رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفع اشکال دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

بله عزیزم ، مطمئنم ، چون من خودم خیلی وسواس دارم، و اینکه اگر جوابی میدم طبق نظریه خودم نباشه و مطابق با نظر استاد باشه .دوباره با صدای استاد که قبلا ضبط کردم چک میکنم بعدش اینجا میگم:redface:

به خاطر همین همش مینویسم استاد گفته ، اگر نظر خودم باشه از نظر خودم مینوشتم.

من میتونم از استاد سوالتون رو از طریق ایمیل بپرسم ، اما حدودا سه روز طول میکشه تا پاسخ دریافت بشه.
ممنون ستاره جان امیدوارم ناراحت نشده باشی شما از دوستای فعالمون هستی تو این تاپیک مرسی که پیگیر سوالاتمون هستی همیشه

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون ستاره جان امیدوارم ناراحت نشده باشی شما از دوستای فعالمون هستی تو این تاپیک مرسی که پیگیر سوالاتمون هستی همیشه

نه ، چرا ناراحت

سوالاتی که مپرسین ، درسته زمانبره ولی نشون میده چقدر بادقت مباحث رو مطالعه میکنی، من خیلی سریع تر رد میشم ، زیاد گیر نمیدم، چون وقت نیست ، اما شما چون کلاس ایشون نبودین خب مطمئنا نیاز دارین بعضی جاهای جزوه توضیح داده بشه ، البته اگر دسترسی به دوستتون دارین از نزدیک خیلی بهتره این سوالات پرسیده بشه ، تا به این صورت.

من تمام سعیمو میکنم اگر موردی رو بتونم توضیح بدم و در اینجا قرار بدم. بازهم اگر خیلی از موارد برات مهمه و به کسی هم دسترسی نداری ، بگی ایمیل میزنم،خودم به خاطر زمان گیر نمیدم وگرنه مطمئنا کلی سوال پیش میاد.

یه چیز دیگه اینکه، ممکنه اشتباه در جزوه نوشتن پیش بیاد، چون بعضی موارد رو استاد خیلی سریع توضیح میدادن و رد میشدن.

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
این سوالا چون بی جواب موند نقل قول گرفتم که اگه کسی بلد بود لطف کنه جواب بده

2تا سوال دیگه
چرا تو سوال 25سایر گزینه ها درست نیست?
تو سوال 26طبق متن سوال گزینه 2درسته اما طبق شکلی که کشیده(با توجه به عکسی که ضمیمش کردم)جواب باید بشه 4

سوال 25 گزینه 3 میشه _ تو عکسی که نشون دادین ، گزینه 2 زده شده
اصلا گزینه 2 لاغری زیاد در دوجهت باعث کمانش بیشتر میشه.
این سوال هم بیشتر مفهومی وغیر مستقیم به مبحث کمانش ربط داره.
..........

برای این دوتا سوال استاد توضیحی ندادن، فقط پاسخ هارو گفتن، برای سوال 26 من هم گزینه 4رو زده بودم، که پاسخ استاد2 بود. شکلش با صورت سوال یکی نیست. فکر میکنم این سوال هم ایراد داشته باشه. البته یکی از دوستانم گفتن احتمالا اعدادی که در جزوه نوشته شده غلطه . یعنی شکل اخر از سمت راست باید 0.7باشه. :w05:

آخرین ویرایش:

ba.sa

عضو جدید
بچه ها در سیستم های دال بتنی دو طرفه بتنی،با کاهش سختی خمشی ستون ها ،گشتاور خمشی مثبت افزایش و گشتاور خمشی منفی کاهش میابد.چرا؟؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوال 25 گزینه 3 میشه _ تو عکسی که نشون دادین ، گزینه 2 زده شده
اصلا گزینه 2 لاغری زیاد در دوجهت باعث کمانش بیشتر میشه.
این سوال هم بیشتر مفهومی وغیر مستقیم به مبحث کمانش ربط داره.
..........

