تجارى مى شه مركز، ولى بايد بازم راه پله داشته باشه. به نظرم سوال بيخوديه.مرکز تجاری بود
تجارى مى شه مركز، ولى بايد بازم راه پله داشته باشه. به نظرم سوال بيخوديه.مرکز تجاری بود
تجارى مى شه مركز، ولى بايد بازم راه پله داشته باشه. به نظرم سوال بيخوديه.
پرسيدن تو رو كه نمى گم عزيزم....بیخود ک نپرسیدم
تو یکی از آزمونا بود
سمانه راس میگه......تنها سوالایی که باید به نظرم روشون تامل کرد مال کنکورای سال قبلهبیخود ک نپرسیدم
تو یکی از آزمونا بود
من دارم عصر کنکاش رو میخونم راحت هفتاد درصد سوالای سالای گذشته رو میشه توش پیدا کنیسلام
کسی میدونه که سوالای مربوط به خاک از کدوم منبع میاد ؟ مثل این سوال سال 92 :چه مواردی بر شدت فرسایش خاک در یک منظر طبیعی موثر هستند؟
کلا در مورده منابع منظر خیلی گیج شدم مثلا نعیمارو خیلی خیلی مهم زده ولی این دو ساله اخیر خیلی کم یکی یا دوتا سوال ازش اومده چه منبعیو به عنوان مهمترین منبع منظر میدونید لطفا راهنماییم کنید ..
924--------3
با فرض سه گزینه پاسخ داده شود924--------3
903--------دو تا گزینه عین همه!!!!
با فرض سه گزینه پاسخ داده شود![]()
پلاك شمالى تو ضلع شمالى خيابونه ( بهش مى گن در توى حياط) پلاك جنوبى تو ضلع جنوبى خيابون( بهش مى گن در توى ساخت).مشاهده پیوست 185161
پلاک شمالی چجوری میشه؟ یعنی شمالش پلاکه یا جنوبش
میشه یکی کامل توضیح بده؟ در مورد اینکه حیاط کدوم ور میوفته و اینا...
پلاك شمالى تو ضلع شمالى خيابونه ( بهش مى گن در توى حياط) پلاك جنوبى تو ضلع جنوبى خيابون( بهش مى گن در توى ساخت).
4.....مشاهده پیوست 185161
اصولا ساختمانی را شمالی میگویند که ورودی آن از گذر به داخل حیاط باز میشود و شمال ملک به پلاک مجاور ختم میشود.مشاهده پیوست 185161
تعیین نوع قطعه ، با توجه به گذر مجاور آن صورت میگیرد مثلا قطعه ایی که گذر در ضلع شمال آن باشد چون درجنوب گذر قرار دارد جنوبی نام دارد و اگر گذر در ضلع جنوب آن باشد چون در ضلع شمال گذر قرار دارد شمالی نام دارد و ... ولی اگر قطعه ای دارای دوگذر بود(اصطلاحا دوکله ) کدام گذر ملاک تعیین شمالی یا جنوبی بودن است؟ بازهم فرقی نمیکند فرض کنید در اضلاع جنوب و غرب یک قطعه زمین گذر وجود دارد در اصطلاح مهندسی به این قطعه شمالی - شرقی گفته میشود چون قطعه مذکور در ضلع شرق ، گذر غربی و در ضلع شمال گذر جنوبی قرار دارد. قضیه ی ورود به حیاط و ورود به ساختمان چی میشه؟؟؟؟ در این قطعات معمولا طبقه همکف پارکینگ بوده و از طریق راه پله بدرون ساختمان راه ورودی تعبیه میگردد و برای دسترسی به حیاط از داخل ساختمان میتوان وارد شد و یا از طریق پارکینگ |
نه خوشم اومد یه پا مهندسی
اره سمانه خانوم درست فرمودنند و شماره یک فکر کنم جواب درست باشه
4.....
