کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146
دوست عزیز ممنون از پاسخت ولی سرما جذب کردنی نیست چون اصلا وجود نداره در ضمن من جذب رو متوجه شدم در مورد ساطع کردن پرسیدمبله کاملا درسته
جسم سیاه و تیره حرارت و گرمارا را جذب میکند
جسم سفید و روشن نور و فکر کنم تا حدودی سرما
دوست عزیزم تو سالهای اخیر گرایش معماری سوالی نیومده من فک میکنم سازه های نوین کافی باشه.دوستان میشه قسمت های مهم جزوه عناصر جزییات سینا شریفی رو بگین؟؟ من نتقریبا نصف اولشو خوندم ینی از 4 قسمت 2 قسمت(1-55و 55-100)، بقیشو وقت نمیکنم کامل بخونم میشه بگید کدوم قسمتاش مهم ترن؟؟
سلام
من دارم کتاب دیتیل های ساختمانی سیاوش کباری رو می خونم. برای ارشد.
کسی می دونه این کتاب خوبیه یا نه؟
اگه کتاب بدیه نخونم.
ضمنا نمی دونستم اینو کجا بپرسم. با عرض پوزش از مدیرگروه محترم اگه که مجبوره این پست رو جابجا کنه![]()
کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146
اشتباه چاپی رو به پروفسور گلابچی نسبت ندین!هر کتابی غلط داره،آیین نامه بتن آبا حدود 5 صفحه اصلاحیه داره و کار 12 یا 15 تا دکتر و فرد با تجربه است.اشتباه چاپی تو هر کتابی می شه.خسته شدم اینقدر اشتباهاته این کتابارو عکس گرفتم و اینجا گذاشتم.پروفوسور مملکت بخواد اشتباه کنه دیگه از من چه انتظاری میشه داشت
اینارو اشتباه جواب دادن؟!
اشتباه چاپی رو به پروفسور گلابچی نسبت ندین!هر کتابی غلط داره،آیین نامه بتن آبا حدود 5 صفحه اصلاحیه داره و کار 12 یا 15 تا دکتر و فرد با تجربه است.اشتباه چاپی تو هر کتابی می شه.
دکتر گلابچی و قبل تر از اون ها مثل دکتر حجت الله عادلی ، گنج های مهندسی این کشور محسوب می شوند.
راست میگیا...خیلی تو ذوقم خورد فکر کردم من غلط ج دادم...اما سیستم لوله ای ک خیلی تابلوی ک هست تو سئوال اول...همین دیروز من خوندمش...پاسخ درست سوال اول: لوله معلق.
س.ال دوم: خرپای ویرندیل و طبقات معلق.
این جزوه کیه؟؟؟؟ هر 2 سوال پاسخش غلطه.!!!!خیلی مراقب باشی از چه منبعی دارید میخونید.
بچه ها تو اون قسمتی که نشون دادم بالاخره حلقه فشاریه یا کشی؟؟؟؟؟ منطقی اینه که فشاری باشه اما نوشته کششی
مشاهده پیوست 189060
بچه ها تو اون قسمتی که نشون دادم بالاخره حلقه فشاریه یا کشی؟؟؟؟؟ منطقی اینه که فشاری باشه اما نوشته کششی
مشاهده پیوست 189060
راست میگیا...خیلی تو ذوقم خورد فکر کردم من غلط ج دادم...اما سیستم لوله ای ک خیلی تابلوی ک هست تو سئوال اول...همین دیروز من خوندمش...
سئوال دوم هم تووو متنش بوده ک خرپای ویرندیل و طبقات هم روی خرپا معلق شدن...عزیزم کتاب تست ک توش غلط نداشته باشه میشناسی معرفی کنی برا فن؟
مشاهده پیوست 189060
مشاهده پیوست 189060
مشاهده پیوست 189152عزیزم به اون فلش قرمزا که زدم دقت کن.نیروی فشاری تا پایین میاد.در نتیجه حلقه باید کششی باشه و کتاب درست گفته...![]()
متوجه نشدم عزیزم.... تو کتاب من اون فلش آخری رو نشون نداده!!! مگه حلقه اون قسمتی نیس که من با علامت سوال نشون دادم؟؟
من خودمم این سوال پارسال واسم پیش اومد به استادم گفتم اون این فلش رو کشید واسم که امتداد همون نیرویی هست که جایگاه وارد میکنه.ب جایگاه تماشاچیان به خاطر فرم کاسه ای که داره 1نیروی فشاری رو به داخل وارد میکنه توی این شکل تصور کن که جایگاه تماشاچیان همون 2 تا ضلع مورب تمایل به رانش داخلی دارن.یعنی میخوان به هم نزدیک بشن حالا واسه اینکه ما جلوی این رانش را بگیریم نیاز به 1 حلقه کششی داریم...ببخشید اگه نمیتونم بهتر منظورمو بگم...![]()
ممنونم....خب اگه رانش که به سمت داخله باعث فشرده شدن حلقه میشه دیگه... پس حلقه فشاری میشه؟؟!!!.... بهرحال ممنون از توضیحاتت
![]()
مشاهده پیوست 189060
بینید عمدتا حلقه های سازه هایی با سایز بزرگ و تمامی سازه های بسیار بزرگ مثل ورزشگاه و نمایشگاه و expo و سالن و......که از سازه هایی مثل پرشده از هوا و سقف چرخ دوچرخه ای و گنبد پوسته ای تشکیل شدن دارای حلقه فشاری در دور سازه هستند که می تونه فولادی باشه و بتن فولادی و بتنی.
این حلقه ها بسته به نوع تنش های وارده می تونن فشار و خمش و .... تحمل کنن.
الان تو این کلیسا ، که فک کنم orthodox بود و .... دیگه قضیه فرق داره.اون قضیه گنبد ها رو یادتونه که تا حلقه های 45 کششی و از 45 بیشتر فشاریه.این جاگنبد خیز زیاد نداره که رانش نداشته باشه و چون به کمانش می افته و رانش ، پس حلقه کششی می طلبد.
حلقه های فشاری در دور سازه های حجیم که شامل گنبد هم می شود وجود دارد ، پس به نوع گنبد و ضخامت و قوس طراحی شده اون مربوطه.همچنین تو بازشو های بالای گنبد هم حلقه فشاریه .
دوسه تا بنای هستند که به دقت نیاز دارند و اونا رو جدا کنین.من یادمه یه سازه دیگه هم هست که حلقه کششی دوره اونه ، یادم بیافته بهتون می گم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |