رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره درستههههههه عزیزم من اشتباها دیده بودم زده گزینه 1 برام سوال پیش اومد بعد الان دوباره نگاه کردم دیدم گزینه 2 درسته
ما اتصالاتمون یا مفصلیه یا نیمه صلبه یا صلبه!که به صلب می گن خمشی.
دیگه پیچشی و کششی و فشاری نداریم!
مفصلی با پیچ دوتا نبشی اینور اونور تیر می زنن.
نیمه صلب یه نبشی زیرش و یه ورق روسری روش.
صلب هم دو تا ورق بالا و پایینش می زارن.روسری و زیرسری.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما اتصالاتمون یا مفصلیه یا نیمه صلبه یا صلبه!که به صلب می گن خمشی.
دیگه پیچشی و کششی و فشاری نداریم!
مفصلی با پیچ دوتا نبشی اینور اونور تیر می زنن.
نیمه صلب یه نبشی زیرش و یه ورق روسری روش.
صلب هم دو تا ورق بالا و پایینش می زارن.روسری و زیرسری.

ورق روسری و زیرسری منظورت چیه؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوال برای درز انقطاع تو این سوال
چرا تو حل مسله از ساختمون 15 متری استفاده کرده چرا ساختمون 25 متری رو حساب نکرده؟
چرا با این ک گفته از تراز روی شالوده ولی اون 3 متر رو به 15 اضاف نکرده ؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

اول فکر کردم اشتباست ولی الان با کلی دقت فهمیدم همون 3 درست هستش بعداظهر تابستان سیدنی یعنی انگار از سمت غرب داره تابش میکنه ولی کمی مایل به شمال ک تو سایه گزینه 3 دقت کنید میبینید ک بخش سمت راست ساختمون کمی سایش پایین تر از سمت چپشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو آنالیز تیر ها دو تا چیز مهم اند:آنالیز الاستیک-آنالیز پلاستیک
تو آنالیز پلاستیکه که فولاد در اتصال صلب به لنگر پلاستیک می رسه و می گیم مفصل پلاستیک رخ داده.
مفصل پلاستیک تو مهاربندی در کتاب طراحی لرزه ای رو یادتونه؟این محدوده رو باید تقویت کرد.وسط تیر
________________:warn:____________________

به نعداد درجه نامعینی هر سازه ، به همون تعداد امکان تشکیل مفصل پلاستیک هست،یعنی تو تیر دوسر گیردار که 6 عکس العمل تکیه گاهی داره و 3 تاش نامعینی سازه رو زیاد کرده، امکان تشکیل 3 مفصل پلاستیک هست.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
7.jpghdk [,hf alh
چند تا سوال برای درز انقطاع تو این سوال
چرا تو حل مسله از ساختمون 15 متری استفاده کرده چرا ساختمون 25 متری رو حساب نکرده؟
چرا با این ک گفته از تراز روی شالوده ولی اون 3 متر رو به 15 اضاف نکرده ؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول فکر کردم اشتباست ولی الان با کلی دقت فهمیدم همون 3 درست هستش بعداظهر تابستان سیدنی یعنی انگار از سمت غرب داره تابش میکنه ولی کمی مایل به شمال ک تو سایه گزینه 3 دقت کنید میبینید ک بخش سمت راست ساختمون کمی سایش پایین تر از سمت چپشه

نما رو فقط تو گزینه یک درست کشیده تو بقیه اشتباهه!!!!!!!!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نما رو فقط تو گزینه یک درست کشیده تو بقیه اشتباهه!!!!!!!!!

این از اون سوالهاییه ک خیلی خفنه و خودت باید نماهای چهار طرف و با سایش در نظر داشته باشی. نمای گزینه 3 میشه نمای غربی . با دقت تر به نمای غربی نگاه ک و خورشید رو سمت غرب کمی شمال تصور کن درست در میاد

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه چرا گزینه 3 درسته؟ من هرجا دیدم گزینه 1 یا 4 اجرا شده

اگه این گوشه تیز بگیره به یکی ک پاره پوره میکنه دست و بال و لباس ادمو

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون ورزشگاه آخریه بر اساس صندلی تاشو پارچه ساخته شده است.
عکس سمت چپ اولی: مهاربندی رو با نبشی زوج نشون میده.
سمت چپ دومی :اتصال ناودانی با نبشی در سقف شیبدار روی خرپای با جان باز رو نشون می ده.