اگه منظورش از مشرف بودن به حیاط اصلی،یعنی از جلو وارد اتاق بشیم 4 ولی اگه برعکس باشه ، همه گزینه ها درست می شه و در کل سوال نقص فنی داره!یا توجه به زاویه انحراف های خیابان ها به شمال .
پلاك شمالى تو ضلع شمالى خيابونه ( بهش مى گن در توى حياط) پلاك جنوبى تو ضلع جنوبى خيابون( بهش مى گن در توى ساخت).
ممنون دوستاناصولا ساختمانی را شمالی میگویند که ورودی آن از گذر به داخل حیاط باز میشود و شمال ملک به پلاک مجاور ختم میشود.
پلال جنوبی ساختمانی است که ورودی آن از گذز به داخل سطح اشغال بنا باز میشود و حیاط در شمال ملک است.
در ساختمانهای شمالی سازه از سمت جنوب (حیاط) نور مستقیم و از سمت شمال نور غیر مستقیم(از نورگیر) دارد.
در ساختمانهای جنوبی ملک از هر دو طرف نور مستقیم دارد .
در سازه های جنوبی میزان سطح اشغال مفید طبقات بدلیل عدم نیاز به نورگیر اضافی بیشتر از نمونه شمالی است و آپارتمانها مرغوب و معمولا گرانتر است.
تعداد پارکینگهای قابل ایجاد هم معمولا یکی یشتر است.
ساختمانهای باصطلاح دوکله نحوه ساخت معمولا مشابه سازه های جنوبی است اما نحوه قرار گرفتن سازه دز شمال یا جنوب زمین بستگی به فرم غالب محله و نقشه های تفصیلی گذر دارد.
این نوع سازه ها اگر دارای شیب مناسب و اختلاف سطح زیاد دو طرف حداقل 1.1 باشند قابلیت ایجاد دو پارکینگ روی هم بدون رمپ را داشته و بسیار مناسب هستند.
در ساختمانهای شرقی و غربی هم نحوه تعیین نوع قرار گیری ساختمان و محاسبه آن تابع طرح تفصیلی محل میباشد و میتواند مشابه جنوبی یا شمالی باشد
تعیین نوع قطعه ، با توجه به گذر مجاور آن صورت میگیرد مثلا قطعه ایی که گذر در ضلع شمال آن باشد چون درجنوب گذر قرار دارد جنوبی نام دارد و اگر گذر در ضلع جنوب آن باشد چون در ضلع شمال گذر قرار دارد شمالی نام دارد و ...
ولی اگر قطعه ای دارای دوگذر بود(اصطلاحا دوکله ) کدام گذر ملاک تعیین شمالی یا جنوبی بودن است؟
بازهم فرقی نمیکند فرض کنید در اضلاع جنوب و غرب یک قطعه زمین گذر وجود دارد در اصطلاح مهندسی به این قطعه شمالی - شرقی گفته میشود چون قطعه مذکور در ضلع شرق ، گذر غربی و در ضلع شمال گذر جنوبی قرار دارد.
قضیه ی ورود به حیاط و ورود به ساختمان چی میشه؟؟؟؟
در این قطعات معمولا طبقه همکف پارکینگ بوده و از طریق راه پله بدرون ساختمان راه ورودی تعبیه میگردد و برای دسترسی به حیاط از داخل ساختمان میتوان وارد شد و یا از طریق پارکینگ
دوست عزیز مگه 1 گزینه درست نیست ؟؟؟؟؟؟ببین وقتی پلاک شمالیه اول میریم تو حیاط بعد تو خونه خوب حالا که تو خونه ایم اتاق سمت جنوبه که نور حنوب بگیره خوب قبله هم که جنوب غربیه پس 1 جوابهمشاهده پیوست 185161
جوابش اینه :"باتوجه ب پلاک شمالی بودن ساختمان، حیاط در سمت جنوب واقع است.بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده و گزینه یک راستای جنوب غربی قبله را نمایش میدهد"
ممنون دوستان
این قسمت ک نارنجی کردم با توجه به توضیحات samaneh.mhsn و شما puyan khan
اشتباه نشده؟؟
پلال جنوبی ساختمانی است که ورودی آن از گذز به داخل سطح اشغال بنا باز میشود و حیاط در شمال ملک است.
