رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه در مورد دکل پل millau viaduct bridge تو یه توضیحی نوشته که دکل بتن مسلح بعد دوباره نوشته که پایه بتنی دکل فولادی.....بعد اگه سوال بدن دکلش از چه جنسیه؟ باید بگیم فولادی یا بتن مصلح؟؟؟؟

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه در مورد دکل پل millau viaduct bridge تو یه توضیحی نوشته که دکل بتن مسلح بعد دوباره نوشته که پایه بتنی دکل فولادی.....بعد اگه سوال بدن دکلش از چه جنسیه؟ باید بگیم فولادی یا بتن مصلح؟؟؟؟

پایه ها تا عرشه پل بتن مصلح و فکر کنم دکل ها فلزی باشه

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
پایه ها تا عرشه پل بتن مصلح و فکر کنم دکل ها فلزی باشه

Capture.jpg

منبع : پلهای ایران و جهان گلابچی

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینجارو متوجه نمیشم. بالا گفته افزایش زاویه افزایش توان باربری ولی پایین برعکس گفته . حس سازه ای خودم ک میگه یه ورق زاویش بیشتر شه توانش هم بیشتر میشه ولی در کل کدوم درست تره؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجارو متوجه نمیشم. بالا گفته افزایش زاویه افزایش توان باربری ولی پایین برعکس گفته . حس سازه ای خودم ک میگه یه ورق زاویش بیشتر شه توانش هم بیشتر میشه ولی در کل کدوم درست تره؟

خب زاویه زیاد باشه خیز کم میشه دیگه.:D..منظورش از زاویه ،زاویه بین v هست

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیلی آسونه گفتیم با افزایش خیز توان باربری سازه زیاد میشه در نتیجه هر چی زاویه بیشتر بشه یعنی خیز کمتر و توان باربری هم کمتر میشه اما جمله آخر انگار مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

به نظرم سمت راستی بهتره....آخه چشمی هم میشه ج داد...اون یکی داره دهانه اش باز میشه اگه بهش نیرو هم وارد کنی سریع صاف میشه...اما اون یکی نه....

Roxana.a

عضو جدید
خیلی آسونه گفتیم با افزایش خیز توان باربری سازه زیاد میشه در نتیجه هر چی زاویه بیشتر بشه یعنی خیز کمتر و توان باربری هم کمتر میشه اما جمله آخر انگار مشکل داره!!!!!!!!!!!!!!
باباجون.راس میگه دیگه بالا نوشته خیز زیاد افزایش باربری.پایین نوشته کاهش باربری! تناقص داره

Roxana.a

عضو جدید
اگه یه تیرورق بدن (تیر I با تقویت کننده ی عمودی جان) بگن این تقویت کننده ها برا چیه؟میگید برش یا کمانش؟ درک و رفتار گفته برش.سازه در معماری گفته کمانش

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه یه تیرورق بدن (تیر I با تقویت کننده ی عمودی جان) بگن این تقویت کننده ها برا چیه؟میگید برش یا کمانش؟ درک و رفتار گفته برش.سازه در معماری گفته کمانش

هر دو میشه ...
سخت کننده ها 3 وظیفه دارند:
1-مقابله با برش
2-مقابله با کمانش بال فشاری
3-مقابله با کمانش موضعی

Roxana.a

عضو جدید
هر دو میشه ...
سخت کننده ها 3 وظیفه دارند:
1-مقابله با برش
2-مقابله با کمانش بال فشاری
3-مقابله با کمانش موضعی
سخت کننده عمودی که برا فشار بال تاثیری نداره! اون سخت کنندش جداس.آخه اینجور سوالا 4تا گزینه مجزا داره.نمیدونم
منظورم اینه که

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سخت کننده عمودی که برا فشار بال تاثیری نداره! اون سخت کنندش جداس.آخه اینجور سوالا 4تا گزینه مجزا داره.نمیدونم
منظورم اینه که

منظور از کمانش بال فشاری همون کمانش جانبی تیر......جایی دیدی هردو رو بدن تو گزینه ها؟ نمیدن خوب.....راستی تو همون جزوه سروش نیا که داری میخونی این مطلب هس...;)

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظور از کمانش بال فشاری همون کمانش جانبی تیر......جایی دیدی هردو رو بدن تو گزینه ها؟ نمیدن خوب.....راستی تو همون جزوه سروش نیا که داری میخونی این مطلب هس...;)

به نظر من اگر سطح ورق رو به داخل جان جوش بدن مثل لانه زنبوری واسه برشه ولی اگر قسمت ضخامت ورق به داخل جان جوش بخوره مثل سوال پارسال معماری داده بود واسه کمانشه :redface:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من اگر سطح ورق رو به داخل جان جوش بدن مثل لانه زنبوری واسه برشه ولی اگر قسمت ضخامت ورق به داخل جان جوش بخوره مثل سوال پارسال معماری داده بود واسه کمانشه :redface:
منظور شما رو نفهمیدم............. اما منظور از سخت کننده سخت کننده جان هست که به صورت عمود یر جان جوش داده میشه.......

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
منظورم این حالته:البته ببخشید خوب نشد با پینت کشیدم :) 1-کمانش
2-برش
مشاهده پیوست 190053
بله حرف شما درسته اما بحث ما در مورد تیر لانه زنبوری نیس...بحثمون در مورد تیر شماره 1 که کشیدید... نقش سخت کننده در این تیر آی شکل هم مقابله با برشه هم کمانش جانبی...

بالا