Roxana.a

عضو جدید
تو آنالیز تیر ها دو تا چیز مهم اند:آنالیز الاستیک-آنالیز پلاستیک
تو آنالیز پلاستیکه که فولاد در اتصال صلب به لنگر پلاستیک می رسه و می گیم مفصل پلاستیک رخ داده.
مفصل پلاستیک تو مهاربندی در کتاب طراحی لرزه ای رو یادتونه؟این محدوده رو باید تقویت کرد.وسط تیر
________________:warn:____________________

به نعداد درجه نامعینی هر سازه ، به همون تعداد امکان تشکیل مفصل پلاستیک هست،یعنی تو تیر دوسر گیردار که 6 عکس العمل تکیه گاهی داره و 3 تاش نامعینی سازه رو زیاد کرده، امکان تشکیل 3 مفصل پلاستیک هست.
تیر ساده که معین هستش ولی یه مفصل پلاستیک داره.

Roxana.a

عضو جدید
چرا میگن مقاطع تو خالی برای پیچش مناسب ترن ؟ یه میله تو خالی خیلی مقاومتش کمتر از یه ملیه توپر هست ک
از نظر مقاومت پیچشی یه میله تو پر از یه میله توخالی با همون شعاع مقاوم تره ولی از نظر اقتصادی لوله توخالی مناسب تره. (منبع : جزوه سروش نیا)

Roxana.a

عضو جدید
منظور از کمانش بال فشاری همون کمانش جانبی تیر......جایی دیدی هردو رو بدن تو گزینه ها؟ نمیدن خوب.....راستی تو همون جزوه سروش نیا که داری میخونی این مطلب هس...;)
من نگفتم کمانش و کمانش جانبی! بین کمانش و برش شک دارم!

Roxana.a

عضو جدید
به نظر من اگر سطح ورق رو به داخل جان جوش بدن مثل لانه زنبوری واسه برشه ولی اگر قسمت ضخامت ورق به داخل جان جوش بخوره مثل سوال پارسال معماری داده بود واسه کمانشه :redface:
خب منم همین فکرو میکردم ولی تو کتاب درک و رفتار زده برش!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس واقعی که گذاشتید مفصلیه.چون جان تیر از ستون فاصله داره
ببینید ، با فاصله یا بی فاصله ، ورق روسری و زیر سری برای تحمل خمشی طراحی می شن.ورق روسری با یه شیب هم می تونه طراحی بشه.
تو مفصلی با نبشی زوج ، جان تیر رو به ستون می چسبونن و تمام.

Roxana.a

عضو جدید
لطفا بیشتر بخونین.
تیر ساده دو نوعه:
1.مفصلی

2.غلتکی

اتفاقا بهتره شما دقت کنید و این روزای دم کنکور اطلاعات اشتباه نذارید.تعریف ما از تیر ساده تیریه که یک تکیه گاهش مفصلیه و یکی دیگش غلطکی مفصلی.صفحه 171 سازه در معماری.یک مفصل پلاستیک داره.با اینکه درجه نامعینی نداره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا بهتره شما دقت کنید و این روزای دم کنکور اطلاعات اشتباه نذارید.تعریف ما از تیر ساده تیریه که یک تکیه گاهش مفصلیه و یکی دیگش غلطکی مفصلی.صفحه 171 سازه در معماری.یک مفصل پلاستیک داره.با اینکه درجه نامعینی نداره
من دیگه حرفی ندارم.......................

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس واقعی که گذاشتید مفصلیه.چون جان تیر از ستون فاصله داره

عزیزم درسته جان تیر از ستون فاصله داره اما اون نبشیا یا ورقه هایی که بالا و پایین تیر جوش دادن باعث میشه مانع چرخش تیر بشه و اتصال گیردار بشه ....اگه اون ورق بالا و پایین رو نداشت حرف شما درست بود و مفصلی بود

بالا