رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از توضیحات اما میشه بگید که چرا در پایین ترین حلقه رانش بیرونی وجود داره؟؟
جهت نیرو به داخله و حتما رانش درونیه . تو عکسی که گزاشتی نوشته رانش درونی و درسته.از بالا و پوسته ها نیرو داره رو پایین که فرم جمع شونده ای داره وارد می شه ، پس پایین تحت فشاره و رانش بیرونی قابل تصور نیت.جهت قوس و امتداد اون می گه که به بیرون رانش داره یا درون.

خب همونی که گفتین درسته دیگه! بالایی فشاری و وسطی کششی و پایینی فشاری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهت نیرو به داخله و حتما رانش درونیه . تو عکسی که گزاشتی نوشته رانش درونی و درسته.از بالا و پوسته ها نیرو داره رو پایین که فرم جمع شونده ای داره وارد می شه ، پس پایین تحت فشاره و رانش بیرونی قابل تصور نیت.جهت قوس و امتداد اون می گه که به بیرون رانش داره یا درون.

خب دیگهههههههه منم مشکلم همینجاست نوشته رانش داخلی(که منطقیه) اما نوشته حلقه کششی!!! چطور همچین چیزی ممکنه؟

خب همونی که گفتین درسته دیگه! بالایی فشاری و وسطی کششی و پایینی فشاری.

خب پس اشتباهی نوشته کششی دیگه؟؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیز اشتباه نوشته اینجا نگاه کن . کلیسا ارتدکس بشارت رو نگاه کنید .حلقه پایینی فشاریه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دختر خوب میدونم .من اینو گذاشتم ک بدونی اون اشتباه نوشته .اینم نمودار بار گذاریش عین همونه دیگه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان وارد به نمودار ها:

جواب این سوال کدومه؟

Capture.jpg

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب این سوال کدومه؟

مشاهده پیوست 189264

من تقریبا مطمئن شدم گزینه 1و3 نیست چون تو نمودار خمش نشون داده که یه گشتاور توش دخالت داره..گزینه 2 هم نیست چون اگه نیروی متمرکز داشت تو نمودار برش معلوم بود نتیجه همون 4

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چقدر سخته .. وقتی گشتاور بیاد تو کار واقعا من یکی ک نمیتونم تست رو بزنم :( امیدوارم با جزوه ای دوستمون الان گذاشت مشکلم حل بشه

• Like
واکنش ها: imah

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
چقدر سخته .. وقتی گشتاور بیاد تو کار واقعا من یکی ک نمیتونم تست رو بزنم :( امیدوارم با جزوه ای دوستمون الان گذاشت مشکلم حل بشه

فرمول حل کردن نمیخواد شکلای مختلف نگاه کن کل قضیه به راحتی دستت میاد.

• Like

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فرمول حل کردن نمیخواد شکلای مختلف نگاه کن کل قضیه به راحتی دستت میاد.

این فایل دوستمون رو هم دانلود کردم فکر کردم چیز جدیدیه ولی دیدم همون نمونه های اخر صفحه کتاب فولاد و توش گشتاور مثال نزده .فقط گشتاور رو نمیدونم چه تاثیری میزاره بقیه رو بلدم

• Like

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
این فایل دوستمون رو هم دانلود کردم فکر کردم چیز جدیدیه ولی دیدم همون نمونه های اخر صفحه کتاب فولاد و توش گشتاور مثال نزده .فقط گشتاور رو نمیدونم چه تاثیری میزاره بقیه رو بلدم
فایل من نبود:redface:.. من خودم دیدم ک نمودارهاش کامله و اکثر سوالهارو ک تو کنکورها و کنکور آزمایشیا چک کردم رو شامل میشد... بخاطر این گفتم ک چشممون بهشون آشنا باشه کفایت میکنه.... ببخشید ک ب درد بخور نبود :(
اما راجبه مثال و این حرفا یکی از دوستان میگفت جزوه ی فیروزی خوبه.. من ک خودم حقیقتش دانلود نکردم ک ببینم چجوریه

آخرین ویرایش:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

گشتاور دارشو عکس میگیرم براتون مزارم;)

