیگه اینکه اختلاف ارتفاع ایجاد می شه ولی زیرش خالیه مثل خط می مونه از بالای سایت تا پایین سایت به ازاء هر تراز 1 متر اختلاف ارتفاع داره یعنی 17 متر شیب داره شکل سایت رو می زارم . ممنون می شممشاهده پیوست 228745:cry:
دورش باید یه سکشن باکس باشه هرجا سکشن باکس توپوگرافی رو قطع کنه اونجا رو بصورت ضخامت نشون میده نه خالی
بعد از تنظیم سکشن باکس می تونید هیدنش کنید

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام به برش سه بعدی نیاز درم شدیدا کی یاد داره

یاد دوست مشهدیم افتادم "یاد داره"
از نمای 3D یه داپلیکیت بگیرین
بعد تو ویوو سه بعدی داپلیکیت گرفته شده رو اون مثلث کوچیگ سمت راست و پایین اون مکعب نویگیشن کلیک کنید تا پنجره کرکه ایش باز بشه و از نوار Orient to View سکشن موردنظرتون رو انتخاب کنید

qasedak_20

عضو جدید
سلام

وقتی فایل رویت رو وارد تری دی مکس میکنیم چطور میشه قبلش ابجکتا رو گروپ کرد
مثلا من وقتی فایلم رو وارد مکس میکنم همه اجزای نرده ها جدا جدا هستن
نمیشه تو رویت اینارو لایه بندی کرد
گروپ میکنم تو رویت ولی باز وقتی وارد مکس میشه همه چی جداس
ممنون میشم راهنمایی کنید

*marigold

عضو جدید
ماجرای RAC 2015..

ماجرای RAC 2015..

بعد از کلی امتحان کردن repair و reinstall کردن فایل content تازه فهمیدم از وقتی windows 8.1 enterprise
نصب کردم گرافیکمو up date نکردم،شاید برا همینه نصب نمیکنه
البته اینترنتمم سرعتش خیلی پایینه(چیلتر شکن فری گیت واینترنت 512 نامحدود که چن نفری استفاده میکنیم ،بخصوص وقتی فرزادم اتاق باشه دیگه قیدشو باید زد)
خلاصه اینکه گرافیکو نصب کردم و دوباره revit 2015 نصب کردم تا فقط content بگیره
بعد از حدود 4 ساعت که به البرز زنگ زدم تا لپ تاپمو ببینه گفت finish شده،اول فکر کردم باز چیزی نگرفته چون احتمال میدادم خیلی بیشتر از این حرفا طول بکشه
مخصوصا وقتی اومدم و دیدم رویت با همون template ناقص قبلی بالا اومد اما وقتی RAC 2015 رو تو پوشه program data چک کردم دیدم حالا یه فایل 361MB شده واسه خودش
(قبلش فکر کنم 25MBبود) بازم احتمال دادم که ناقص باشه چون هر جا که دیدم گفته شده ظرفیتش 900-500 MB هست
بهر حال مسیرها رو معرفی کردم و هر چی چک کردم چیزی کم نیاوردم(البته الان پوشه IES خالیه)
بله دیگه بالاخره شد..;)

امیدوارم این داستان ما به درد کسی بخوره..
دیدین آخر این کتابا میزنن با تشکر از فلانی:smile:
با تشکر از ReD_CoDE که این روندو بارها تو صفحات قبل توضیح داده..