برای این دوتا سوال استاد توضیحی ندادن، فقط پاسخ هارو گفتن، برای سوال 26 من هم گزینه 4رو زده بودم، که پاسخ استاد2 بود. شکلش با صورت سوال یکی نیست. فکر میکنم این سوال هم ایراد داشته باشه. البته یکی از دوستانم گفتن احتمالا اعدادی که در جزوه نوشته شده غلطه . یعنی شکل اخر از سمت راست باید 0.7باشه. :w05:
ممنونم
فقط سوال 25چرا گزینه 1و4نمیشه?

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم
فقط سوال 25چرا گزینه 1و4نمیشه?

خواهش میکنم ، دست استاد درد نکنه که توضیحاتشون خوب بوده ، من که در مقابل ایشون حرفی برای گفتن ندارمhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/icon_redface.gif
..............

ببین یک وچهار هم از نظر من خوبه..فکر نمیکم اشتباه باشه . حداقل اون شناختی که من از ممان اینرسی دارم.

در همون مقاطعی که دسته بندی شده بودن ، بالای اون نوشته شده ،چه مقاطعی برای مقابله باکمانش مناسبند؟

جوابش میشد: 1. ممان اینرسی بالا 2. متقارن (دلیل: کمانش همیشه نسبت به محور ضعیف رخ میده ، پس مقطعی خوبه که محور ضعیف نداشته باشه)

بیشتر مد نظرمون ممان اینرسی هستش ، که در گزینه ها ،گزینه 3 به طور مستقیم اشاره شده.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ی تعریف از سازه معلق میخوام که بتونم درست تشخیصش بدم
ممنون!
و ی توضیحی درباره این سوال
مشاهده پیوست 230534

ببین شهید جان تو این سوال گفته چطور مهار شده ، یعنی توسط چی نگه داشته شده و میشه گزینه 4

این نمونه رو ببین .. هر وقت کابلات این مدلی باشن .. میشه کابل معلق
http://www.irannaz.com/user_files/image/image8/0.797558001291590601_irannaz_com.jpg

ولی هر وقت این زیری باشه میشه متکی بر کابل
http://www.irannaz.com/user_files/image/image8/0.799207001291590601_irannaz_com.jpg

به شکل کابلش توجه کن

آخرین ویرایش:

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
ببین شهید جان تو این سوال گفته چطور مهار شده ، یعنی توسط چی نگه داشته شده و میشه گزینه 4

این نمونه رو ببین .. هر وقت کابلات این مدلی باشن .. میشه کابل معلق
http://www.irannaz.com/user_files/image/image8/0.797558001291590601_irannaz_com.jpg

ولی هر وقت این زیری باشه میشه متکی بر کابل
http://www.irannaz.com/user_files/image/image8/0.799207001291590601_irannaz_com.jpg

به شکل کابلش توجه کن
ممنون
یعنی سقف تاثیری نداره توی نگهداشتن کابلا؟؟؟؟
اره توی پلها میدونم چجوری ولی واسه سقفا نمیتونم تشخیص بدم؟ مثلا سقف ورزشگاه مونیخ از نوع معلق؟؟؟

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
اره توی پلها میدونم چجوری ولی واسه سقفا نمیتونم تشخیص بدم؟ مثلا سقف ورزشگاه مونیخ از نوع معلق؟؟؟
مونیخ شبکه کابله ( در دو جهت انحنا داره)

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون الان سقف معلق چجوریه؟؟؟؟ توی تستا هست به طور دقیقا نمیتونم تشخیص بدم فقط از طریق رد گزینه به جواب میرسم!

TNYCHBaWdLPDCf4rbKMCWW43.jpg این یه جمع بندی خیلی خوبه که تو جزوه دکتر سروش نیا بیان شده. برای دیدن نمونه هاش هم بهترین منبع کتاب درک رفتار سازه هاست.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون

من اون عکسارو گذاشتم ک قیافه ی کابلا رو نشون بده
وگرنه تو سقف هم داریم
برای اینجور سوالا ک بتونی تشخیص بدی دقیقا از چ نوعی هستش باید نمونه موردی دیده باشی.. چون معمولا عکسا ناواضح .. قبلا دیده باشیش خیلی کارت راحت تره
مثلا اگه اشباه نکنم کارخانه ی رنو سقفش متکی بر کابله و کابل ها توسط ستون هایی مهار شدن

تو مبحث کابل باید اول تشخیص بدی از چ نوع کابلیه متکی یا معلق بعد ببینی توسط چی مهار شده

eedeh

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها خسته نباشید . می شه لطفا یکی تو این مشکل کمکم کنه. تو تعیین پایداری ناپایداری سازه این قسمت هسته مثلثی و میله رو خوب متوجه نمی شم یعنی چی ؟ تو جزوه ها که اصلا خوب توضیح داده نشده تو کتابا هم خیلی گشتم هیچی پیدا نکردم...... تو جزوه سروش نیا هم که همش سواله بدون جواب........و توضیح درست حسابی.

saminightstar

عضو جدید
به نام خداوند جان و خرد

این تاپیک به منظور به اشتراک گذاشتن فایل ها و اطلاعات و مشاوره و رفع اشکال پیرامون مطالعه دروس دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری می باشد

فهرست تاپیک

فهرست بخش ها و تاپیکهای مرتبط در تالار معماری
*جزوه های آزمون ارشد معماری**( به منظور به اشتراک گذاشتن فایل های درسی , جزوات و آزمون های معماری و .... ) و دانلود راحت تر جزوات و آزمون های معماری
تاسیسات الکتریکی و مکانیکی
تنظیم شرایط محیطی

ساختمان 1 و 2
لطفا اگر میشه بی زحمت یه جزوه خلاصه شده از مهمترین نکته های مصالح ساختمانی رو برام ایمیل کنید. راستش فرصت نکردم هیچ کتابی راجع به مصالح ساختمانی بخونم. مصالح ساختمانی فروتن رو هم 3-4 صفحه بیشتر نخوندم. خیلی لطف می کنید.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها جواب این سه سوال چیه
کسی میتونه با ذکر منبع بگه لطفا

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1422381730860.jpg
    uploadfromtaptalk1422381730860.jpg
    29.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • uploadfromtaptalk1422381743155.jpg
    uploadfromtaptalk1422381743155.jpg
    31.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

این سوالم هست

پیوست ها

• uploadfromtaptalk1422381763522.jpg
    uploadfromtaptalk1422381763522.jpg
    29.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها جواب این سه سوال چیه
کسی میتونه با ذکر منبع بگه لطفا

سلام عزیزم

جواب سوالاتو که میدونی ، تو جزوه سروش نیا هستش ، اما گفتی منبع معرفی کنیم ، واسه معماری میتونم راهنمائیت کنم که از پاسخنامه مرکز معماری استفاده کنی،منابع رو اکثرا ذکر کرده.

البته مسلم هستش که تو برخی سوالات جزوات استادی رو معرفی کردند که در اون موسسه تدریس میکنن..

برای سوال 28 _طراحی مفهومی ساختمان های بلند _دکتر محمود گلابچی -صفحات 17 و 18

اگر تو باشگاه نیست پاسخنامه های مرکز معماری _ همینجا بهم اعلام کن که آپلود کنم، بقیه هم استفاده کنن، من 93 و 92 معماری رو دارم ،پاسخ هاش جامع هستش.

• ;)

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام عزیزم

جواب سوالاتو که میدونی ، تو جزوه سروش نیا هستش ، اما گفتی منبع معرفی کنیم ، واسه معماری میتونم راهنمائیت که از پاسخنامه مرکز معماری استفاده کنی،منابع رو اکثرا ذکر کرده.

البته مسلم هستش که تو برخی سوالات جزوات استادی رو معرفی کردند که در اون موسسه تدریس میکنن..

برای سوال 28 _طراحی مفهومی ساختمان های بلند _دکتر محمود گلابچی -صفحات 17 و 18

اگر تو باشگاه نیست پاسخنامه های مرکز معماری _ همینجا بهم اعلام کن که آپلود کنم، بقیه هم استفاده کنن، من 93 و 92 معماری رو دارم ،پاسخ هاش جامع هستش.

