میشه بگین از چه منبعیهمتاسفم جواباشو ندارم برا همین پرسیدم
میشه بگین از چه منبعیهمتاسفم جواباشو ندارم برا همین پرسیدم
ولى هتلم اتاق داره كه ريزدانه س. فضاهايى مث لابى يا بخشاى ادارى هم داره كه ميان دانه س. سالن مراسم يا آمفى تئاترم داره كه درشت دانه س.
میشه بگین از چه منبعیه
طباطبايى كه اين رفيق ماست! شنبه يا يكشنبه مي بينمش احتمال زياد. ازش مى پرسم.والا چند تا برگه سواله از یکی از دوستام گرفتم رو یکیش نوشته طباطبایی فکر کنم مال کلاسایی هست که پارسال میرفته
بچه ها به نظرتون این سوالا رو درست جواب دادم ؟نظر شما چیه؟
بهتر است مقابل نمای جنوبی ساختمان در اقلیم معتدل چه گیاهی کاشته شود؟ 1-درختان پهن برگ 2-درختان سوزنی برگ 3- شمشادهای بلند 4- گیاهان رونده
در فضای زیرین کدام یک از سقف های زیر صدا بیشتر باقی می ماند؟ 1-سقف تخت 2- طاق گهواره ای 3-گنبد 4- فضای باز
از در خانه های قسمت مرکزی ایران که وارد می شوی پس از گذر از دالان ورودی ،چند پله ای پایین می روی تا به حیاط مرکزی برسی. این پایین رفتن حکایت از کدام اصل معماری سنتی دارد؟
1-مردو واری 2-پرهیز از بیهودگی 3-نیارش 4 ایدری بودن
میشه جواب بدین
در کدام یک از فضاها ریزدانه ،میان دانه و درشت دانه دیده می شود؟1-خوابگاه 2-هتل 3-سالن ورزشی4-مرکز فرهنگی
برای ساماندهی فضای بانک کدام آرایش مناسب تر است؟1-مرکزی 2-خوشه ای 3-شبکه ای 4-خطی
در طراحی سرویس بهداشتی هواپیما کدام اهمیت بیشتری دارد؟1-اندازه 2-تناسب3-تقارن 4- ارتفاع
جواب این سوال بنظرتون درسته؟
زده 3 ولی بنظرم میشه 2 چون تو استرالیا افتاب از شمال میتابه تو تابستون
مشاهده پیوست 190356
تو تاکید بر پرسپکتیو دیدی یا تاکید بر پرسپکتیو با نقطه گریز بی نهایت-------------->باروک
تو تاکید بر پرسپکتیو دیدی یا تاکید بر پرسپکتیو با نقطه گریز بی نهایت-------------->باروک
عظمت باغسازی و توجه به منظر و ویلا پارک -------------------->باروک
در کل تو سوال دو تا چیز مهم مربوط به باروک داده و این گزینه درست بنظر میاد.
آره منتظر بودم اینو بپرسی، سوالش کمی گمراه می کنه چون تو رنسانس هم بر پرسپکتیو تاکید می شه ولی چون به عظمت باغسازی و منظر اشاره کرد ، حتما منظورش باروک بود و با پرسپکتیو ساده گفتن می خواسته گمراهت کنه.ولی چیزی در رابطه با پرسپکتیو بی نهایت و ویلا پارک تو سوال نگفته ک ؟ اگه بگه پرسپکتیو بی نهایت ادم یاد کاخ ورسای میوفته و تا حدی به باروک شک میکنه ولی اینجا گفته پرسپکتیو . یعنی رنسانس به عظمت و وسعت فکر نمیکرده ؟
عزیزم هر دوش درسته...چندین سوال دارم
چرا با وجود اینکه خود عصرکنکاش گفته فردگاه در حومه شهر باید باشه بخاطر صوت ولی تو تست خودش بطور عجیبی گزینه 1رو درست زده ؟ به نظر من 4 درسته
![]()
چرا کاربری یه هتل باید شبیه مدرسه ابتدایی باشه ؟ اخه هتل اتاقهای زیادی داره ک هرکدوم هم سرویس مخصوص خودشو داره و ساختمون هتل معمولا ارتفاع زیادی هم داره ک کاربریشو شبیه بیمارستان میکنه تا مدرسه
بطور عجیبی گزینه 2 درسه
![]()
اتفاقا من یه جا خوندم عرصه مسجد جزو ارکان مسجد نیست.
عزیزم هر دوش درسته...
