رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی لغات سالهای اخر کنکور رو تو قالب پی دی اف داره؟ اگه ماله رشته های دیگه و هنرهای ساخت هم توش باشه خیلی عالی میشه :)

shokoo.m

کاربر بیش فعال
کسی میتونه اینو واسم معنی کنه؟

Thus, just as "The web of discipline aims at generalizing the homo docilis required by 'rational' ,efficient, 'technical' society: an obedient, hardworking, conscience-ridden, useful creature, pliable to all modern tactics of production and warfare" (Merquior 1982:94), so theory may be seen as domesticating an area of knowledge and, by normalizing its exponents, producing 'useful creatures' whose performance is mediated by certain punishments ingrained during education and carried on in professional life.​

pedram_avatar

عضو جدید
کسی لغات سالهای اخر کنکور رو تو قالب پی دی اف داره؟ اگه ماله رشته های دیگه و هنرهای ساخت هم توش باشه خیلی عالی میشه :)

سلام
من پی دی افش رو ندارم ولی می دونم لغت همه رشته ها با ترجمه و مثال تو کتاب زبان عمومی ارشد زیر ذره بین هست.
خواستی یه بخشهاییش رو خودشون گذاشتن برا دانلود:
لینک دانلود بخشهایی از کتاب (یه سری لغت هم توش هس)

mahdi-art

عضو جدید
سلام دوستان من الان ترم 4 معماری هستم میخوام که از الان زبان رو شروع کنم به نظرتون چه کتاب هایی رو بخونم برای ارشد؟؟؟
ممنون.

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من الان ترم 4 معماری هستم میخوام که از الان زبان رو شروع کنم به نظرتون چه کتاب هایی رو بخونم برای ارشد؟؟؟
ممنون.
سلام دوست عزیز
شما 504 و کتاب Essential words for toefl رو باید بخونی
حالا به نظر من اگه دسترسی به اینرنت واستون راحت هست به سایت ممورایز برین و از اونجا بخونید
http://www.memrise.com/
اینم ادرس سایتش هست
سوالی بود در خدمتم

jAVAD_10

عضو جدید
ببخشید یه راهنمایی میخواستم دوستان
دوستان بنظرتون تافل زبان رو داشتن تو رشته ما چقدر موثره ؟؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یه راهنمایی میخواستم دوستان
دوستان بنظرتون تافل زبان رو داشتن تو رشته ما چقدر موثره ؟؟
به نظرم اگه کسی تافل داشته باشه خیلی مسلط هست و میتونه درصد بالایی زبان رو بزنه، اما اگه منظورت از موثر این هست که توی کنکور دخالت بدن این موضوع رو بعیده چون مثل دکترا نیستش که بخواییم مصاحبه بدیم و هر موردی یه امتیاز محسوب بشه.
موفق باشی

mrsetareh

عضو جدید
برنامه پرتابل جعبه لایتنر زبان _ Jmemoriz

برنامه پرتابل جعبه لایتنر زبان _ Jmemoriz

اینجا کلا هر چی از برنامه jmemorise هستش رو گذاشتم..در کنارش حتما توصیه میکنم با نرم افزار های شرکت نارسیس رو ببینید..نرم افزار های بسیار خوبی توی این زمینه داره.Password : www.irlanguage.com...Jmemorizehttp:...Box/jMemorize [www.irlanguage.com].rar...java runtimehttp://dl.irlanguage.com/English/Leitner%20Box/Java%20Runtime%20%5Bwww.irlanguage.com%5D.rar...english vocabular (cards)http://dl.irlanguage.com/English/Le...029d1394034265-jmemorize-manual-ver.1.3.0.pdf

