سلام مهندس
انیکه پرسیدم یه قاب سنگی دور ئیوار بزنیما،مثلا اینجوری
میخوام اینجوری یه چیزی درست کنیم با همین فمیلی که داریم میشه ؟
اره خب چرا نه . ولی من از فمیلی براش استفاده نمیکنم . یعنی شاید راه دیگه و بهتری هم باشه برای این کار و من نمیدونم ولی ما برای این چیزا از پوشش هایی استفاده میکنیم که اونام دیوارن .
من هنوز اون wall section که اوایل پرسیدی رو یادمه که جواب ندادم . این هم درست همونه منتها توی یه عکس واقعی .
این رو چون یه روش من دراوردی هست و خودم اختراع کردم همچین شاید اصولی نباشه ولی من با این روش کار میکنم و جواب هم میگیرم ازش .
تا حالا هر چی گفتم جزو خود برنامه بوده ولی این نه .
الان مختصر میگم اگه لازم دونستید توی تاپیک اصلی مفصل تر میگم .
ما دیوار هارو توی نقشه های اجرایی بدون نازک کاری فمیلی میکنیم و نازک کاری رو به عنوان پوشش با یه دیوار دیگه و روی هم align میکنیم .
- دوتا دیوار رو به هم میچسبونید ؟؟
- نه سه تا دیوار
یکی دیوار اصلی و دوتا هم نازک کاری در دوطرف . در نتیجه دیوار اصلی از روی تیر طبقه تا زیر تیر طبقه بالا میاد و پوشش خارجی که میتونه سنگ یا آجر یا کامپوزیت یا هر کوفت دیگه باشه از زیر تیر طبقه تا روی تیر طبقه بالا بیاد و کاملا مستقل هست .
برای پوشش این کار عالیه و توی برش هم خوبه . هم اینکه نازک کاری قابل کنترل هست مثلا دیوار تا زیر سقف ولی کاشی تا زیر سقف کاذب .
اینطوری میشه مقدار کاشی رو هم از برنامه با جدول گرفت .
فقط وقتی میخواهیم در یا پنجره بگذاریم اینو توی یک دیوار میگذاره در صورتی که ما 3 تا دیوار روی هم داریم . من یه کلکل زدم و یه void درست کردم و روی دیوار های نازک کاری void میگذارم و توی دیوار اصلی خود پنجره یا در .
خب این برای نقشه های اجرایی مناسبه ( شاید بعدا روش بهتر پیدا کنم ) ولی برای طراحی نه چون مصالح و نازک کاری برای طراحی مهم نیست . اونا بیشتر حجم و رندر دوست دارن ولی من دوست دارم بدونم سطح کاشی یا سنگ و این چیزا چقدره .
دو تا کار مختلف هست به نظر من . برای همین تا حالا نگفته بودم اینو .
نمیدونم توضیحات روشن بود یا نه . اگه نبود بگو تا یه چیزی درست کنم و یه کم مفصل تر توی تاپیک اصلی بگذارم . شاید بعضی دیگه هم دوست داشته باشن این بدونن .