سئوال اول اون فلش جهت باد رو نشون میده...تووو گزینه 4 دفن زباله یعنی بو باد بو رو به شهر میاره پس این غلطه...گزینه 1 درسته
برای سئوال دوم هم مدرسه بهتر بهش میخوره...چون اتاق های هتل تقریبا تیپه و به مدرسه میخوره...با خذف کزینه هم راحت میشه به ج رسید...ترمینال خطیه فرودگاه هم همینطور...بیمارستانم باید کمتر تووو ارتفاع باشه
تو سوال بالایی شما راست میگی من اصلا اون فلش باد به چشمم نیومده ولی برای سوال دومی دارید برعکس میگید شما. مدرسه ابتدایی با اون همه بچه شیطون نباید تو ارتفاعی شبیه به هتل باشه ولی تو بیمارستان قرار یه بیماری با تخت اسانسور بر بره بالا و بعد چند روز و چند ماه بیاد پایین نه مدرسه ابتدایی ک حداقل روزی 3 بار باید تخلیه بشه و پر شه تازه اونم ابتدایی با یه مشت بچه خورده ک از دیوار راست بالا میرن
بیمارستان خیلی منطقی تره ک مرتفع باشه تا یه مدرسه . من خودم تو ساخت بیمارستان سینا ک 14 طبقست حضور داشتم ولی یه مدرسه ابتدایی مرتفع ندیدم
ولی فکر کنم بازم 2 درست باشه...با نیرویی ک ما بهش وارد میکنیم قراره مقابله کنه...نیرویی ک ما بهش وارد میکنیم برا نیگه داشتنش...بیشتر از نیرویی هست ک مایع داخلش بهش وارد میکنه...
اون ک نگفته چه مدرسه ای؟؟؟درسته جرف شما...اما هدف از اوردن هتل به نظرم فقط منظورش اتاقهای مشابه بوده...یه نکته هم اینجا بگم...آسانسور برا مواقعی ک طرف عمل شده یا خونریزی داره کاربرد نداره...چون فشار آسانسور خونریزی رو زیاد میکنه...ولی خوب برا درک هیچ چیزی رو نمیشه جواب دقیق داد...لامصب درکه دیگه![]()
ولی فکر کنم بازم 2 درست باشه...با نیرویی ک ما بهش وارد میکنیم قراره مقابله کنه...نیرویی ک ما بهش وارد میکنیم برا نیگه داشتنش...بیشتر از نیرویی هست ک مایع داخلش بهش وارد میکنه...
نمیدونم والا...شاید اگه به جای اون حلقه میومدن مسلح میکردن دیگه به اون حلقه نیازی نبود...
اتاق ارسی در خانه های ایرانی نواحی مرکزی( گرم و خشک) در کدام سمت از خانه قرار دارد؟
1-رو به شمال غربی تا جنوب غربی
2-رو به شمال غربی تا شمال شرقی
3-رو به شمال شرقی تا جنوب شرقی
4-رو به جنوب شرقی تا جنوب غربی
توی جوابش گ 4 زده
توی این سوال منظورش از کلمه"رو " توی گزینه ها چی بوده؟ چرا جوابش اون میشه؟
ایا یه جورایی حالت زمستان نشین داره؟
نمی دونم من اینطوز برداشت کردم...:
ارسی برای کم کردن تابش خورسید ب داخل بناست...یعنی جایی ک بیشترین نور می تابه...تو گرم و خشک تابستان نسین پشت ب آفتابه...نیازی به این عنصر نداره...
اما زمستان نشین رو ب جنوب....پس ارسی هم دازه......پس 4 دذسته
من ک بازم نفهمیدم . اگه میشه خیلی واضح و بدون هیچ توضیحی بگو ارسی کدوم جهت بنا قرار میگیره همین . مثلا : تابستان نشین در قسمت جنوبی بناست . همین
اگه شکلی باشه ک ارسی تابستان نشین و زمستان نشین و جهت بنا نسبت به شمال جغرافیایی رو نشون داده باشه خیلی کمک میکنه
عکس ندارم دم دست کتابهام کتابخونه هست...
تابستان نشین در جنوب قرار داره (پشت به آفتاب) بازشوها رو به شمال پلانه)
زمستان نشین در شمال (رو به آفتاب) بازشوها رو به جنوبه
نمیدونم نیاز به توضبح بیشتره یا نه؟!!!توی کتاب ابنیه سنتی تا دلت بخواد از این پلانها هست...
بازم اگه متوجه نشدید بگید تا فردا عکس بگیرم بزارم
تالاری که از پنجر های متحرک در آن استفاده شده است بعد از قاجار وارد ایران میشه اقتباس از روس ها هستش چون بیشتر در تهران باب شد بهش تهرانی هم میگنعزیزم این دوتا رو که میدونستم . اگه این دوتا ندونم که دیگه هیچی . منظور ارسی بود کجای بناست . وقتی زمستان نشین و تابستان نشین داریم دیگه اصلا ارسی چی هست کارش چیه ؟
تالاری که از پنجر های متحرک در آن استفاده شده است بعد از قاجار وارد ایران میشه اقتباس از روس ها هستش چون بیشتر در تهران باب شد بهش تهرانی هم میگن
در بالای در شیشه های متحرک که افقی و عمودی حرکت میکنه گذاشتند تا در زمستان ببندند و در تابستان باز کنند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |
تحلیل سوالات درک معماری(ویژه کنکور 94) | کارشناسی ارشد | 178 |