با سلام
با تشكر از شما آقاي نقدي كه اينقدر حوصله به خرج داديد و زحمت مي كشيد رويت رو آموزش ميدين.
منم دارم آموزش هاي شما رو كم وبيش دنبال ميكنم فقط احساس ميكنم كه تيك تيكه دارم ياد ميگيرم تا حالا ننشستم يه پروژه ساده اي كار كنم ميخوام ترتيب كار رو بدونم مثلاً قبل شروع ترسيم ميدونم تنظيمات ترسيم رو انجام بدم ...
لطف كنيد ترتيب كارو بگين البته ميدونم بعضي هاش مشخص هست مثلاً slap يا زمين براي ترسيم بايد مرحله اول ترسيم ما باشه ديگه درسته؟همين ترسيم زمين هم بگين چطوري بايد ترسيم كرد رو ممنون ميشم.
خواهش میکنیم قربان . امیدوارم مفید باشه .
چرا کم و بیش بابا . و اینم بگم تا یک پروژه رو کامل نکنید یاد نگرفتید .
چیزایی رو که توی اموزش قدم به قدم گفتم به نظر خودم به ترتیب بوده البته برای تهیه نقشه های تقریبا اجرایی ولی برای طراحی هم تقریبا همونه .
یعنی اول تراز طبقات و بعد محور ها بعد ستونها و اگر تیر ریزی دارید بعد از ستونها تیر ریزی رو باید ترسیم کنید .
مراحل کار از نظر من مثل مراحل اجرا هست . یعنی ابتدا سازه رو ترسیم میکنید بعد سراغ اجزای معماری میرید .
خب وقتی به معماری میرسید باید دیوار ها رو بکشید که میتونید و بلدید .
اینجا دیگه دست شما باز هست که اول کدوم قسمت رو . یعنی اول کف هارو بگذارید یا دیوار یا هرچی .
تیکه تیکه ممکنه گفته باشم ولی یک مسیر رو رفتم که به نظرم مناسب بوده .
زمین و سایت رو حق با شما هست هنوز نگفتم چون توی کتابهایی که خوندم هم همین مسیر رو رفتن حالا با جزیی تغییر . و اونا هم سایت رو در انتها توضیح دادن که به نظرم خوب بود و منم همین کردم .
فردا سعی میکنم یک تکنیک دیگه مس رو بگم و تا اخر هفته هم سایت و زمین .
یه چیز دیگه هم هست اونم کار کردن گروهی روی یک فایل که وقتی شبکه داشته باشید میتونید چند نفر روی یک فایل کار کنید البته دقیقا روی یک فایل نیستید ولی یه جورایی هم هستید . بعد دیگه تمومه .
تا اینجا اگه به ترتیب دنبال کرده باشید فکر کنم مشکلی نداشته باشید . اگر هم هر جایی گیر کردید بگید در حد توانم کمک میکنم . ولی یه پروژه رو شروع کن