MR-FL
عضو جدید
سلامی چو بو ....رویت 2015 تمپلیت هاشو نمی دونید از کجا میشه دانلود کرد؟
سلام
بهتره از تمپلیتهای ورژن قبلی استفاده کنید.
سلام
بهتره از تمپلیتهای ورژن قبلی استفاده کنید.
تو رویت میشه گنبد بیضی رسم کرد؟ گنبد که راحت هست.(دایره)حالا اگر بیضی باشه سطح مقطع اش . تو طرحم ی گنید بیضی دارم :-((
ممنون. گنبد بیضی رو تو مکس مدل کردم. خروجی کد گرفتم ازش.بااینکه سالید بود روش شبکه ایجاد شد. تو رویت باز کردم .به اون شبکه ها شیشه نسبت دادم. (چقدر راه رفتم) فعلا این راه به ذهنم رسید. هنوز نهایی نشده. فعلا مشکل موقت حل شد
فکر کنم دیگه به دردت نخوره ولی بهرحال با مس ها میشه گنبد با مقطع بیضی ساخت
راهش اینه که تو قسمت ساخت مس ها( in place mass یا new conceptual mass فرقی نمیکنه) یه دایره بکشیم و بعد از زدن کریت فرم از دو حالت
استوانه و کره،کره رو انتخاب کنی بعدش با اتخاب کره ادیت پروفال رو بزنی تا یه مقطع نیم دایره ظاهر بشه.حالا بعد از پاک کردن اون نیم دایره نصف مقطع
بیضی مورد نظرمونو جاش میکشیم و تیک میزنیم.
حالا دیگه مسمون آمادس و مثل یه کره معمولی با کرتین سیستم میتونیم بهش نرده بدیم تا تبدیل به یه گنبد شیشه ای بشه یا بهش وال بدیم
اینو هم بگم که تا جایی میدونم با مس های خود رویت(place mass) نمیشه اینکارو کرد چون ادیت پروفایل نداره!!
خیلی خیلی ممنون. خیلی سریع رسم شد با این شیوه. بازم سوال دارمبا این روش توی قسمت ادیت ها برای ادیت ارتفاع راهی پیدا نکردم. چطور ارتفاع اش رو ویرایش کنم؟
با سلام
تو رویت پله ی زیر را چطور میتونم رسم کنم؟؟
یعنی مقطعش به شکل خطوط قرمز باشه، به حالت زرد میتونم ایجاد کنم اما قرمزه نه!!
اگه روشی هست ممنون میشم راهنماییم کنید...
مشاهده پیوست 228696
با سلام
تو رویت پله ی زیر را چطور میتونم رسم کنم؟؟
یعنی مقطعش به شکل خطوط قرمز باشه، به حالت زرد میتونم ایجاد کنم اما قرمزه نه!!
اگه روشی هست ممنون میشم راهنماییم کنید...
مشاهده پیوست 228696
نخسه ، با توجه به تصاویر پیش برو ، موفق باشی .سلام
من تازه دارم رویت یاد می گیرم برای پروژم نیاز به ترسیم توپوگرافی سایت دارم هر کارمی کنم نمیشه از بالای سایت تا پایین سایت 17 متر اختلاف است شیب منفی رو به پایین pdf فایل رو می زارم کمکم کنید نهم تحول پروژه دارم باید مقطع عرضی و طولی از سایت داشته باشم مشاهده پیوست 228723
لطفاً
خیلی لطف کردید،نقطه ها رو که می زنم شکل سایت بعضی جاها بهم می ریزه شکل سایت مثل کار شما در نمیاد. بعد برای هر قسمت توپوگرافی باید اختلاف ارتفاع 1 متر رو بدم . همه رو کلی بزنم یا جداجدا. ببخشید من خیلی ناشی هستم. توپوگرافی هم که می زنم پر نیست زیرش خالیه.![]()
دورش باید یه سکشن باکس باشه هرجا سکشن باکس توپوگرافی رو قطع کنه اونجا رو بصورت ضخامت نشون میده نه خالیسپاسگذارم
ارتفاع ها رو می زنم برای هر تراز منحنی اما به وسط سایت می رسم شکل سایت تغییر می کنه و مسئله دیگه اینکه اختلاف ارتفاع ایجاد می شه ولی زیرش خالیه مثل خط می مونه از بالای سایت تا پایین سایت به ازاء هر تراز 1 متر اختلاف ارتفاع داره یعنی 17 متر شیب داره شکل سایت رو می زارم . ممنون می شممشاهده پیوست 228745![]()
سلام به برش سه بعدی نیاز درم شدیدا کی یاد داره
سلام به برش سه بعدی نیاز درم شدیدا کی یاد داره
سلام
وقتی فایل رویت رو وارد تری دی مکس میکنیم چطور میشه قبلش ابجکتا رو گروپ کرد
مثلا من وقتی فایلم رو وارد مکس میکنم همه اجزای نرده ها جدا جدا هستن
نمیشه تو رویت اینارو لایه بندی کرد
گروپ میکنم تو رویت ولی باز وقتی وارد مکس میشه همه چی جداس
ممنون میشم راهنمایی کنید
بعد از کلی امتحان کردن repair و reinstall کردن فایل content تازه فهمیدم از وقتی windows 8.1 enterprise
نصب کردم گرافیکمو up date نکردم،شاید برا همینه نصب نمیکنه
البته اینترنتمم سرعتش خیلی پایینه(چیلتر شکن فری گیت واینترنت 512 نامحدود که چن نفری استفاده میکنیم ،بخصوص وقتی فرزادم اتاق باشه دیگه قیدشو باید زد)
خلاصه اینکه گرافیکو نصب کردم و دوباره revit 2015 نصب کردم تا فقط content بگیره
بعد از حدود 4 ساعت که به البرز زنگ زدم تا لپ تاپمو ببینه گفت finish شده،اول فکر کردم باز چیزی نگرفته چون احتمال میدادم خیلی بیشتر از این حرفا طول بکشه
مخصوصا وقتی اومدم و دیدم رویت با همون template ناقص قبلی بالا اومد اما وقتی RAC 2015 رو تو پوشه program data چک کردم دیدم حالا یه فایل 361MB شده واسه خودش
(قبلش فکر کنم 25MBبود) بازم احتمال دادم که ناقص باشه چون هر جا که دیدم گفته شده ظرفیتش 900-500 MB هست
بهر حال مسیرها رو معرفی کردم و هر چی چک کردم چیزی کم نیاوردم(البته الان پوشه IES خالیه)
بله دیگه بالاخره شد..
امیدوارم این داستان ما به درد کسی بخوره..
دیدین آخر این کتابا میزنن با تشکر از فلانی![]()
با تشکر از ReD_CoDE که این روندو بارها تو صفحات قبل توضیح داده..
خیر ... راه هایی رو تو دنیا ارائه کردن اما هیچکدوم به درستی کار نمی کنن و اصول هم نیستسلام،
از رویت میشه save as ورژن پایین تر گرفت؟
مثلا یه فایل با رویت 2015 رو ازش save
2014 گرفت...
خیر ... راه هایی رو تو دنیا ارائه کردن اما هیچکدوم به درستی کار نمی کنن و اصول هم نیست
رویت یه نرم افزار مهندسی سفت و سخته، برای همین سال به سال که امکانات جدید بهش اضافه میشه و ورژن های پایین تر نمی تونن ساپورتش کنن دلیل خوبی میشه برای اجازه ندادن برای کار رو ورژنای پایین ترچه بد!
این به نظرم یجور نقصه برا رویت
سلام چجوری پله رو تنظیم کنیم که به کف پله ختم بشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |