رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای تخصصی چی پیشنهاد میکنی؟لغتای آخر گتابهای گلابچی خوبه؟؟؟؟

برای زبان خوندن لغات سالایرگذشته بیهوده است؟؟
اخه من اونارو دارم میخونم تو تایپیک مطالعه گروهی گفتن ....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه زبان تخصصی هنر تبریز -تهران +لغات آخر درک رفتارسازه ای و سازه در معماری و سازه مشبک و نانو و دیجیتال +لغات کنکور سال های قبل+انگلیسی برای معماری انتشارات سمت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای زبان خوندن لغات سالایرگذشته بیهوده است؟؟
اخه من اونارو دارم میخونم تو تایپیک مطالعه گروهی گفتن ....
بی فایده نیستند و خوندش خیلی خوبه ،ولی کافی نیست .
اگه نخونی و یه سوال ازش بیاد چی کار می کنی؟

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زبان تخصصی معماری-شبنم خلیل پور فر-عصرکنکاش
http://www.asrekankash.com/component/books/?view=item&item=41

این کتابو گرفتم ولی اصلا متوجه اینکه چجوری باعث پیشرفت میشه نمیشم اول هر درس لغات چینگ رو اورده که کلا از منابع حذف شده بعدش هم یه پسیج از کنکورهای پارسال ِ که این قسمت تو مجموعه ده سال تستش هم هست ...:|

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتابو گرفتم ولی اصلا متوجه اینکه چجوری باعث پیشرفت میشه نمیشم اول هر درس لغات چینگ رو اورده که کلا از منابع حذف شده بعدش هم یه پسیج از کنکورهای پارسال ِ که این قسمت تو مجموعه ده سال تستش هم هست ...:|
همونجور كه عارفه گفت، وقت گذاشتن روى كلمه حفظ كردن از زبان تخصصى اونم الان بيهوده ترين كار ممكنه، وقتى فقط درك مطلب مياد از تخصصى! هنر درك مطلب زدن اينه كه لازم نيس تمام كلماتو بلد باشى ولى مى تونى جواب بدى چون "درك" مهمه، و اصولن در هر سنجش زبانى، توى هر سيستمى، درك مطلب جوريه كه نبايد همه كلمه هاشو بلد باشى، چون ترجمه قرار نيس بكنى، درك بايد كنى! خوندن متون رستگارپور يا ديدن فيلماى تخصصى معمارى خيلى بيشتر كمك مى كنه تا لغت تخصصى حفظ كردن!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

چیکار کردی! یه مروری به دیالوگ های صفحه قبل می کنیم :
بچه ها کسی کتابی سراغ داره که تست لغت داشته باشه
اخه من جمله را می فهمم و لغت گزینه هم را بلدم ولی نمیتونم درست بزنم
نیاز به تمرین دارم!!!!!!!!!!!!!!11

زبان تخصصی معماری-شبنم خلیل پور فر-عصرکنکاش
http://www.asrekankash.com/component/books/?view=item&item=41
اون کتابو واسه تمرین بیشتر معرفی کردم.
واسه یادگیری که نیست! واسه مرور و نمرینه مخصوصا تو ریدینگ.
واسه خوندن منابع به این موارد مراجه کنید :

جزوه زبان تخصصی هنر تبریز -تهران +لغات آخر درک رفتارسازه ای و سازه در معماری و سازه مشبک و نانو و دیجیتال +لغات کنکور سال های قبل+انگلیسی برای معماری انتشارات سمت

تمرین کتاب عصر کنکاش مهارت ها تو زیاد می کنه ولی از یه چیز مطمئن باش که کتاب های بیشتری بخونی واست مفیدتره .
من واسه تمرین T کتاب معماری رشته هنر رو کار می کنم ولی به کسی پیشنهاد ندادم بخونه چون خیلی زیاده ولی ریدینگاش مفیده .
اسم کامل کتاب :انگلسیس برای دانشجویان رشته هنر های تجسمی english for the students of visual arts

samsungs3

عضو جدید

بچه ها برای تخصصی هیچی نخونین....بی فایده ست ..من به تجربه میگم...با لغات عمومی راحت میتونین از پس ریدینگ ها بر بیاین....درصدهای 50 70 80 ...هیچ کدوم لغات تخصصی نخوندن...ولی کتاب های گلابچی یه سری لغات خوب و با حال اخر کتاباش داره..اگه خیلی اصرار دارین اونارو بخونین....من سال پیش سر کنکور تکنولوژی 57 درصد زدم....ولی اصلا لغات تخصصی نخونده بودم... خوب من گرامر نمیزنم..یعنی 18 درصد از دست میدم از 82 درصد میزنم...
این گرامر هم برا ما مصیبتیه...هیچ وقت حوصله خوندش رو نداشتم :D

shahmirzadi

عضو جدید
بچه ها برای تخصصی هیچی نخونین....بی فایده ست ..من به تجربه میگم...با لغات عمومی راحت میتونین از پس ریدینگ ها بر بیاین....درصدهای 50 70 80 ...هیچ کدوم لغات تخصصی نخوندن...ولی کتاب های گلابچی یه سری لغات خوب و با حال اخر کتاباش داره..اگه خیلی اصرار دارین اونارو بخونین....من سال پیش سر کنکور تکنولوژی 57 درصد زدم....ولی اصلا لغات تخصصی نخونده بودم... خوب من گرامر نمیزنم..یعنی 18 درصد از دست میدم از 82 درصد میزنم...
این گرامر هم برا ما مصیبتیه...هیچ وقت حوصله خوندش رو نداشتم :D

.ای اره بابا.گرامر مثیبته همش.من 504 و نمیرسم جز 10 درسشو.چیکار کنم!!برسونم بزوور بنظر شما!؟؟؟

shahmirzadi

عضو جدید
فعلا که کلی وقت هس یعنی چی نمیرسی؟
آخه.من تا چن روز دیگه تافلو تمام میکنم.ولی به این معنی نیس که تافلو بلدم.بهترین میزانش 10 درصده فقط، که بلد باشم.یمی نیاز دارم بارها و باره مروورش کنم.که واسم وفتگیره واقعن.رو این حساب ممکنه یه 504 نرسم.که اگه ببینم خیلی مهمه باید بزوور بزوور تا یه جایی برسونمش.
خیلی هم گرامر دوستدارم .لی فقط دوسدارم. :redface: بلد نیستم بخونمش

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
.ای اره بابا.گرامر مثیبته همش.من 504 و نمیرسم جز 10 درسشو.چیکار کنم!!برسونم بزوور بنظر شما!؟؟؟
اگه واقعن نمى رسى بشين تستاى سالاى پيشو بزن و همه كلمه هاشو در حال تست زدن ياد بگير، يا با ممرايز، ( اگه آيفون يا اندرويد دارى، با اپليكيشنش) هر روز مثلن موقعى كه استراحت مى كنى يا غذا مى خورى مثل بازى بخون. تاثيرشو متوجه مى شى بعد از ٢هفته!

بچه ها يه توصيه واسه لغتاى سالاى قبل، نشينين ليست لغت حفظ كنين، با زدن تستاى سالاى پيش ياد بگيريد، خيلى راحت تره و در عين حال تست هم مى زنين!

shahmirzadi

عضو جدید
اگه واقعن نمى رسى بشين تستاى سالاى پيشو بزن و همه كلمه هاشو در حال تست زدن ياد بگير، يا با ممرايز، ( اگه آيفون يا اندرويد دارى، با اپليكيشنش) هر روز مثلن موقعى كه استراحت مى كنى يا غذا مى خورى مثل بازى بخون. تاثيرشو متوجه مى شى بعد از ٢هفته!