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا کلا هر چی از برنامه jmemorise هستش رو گذاشتم..در کنارش حتما توصیه میکنم با نرم افزار های شرکت نارسیس رو ببینید..نرم افزار های بسیار خوبی توی این زمینه داره.Password : www.irlanguage.com...Jmemorizehttp://dl.irlanguage.com/English/Leitner%20Box/jMemorize%20%5Bwww.irlanguage.com%5D.rar...java runtimehttp://dl.irlanguage.com/English/Leitner%20Box/Java%20Runtime%20%5Bwww.irlanguage.com%5D.rar...english vocabular (cards)http://dl.irlanguage.com/English/Le...029d1394034265-jmemorize-manual-ver.1.3.0.pdf
متاسفانه خیلی بد ادرس سایت رو گذاشتین
من چیزی دستگیرم نشد:razz:

zarife

عضو جدید

دوست عزیز، لغات کنکورو آخر کتاب راهیان ارشد میتونی پیدا کنی. به صورت پی دی اف من ندیدم. اما میشه گفت لغتای کنکور سالهای قبل با 504 همپوشانی زیادی داشت. اما سالهای اخیر بیشتر با 1100!!!!

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
huh ... I am here to start:D

.
.
.
.
.
چیه؟ ما باید ثابت کنیم زبان خوندیم یا نه؟ ها؟:D
بچه ها اول تابستون زود بود واسه خوندن الان دیره:eek::biggrin: دیگه نمیخونم اصن :D

منم از صب دارم یکی از پاراگراف اول کنکور پارسالو ترجمه می کنم کلمه ی oxymoron ترجمش هیچ جا یافت نشد دوستان هرکی میدونه معنیشو بگه :)
راستی چرا اینجوریه ؟! داره دیر میشه دیگه :confused:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
منم از صب دارم یکی از پاراگراف اول کنکور پارسالو ترجمه می کنم کلمه ی oxymoron ترجمش هیچ جا یافت نشد دوستان هرکی میدونه معنیشو بگه :)
اینی که گفتی یه معنی خاص نداره . ترکیب متضاد هست مثل: ظلم عادلانه! غم دلچسب!

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

معنی دیکشنری :
استعمال کلمات مرکب ضد و نقیض، استعمال کلمات مرکب متضاد (مثل cruel kindness)
یعنی به کار بردن دو کلمه متضاد در کنار هم

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینی که گفتی یه معنی خاص نداره . ترکیب متضاد هست مثل: ظلم عادلانه! غم دلچسب!

معنی دیکشنری :
استعمال کلمات مرکب ضد و نقیض، استعمال کلمات مرکب متضاد (مثل cruel kindness)
یعنی به کار بردن دو کلمه متضاد در کنار هم

این که ضد و نقیضه میدونم ولی مگه میشه معنی نداشته باشه؟!:confused: ینی تو جمله چی بنویسم؟( در کتابش افزایش و افت طرح ریزی راهبردی پایان می یابد که دوره ی طرح ریزی راهبردی هست یک oxymorn!

این طراحان سوال ب عمشونم فک می کردن خیلی عالی می شد:razz:

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
این که ضد و نقیضه میدونم ولی مگه میشه معنی نداشته باشه؟!:confused: ینی تو جمله چی بنویسم؟( در کتابش افزایش و افت طرح ریزی راهبردی پایان می یابد که دوره ی طرح ریزی راهبردی هست یک oxymorn!

این طراحان سوال ب عمشونم فک می کردن خیلی عالی می شد:razz:

خخ این یعنی نمیشه هم طرح بدی هم راهبردی باشه :D جمله انگلیسیش رو میذاری فرزانه؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینه جملش:

mintzberg(1994),in his book the rise and fall of strategic planning ,concludes that the term ,strategic planning, is an oxymoron.

