رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میخواین واستون بزارم اما به دردتون میخوره؟ اینقدر ریز فکر نکنم سوال بدن!
آره خوب منم همه رو نمیخوام که یه عکس ازشون باشه ممنون میشم ..........میدونی منظورم چیه مثلا اینا چه تفاوتهایی دارن که اسماشون عوض شده مثلا رسمی بندی یا یزدی بندی یا اختری .....در ح یهکس که یادم بمونه میگم ......

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها میشه یه عکس از تاق و تویزه بزارین و بگین بیشتر برای چه جاهایی استفاده میشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چه ویژگی هایی داشته

اين فايل فصل 2 كتاب 12 درس مرمت هست بخونينش خوب

عناصر تشکیل دهنده شهرهای اسلامی کدامند؟؟؟؟؟؟؟
اگه منظورت ارسن شهري هست
تو كتاب معماري اسلامي پيرنيا بخش مقدمش گمونم نوشته

پیوست ها

• 12 Lessons.rar
    3 مگایابت · بازدیدها: 0

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
آره خوب منم همه رو نمیخوام که یه عکس ازشون باشه ممنون میشم ..........

ما دو نوع کاربندی داریم :
کاربندی شاقولی
کاربندی سرسفت

کاربندی شاقولی :
به کاربندی میگن که قالب کاربندی در فضا نسبت به سطح زمین عمودی باشه (قابلیت حمل بار دارند)
کاربندی سرسفت :
کاربندی که قالبشان در فضا نسبت به صفحه ی زمین مایل هستند.

کاربندی شاقولی دو نوع داره :
کاربندی رسمی
کاربندی اختری

IMG_2354.jpg
کاربندی رسمی :
نوع کلاسیک کاربندی که خطوط کاربندی موازی اضلاع اتاق رسم می شوند

IMG_2355.jpg

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
کاربندی اختری :
در این نوع کاربندی دایره به تقسیمات سه یا چهار در نظر می گیرن (دیگه به مستطیل اتاق یا فضا کار ندارن)

کاربندی گسسته :
اگر شکل از تقاطع اضلاع تعدادی کثیرالاضلاع (بیشتر مربع) به دست آید اختری گسسته است

IMG_2357.jpg

کاربندی اختری پیوسته :
اگر این کثیرالاضلاعها از یک نقطه در محیط دایره شروع و بعد از تکرار بهمان نقطه برسد اختری پیوسته یا متصل است.

IMG_2356.jpg

فایل ضمیمه ی این پست رو هم بخونی خوبه :

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=6999881&viewfull=1#post6999881

payman.shsh

عضو جدید
من برای معماری غرب هیچی نخوندم به نطرتون با توجه به این زمان کم چی بخونم؟
از زمان و معماری واجبه؟؟؟؟خیلی سنگینه

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من برای معماری غرب هیچی نخوندم به نطرتون با توجه به این زمان کم چی بخونم؟
از زمان و معماری واجبه؟؟؟؟خیلی سنگینه

گنبد خاگی ، مازه ای و بیضی یک هستن؟

برای معماری غرب به نظرم کتاب معماری غرب بانی مسعود خیلی کامله و خوبه
از زمان و معماری رو اگه رسیدید بخونید، الان که وقت کمه به نظرم اصلیا رو بخونید اگه رسیدید بقیه رو بخونید

گنید خاگی همون بیضی هست (شکل تخم مرغ منظور بوده ) مازه دار خیلی کلی تره،
بیضی زیر مجموعه ی مازه داره یعنی به قوس بیضی مازه دار می گن ولی به هر مازه داری بیضی نمی گن چون نیم دایره هم داریم

arefeh

کاربر ممتاز
یه سری سئوال آموزنده هم من میپرسم امیدوارم مفید باشه
1-اولین غارها به عنوان سکونتگاه در کدام شهر و به چه نامی بود؟
2-مهمترین بناهای اروپایی در زمان دوره نوسنگی چه نام دارد؟
3-کدام بنا از بناهای دوره نوسنگی مورد توجه رومیان قرار گرفت بود؟
4-باارزش ترین برج و بارو در شهرهای پیش از تاریخ در کدام شهر بوده؟
5-مشخصه معبد سازی دوران قدیم بین النهرین چه بود؟
6- پیدایش خط در چه دوره ای بوده ؟
7-اساس و پایه معماری سومری ها چه بود؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما صبر کن من هفته دیگه جوابشو میزارم آخه تایپش ظول میکشه اینا که کلا تو کتاب زارعیه خانوم مهندس.مگه اونو نمیخونی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه منظورت محک زدنه که میتونی نکتش کنی بزاری تو تاپیک نکات

