رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش نشین

فرهنگ فارسی معین

( ~. نِ) (ص فا.) 1 - آن که در هر جا خوشش آید بنشیند و اقامت گزیند. 2 - در اصطلاح کشاورزی آن عده از اهالی ده که نه مالک به حساب آیند و نه زارع . 3 - به مستأجر نیز اصطلاحاً خوش نشین می گویند.

آره تو کتاب درک معماری همینو نوشته بود اما تو کتاب سوالات کنکور کنکاش اینو نوشته بود:
28062014307.jpg

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره تو کتاب درک معماری همینو نوشته بود اما تو کتاب سوالات کنکور کنکاش اینو نوشته بود:
مشاهده پیوست 187692
به نظرم اونى كه گفتم درسته. كتاب سوالاى كنكورشون خيلى غلط داره. تو همه درسا. اعصاب آدمو مى ريزه به هم! :confused:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این درسته!من این سوال رو تو راهیان ارشد هم دیده بودم و اونجا هم اینو گفته بود.

آخه سمانه از تو فرهنگ فارسی معین معنیشو در آورده!....کسی نمیدونه جواب سازمان سنجش چی بوده؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست جواب دادی سوال اول 3 و سوال دوم 4 اما چرا؟
سوال اول از لحاظ موضوعی اشتباهه!چون شیب مهمه ، زاویه تابش مهمه وفصل و همجواری های اطراف و ........یه عالمه چیز مهم، من هم اون موقع استدلالم همون 8 طبقه بوده ضربدر 3 متر یعنی 24 متر و هر کدوم به نزدیکه جوابه.

سوال دوم خیلی مهمه و شبیه اون هر سال میاد.از پایین نیرو ها رو تحلیل کن چون تو b از بالا کشیده می شه ، فرم مقطع بیضی ایستاده منطقی می باشد و تو a هم باید تو دست سر نخوره و خوب جا بشه ، پس همون بیضی ولی یصورت ایستاده می تونه بهتر جواب بده!دایره سر می خوره و وقتی دستت عرق کنه و خیس باشه بدرد نمی خوره.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درست جواب دادی سوال اول 3 و سوال دوم 4 اما چرا؟

سوال 109 فک میکنم واسه این میشه 4 که تو قسمت b چون طولش بلندتره ممکن تحت خمش قرار بگیره واسه همین باید مقطعی انتخاب بشه که در مقابل خمش مقاوم پس میشه بیضی ایستاده که قدبلندتره...واسه قسمت aچون باید تو دست قرار بگیره و دستو اذیت نکنه بیضی خوابیده یهتره فشار کمتری به دست وارد میشه...

concreteman

عضو جدید
108 - 3.البته به نطرم باید جهت شمال هم مشخص میشد که بدونیم نور جنوب منظورشه یا نورای دیگه
109-4
میشه جواباشو بگی

سوال اول از لحاظ موضوعی اشتباهه!چون شیب مهمه ، زاویه تابش مهمه وفصل و همجواری های اطراف و ........یه عالمه چیز مهم، من هم اون موقع استدلالم همون 8 طبقه بوده ضربدر 3 متر یعنی 24 متر و هر کدوم به نزدیکه جوابه.

سوال دوم خیلی مهمه و شبیه اون هر سال میاد.از پایین نیرو ها رو تحلیل کن چون تو b از بالا کشیده می شه ، فرم مقطع بیضی ایستاده منطقی می باشد و تو a هم باید تو دست سر نخوره و خوب جا بشه ، پس همون بیضی ولی یصورت ایستاده می تونه بهتر جواب بده!دایره سر می خوره و وقتی دستت عرق کنه و خیس باشه بدرد نمی خوره.

سوال 109 فک میکنم واسه این میشه 4 که تو قسمت b چون طولش بلندتره ممکن تحت خمش قرار بگیره واسه همین باید مقطعی انتخاب بشه که در مقابل خمش مقاوم پس میشه بیضی ایستاده که قدبلندتره...واسه قسمت aچون باید تو دست قرار بگیره و دستو اذیت نکنه بیضی خوابیده یهتره فشار کمتری به دست وارد میشه...

از همه ممنون اما توضیحاتتون رو در مورد سوال 109 متوجه نشدم.این مقاطع بابت دید از کدوم زاویه هست ؟ اون خط وسط دسته در گزینه Aچیه؟:cry::crying:

orkide69

عضو جدید
بچه ها به نظرتون این سوالا رو درست جواب دادم ؟نظر شما چیه؟
بهتر است مقابل نمای جنوبی ساختمان در اقلیم معتدل چه گیاهی کاشته شود؟ 1-درختان پهن برگ 2-درختان سوزنی برگ 3- شمشادهای بلند 4- گیاهان رونده

در فضای زیرین کدام یک از سقف های زیر صدا بیشتر باقی می ماند؟ 1-سقف تخت 2- طاق گهواره ای 3-گنبد 4- فضای باز

