رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تزئینات انجام شده در ایوان های معروف به صفه صاحب -درویش- شاگرد و استاد بدر مسجد جامع اصفهان به ترتیب کدام است؟ 1-پتگانه-پتگانه -پتگانه -پتگانه 2-مقرنس -پتگانه-مقرنس -پتگانه 3-پتکانه-پتکانه-مقرنس -پتکانه 4-پتکانه -پتکانه-مقرنس -مقرنس
2......:D

از این سوالای سخت خوشم میاد :book:
با ذهنمو دانسته هام بازی میکنه.. آخرشم غلط میزنمش :w15:

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تزئینات انجام شده در ایوان های معروف به صفه صاحب -درویش- شاگرد و استاد بدر مسجد جامع اصفهان به ترتیب کدام است؟ 1-پتگانه-پتگانه -پتگانه -پتگانه 2-مقرنس -پتگانه-مقرنس -پتگانه 3-پتکانه-پتکانه-مقرنس -پتکانه 4-پتکانه -پتکانه-مقرنس -مقرنس
4? .....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا 3یا 4 .من 4میزنم ؟؟درسته؟؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه من طراح بودم پوست کلتونو میکندم:D....................قویترین تاکید بر راستای قبله در مساجد ایرانی..............1- گنبد خانه 2- منار 3- ایوان منتهی به گنبد خانه 4- کشیدگی دیوار شبستان جنوبی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کدامیک از مساجد زیر را میتوان برونگرا در نظر گرفت 1- امام اصفهان 2- شیخ لطف الله 3- جامع ورامین 4- کبود تبریز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
موزه ی آجر کاری ایران.............1- رباط شرف 2- مقبره ی امیر اسماعیل سامانی 3- گنبد سلطانیه 4- برج های خرقان قزوین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسجد کبود تبریز و مسجد...........در فرم ایوان به یک شکل میباشند 1- امام اصفهان 2- شیخ لطف الله 3- جامع ورامین 4- علیشاه

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اگه من طراح بودم پوست کلتونو میکندم:D....................قویترین تاکید بر راستای قبله در مساجد ایرانی..............1- گنبد خانه 2- منار 3- ایوان منتهی به گنبد خانه 4- کشیدگی دیوار شبستان جنوبی
3...من ک نخوندم با توجه به اطلاعات قدیمی...اما فکر میکنم درسته باشه چون اون ایوان رو هم بزرگتر میگرفتن ک تاکید بیشتر باشه....

کدامیک از مساجد زیر را میتوان برونگرا در نظر گرفت 1- امام اصفهان 2- شیخ لطف الله 3- جامع ورامین 4- کبود تبریز

موزه ی آجر کاری ایران.............1- رباط شرف 2- مقبره ی امیر اسماعیل سامانی 3- گنبد سلطانیه 4- برج های خرقان قزوین
فکر کنم گنبد سلطانیه باشه...درسته؟

مسجد کبود تبریز و مسجد...........در فرم ایوان به یک شکل میباشند 1- امام اصفهان 2- شیخ لطف الله 3- جامع ورامین 4- علیشاه
شاید جامع ورامین
عزیزم خیلی خوبه ک شما هم این کار رو این جا کردید...ولی یه پیشنهاد دارم سئوالها رو دسته بندی بزار یعنی اگه قراره 4-5تا سئوال پشت سر هم بپرسی همه رو یه جا بیار ک همه رو با هم ج بدی بعدا و در گیر گشتن نشیم...فکر کنم اینجوری بهتر باشه...چون یادت باید باشه ک این جوابها رو دونه دونه با دلیل ازت میخوایم...ک بهتر تو ذهن حک شه...;)

آخرین ویرایش:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

کبود
خرقان

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
1
1
طراح سوالای سخت :D
:w15::w22:
الان اینجورم سر جلسه اینجور:crying2:
:biggrin:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

ایوان منتهی به گنبدخانه

کبود تبریز
پ ن : البته من نظرم اینه که همه مساجد به دلیل کارکردشون و دعوتی که به داخل می کنن برون گران

رباط شرف

نمی دونم جامع ورامین؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایوان منتهی به گنبدخانه

کبود تبریز
پ ن : البته من نظرم اینه که همه مساجد به دلیل کارکردشون و دعوتی که به داخل می کنن برون گران

رباط شرف

نمی دونم جامع ورامین؟
جوابات 3 تاش درسته .......کبود تبریز رو غلط ج دادی دوست عزیز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
3...من ک نخوندم با توجه به اطلاعات قدیمی...اما فکر میکنم درسته باشه چون اون ایوان رو هم بزرگتر میگرفتن ک تاکید بیشتر باشه....