arefeh

کاربر ممتاز
شما صبر کن من هفته دیگه جوابشو میزارم آخه تایپش ظول میکشه اینا که کلا تو کتاب زارعیه خانوم مهندس.مگه اونو نمیخونی؟؟؟؟؟؟؟؟اگه منظورت محک زدنه که میتونی نکتش کنی بزاری تو تاپیک نکات

نهخواستم مثلا تسنی کنم...اما نشد حسش نبود....آگه راس میکی الان بگو....هر کدوم 3-4 کلمه نهایتا:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نهخواستم مثلا تسنی کنم...اما نشد حسش نبود....آگه راس میکی الان بگو....هر کدوم 3-4 کلمه نهایتا:D
خب لاسکو و آلتامیرا.اگه ایران منطورته که اون نو کزبونمه تستاش باشه میزنم.خب دختر خوب مصاحبه که نیس حداقل تستاشو میزاشتی
دولمن و استون هج
3-استون هج
4-بابل
5-حکومتی.مرتفع سازی.بیان عظمت و ......
6-سومر
7 نوک زبونمه اگه تستاش باشه میتونم بگم.فک کنم همشو غلط گفتم:w01:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-لاسکو قرانسه و آلتامیرا اسپانیا
2-چاتال هویک ترکیه و استون هنج انگلیس
3-:D
4-این دیگه چیه ؟ میل اژدها رو می گی؟
5-خوب می ساختن!:D
6-اواخر نوسنگی(؟) یا دوره سومری ها
7-زیگورات ها

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حتما می دونی که این سوال غلطه.چون ما خط نوشتاری داری ، الفبایی داریم ،آوانگاری و تصویری و ... داریم.
الان تو کدومم می خوای؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AE%D8%B7_(%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%B1)
بعدا طی یه نامه برا نویسنده کتابش مینویسیم که منظورشو روشن کنه الان وظیفه ما متاسفانه مشخص کردن صحیح یا غلط بودن تالیفات مولفین محترم نیس(اصلا وقتی برای فک کردن نمیمونه برای مستندات پیدا کردن برای رد یا تایید گفته هاشون که این از شاهکارهای گزینش دنیاس که فقط ایرانیان گرامی توانایی انجامش رو دارن و کشورهای پیشرفته هنوز تکنولوژیشو پیدا نکردن و میتونیم در این زمینه و زمینه ای دیگه من به شما ، شما به من، ما به اونا ببالیم...باید هر چی گفتن رو بگیم چشم و گرنه حرف شما صددرصد متینه و صحیحه :gol::gol::gol: (در ضمن ما میخوایم معماری شرکت کنیم اهلی کردن حیوان ، و کشف آتش و خظ و اینا مال یه رشته دیگه س.)

arefeh

کاربر ممتاز
خب لاسکو و آلتامیرا.اگه ایران منطورته که اون نو کزبونمه تستاش باشه میزنم.خب دختر خوب مصاحبه که نیس حداقل تستاشو میزاشتی
دولمن و استون هج
3-استون هج
4-بابل
5-حکومتی.مرتفع سازی.بیان عظمت و ......
6-سومر
7 نوک زبونمه اگه تستاش باشه میتونم بگم.فک کنم همشو غلط گفتم:w01:

