رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میشه قسمت های مهم جزوه عناصر جزییات سینا شریفی رو بگین؟؟ من نتقریبا نصف اولشو خوندم ینی از 4 قسمت 2 قسمت(1-55و 55-100)، بقیشو وقت نمیکنم کامل بخونم میشه بگید کدوم قسمتاش مهم ترن؟؟

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146

بله کاملا درسته
جسم سیاه و تیره حرارت و گرمارا را جذب میکند
جسم سفید و روشن نور و فکر کنم تا حدودی سرما

Roxana.a

عضو جدید
بله کاملا درسته
جسم سیاه و تیره حرارت و گرمارا را جذب میکند
جسم سفید و روشن نور و فکر کنم تا حدودی سرما
دوست عزیز ممنون از پاسخت ولی سرما جذب کردنی نیست چون اصلا وجود نداره در ضمن من جذب رو متوجه شدم در مورد ساطع کردن پرسیدم

Roxana.a

عضو جدید
دوستان میشه قسمت های مهم جزوه عناصر جزییات سینا شریفی رو بگین؟؟ من نتقریبا نصف اولشو خوندم ینی از 4 قسمت 2 قسمت(1-55و 55-100)، بقیشو وقت نمیکنم کامل بخونم میشه بگید کدوم قسمتاش مهم ترن؟؟
دوست عزیزم تو سالهای اخیر گرایش معماری سوالی نیومده من فک میکنم سازه های نوین کافی باشه.

memare iran

عضو جدید
سلام
من دارم کتاب دیتیل های ساختمانی سیاوش کباری رو می خونم. برای ارشد.
کسی می دونه این کتاب خوبیه یا نه؟
اگه کتاب بدیه نخونم.
ضمنا نمی دونستم اینو کجا بپرسم. با عرض پوزش از مدیرگروه محترم اگه که مجبوره این پست رو جابجا کنه:redface:

سلام به نظرم وقتتون برا کتابهای مهمتر بذارید بهتره دتایل های کباری خوبه اما الان با مصالح جدید ممکنه از اونا سوال نیاد

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسي ميدونه رنگ چه ربطي به ساطع کردن گرما داره؟ مگه فقط تو جذب گرما موثر نيست؟
يني اگه جسم سياه و سفيد هم دما تو شب داشته باشيم جسم سفيد سردتر ميشه؟ مشاهده پیوست 188146

من اینطوری برداشت کردم که تو شب انرژی خورشیدی که نیست اما امواج (با طول موج بلند) دیگه ای که از اجسام و محیط اطراف به سقف با رنگ روشن برخورد میکنند دوباره از سقف ساطع میشن و جذب سقف با رنگ روشن نمیشن...

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میتونه بگه چرا اینجا اینطوریه .تو شکل نوشته تغییر شکل زیاد ولی تو توضیحش نوشته تغییر شکل کم . بالاخره کدوم درسته؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میتونه بگه چرا اینجا اینطوریه .تو شکل نوشته تغییر شکل زیاد ولی تو توضیحش نوشته تغییر شکل کم . بالاخره کدوم درسته؟

با توجه به توضیحی که داده نتیجه میگیریم که اشتباها در قسمت توضیحات بجای اینکه بنویسه (ج) نوشته (ب).......

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته شدم اینقدر اشتباهاته این کتابارو عکس گرفتم و اینجا گذاشتم.پروفوسور مملکت بخواد اشتباه کنه دیگه از من چه انتظاری میشه داشت

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خسته شدم اینقدر اشتباهاته این کتابارو عکس گرفتم و اینجا گذاشتم.پروفوسور مملکت بخواد اشتباه کنه دیگه از من چه انتظاری میشه داشت
اشتباه چاپی رو به پروفسور گلابچی نسبت ندین!هر کتابی غلط داره،آیین نامه بتن آبا حدود 5 صفحه اصلاحیه داره و کار 12 یا 15 تا دکتر و فرد با تجربه است.اشتباه چاپی تو هر کتابی می شه.
دکتر گلابچی و قبل تر از اون ها مثل دکتر حجت الله عادلی ، گنج های مهندسی این کشور محسوب می شوند.

Roxana.a

عضو جدید
اینارو اشتباه جواب دادن؟!

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    43.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم درست باشه سوال یک که جان هنکاکه با سیستم لوله فولادی و لوله خرپایی واسه مهاربندی دورش
سوال دو هم اگه اشتباه نکنم کامرز بانک باشه واسه نرمن فاستر که سازه ش خرپای وارن عمودی و هسته مرکزی مثلثی هستش.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من کباب ساختمان های بلندو نخوندم اما فک میکنم سوال دوم گزینه اول درسه ....آخه برجه که نشون داده خرپای وارن عمودی نداره که! خرپاش افقیه ... خرپای ویرندیلش عمودیه..

