فک کنم فولادی وبتنیه.ممنون ...سوال اولیه طره های اطرافش از چه جنسی ان؟
دکل که بتنیه.
قاب وسط هم فولادیه.
آخرین ویرایش:
فک کنم فولادی وبتنیه.ممنون ...سوال اولیه طره های اطرافش از چه جنسی ان؟
و جواب این؟؟مشاهده پیوست 190061
فک کنم فولادی وبتنیه.
دکل که بتنیه.
قاب وسط هم فولادیه.
دکل پل فولادی پرشده از بتن
گزینه ی 3
چرا 3؟ مگه فقط تکیه گاه عمودی قوس نیست؟
اگه این ستونا کاربرد سازه ای نداره بار قوسا چطوری منتقل میشه پس؟؟؟؟؟؟
ببین اون قوس رانش کابل ها رو برطرف می کنه و اون ستون ها فقط وفقط وزن قوس روش رو تحمل می کنه.من نمیگم کاربرد سازه ای ندارن میگم که فقط نیروی وزن قوس رو تحمل میکنن...اما گزینه3 نوشته تحمل نیروهای وارد بر قوس! نمیدونم یعنی پیجوندن سوالو ؟ شما پاسخنامه سوالای کنکور هنرساخت رو ندارین؟
ببین اون قوس رانش کابل ها رو برطرف می کنه و اون ستون ها فقط وفقط وزن قوس روش رو تحمل می کنه.
والا اون ستون ها می تونست کمتر باشه .ولی بنظر من خواسته سایه روشن کنه.منم همینو میگم
پس کدوم گزینه صحیح است؟؟ 3 یا 4؟؟
توضیحات پل آلامیو دیگه ؟
چرا 3؟ مگه فقط تکیه گاه عمودی قوس نیست؟
اقلیم قیابکلو صفحه ی 166این دیوار ترمب تو کدوم کتاب بود .خوندمش ولی نمیدونم تو کدوم کتاب خودمش
این دیوار ترمب تو کدوم کتاب بود .خوندمش ولی نمیدونم تو کدوم کتاب خودمش
چرا میگن مقاطع تو خالی برای پیچش مناسب ترن ؟ یه میله تو خالی خیلی مقاومتش کمتر از یه ملیه توپر هست ک
چون پیچش تو مرکز دایره صفره . مقطع میله ای تو خالی ( یا قوطی ) با حداقل مصالح می تونه بیشترین مقاومت پیچشی داشته باشه
اگه اشتباه نکنم تو سیستم های سرمایشی غیر فعاله....
نیم تقسیم بر 0.866 مساویست با 0.58.
کلا یکی یا دوتا ، اونم شاید اینطور بیاد.عایای تقسیم 5 بر 8.66 سخت است؟این سوالات اینطوری واقعا ماشین حساب میخواد .چطوری اینو تو کنکور میدن اخه !
فك كنم دهانه ها رو در راستاى افقى ميشمرن، يعنى هر يه قابى كه روى افقه يه دهانه س، حالا چه يه طبقه چه سى طبقه.مشاهده پیوست 190305بچه ها چرا جوابش 2 میشه؟قاب ها چه موقع تک دهانه حساب میشن؟چه موقع چند دهانه؟ این مگه 2 تا قاب نداره؟![]()
خمشى؟؟ قابش كه قاب خمشيه لابد اتصالشم همونه!مشاهده پیوست 190315 اسم دیگه اتصال صلب چیه؟![]()
خمشى؟؟ قابش كه قاب خمشيه لابد اتصالشم همونه!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |