بچه ها کدومتون پاسخنامه گنبد ژئودزیک سروش نیارو دارین؟؟
ملاک تفکیک تنش عرضی و طولی چیه؟
توی کتاب خوندم تنش برشی عمودی در جان تیر و تنش برشی افقی در بالهای تیر اثر میکند
میشه این تمرین برای من توضیح بدین مرسی
![]()
اگه اشتباه نکنم ثابت باقی میمونه
بچه ها لطفا جواب این سوالامو راجع به فناوری نوین بدین خیلی مهمه
86مطمئنید 2میشه?86 دو میشه...بقیشم بگم الان...یه لحظه صب کنین
86مطمئنید 2میشه?
4نمیشه?اخه گفته اتصالات جوشکاری اما اتصالات قاب فولادی نورد سرد پیچ خودکار یا سر مته ایه?
4 که درسته، 2 : وقتی اعضا طولشون کم میشه سختی بیشتری دارن پس خمششون کمتر میشهممنون از جواباتون دوستان بی زحمت اینم جواب بدین
اقای سروش نیا گفته 2میشه سنجش گفته 4میشه!
درسته. گزینه آخر رو کژتابی و غلط نگارشی بگیرین، می خواسته بگه چون جوشکاری نداریم، خطاهای ناشی از اونم نداریم. در مورد مقاطع محدودیت مهم تری هم داره، از یه حدی که بزرگتر و سنگین تر بشن اصلاً نمی شه با نورد سرد ساختشون.من دقیقا از تو کتاب فناوری های نوین ساختمانی خوندم گفتم.ببینید جوشکاری نداره و لی در هر حال اتصالات از آسیب پذیری سازه جلو گیری میکنه...اما دقیقا تو معایب این سیستم گفته مقاطع بایستی مدولار باشه ابعاد و اندازه هاشش پس امکان ساخت مقاطع با هر ابعاد و اندازه ای امکان پذیر نیست!
ممنون از توضیحاتتون فقط یه بارمیشه بگید جواب هیچ کدوم از،سوالا با نظر شما فرق داشت یانه چون گزینه هایی که درست بود به نظرتون رو نگفتیددرسته. گزینه آخر رو کژتابی و غلط نگارشی بگیرین، می خواسته بگه چون جوشکاری نداریم، خطاهای ناشی از اونم نداریم. در مورد مقاطع محدودیت مهم تری هم داره، از یه حدی که بزرگتر و سنگین تر بشن اصلاً نمی شه با نورد سرد ساختشون.
بقیه سؤالارم اومدم جواب بدم که دیدم بچه ها زحمتشو کشیدن. فقط: 65 رو که می گین قالب تونلی رفتار لزره ایش مناسب تر از بقیه س، از روی منبعی جواب میدین یا با همین استدلال فقط. چون قالب تونلی به شکل خالص، یکی از معایبش همینه که در راستای یه محور بسیار صلبه و در راستای عمود بهش ضعیفه. چون دیوارهای باربر مربوط به خود سیستم موازی با همن، برا تکمیل پایداری دیوار برشی رو در راستای عمود، به سیستم اضافه می کنن. ضمناً شکل پذیری این سیستم ناچیزه. اگه خودم باشم می زنم سیستم پیش ساخته بتنی. با این حال اگه جواب سنجش این بوده یا منبعی این طوری گفته من ادعایی ندارم شب کنکوری
68 هم نیت سؤال قطعات قالب بوده گویا، چون عملاً توی هر سیستمی بتن ریزی انجام بشه دیگه نمی شه ابعاد رو تغییر داد. ولی در مورد icf خودش میگه که تغییر شکل و ابعاد همون قالب ماندگار ساده س. توی قالب تونلی همونم میگه سخته(ص111)
این سؤال سازه فضاکاره هم، گفته اعضا توی دهانه کوتاه تر(جهت کوتاه تر) نگفته که طول خود اعضا کمتره. اون اعضا بار بیشتری تحمل می کنن ولی این به معنای خمش بیشتر در عضو نیست. سؤال سازه فضاکار مخصوصاً وقتی از اون کتاب می یاد یعنی سازه فضاکار دو لایه، و ناسلامتی قراره توی اعضای اونا خمش به وجود نیاد. یعنی وقتی موضوع سؤال انقدر کلی هست تحلیل خمش انجام نمی شه. همون جواب سنجش درسته.
موفق باشین همگی.![]()
اونقدی که من بلدم، جواب 1 گزینه 2 میشه، 2 هم 3 میشهممنون از توضیحاتتون فقط یه بارمیشه بگید جواب هیچ کدوم از،سوالا با نظر شما فرق داشت یانه چون گزینه هایی که درست بود به نظرتون رو نگفتید
یه سوالم دارم
این دو تا سوال احیانا جوابشون اشتباه نیست?
اره الاله جون درسته سال پیش اقای سروش نیااین جوابای شما رو داده بعد امسال جواباش اینی شده که تو عکس زدم!حتما اشتباه شدهاونقدی که من بلدم، جواب 1 گزینه 2 میشه، 2 هم 3 میشه![]()
مرسی قاصدک جون واسه راهنماییات و اینکه تو طول این مدت جوابامونو دادی
اگه دعوام نکنین من سوال بپرسم باز
جواب این 3میشه?
،،،،،،،،،،،
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |