الان منم گیج شدم! واقعا الان ماله سقفه یا کفه؟من فکر کردم این سوال برای کفه
برای سقفه یعنی؟!![]()
الان منم گیج شدم! واقعا الان ماله سقفه یا کفه؟من فکر کردم این سوال برای کفه
برای سقفه یعنی؟!![]()
من فکر کردم این سوال برای کفه
برای سقفه یعنی؟!![]()
برای پیاده رو .... آبروی مرکزی با شیب 2.5%
منم فکر کردم کف .بعدش دیدم همه میگن سقفه دیگه سکوت کردم پس مثل منم هست![]()
منم فکر کردم کف .بعدش دیدم همه میگن سقفه دیگه سکوت کردم پس مثل منم هست![]()
بچه ها کسی پیشنهادی واسه اینکه درصد درکمو ببرم بالا داره؟؟ دوستانی که درکشون خوبه چی خوندن و چه جوری خوندن؟؟ لطفا جواب بدین
فقط تست بزنبچه ها توروخدا جواب بدین تو این زمان کم چی بخونم واسه درک؟؟
شرق .............
غرب، ولی من با فرض این که روستا باید در دامنه آفتابگیر باشه و رفته رفته از کنار ها ارتفاش زیاد بشه ، طرف غرب رو محاسبه کردم.
غرب، ولی من با فرض این که روستا باید در دامنه آفتابگیر باشه و رفته رفته از کنار ها ارتفاش زیاد بشه ، طرف غرب رو محاسبه کردم.
خب اولا بعد تشخیص جهت مناسب نورخورشید، عکس رو سرو ته کن. بعد باید ارتفاعش رو تشخیص بدی که از پایین دامنه کوه ،یعنی وسط عکس به سمت حواشیه که همیشه اینطوره و برعکسش صادق نیست،یعنی رو قله خونه نمی سازند.اره درسته .بیشتر توضیح نمیدی؟ یعنی چی ارتفاع زیاد میشه![]()
مربوط به درس تحلیل فضاهای شهری می شه.
باید 1 درست باشه
مربوط به درس تحلیل فضاهای شهری می شه.
فک کنم گزینه 3 درسته.
به گوشه های همشون دقت کنی ، بعد هشت صاف شده و این مسئله تو همه گزینه رد شده ولی تو 3 این فرم حفظ شده.چرا 3؟؟؟یک بیشتر به گروه مشابه...تا اون یکی دیگه...البته من نخوندم...این نظر شخصیمه...اما دلیلتونو بگید خیلی خوب میشه
باید 1 درست باشه
به گوشه های همشون دقت کنی ، بعد هشت صاف شده و این مسئله تو همه گزینه رد شده ولی تو 3 این فرم حفظ شده.
ببینید باید درک بصری از خط زمین و خط آسمان رو بلد باشین.
براتون یه فایل attach می کنم بخونین ، یاد می گیرین.
تو این طور جاها باید هماهنگی بصری حفظ بشه.
می تونین به بحث غنایی حسی کتاب های مربوطه مراجع کنید.
مشاهده پیوست 184289مشاهده پیوست 184290
یه فایل آموزشی واستون جور می کنم.منتظر باشین.![]()
کتاب استادمونهممنونم...میشه اسم منبعتونو بگین
میشه بگی این سوالارو از کجا میاریممنونم...میشه اسم منبعتونو بگین
مرکز که برای تجاری و ایناست...............حالا حتما که سمت راست نیسبچه ها ... دسترسی های طبقات مثلا پله ها باید کدوم قسمت باشن تو ی ساختمون عمومی؟ سمت راست ؟چون ناخودآگاه انسان راسته ؟ یا مرکز؟
آخه ی سوال درک بود همش پرسیده بود مرکز ؟ راست ؟ متمایل ب راست ؟مرکز که برای تجاری و ایناست...............حالا حتما که سمت راست نیس
به نظر منم اين سرباز راس مى گه، آخه خيلى بستگى داره كه چى باشه، سازماندهيش چى باشه..آخه ی سوال درک بود همش پرسیده بود مرکز ؟ راست ؟ متمایل ب راست ؟
دقیق یادم نیس
مرکز تجاری بودبه نظر منم اين سرباز راس مى گه، آخه خيلى بستگى داره كه چى باشه، سازماندهيش چى باشه..
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |
تحلیل سوالات درک معماری(ویژه کنکور 94) | کارشناسی ارشد | 178 |