از در خانه های قسمت مرکزی ایران که وارد می شوی پس از گذر از دالان ورودی ،چند پله ای پایین می روی تا به حیاط مرکزی برسی. این پایین رفتن حکایت از کدام اصل معماری سنتی دارد؟
1-مردو واری 2-پرهیز از بیهودگی 3-نیارش 4 ایدری بودن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهتر است مقابل نمای جنوبی ساختمان در اقلیم معتدل چه گیاهی کاشته شود؟ 1-درختان پهن برگ 2-درختان سوزنی برگ 3- شمشادهای بلند 4- گیاهان رونده

در فضای زیرین کدام یک از سقف های زیر صدا بیشتر باقی می ماند؟ 1-سقف تخت 2- طاق گهواره ای 3-گنبد 4- فضای باز

از در خانه های قسمت مرکزی ایران که وارد می شوی پس از گذر از دالان ورودی ،چند پله ای پایین می روی تا به حیاط مرکزی برسی. این پایین رفتن حکایت از کدام اصل معماری سنتی دارد؟

تو معتدل مرطوب دیوار رو کوتاه می کنن که جلو باد و ایجاد کوران هوا رو نگیره پس متاسفم که بگم جواب شمشاد بلند غلطه!گیاهان رونده بنظر منطقی میاد.
گنبد ، من هم همینطور فک می کنم.
والا هیچ کدوم!پس از گذر و پله می رسی به حیاط یعنی حفظ حریم هم کردی!دیگه نمی دونم ولی شاید نیارش!

orkide69

عضو جدید
میشه جواب بدین:rambo:
در کدام یک از فضاها ریزدانه ،میان دانه و درشت دانه دیده می شود؟1-خوابگاه 2-هتل 3-سالن ورزشی4-مرکز فرهنگی
برای ساماندهی فضای بانک کدام آرایش مناسب تر است؟1-مرکزی 2-خوشه ای 3-شبکه ای 4-خطی
در طراحی سرویس بهداشتی هواپیما کدام اهمیت بیشتری دارد؟1-اندازه 2-تناسب3-تقارن 4- ارتفاع

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال آخر میتونه ایدری هم درست باشه ...یعنی با این استدلال که خاک برداری میکردن از همون خاک برای ساخت بنا استفاده میکردن البته نیارش هم میتونه درس باشه واسه ایستایی بنا میرفتن پایین...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کدام یک از فضاها ریزدانه ،میان دانه و درشت دانه دیده می شود؟1-خوابگاه 2-هتل 3-سالن ورزشی4-مرکز فرهنگی
برای ساماندهی فضای بانک کدام آرایش مناسب تر است؟1-مرکزی 2-خوشه ای 3-شبکه ای 4-خطی
در طراحی سرویس بهداشتی هواپیما کدام اهمیت بیشتری دارد؟1-اندازه 2-تناسب3-تقارن 4- ارتفاع
تو سوال قبلياتم به نظرم سوال آخر مى شه ايدرى بودن، چون گفته خانه هاى مركز ايران، پايين رفتن واسه اقليمه .

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال اول 4
سوال سوم 1

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- مرکز فرهنگی
2-خوشه ای
3- فک کنم اندازه
جواباشم اگه بزاری ممنون میشم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 2 رو میشه توضیح بدی؟؟خوشه ای یعنی چی؟؟
منم رو خوشه اى شك داشتم فك كنم يعنى يه جورايى درختى، كه هم تعداد زياد باشه، هم خيلى دراز نشه مث خطى هم پر از دحام نشه مث مركزى. هم قاعدتن پشت سرشون نبايد مشترى بتونه بره، يعنى جزيره طور نشن. هوم؟؟!؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا سوال يك هتل نه؟؟ خب همه شو داره كه! ريزدانه مركز فرهنگى چيه؟!؟
هتل مدولاره و تنوع فضاییش کمتره..فرهنگی شامل کلاس و آمفی تئاتر و مابقی قضایا که خودتون حتما تو ظرحاتون انجام دادین

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
هتل مدولاره و تنوع فضاییش کمتره..فرهنگی شامل کلاس و آمفی تئاتر و مابقی قضایا که خودتون حتما تو ظرحاتون انجام دادین
ولى هتلم اتاق داره كه ريزدانه س. فضاهايى مث لابى يا بخشاى ادارى هم داره كه ميان دانه س. سالن مراسم يا آمفى تئاترم داره كه درشت دانه س.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولى هتلم اتاق داره كه ريزدانه س. فضاهايى مث لابى يا بخشاى ادارى هم داره كه ميان دانه س. سالن مراسم يا آمفى تئاترم داره كه درشت دانه س.
درسته ولی اولویت با اتاقاس........هتل میتونه آمفی هم نداشته باشه.............همه جا هتل رو به عنوان یه مجموعه مدولار میشناسیم که تنوع فضاییش کمتره.............البته میگم این نطر منه نمیخوام نطرمو بهت تحمیل کنم حتما شما هم دلایلی داری برای خودت که قانع کنندس..........درکه دیگه

بالا