1- نما سر یا پلان و پرسپکتیو شکل شماره 6
مشاهده پیوست 183224
دوست عزیز خواهشا 4 و 5 رو هم بکش. به خدا دیگه تمومه. با تشکر
سلام دوستان
من برای درس رسم فنی استادمون کتاب آبی رسم فنی و عمومی دکتر متقی پور رو معرفی کرده اما این کتاب فقط تمرین هستش که خودت باید کاملش کنی استاد ما هم متاسفانه سر کلاس رفع اشکال نمی کنه من هم کلا با این درس مشکل دارم و نمی تونم رابطه برقرار کنم با درکش حالا میشه راهنمایی کنید من واسه امتحان پایان ترم چی کار کنم که یه نمره خوب بگیرم؟
آخه استادمون قراره تو امتحانی که بگیره از مقطع زدن هم سوال بده که من وقتی اسم مقطع میاد چهار ستون بدنم می لرزه!!!!!!!!!!!!!!!
خواهشا بگین چی کار کنم؟ یا چه کتابی رو بخونم که تو این درس قوی بشم؟
سلام دوستان
من برای درس رسم فنی استادمون کتاب آبی رسم فنی و عمومی دکتر متقی پور رو معرفی کرده اما این کتاب فقط تمرین هستش که خودت باید کاملش کنی استاد ما هم متاسفانه سر کلاس رفع اشکال نمی کنه من هم کلا با این درس مشکل دارم و نمی تونم رابطه برقرار کنم با درکش حالا میشه راهنمایی کنید من واسه امتحان پایان ترم چی کار کنم که یه نمره خوب بگیرم؟
آخه استادمون قراره تو امتحانی که بگیره از مقطع زدن هم سوال بده که من وقتی اسم مقطع میاد چهار ستون بدنم می لرزه!!!!!!!!!!!!!!!
خواهشا بگین چی کار کنم؟ یا چه کتابی رو بخونم که تو این درس قوی بشم؟
جواب سوال H کتاب متقی پور رو کی میدونه خواهشا بگه..![]()
آقا هرکی جواب H (عکس روی جلد کتاب متقی پور) رو میدونه خواهشا به منم بگه خیلی واسم حیاتیه ثواب داره والا...
جواب سوال H کتاب متقی پور رو کی میدونه خواهشا بگه..![]()
عکس بذارید خب
با سلام .....
تصویر مورد نظر اینه
مشاهده پیوست 207909
نظر بنده هم با لینک پاسخی که یکی از دوستان در وبلاگش داده ............یکیه ...............لینک مطلب
با عرض شرمندگی از کلیه دوستان و بزرگان احساس میکنم جواب نهایی این باشمشاهده پیوست 207927ه :
----------------------------
بله...متاسفانه هیچکدوم از شکلها درست نیست!!..........از مهندسان عزیز هیشکی نمیدونه؟؟!!
![]()
با سلام......
دوست من .......بنده تا الان ............بیش از 20 تا پرسپکتیو زدم ...... تا به نتیجه نزدیک بشم ...................اما هیچ کدام ............. درست از آب در نیومد......... فقط به فرض اینکه یک صفحه است .......پاسخ درست در میاد......... اما به چند از دوستان .......... اهل فن ایمیل کردم .........تا ببینم پاسخ این دوستان چیست ........
در نگاه اول خیلی پاسخ ساده میاد ...........اما روی کاغذ به سختی به پاسخ باید برسی .........
در هر صورت اگه دوست من به پاسخ صحیح رسید ........ حتما در همین تاپیک پاسخ رو اعلام کنید........تا سایر دوستان استفاده نمایند...................درود بر شما .
حالا اومدیم و کاتب خط چینارو یادش رفته بود بذاره ؟![]()
با سلام......
دوست من .......بنده تا الان ............بیش از 20 تا پرسپکتیو زدم ...... تا به نتیجه نزدیک بشم ...................اما هیچ کدام ............. درست از آب در نیومد......... فقط به فرض اینکه یک صفحه است .......پاسخ درست در میاد......... اما به چند از دوستان .......... اهل فن ایمیل کردم .........تا ببینم پاسخ این دوستان چیست ........
در نگاه اول خیلی پاسخ ساده میاد ...........اما روی کاغذ به سختی به پاسخ باید برسی .........
در هر صورت اگه دوست من به پاسخ صحیح رسید ........ حتما در همین تاپیک پاسخ رو اعلام کنید........تا سایر دوستان استفاده نمایند...................درود بر شما .
نه مهندس جان......استادمون میگه طول 20 سالی که تدریس کرده فقط سه نفر جواب رو پیدا کردن....ی جورایی مث تست هوشه!!![]()
مشاهده پیوست 212034
یادش بخیر سال 82 در دانشگاه قزوین با مولف همین کتاب کلاس داشتیم:استاد احمد متقی پور و پسرش مبین متقی پور
او موقع هم کلی با استاد متقی پور سر جواب سوال بحث میکردیم.
این جسم صفحه نیست چون بلاخره صفحه یه ضخامتی داره.
اگر سطح باشه که یک خط مورب 45 درجه بدون ضخامت جواب میتونه باشه که یک جسم نیست
ولی اگر جسم باشه یک حجم خاصه که یک وجه I داره و پشتش حجمیه که اعوجاج داره
یعنی موج داره
جوابشو میذارم بزودی![]()
ممنون دوست عزیز اما متاسفانه این شکل هم درست نیست..!![]()