کدامیک از مساجد زیر را میتوان برونگرا در نظر گرفت 1- امام اصفهان 2- شیخ لطف الله 3- جامع ورامین 4- کبود تبریز[/QUOTE]

فکر کنم گنبد سلطانیه باشه...درسته؟
عزیزم خیلی خوبه ک شما هم این کار رو این جا کردید...ولی یه پیشنهاد دارم سئوالها رو دسته بندی بزار یعنی اگه قراره 4-5تا سئوال پشت سر هم بپرسی همه رو یه جا بیار ک همه رو با هم ج بدی بعدا و در گیر گشتن نشیم...فکر کنم اینجوری بهتر باشه...چون یادت باید باشه ک این جوابها رو دونه دونه با دلیل ازت میخوایم...ک بهتر تو ذهن حک شه...;)

چشم حتما ...........خود مرکز معماری هم جوابای درکشو فقط گزینه اشو میگه من که دیگه باید برم تو افق محو بشم ................

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

پاسخ رباط شرف برای موزه آجرکاری اشتباهه
هم استاد زمرشیدی و هم استاد ماهرالنقش اعتقاد دارند برج های خرقان به سبب گره چینی های متنوع با آجرش موزه آجرکاریه!!!!!
در این کتاب هم ذکر شده:http://www.soroushpress.ir/books/book_info/?id=1182

در مورد برونگرایی و درونگرایی هم مساجدی که تزیینات عمده در بخش بیرونی قرار داره و فضای داخل سادس مسجد برونگراس و برعکسش درنگرا میشه. منبع:استاد متدین

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ ورامین برای موزه آجرکاری اشتباهه
هم استاد زمرشیدی و هم استاد ماهرالنقش اعتقاد دارند برج های خرقان به سبب گره چینی های متنوع با آجرش موزه آجرکاریه!!!!!

در مورد برونگرایی و درونگرایی هم مساجدی که تزیینات عمده در بخش بیرونی قرار داره و فضای داخل سادس مسجد برونگراس و برعکسش درنگرا میشه. منبع:استاد متدین
بله عزیزم....درسته ولی تو کتاب کیانی این موضوع رو درمورد رباط شرف گفته
به علت سر آجرکاری ورودی و سردر آجرکاری شده در حیاط دوم
باز هم دوگانگی خخخ:biggrin:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
پاسخ ورامین برای موزه آجرکاری اشتباهه

عزیزم من کی گفتم ورامین؟ گفتم رباط شرف :cry:
استاد متدین که فوق العادست !! اسم پتکانه رو می زارن ترمبه سه قسمتی ، اسم گنید دوپوسته گسسته رو می زارن دوبله! صد رحمت به استاد زمرشیدی و معماریان! والا :(
کلن نظریات مختلف زیاد هست

من که گفتم همه مساجد برون گران، هزار تا دلیل هم میشه آورد، نمی دونم بیا یکی یکی گزینه ها رو بگیم:D جامع ورامین؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم من کی گفتم ورامین؟ گفتم رباط شرف :cry:
استاد متدین که فوق العادست !! اسم پتکانه رو می زارن ترمبه سه قسمتی ، اسم گنید دوپوسته گسسته رو می زارن دوبله! صد رحمت به استاد زمرشیدی و معماریان! والا :(
کلن نظریات مختلف زیاد هست

من که گفتم همه مساجد برون گران، هزار تا دلیل هم میشه آورد، نمی دونم بیا یکی یکی گزینه ها رو بگیم:D جامع ورامین؟

بله حق با شماست
اصلاح شد;)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جواب درست گزینه 3
جواب درست گزینه 3
اینو طراح چون خودش هم دچار تناقضات شده بود بین رباط شرف و برج های خرقان برای نزدن گذاشته بود و سازمان سنجش گزینه 1 را درست اعلام مینماید در صورتی که گزینه 4 هم میتواند درست باشد ولی سنجش زور میگه دیگه............حالا واقعنی اگه اینو بدن کدومش میشه؟؟؟؟؟
جامع ورامین درست است یه عکس ازش میزارم .............untitled.png
وارد خیابانی میشویم پر از درختان همیشه سبز به میدانی میرسیم در گوشه ی میدان بنایی مربوط به دوره ایلخانی است .....یکی از عرفای ایرانی در این مجموعه دفن شده و یک امامزاده و مسجد در این مجموعه قرار دارد این مجموعه به نظر شما کدام است ..............
مجموعه بسطام ............اینایی که من گفتم مربوط به رازی اند ولی کلا بنا به اسم ایلخانی معروفه..........
مسجد بی بی خانم سمرقند از لحاظ اجزا تشکیل دهنده شبیه به کدام یک از مساجد ایرانی است
مسجد امام اصفهان...................3 گنبد دقیقا همانند امام که یکی از آنان کاشی کاری شده است هون گنبد بزرگه..............
گزینه 3............تنها شاگرد که مقرنس داره و اویزونه استاده....(مقرنس آویخته از سقف پتکانه ایستاده بر روی پای خود مثله یه مرددددددددد..................)

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
جواب درست گزینه 3

جواب درست گزینه 3

اینو طراح چون خودش هم دچار تناقضات شده بود بین رباط شرف و برج های خرقان برای نزدن گذاشته بود و سازمان سنجش گزینه 1 را درست اعلام مینماید در صورتی که گزینه 4 هم میتواند درست باشد ولی سنجش زور میگه دیگه............حالا واقعنی اگه اینو بدن کدومش میشه؟؟؟؟؟

جامع ورامین درست است یه عکس ازش میزارم .............مشاهده پیوست 181205

مجموعه بسطام ............اینایی که من گفتم مربوط به رازی اند ولی کلا بنا به اسم ایلخانی معروفه..........

مسجد امام اصفهان...................3 گنبد دقیقا همانند امام که یکی از آنان کاشی کاری شده است هون گنبد بزرگه..............

گزینه 3............تنها شاگرد که مقرنس داره و اویزونه استاده....(مقرنس آویخته از سقف پتکانه ایستاده بر روی پای خود مثله یه مرددددددددد..................)

میشه علت برونگزایی ک ورامین رو در نظر گرفته بگی؟؟؟؟!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در نمای گنبد سلطانیه از نمای کدام مقبره الگو گرفته شده است ؟..............حالا فکر کنید تا آخر شب 4 گزینه ایش میکنم 1- مقبره امیر سمرقند 2- مقبره خواجه احمد یسوی 3- مقبره امیر اسماعیل سامانی 4- هیچکدام / .............. در ایوان تیموری حرم امام رضا (ع) چند منار و در کدام سمت ایوان قرار دارد........1-سمت راست -1 2-وسط -1 3- سمت چپ-1 4- در 2 سمت ایوان -2

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: imah

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
در نمای گنبد سلطانیه از نمای کدام مقبره الگو گرفته شده است ؟..............حالا فکر کنید تا آخر شب 4 گزینه ایش میکنم 1- مقبره امیر سمرقند 2- مقبره خواجه احمد یسوی 3- مقبره امیر اسماعیل سامانی 4- هیچکدام / .............. در ایوان تیموری حرم امام رضا (ع) چند منار و در کدام سمت ایوان قرار دارد........1-سمت راست -1 2-وسط -1 3- سمت چپ-1 4- در 2 سمت ایوان -2

مقبره امیر اسماعیل سامانی
دومیشم نمیدونم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یک سوال بین المللی بپرسم ببینم درکو چه میکنید دوستان بهترین سواله سایه ........................سایه تشکیل شده در یک گنبدبر اثر تابش خورشید چه اندازه در روی حجم گنبد است؟ 1- 1/3 2- 2/3 3-1/2 4-1/4

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترین مقطع برای دودکش کدومه:redface:
بهترین شکل برای دودکش دایره است ...باید سعی شود دودکش در دیوار داخلی قرار گیرد........قرار دادن آن در دیوارهای خارجی مخصوصا مناطق سرد کارایی آن را با مشکل مواجه میکند....اگر قطر دودکش زیاد باشد و باعث بریدگی در دیوار ساختمان شود میتوان از مقطع مربع یا مستطیل استفاده کرد(جنس آنها آزبست و نسبت طول ب عرض 2 ب 3)......... سینا شریفی

آخرین ویرایش:
بالا