من عذر میخوام سئوال اول اصلاح میگردد...اولین غارها به عنوان سکونتگاه در ایران در کدام شهر و به چه نامی بود؟
2- چواب دولمن هست.مهمترین بناهای اروپایی اما اگه قدیمیترین میگفت مولف:Dمیشد استون هنج
3-درست جواب دادید ...استون هنج آفرین
4-بابل ک پیش از تاریخ نبوده سجاد جان...این سئوال خیلی مهمه...چون برج و باروش خیلی مهمه...اریحا در اردن پاسخ صحیحه ک از خشت درست شده...
5-اینهایی ک گفتی هم میشه...اما مولف چون نتونست تستی کنه...نتونست منظور خودشو به داوطلب برسونه...نکته مهمه این سئوال: معبد سازی در دوره بین النهرین بر اساس نقشه ی محراب به صورت سیستم عرضی است ک در دوره آشوری به طولی تغییر میکنه اما مجدد در بابل جدید سیستم میشه عرضی
6-بله پیدایش خط ک با اون مدارس به وجود اومد در دوره سومر بود...در دوره ایلام اون خط خط تجاری بوده برای معماملات اگه اشتباه نکنم.
7-اساس و پایه معماری سومری ها بر جرز قوس و طاق گهواره ای است...
فکر کنم از این 7 تا 3-4 تاش میتونه در غالب تست بیاد...اینها رو پارسال خونده بودم و امشب ک خلاصه هامو داشتم میخوندم دیدم...پارسال هر مبجث هر درس رو از چند تا منبع میخوندم و خلاصه هاشو مینوشتم...الان ک کتاب زارعی رو میخونم بعضیهای خلاصه هامو توش نداره و کلی حال میکنم ک کتابش کاملتر از خلاصه های من نیست...خخخخخخخخخخخخخ:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
7-زیگورات ها
عزیزم سئوال 7 نگفته مهمترین بنای معماری سومری ها....اگه اینو میپرسیدم میشد زیگورات.بقیه پاسخنامه هم پست قبل جواب دادم...
و در مورد خط هم خط سومری ها میدونم باهاش مدرسه به وجود اومد...اما به قول شما تو دوره های مختلف انوع مختلفی داشتیم نمیدونم اولین مدارس در این دوره بوده یا نه اگه اینجور بوده پس اولین خط برای سومریان میشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عذر میخوام سئوال اول اصلاح میگردد...اولین غارها به عنوان سکونتگاه در ایران در کدام شهر و به چه نامی بود؟
2- چواب دولمن هست.مهمترین بناهای اروپایی اما اگه قدیمیترین میگفت مولف:Dمیشد استون هنج
3-درست جواب دادید ...استون هنج آفرین
4-بابل ک پیش از تاریخ نبوده سجاد جان...این سئوال خیلی مهمه...چون برج و باروش خیلی مهمه...اریحا در اردن پاسخ صحیحه ک از خشت درست شده...
5-اینهایی ک گفتی هم میشه...اما مولف چون نتونست تستی کنه...نتونست منظور خودشو به داوطلب برسونه...نکته مهمه این سئوال: معبد سازی در دوره بین النهرین بر اساس نقشه ی محراب به صورت سیستم عرضی است ک در دوره آشوری به طولی تغییر میکنه اما مجدد در بابل جدید سیستم میشه عرضی
6-بله پیدایش خط ک با اون مدارس به وجود اومد در دوره سومر بود...در دوره ایلام اون خط خط تجاری بوده برای معماملات اگه اشتباه نکنم.
7-اساس و پایه معماری سومری ها بر جرز قوس و طاق گهواره ای است...
فکر کنم از این 7 تا 3-4 تاش میتونه در غالب تست بیاد...اینها رو پارسال خونده بودم و امشب ک خلاصه هامو داشتم میخوندم دیدم...پارسال هر مبجث هر درس رو از چند تا منبع میخوندم و خلاصه هاشو مینوشتم...الان ک کتاب زارعی رو میخونم بعضیهای خلاصه هامو توش نداره و کلی حال میکنم ک کتابش کاملتر از خلاصه های من نیست...خخخخخخخخخخخخخ:biggrin:

استون هنج ، دولمن سنگی انگلستان است. گیر ندهید.

arefeh

کاربر ممتاز
استون هنج ، دولمن سنگی انگلستان است. گیر ندهید.

شاید همون دولمن باشه از نظر ساختار و ظاهر اما دولمن مکانی برای تدفین مردگان بوده ولی استون هنج یه رصدخانه هست...نمیدونم تا چه حد حرف شما درسته یا حرفه من...
اساتید کمک کنند...در این باره

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مسجد جامع عباسی اصفهان همون مسجد امام خودمونه؟:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
7-زیگورات ها
جواب منم همیناست ب غیر3)استون هج
4 ووو 5 چی میشه جوابش؟؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

من هنوز نرفتم سمت اینها...ولی فکر کنم یه مسجد جامع اصفهان داریم
یه مسجد شاه یا امام اصفهان. ...خودتون میدونی و سئوال تستی از نوع تشریحی بود:redface:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله ه ه ههههههههههه

من هنوز نرفتم سمت اینها...ولی فکر کنم یه مسجد جامع اصفهان داریم
یه مسجد شاه یا امام اصفهان. ...خودتون میدونی و سئوال تستی از نوع تشریحی بود:redface:

خب دوستاى گلم! بذارين يه رفع ابهام بكنم راجع به اين دو تا مسجد :
١- مسجد جامع اصفهان، يا جامع عتيق اصفهان : همون مسجد خفن و باحاليه كه به موزه معمارى اسلامى هم معروفه! و در كنار ميدان عتيق سابق بوده ( كه خراب شده بود و تازگى با اسم ميدان امام على بازسازى شده)
٢- مسجد شاه، يا مسجد امام يا مسجد جامع عباسى، مال دوران صفوى و در ضلع جنوبى ميدان نقش جهان يا ميدان امام يا ميدان شاه قرار داره! همون ميدونى كه مسجد شيخ لطف اله و عالى قاپو و سر در قيصريه هم در اضلاع ديگه ش هستن!

براى توضيح راجع به ساير مساجد اصفهان بايد در ترم پيشرفته كلاس ثبت نام كنين! بعد از كنكور هم برنامه بازديد علمى داره!

arefeh

کاربر ممتاز
١- مسجد جامع اصفهان، يا جامع عتيق اصفهان : همون مسجد خفن و باحاليه كه به موزه معمارى اسلامى هم معروفه! و در كنار ميدان عتيق سابق بوده ( كه خراب شده بود و تازگى با اسم ميدان امام على بازسازى شده)
٢- مسجد شاه، يا مسجد امام يا مسجد جامع عباسى، مال دوران صفوى و در ضلع جنوبى ميدان نقش جهان يا ميدان امام يا ميدان شاه قرار داره! همون ميدونى كه مسجد شيخ لطف اله و عالى قاپو و سر در قيصريه هم در اضلاع ديگه ش هستن!

براى توضيح راجع به ساير مساجد اصفهان بايد در ترم پيشرفته كلاس ثبت نام كنين! بعد از كنكور هم برنامه بازديد علمى داره!

بابا بزنم به تخته از پارسال خوب تو ذهنم مونده ها...ولی متاسفانه اصلا امسال وقت خوندن ندارم...عااااااااااااااااااااااااااااشق درس خوندنم....اگه مرد بود حتما باهاش ازدواج میکردم...:biggrin:

payman.shsh

عضو جدید

کلاس چی؟؟کجا

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلاس چی؟؟کجا
دوست عزيز مزاح بود! كلاس با خودم، راجع به معمارى اصفهان!
بابا بزنم به تخته از پارسال خوب تو ذهنم مونده ها...ولی متاسفانه اصلا امسال وقت خوندن ندارم...عااااااااااااااااااااااااااااشق درس خوندنم....اگه مرد بود حتما باهاش ازدواج میکردم...:biggrin:
خوشبخت مى شدينا! خواطرخواه زياد نداشت رقيب نمى داشتى! :biggrin:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو پيرنيا گفته تاريخانه چفدهاى مازه دار توش به تيزه دار تبديل شدن، بعد تو جامع نايينم گفته براى نخستين بار چفدهاى مازه دار به تيزه دار تبديل شد!!!!!!!!! خب كدوم درسته؟!؟!؟ تاريخانه كه قديمى تره! :w06:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو پيرنيا گفته تاريخانه چفدهاى مازه دار توش به تيزه دار تبديل شدن، بعد تو جامع نايينم گفته براى نخستين بار چفدهاى مازه دار به تيزه دار تبديل شد!!!!!!!!! خب كدوم درسته؟!؟!؟ تاريخانه كه قديمى تره! :w06:

تاریخانه چفداش به اشتباه در مرمتی که تو دوره قاجار صورت گرفته به تیزه دار تبدیل شد
اما اولین مسجدی که چفد تیزه دار از اول داشت نایین بود