همون که گفتم میشه :دی
... چنین نتیجه میگیره که اصطلاح برنامه ریزی استراتژیک، یک ترکیب متناقض است.
حالا احتمالا تو ادامه متن براش تحلیل و دلیل هم آورده

نظر من اینه البته :)

F A R Z A N E

عضو جدید
کاربر ممتاز
همون که گفتم میشه :دی
... چنین نتیجه میگیره که اصطلاح برنامه ریزی استراتژیک، یک ترکیب متناقض است.
حالا احتمالا تو ادامه متن براش تحلیل و دلیل هم آورده

نظر من اینه البته :)

من میخوام اینو بگم وقتی ی کلمه جدید رو میذارن ما تو کنکور چی کار کنیم عاخه!:razz:
ممنون عزیزم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی که زبانشون خوبه!!!
بگین واسه زبان پی کار کنیم که تو 4 ماه به 60-70 درصد برس.نیم خودمونو
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟
برا درک مطلب به جز کنکورای سال قبل چه کتابی رو بخونیم؟؟؟

arcnew

عضو جدید
کاربر ممتاز
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟
من میخوام کتاب زیر ذره بین هم گرامر و هم لغتش رو بخرم و 504 هم بخونم

هاشمیان20

عضو جدید
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟

بهترین منابعش اینه که روی تافل کار کنین، 504 زیاد به درد نمیخوره.
مثل این منابع :

منابع زبان ارشد

m3631

عضو جدید
بهترین منابعش اینه که روی تافل کار کنین، 504 زیاد به درد نمیخوره.
مثل این منابع :

منابع زبان ارشد
504 و تافل هر دو باید خونده بشه چون توی متنش هم کلمات زیادی واسه یاد گرفتن داره، در حدی که کاملا به این دو کتاب مسلط بشین و بعد از اون لغات کنکورهای سالهای قبل [ نقل قول از دکتر تقی زاده ]

archisal

کاربر بیش فعال
504 و تافل هر دو باید خونده بشه چون توی متنش هم کلمات زیادی واسه یاد گرفتن داره، در حدی که کاملا به این دو کتاب مسلط بشین و بعد از اون لغات کنکورهای سالهای قبل [ نقل قول از دکتر تقی زاده ]
البته تو تافل لغت های 504 هم تکرار شده،ولی بخونید بهتره

sevdah

عضو جدید
لغت؟
گرامر؟
درک مطلب؟؟

سلام
به نظر من هم همون کتاب زیر ذره بین رو بخونید کافیه. من به نیمه رسوندمش، راضیم.
504 و لغات تافل هم نیاز نیست بخری، همش تو همون کتاب پوشش داده شده بعلاوه لغات پرتکرار کنکورهای سال قبل که خیلی مهمتر از 504 و تافله.
این آزمونهای رایگانش هم شرکت کن:
آزمون رایگان آنلاین زبان عمومی کنکور ارشد

alionel92

عضو جدید
بچه ها کتاب زبان تخصصی بابک رستمی رو کسی داره ، فقط فهرست کتاب با نحوه پاسخ به سوالای درک مطلبشو بذاره رو سایت؟

maryam_engineer

عضو جدید
سلام
به نظر من هم همون کتاب زیر ذره بین رو بخونید کافیه. من به نیمه رسوندمش، راضیم.
504 و لغات تافل هم نیاز نیست بخری، همش تو همون کتاب پوشش داده شده بعلاوه لغات پرتکرار کنکورهای سال قبل که خیلی مهمتر از 504 و تافله.
این آزمونهای رایگانش هم شرکت کن:
آزمون رایگان آنلاین زبان عمومی کنکور ارشد

منم با سودا موافقم . من کتاب رو امسال از نمایشگاه خریدم خیلی عالیه. همه لغات رو داره. آزمون رو هم شرکت می کنم حتما چون نوشته پاسخ نامه رو بالافاصله برات ارسال میکنه و درصدات رو هم برات می فرسن.
جلد دوم هم گرامره یکمش رو دانلود کردم دیدم خیلی خوب توضیح داده بهتر از کتاب رستمی ه. می خوام بخرمش نظرت چیه؟؟؟ شما داریش؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
[h=2][/h]
دوستان محترم بهترین موسسه واسه یادگیری زبان از ابتدا کدومه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید​

بالا