• Like

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب این سوال کدومه؟

مشاهده پیوست 189264
4.........
هر وقت لنگر درجه 2 بود و محور x ها رو قطع کرد یا اونجا به وسط تیر نزدیکه یا به تکیه گاه.
بار گسترده روی تیر گیردار مساویست با برشی درجه یک بمعادله y=ax+b و خمش هم y=ax^2+bx+c و خیز هم درجه 4.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
4.........
هر وقت لنگر درجه 2 بود و محور x ها رو قطع کرد یا اونجا به وسط تیر نزدیکه یا به تکیه گاه.
بار گسترده روی تیر گیردار مساویست با برشی درجه یک بمعادله y=ax+b و خمش هم y=ax^2+bx+c و خیز هم درجه 4.

انقد میپیچونین قضیه رو آخه :surprised: نیاز به این فرمولا نیس اصا خیلی ساده تر میشه جواب داد!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w24:
گشتاور دارشو عکس میگیرم براتون مزارم;)

مرسی ممنون

فایل من نبود:redface:.. من خودم دیدم ک نمودارهاش کامله و اکثر سوالهارو ک تو کنکورها و کنکور آزمایشیا چک کردم رو شامل میشد... بخاطر این گفتم ک چشممون بهشون آشنا باشه کفایت میکنه.... ببخشید ک ب درد بخور نبود :(
اما راجبه مثال و این حرفا یکی از دوستان میگفت جزوه ی فیروزی خوبه.. من ک خودم حقیقتش دانلود نکردم ک ببینم چجوریه

این حرفا چیه دوست خوبم. همین فایلی رو هم ک گذاشتی رو نگه داشتم بالاخره بدرد میخوره

• Like

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر شما این یکی هم اشتباه نیست . برای رانش بیرونی باید حلقه کششی گذاشت نه حلقه فشاری

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته رانش خارجی تمایل داره به سمت خارج اما حلقه فشاری عکس العمل واسه این نیروه که به سمت داخله که از رانش به سمت خارج جلوگیری میکنه.

نه! عکس العمل که در تعیین فشاری یا حلقوی بودن حلقه ملاک نیس!
به زبون ساده حلقه وقتی فشاری میشه که نیرویی اجزای اونو به هم فشرده کنه و وقتی کششی میشه که نیرویی اجزای حلقه رو از هم باز و کشیده کنه ، در اینجا هم چون نیروی رانش به سمت خارج اجزای حلقه رو از هم باز میکنه پس حلقه میشه کششی(همینطور که تو متنشم همینو نوشته)

Roxana.a

عضو جدید
تورو خدا یکی بگه بالاخره کدوم درسته :cry:
12.jpg

جواب این تستارم لطفا :surprised:
13.jpg

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تورو خدا یکی بگه بالاخره کدوم درسته :cry:
مشاهده پیوست 189534

جواب این تستارم لطفا :surprised:
مشاهده پیوست 189535

تنش شکست و گسیختگی تقریبا هم معنین و در آخرین مرحله اتفاق میوفتن ... با این استدلال گزینه 4 درست میشه.........نمودار پایینی به نظر من اشتباها نوشته تنش شکست باید مینوشت تنش تسلیم

60......4
49......3

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه چیز عجیبی . اونجوری ک فهمیدم وقتی ماده مبرد تبخیر میشه و به کوندانسور میره باید در مجاورت هوا یا اب سردی ک از برج خنک کن بیاد قرار بگیره تا دوباره مایع بشه ولی چطور ممکنه اینجا بگه ک با ابگرم ؟

اینجا هم گفته با اب سرد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزییزم سئوال 49 تووو جزوه ایزدی بود...گزینه 4 میشه
سئوال 5 گزنه 2
سوال 5 تو کنکور اومده بود و احمقا جواب درست رو گزینه 3 گفته بودند!
یه جا هم یه شیشیه رو توصیف می کنه و نمی دونم می گه طلقیه و ... جوابش شده بود سکوریت!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سوال 5 تو کنکور اومده بود و احمقا جواب درست رو گزینه 3 گفته بودند!
یه جا هم یه شیشیه رو توصیف می کنه و نمی دونم می گه طلقیه و ... جوابش شده بود سکوریت!

:(:cry:

بالا