• ;)
اگه بزاری ممنونت میشم ستاره جون
جواب این سه سوال هم میشه خودت بدی اخه استاد دو بار جواب دادن هر بار یه گزینه رو زدن گیج شدم کدوم درسته

fzgnj

عضو جدید
بچه ها من يه سوال دارم نميدونم چجوري عكسشو بفرستم
كسي واسم توضيح ميده بي زحمت
با اعمال نيروي 3pبرروي تير فرضي تغيير مكان تير برابر dميشود،حال اگر ارتفاع مقطع تير را 3برابر ونيرو را 9pكنيم تغيير مكان چه مقدار ميشود؟

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه بزاری ممنونت میشم ستاره جون
جواب این سه سوال هم میشه خودت بدی اخه استاد دو بار جواب دادن هر بار یه گزینه رو زدن گیج شدم کدوم درسته

پاسخنامه هارو گذاشتم: #38

مگه جزوه ای که داری مال امسال نیست؟

خب کلیدشون رو داره که!! نداره ؟!!!!
واسه من کلید داره.

پاسخ 50: 4
پاسخ 28: 4
پاسخ 30: 1

الان میبنم سوالای سال 93 رو هم جزوت داره، اما شماره سوالات شما فرق داره !! جزوه تابستانه امساله؟
البته من با اعداد جوابت رو ندادم، سوالات رو چک کردم، سوال 30جزوه شما سوال 31 جزوه منه.

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها من يه سوال دارم نميدونم چجوري عكسشو بفرستم
كسي واسم توضيح ميده بي زحمت
با اعمال نيروي 3pبرروي تير فرضي تغيير مكان تير برابر dميشود،حال اگر ارتفاع مقطع تير را 3برابر ونيرو را 9pكنيم تغيير مكان چه مقدار ميشود؟
اگه اشتباه نکنم باید از فرمول تغییرشکل خمشی تیر حل کنی
U=M/I*E
همونطوری که میدونی:
I=b*h3/12

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه راه حل این سوال بگین

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه راه حل این سوال بگین

معیار مقاوت یه تیر برابر هس با ممان اینرسی تقسیم بر حداکثر فاصله از تار خنثی تقسیم .......................چون هردوتا تیر مستطیل اند حداکثر فاصله از تار خنثی میشه h/2 .....حالا اگه ممان رو تقسیم بر این کنی میشه مقاوت هر تیر ..بعدش که واسه هر تیر حساب کردی اینو جفتشون به هم تقسیم میکنی تا مقاوت تیر دومیه به دست بیاد.......ممان اینرسی تیر مستطیلم معلومه دیگه من نتونستم روابط ریاضیشو بنویسم...:D

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
معیار مقاوت یه تیر برابر هس با ممان اینرسی تقسیم بر حداکثر فاصله از تار خنثی تقسیم .......................چون هردوتا تیر مستطیل اند حداکثر فاصله از تار خنثی میشه h/2 .....حالا اگه ممان رو تقسیم بر این کنی میشه مقاوت هر تیر ..بعدش که واسه هر تیر حساب کردی اینو جفتشون به هم تقسیم میکنی تا مقاوت تیر دومیه به دست بیاد.......ممان اینرسی تیر مستطیلم معلومه دیگه من نتونستم روابط ریاضیشو بنویسم...:D

مرسی همشهری :gol::gol::gol::gol: نمیدونستم باید تقسیم بر حداکثر فاصله از تار خنثی کنم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمقاطع دایره و مربع کجا استفاده میکنن؟؟

آخرین ویرایش:

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمقاطع دایره و مربع کجا استفاده میکنن؟؟
مقاطع مربع و دایره برای عملکرد دوطرفه خوبه ، مثل دسته جارو برقی، مسواک ،چوب بیسبال.اینها هم در محور طول هم در محور عرض کار میکنند.در ساختمان برای ستون خوبه ولی برای تیر خوب نیست. علتش هم به دلیل متقارن بودن هستش.

آخرین ویرایش:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون لطفا جواب این سوالاتم بگین

ممنون لطفا جواب این سوالاتم بگین

بالا