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

پاسخ درست سوال اول: لوله معلق.
س.ال دوم: خرپای ویرندیل و طبقات معلق.

این جزوه کیه؟؟؟؟ هر 2 سوال پاسخش غلطه.!!!!خیلی مراقب باشی از چه منبعی دارید میخونید.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اشتباه چاپی رو به پروفسور گلابچی نسبت ندین!هر کتابی غلط داره،آیین نامه بتن آبا حدود 5 صفحه اصلاحیه داره و کار 12 یا 15 تا دکتر و فرد با تجربه است.اشتباه چاپی تو هر کتابی می شه.
دکتر گلابچی و قبل تر از اون ها مثل دکتر حجت الله عادلی ، گنج های مهندسی این کشور محسوب می شوند.

مگه من میگم اشتباه نکنه میگم اگه اشتباه میکنه خو درستش کنه .کتاباشو وقتی چاپ میشه یه نگاهم بهش نمیندازه میرسه سراغ بعدی ... مبانی درک شروع ساختمان های زیر اب .فقط بلده عنوان هاشو طولانی کنه و 800صفحه ترجمه کنه.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا اینجا رو هم کسی میتونه یه توضیح بده تو یه صفحه گفته تیرچه کوچیکترین دهانه رو پوشش میده یه جا گفته بزرگترین دهانه .البته سواد هر معماری میگه کوچیکترین درسته ولی خوب کنکور اینچیزا حالش نیست یهو دیدی فرق کرد

البته تو دومی درباره تیرچه فلزی صحبت میکنه تو اولی تیرچه بتنی ولی بعید میدونم تاثیری بزاره

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
پاسخ درست سوال اول: لوله معلق.
س.ال دوم: خرپای ویرندیل و طبقات معلق.

این جزوه کیه؟؟؟؟ هر 2 سوال پاسخش غلطه.!!!!خیلی مراقب باشی از چه منبعی دارید میخونید.
راست میگیا...خیلی تو ذوقم خورد فکر کردم من غلط ج دادم...اما سیستم لوله ای ک خیلی تابلوی ک هست تو سئوال اول...همین دیروز من خوندمش...
سئوال دوم هم تووو متنش بوده ک خرپای ویرندیل و طبقات هم روی خرپا معلق شدن...عزیزم کتاب تست ک توش غلط نداشته باشه میشناسی معرفی کنی برا فن؟

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو اون قسمتی که نشون دادم بالاخره حلقه فشاریه یا کشی؟؟؟؟؟ منطقی اینه که فشاری باشه اما نوشته کششی:confused:

06072014338.jpg

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
راست میگیا...خیلی تو ذوقم خورد فکر کردم من غلط ج دادم...اما سیستم لوله ای ک خیلی تابلوی ک هست تو سئوال اول...همین دیروز من خوندمش...
سئوال دوم هم تووو متنش بوده ک خرپای ویرندیل و طبقات هم روی خرپا معلق شدن...عزیزم کتاب تست ک توش غلط نداشته باشه میشناسی معرفی کنی برا فن؟

مگه کنکاشو نداری همونو بزن.
اونم غلط داره ولی نه در این حد

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها تو اون قسمتی که نشون دادم بالاخره حلقه فشاریه یا کشی؟؟؟؟؟ منطقی اینه که فشاری باشه اما نوشته کششی:confused:

مشاهده پیوست 189060

حلقه وسطی به نظر من درسته چون اگه به نیروها دقت کنید داره رانش خارجی درست میکنه و باید با حلقه کششی رانش خارجی گرفته بشه و پایینه و بالاییه رو فکر کنم اشتب نوشته

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا اینجا نوشته قوس صلب ک اصلا مفصلی نداره میتونه اجازه چرخش رو توی تکیه گاه بده ؟ !!!!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 189060

Photo1886.jpgعزیزم به اون فلش قرمزا که زدم دقت کن.نیروی فشاری تا پایین میاد.در نتیجه حلقه باید کششی باشه و کتاب درست گفته...;)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 189152عزیزم به اون فلش قرمزا که زدم دقت کن.نیروی فشاری تا پایین میاد.در نتیجه حلقه باید کششی باشه و کتاب درست گفته...;)

متوجه نشدم عزیزم :redface:.... تو کتاب من اون فلش آخری رو نشون نداده!!! مگه حلقه اون قسمتی نیس که من با علامت سوال نشون دادم؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
متوجه نشدم عزیزم :redface:.... تو کتاب من اون فلش آخری رو نشون نداده!!! مگه حلقه اون قسمتی نیس که من با علامت سوال نشون دادم؟؟

من خودمم این سوال پارسال واسم پیش اومد به استادم گفتم اون این فلش رو کشید واسم که امتداد همون نیرویی هست که جایگاه وارد میکنه.ب جایگاه تماشاچیان به خاطر فرم کاسه ای که داره 1نیروی فشاری رو به داخل وارد میکنه توی این شکل تصور کن که جایگاه تماشاچیان همون 2 تا ضلع مورب تمایل به رانش داخلی دارن.یعنی میخوان به هم نزدیک بشن حالا واسه اینکه ما جلوی این رانش را بگیریم نیاز به 1 حلقه کششی داریم...ببخشید اگه نمیتونم بهتر منظورمو بگم...:redface:

آخرین ویرایش:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودمم این سوال پارسال واسم پیش اومد به استادم گفتم اون این فلش رو کشید واسم که امتداد همون نیرویی هست که جایگاه وارد میکنه.ب جایگاه تماشاچیان به خاطر فرم کاسه ای که داره 1نیروی فشاری رو به داخل وارد میکنه توی این شکل تصور کن که جایگاه تماشاچیان همون 2 تا ضلع مورب تمایل به رانش داخلی دارن.یعنی میخوان به هم نزدیک بشن حالا واسه اینکه ما جلوی این رانش را بگیریم نیاز به 1 حلقه کششی داریم...ببخشید اگه نمیتونم بهتر منظورمو بگم...:redface:

ممنونم....خب اگه رانش که به سمت داخله باعث فشرده شدن حلقه میشه دیگه... پس حلقه فشاری میشه؟؟!!!:question:.... بهرحال ممنون از توضیحاتت:gol:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم....خب اگه رانش که به سمت داخله باعث فشرده شدن حلقه میشه دیگه... پس حلقه فشاری میشه؟؟!!!:question:.... بهرحال ممنون از توضیحاتت:gol:

مشاهده پیوست 189060

بینید عمدتا حلقه های سازه هایی با سایز بزرگ و تمامی سازه های بسیار بزرگ مثل ورزشگاه و نمایشگاه و expo و سالن و......که از سازه هایی مثل پرشده از هوا و سقف چرخ دوچرخه ای و گنبد پوسته ای تشکیل شدن دارای حلقه فشاری در دور سازه هستند که می تونه فولادی باشه و بتن فولادی و بتنی.
این حلقه ها بسته به نوع تنش های وارده می تونن فشار و خمش و .... تحمل کنن.
الان تو این دیگه قضیه فرق داره.اون قضیه گنبد ها رو یادتونه که تا حلقه های 45 کششی و از 45 بیشتر فشاریه.این جاگنبد خیز زیاد نداره که رانش نداشته باشه و چون به کمانش می افته و رانش ، پس حلقه کششی می طلبد.
حلقه های فشاری در دور سازه های حجیم که شامل گنبد هم می شود وجود دارد ، پس به نوع گنبد و ضخامت و قوس طراحی شده اون مربوطه.همچنین تو بازشو های بالای گنبد هم حلقه فشاریه .
دوسه تا بنای هستند که به دقت نیاز دارند و اونا رو جدا کنین.من یادمه یه سازه دیگه هم هست که حلقه کششی دوره اونه ، یادم بیافته بهتون می گم.

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
این هم یادتون نره که تو گنبد ها این حلقه ها بسته به خیز کم و زیاد ی که تحمل می کنن شاید بیشتر کششی عمل کنند و شاید فشاری ولی همیشه تنش تو حلقه کششیه جون کشیده می شه.
تو کنکور می گه حلقه فشاری یعنی تنشی که تحمل می کنه.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بینید عمدتا حلقه های سازه هایی با سایز بزرگ و تمامی سازه های بسیار بزرگ مثل ورزشگاه و نمایشگاه و expo و سالن و......که از سازه هایی مثل پرشده از هوا و سقف چرخ دوچرخه ای و گنبد پوسته ای تشکیل شدن دارای حلقه فشاری در دور سازه هستند که می تونه فولادی باشه و بتن فولادی و بتنی.
این حلقه ها بسته به نوع تنش های وارده می تونن فشار و خمش و .... تحمل کنن.
الان تو این کلیسا ، که فک کنم orthodox بود و .... دیگه قضیه فرق داره.اون قضیه گنبد ها رو یادتونه که تا حلقه های 45 کششی و از 45 بیشتر فشاریه.این جاگنبد خیز زیاد نداره که رانش نداشته باشه و چون به کمانش می افته و رانش ، پس حلقه کششی می طلبد.
حلقه های فشاری در دور سازه های حجیم که شامل گنبد هم می شود وجود دارد ، پس به نوع گنبد و ضخامت و قوس طراحی شده اون مربوطه.همچنین تو بازشو های بالای گنبد هم حلقه فشاریه .
دوسه تا بنای هستند که به دقت نیاز دارند و اونا رو جدا کنین.من یادمه یه سازه دیگه هم هست که حلقه کششی دوره اونه ، یادم بیافته بهتون می گم.

ممنون از توضیحات اما میشه بگید که چرا در پایین ترین حلقه رانش بیرونی وجود داره؟؟

بالا