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام

وقتی فایل رویت رو وارد تری دی مکس میکنیم چطور میشه قبلش ابجکتا رو گروپ کرد
مثلا من وقتی فایلم رو وارد مکس میکنم همه اجزای نرده ها جدا جدا هستن
نمیشه تو رویت اینارو لایه بندی کرد
گروپ میکنم تو رویت ولی باز وقتی وارد مکس میشه همه چی جداس
ممنون میشم راهنمایی کنید

وقتی می خواید فایل رویت رو وارد مکس کنید چند تا نوع مختلف وارد کردن رو ازتون می پرسه مثلا بر اساس لایه ها وارد کنه یا روشای دیگه بهترین و اصولی ترین و حرفه ای ترین روش وارد کردن تنظیم کردنش روی حالت وارد کردن بر اساس متریاله ... چون تو مکس شما راحت می تونید با گزینه سلکت بای متریال یه متریال رو به همه متریال های هم نوع بدید

بعد از کلی امتحان کردن repair و reinstall کردن فایل content تازه فهمیدم از وقتی windows 8.1 enterprise
نصب کردم گرافیکمو up date نکردم،شاید برا همینه نصب نمیکنه
البته اینترنتمم سرعتش خیلی پایینه(چیلتر شکن فری گیت واینترنت 512 نامحدود که چن نفری استفاده میکنیم ،بخصوص وقتی فرزادم اتاق باشه دیگه قیدشو باید زد)
خلاصه اینکه گرافیکو نصب کردم و دوباره revit 2015 نصب کردم تا فقط content بگیره
بعد از حدود 4 ساعت که به البرز زنگ زدم تا لپ تاپمو ببینه گفت finish شده،اول فکر کردم باز چیزی نگرفته چون احتمال میدادم خیلی بیشتر از این حرفا طول بکشه
مخصوصا وقتی اومدم و دیدم رویت با همون template ناقص قبلی بالا اومد اما وقتی RAC 2015 رو تو پوشه program data چک کردم دیدم حالا یه فایل 361MB شده واسه خودش
(قبلش فکر کنم 25MBبود) بازم احتمال دادم که ناقص باشه چون هر جا که دیدم گفته شده ظرفیتش 900-500 MB هست
بهر حال مسیرها رو معرفی کردم و هر چی چک کردم چیزی کم نیاوردم(البته الان پوشه IES خالیه)
بله دیگه بالاخره شد..;)

امیدوارم این داستان ما به درد کسی بخوره..
دیدین آخر این کتابا میزنن با تشکر از فلانی:smile:
با تشکر از ReD_CoDE که این روندو بارها تو صفحات قبل توضیح داده..

ناقص دانلود شده باید بین 850 تا 900 مگ باشه

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام،
از رویت میشه save as ورژن پایین تر گرفت؟
مثلا یه فایل با رویت 2015 رو ازش save
2014 گرفت...

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
چه بد!
این به نظرم یجور نقصه برا رویت
رویت یه نرم افزار مهندسی سفت و سخته، برای همین سال به سال که امکانات جدید بهش اضافه میشه و ورژن های پایین تر نمی تونن ساپورتش کنن دلیل خوبی میشه برای اجازه ندادن برای کار رو ورژنای پایین تر
یادمون نره تو خارج از کشور پروژه های مولتی میلیاردی با رویت و نرم افزارای اینچنینی کار میشه، پس برای همه مهندسین حیاتیه که نهایت دقت و اعتماد رو بهش داشته باشن و سیو به ورژن پایین تر می تونه باعث صدمات جبران ناپذیری به پروژه های طراحی و محاسبه شده بزنه
رویت صرفا مثل مکس یه نرم افزار طراحی خام و بدون داده و غیر محاسباتی نیست

elnazzzzz

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام چجوری پله رو تنظیم کنیم که به کف پله ختم بشه؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام چجوری پله رو تنظیم کنیم که به کف پله ختم بشه؟

سوالتون خیلی کلیه تو این مواقع بهتره یه عکس بذارید که معلوم بشه دقیقا مشکلتون چیه؟
منظورتون ارتفاع طبقه است؟ یعنی آخرین پله برسه به کف طبقه بعد؟
یا اینه که کف آخرین پله کف طبقه باشه؟

farid_ghasemi

عضو جدید
سلام من یه مشکلی تو رویت دارم
رویت نصب می کنم بطور کامل بعد وقتی شروع به اجرای دستوری مثل وال و ... اجرا میکنم پیام خطا میده و بیرون میاد مشکل چیه؟