خب پس باید ورودی اونم از تو حیاط باشه ک اینجوری
توی جواب:باتوجه ب پلاک شمالی بودن ساختمان، حیاط در سمت جنوب واقع است.بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده و گزینه یک راستای جنوب غربی قبله را نمایش میده
بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده "این قسمت جواب چجوری ب نتیجه رسید؟
جوابش اینه :"باتوجه ب پلاک شمالی بودن ساختمان، حیاط در سمت جنوب واقع است.بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده و گزینه یک راستای جنوب غربی قبله را نمایش میدهد"
ممنون دوستان
این قسمت ک نارنجی کردم با توجه به توضیحات samaneh.mhsn و شما puyan khan
اشتباه نشده؟؟
خب پس باید ورودی اونم از تو حیاط باشه ک اینجوری
توی جواب:باتوجه ب پلاک شمالی بودن ساختمان، حیاط در سمت جنوب واقع است.بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده و گزینه یک راستای جنوب غربی قبله را نمایش میده
بر این اساس پنجره اتاق در سمت جنوب بوده "این قسمت جواب چجوری ب نتیجه رسید؟
سلام دوستان من کتاب درک عمومی عصرکنکاشو سفارش دادم واسم آوردن...دیدمش شوکه شدم فکر نمیکردم انقد زیاد باشه. دوستانی که این کتابو دارن میشه بگن من الان با این زمان کم کدوم قسمتاش مهمتره بخونم؟؟؟
![]()
من هم تازه خریدم اول تست هاشو میزنم هر کدوم که نمیدونستم رو میرم از درس نامه میخونم .........سلام دوستان من کتاب درک عمومی عصرکنکاشو سفارش دادم واسم آوردن...دیدمش شوکه شدم فکر نمیکردم انقد زیاد باشه. دوستانی که این کتابو دارن میشه بگن من الان با این زمان کم کدوم قسمتاش مهمتره بخونم؟؟؟
![]()
منم همون روزای اول خریدمش .اگه میتونی بخون تا اونجایی که میتونی........ولی اگه نرسیدی به نظرم تنظیم شرایط و پرسپکتیو سایشو حتما بخونسلام دوستان من کتاب درک عمومی عصرکنکاشو سفارش دادم واسم آوردن...دیدمش شوکه شدم فکر نمیکردم انقد زیاد باشه. دوستانی که این کتابو دارن میشه بگن من الان با این زمان کم کدوم قسمتاش مهمتره بخونم؟؟؟
![]()
مهندس خیلی ریزه عکسهاااا
اونایی که واسه تفریح میومدن روستا .....بچه ها خوش نشین ها در روستا به چه کسانی میگن؟؟ من 2 جا 2 تعریف کاملا متفاوت دیدم !!!نمیدونم کدومش درسته!!!
[h=1]خوش نشین[/h][h=1][/h]بچه ها خوش نشین ها در روستا به چه کسانی میگن؟؟ من 2 جا 2 تعریف کاملا متفاوت دیدم !!!نمیدونم کدومش درسته!!!
آره تو تستها هم میشه کسایی ک روی زمین دیگران کار میکنندخوش نشین
فرهنگ فارسی معین
( ~. نِ) (ص فا.) 1 - آن که در هر جا خوشش آید بنشیند و اقامت گزیند. 2 - در اصطلاح کشاورزی آن عده از اهالی ده که نه مالک به حساب آیند و نه زارع . 3 - به مستأجر نیز اصطلاحاً خوش نشین می گویند.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |
تحلیل سوالات درک معماری(ویژه کنکور 94) | کارشناسی ارشد | 178 |