n.b1987
عضو جدید
شاید :
1) پیشانی ایوان : جلو ایوان یا قسمت بیرونی آن
2) پخ ایوان : کنار و پایین ایوان
3) چکاد یا یک چکه : سر تیزه قوس ایوان و قسمت قاب گرفتگی بالای آن
منبع : جلوه هایی از معماری سنتی ایران
فرق چهارصفه و هشت بهشتو بگين ديگه...
شاید :
1) پیشانی ایوان : جلو ایوان یا قسمت بیرونی آن
2) پخ ایوان : کنار و پایین ایوان
3) چکاد یا یک چکه : سر تیزه قوس ایوان و قسمت قاب گرفتگی بالای آن
منبع : جلوه هایی از معماری سنتی ایران
فرق چهارصفه و هشت بهشتو بگين ديگه...
اولین بار از ستونهای کرنتی کجا استفاده شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟معبد آپلون یا زئوس
بعد میسنی همون موکنای دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این معبد پوسیدون ص49 بانی مسعود با باسیلیکای پستئوم زارعی ص281 یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تپه سيلك كاشان
صفحه ٧٠زارعى گفته متعلق به ماد هاست
ص ٣جزوه نسيم عسگرى گفته عيلام
توى سبك شناسى هم قبل از عيلام زده
حالا مال كى هست واقعا؟؟
کاشی هفترنگ تو دوره ی صفوی و شاه عباس ب اوج رسیداز کاشی هفترنگ اولین بار در کجا استفاده شد؟
آخه متدین میگه شروعش از تیموری ها و فک کنم مقبره تیمورهکاشی هفترنگ تو دوره ی صفوی و شاه عباس ب اوج رسید
اما اینکه اولین بارش کجا بوده فکر کنم مسجد امام اصفهان باشه
الان هر سایت رو هم ک سرچ کردم همه گفتن اوجش دوره ی شاه عباس اول و مسجد امام و بعدش ک دگ بهترررریییییییینشه شیخ لطف اللهآخه متدین میگه شروعش از تیموری ها و فک کنم مقبره تیموره
از کاشی هفترنگ اولین بار در کجا استفاده شد؟
فرق مناره با گلدسته چیه؟
درسته منم به خاطر همین پرسیدم.هر کی یه چیزی میگه............اعصابم پاک سر تاریخ خورد شده.باز صد رحمت به فن که همه چیش معلومهخودت تو امضات نوشتی.
درسته؟
کاشی هفت رنگ : از اواخر تیموری ها آمده و شروع ان مسجد گوهر شاد است
محل قرارگیریشون در رابطه با ایوان رو میشه توضیح بدی؟فک کنم اونجام یه تفاوتهاییم دارنمناره رو ک بلدی چیه
اما گلدسته : ولى گلدسته بناى عمودى و نسبتا كوچكى است كه در كشورهاى اسلامى معمولا سر آن را گرد و بيضوى مى سازند ولى در كشورهاى مسيحى سر آن را تيز و مانند يك مخروط مى سازند.
مناره در ابتدا جدا از ایوان و کلا بنا بوده بعدا ب بنا و بعد ب ایوان متصل شدهمحل قرارگیریشون در رابطه با ایوان رو میشه توضیح بدی؟فک کنم اونجام یه تفاوتهاییم دارن
آخه متدین میگه شروعش از تیموری ها و فک کنم مقبره تیموره
از کاشی هفترنگ اولین بار در کجا استفاده شد؟
فرق مناره با گلدسته چیه؟
درسته منم به خاطر همین پرسیدم.هر کی یه چیزی میگه............اعصابم پاک سر تاریخ خورد شده.باز صد رحمت به فن که همه چیش معلومه

گلم....پس یعنی حرف من درست بود دگ؟ در دوره شاه عباس اول و مسجد امام؟چرا خون خودتو کثیف می کنی؟
من که گفتم خیلی به جزوه اطمینان نکن، راستش خودم الان دارم می خونم می بینم بعضی جاهاش اشکال داره! ولی خوب جزو منابع مهم هست دیگه!
کاشی هفت رنگ هم شروعش قرن یازدهم هجریه میشه صفوی![]()

گلم....پس یعنی حرف من درست بود دگ؟ در دوره شاه عباس اول و مسجد امام؟![]()
محل قرارگیریشون در رابطه با ایوان رو میشه توضیح بدی؟فک کنم اونجام یه تفاوتهاییم دارن
گلدسته ب صورت متقارن در کنار سر در میاد تو مساجد شیعه ها و در مساجد سنی ب صورت تک در کنار سردرگلدسته به صورت متقارن کنار ایوان قرار میگیره
بچه ها میشه یه عکس از تاق و تویزه بزارین و بگین بیشتر برای چه جاهایی استفاده میشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چه ویژگی هایی داشته
عناصر تشکیل دهنده شهرهای اسلامی کدامند؟؟؟؟؟؟؟
انواع کاربندی مثلن اختری یا ..... رو یه چیزی باشه که یادمون بمونه چجوری هستن میشه معرفی کنید؟؟؟؟؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
|
|
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
|
|
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
|
|
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
| 8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |