رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه این ستونا کاربرد سازه ای نداره بار قوسا چطوری منتقل میشه پس؟؟؟؟؟؟

من نمیگم کاربرد سازه ای ندارن میگم که فقط نیروی وزن قوس رو تحمل میکنن...اما گزینه3 نوشته تحمل نیروهای وارد بر قوس! نمیدونم یعنی پیجوندن سوالو ؟ شما پاسخنامه سوالای کنکور هنرساخت رو ندارین؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیگم کاربرد سازه ای ندارن میگم که فقط نیروی وزن قوس رو تحمل میکنن...اما گزینه3 نوشته تحمل نیروهای وارد بر قوس! نمیدونم یعنی پیجوندن سوالو ؟ شما پاسخنامه سوالای کنکور هنرساخت رو ندارین؟
ببین اون قوس رانش کابل ها رو برطرف می کنه و اون ستون ها فقط وفقط وزن قوس روش رو تحمل می کنه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همینو میگم:surprised:
پس کدوم گزینه صحیح است؟؟ 3 یا 4؟؟
والا اون ستون ها می تونست کمتر باشه .ولی بنظر من خواسته سایه روشن کنه.
گزینه 3 هم درسته ، چون کابل ها قوس رو می کشن و اون ستون ها می تونن مهاربندی قوس ها محسوب شوند.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا میگن مقاطع تو خالی برای پیچش مناسب ترن ؟ یه میله تو خالی خیلی مقاومتش کمتر از یه ملیه توپر هست ک

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این دیوار ترمب تو کدوم کتاب بود .خوندمش ولی نمیدونم تو کدوم کتاب خودمش

mrabie

عضو جدید
چرا میگن مقاطع تو خالی برای پیچش مناسب ترن ؟ یه میله تو خالی خیلی مقاومتش کمتر از یه ملیه توپر هست ک

چون پیچش تو مرکز دایره صفره . مقطع میله ای تو خالی ( یا قوطی ) با حداقل مصالح می تونه بیشترین مقاومت پیچشی داشته باشه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون پیچش تو مرکز دایره صفره . مقطع میله ای تو خالی ( یا قوطی ) با حداقل مصالح می تونه بیشترین مقاومت پیچشی داشته باشه

ولی این منطقی نیست . یه میله فلزی توپر خیلی محکم تر از میله توخالیه ... مثلا یه کاغذ رو لوله کن و تحت پیچش قرار بده راحت خمش برمیداره از وسط ولی همون کاغذ رو اینقدر به لوله کردن ادامش بده ک توپر بشه میبینی ک خیلی مقاومت پیچشیش بیشتر شده .

اگه اشتباه نکنم تو سیستم های سرمایشی غیر فعاله....

نه من همچین کتابی نخوندم ...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوالات اینطوری واقعا ماشین حساب میخواد .چطوری اینو تو کنکور میدن اخه !

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
11111.jpgبچه ها چرا جوابش 2 میشه؟قاب ها چه موقع تک دهانه حساب میشن؟چه موقع چند دهانه؟ این مگه 2 تا قاب نداره؟:confused:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 190305بچه ها چرا جوابش 2 میشه؟قاب ها چه موقع تک دهانه حساب میشن؟چه موقع چند دهانه؟ این مگه 2 تا قاب نداره؟:confused:
فك كنم دهانه ها رو در راستاى افقى ميشمرن، يعنى هر يه قابى كه روى افقه يه دهانه س، حالا چه يه طبقه چه سى طبقه.

بالا