بچه ها يه توصيه واسه لغتاى سالاى قبل، نشينين ليست لغت حفظ كنين، با زدن تستاى سالاى پيش ياد بگيريد، خيلى راحت تره و در عين حال تست هم مى زنين!

میدونی، آخه من نمیدونم تا چه زمانی اجازه دارم مطلبه جدیدو لغته جدید یاد بگیرم.نمیدونم ینی از 10 دی به بعد فقطه فقط باید مرور کنم!!! یا نمیدونم.چون زبان انکگار فرقی نمیکنه که توش چقد قوی باشی.با 1 هفته و دوهفته کنار موندن باید بازم کلی فشار بیاری تا برگردونی اظلاعاتتو.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میدونی، آخه من نمیدونم تا چه زمانی اجازه دارم مطلبه جدیدو لغته جدید یاد بگیرم.نمیدونم ینی از 10 دی به بعد فقطه فقط باید مرور کنم!!! یا نمیدونم.چون زبان انکگار فرقی نمیکنه که توش چقد قوی باشی.با 1 هفته و دوهفته کنار موندن باید بازم کلی فشار بیاری تا برگردونی اظلاعاتتو.
به نظرم زبان مشمول اين قاعده نمى شه، هرچقدر بخونى ضرر نمى كنى، خصوصن با ممرايز، ولى اگه همينجورى درساى ٥٠٤ رو مى خونى به نظرم تستاى سالاى گذشته بهترن. ولى بازم به شيوه ى خوندن خودت مربوط مى شه و اينكه چطورى ياد مى گيرى، مثلن من اصلن نمى تونم بشينم كلى لغت حفظ كنم، ولى كافيه توى يه فيلم ببينم، يا يه جمله يا متن، ديگه هرگز يادم نمى ره!

shahmirzadi

عضو جدید
به نظرم زبان مشمول اين قاعده نمى شه، هرچقدر بخونى ضرر نمى كنى، خصوصن با ممرايز، ولى اگه همينجورى درساى ٥٠٤ رو مى خونى به نظرم تستاى سالاى گذشته بهترن. ولى بازم به شيوه ى خوندن خودت مربوط مى شه و اينكه چطورى ياد مى گيرى، مثلن من اصلن نمى تونم بشينم كلى لغت حفظ كنم، ولى كافيه توى يه فيلم ببينم، يا يه جمله يا متن، ديگه هرگز يادم نمى ره!

مرسی.قانع شدم .اره.منم مخصوصا تو فیلم بیشتر تو ذهنم میموونه.از ممرایز هم استفاده میکنم 1ماهه.واقعن خوب است;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی.قانع شدم .اره.منم مخصوصا تو فیلم بیشتر تو ذهنم میموونه.از ممرایز هم استفاده میکنم 1ماهه.واقعن خوب است;)

من پارسال از نرم افزارش استفاده میکردم...امسال از سایتش...سایتش بیشتر حال میده...تنوع داره دائم باهات مثل آدمها خنگ برخورد صدبار میپرسه...املای اونم همزمان یاد میگیری ...کلا از این بیشتر خوشم اومد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها برا زبان من چیکار کنم من نمی دونم چیکار کنم لغات 504خوندم البته 125تا البته 1ماهی قفه افتادبین درسام تقریبا یک مقدار تسلط کم شد روی بعضی اش که دارم میخونم و درستش میکنم البته یک مقدار از لغات سال های قبل هم بلدم،و یک مقدار از کتاب پوران پژوهان هم خوندم ،یک سری لغت هم دارم میخونم البته زبان عمومی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک چیز دیگه بچه ها برای گرامر به نظرتون ارزش خوندن داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی فایلی از لغات پر تکرار زبان تخصصی نداره؟ممنووووووووون میشم:redface:

simin_sm

کاربر فعال
بچه هاتلفظ 504 و تافل از کجا میشه پیدا کرد؟ ....ممرایز همشو تلفظ نمیکنه

بالا