راه اندازي مجدد گشت ارشاد

arar19551

عضو جدید
سایت شفاف نوشت :
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری گفت ممکن است در اجرای طرح حجاب و عفاف از «زور» و «گشت ارشاد» استفاده شود.

مریم مجتهد‌زاده افزوده که هنوز زمان استفاده از این عامل برای گسترش حجاب و عفاف نرسیده است.

مجتهدزاده اظهار داشت: «جامعه ما اسلامی است، بنابراین در صورتی که کار فرهنگی در زمینه اشاعه عفاف و حجاب در جامعه جواب نگرفت، برای حفظ ارزش‌ها باید از ابزار دیگری استفاده کرد.»

وی در عین حال افزود: «بعید می‌دانم که کار فرهنگی در زمینه اشاعه حجاب و عفاف جواب ندهد و مبادرت به‌زور برای ایجاد امنیت اجتماعی مرحله آخر است.»

rm_arch

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مبادرت به زور !!!!!!!

یه حرف تازه بزن

آیاتای

عضو جدید
سایت شفاف نوشت :
رئیس مرکز امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری گفت ممکن است در اجرای طرح حجاب و عفاف از «زور» و «گشت ارشاد» استفاده شود.

مریم مجتهد‌زاده افزوده که هنوز زمان استفاده از این عامل برای گسترش حجاب و عفاف نرسیده است.

مجتهدزاده اظهار داشت: «جامعه ما اسلامی است، بنابراین در صورتی که کار فرهنگی در زمینه اشاعه عفاف و حجاب در جامعه جواب نگرفت، برای حفظ ارزش‌ها باید از ابزار دیگری استفاده کرد.»

وی در عین حال افزود: «بعید می‌دانم که کار فرهنگی در زمینه اشاعه حجاب و عفاف جواب ندهد و مبادرت به‌زور برای ایجاد امنیت اجتماعی مرحله آخر است.»
نه که تا حالا رفتار انسانی داشتن!! بعد از این میخوان مبادرت به زور برای ایجاد امنیت اجتماعی کنن!!!
هر چه بیشتر زور میدن بیشتر تو لجن فرو میرن...
امیدوارم دست کثیف این جاهلان هر چه زودتر از سر زنان ایرانی کوتاه بشه.

royan aria

عضو جدید
نه که تا حالا رفتار انسانی داشتن!! بعد از این میخوان مبادرت به زور برای ایجاد امنیت اجتماعی کنن!!!
هر چه بیشتر زور میدن بیشتر تو لجن فرو میرن...
امیدوارم دست کثیف این جاهلان هر چه زودتر از سر زنان ایرانی کوتاه بشه.
ببین عزیزم
تا وقتی پسرای ما غیر از چت کردن با دخترا و یواشکی دید زدن کاری بلد نیستن چکار میشه کرد
خودت اگه توی خیابون بخوای جلوی پسرا روسریتو برداری برادرت میذاره
بحث خونه یا مهمونی جداست
آدم میدونی طرفش کیا هستن و چقدر آدمن
حتی گاهی وقتها توی خونه هم جلوی بعضی ها داداشها و پدرها گیر میدن که نیا توی پذیرایی
یا برو روسری سرت کن
باید بدونی همه جنبه ندارن:gol:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین عزیزم
تا وقتی پسرای ما غیر از چت کردن با دخترا و یواشکی دید زدن کاری بلد نیستن چکار میشه کرد
بحث خونه یا مهمونی جداست
حتی گاهی وقتها توی خونه هم جلوی بعضی ها داداشها و پدرها گیر میدن که نیا توی پذیرایی
یا برو روسری سرت کن
من اگه بخوام توی خیابون روسریم رو در بیارم نه خودم مشکلی دارم نه بابام مشکلی داره نه مامانم نه داداشم

حالا میذارن که در بیارم؟

آخرین ویرایش:

ترمه جون

عضو جدید
ببین عزیزم
بحث خونه یا مهمونی جداست
یا برو روسری سرت کن

یعنی چون یه سری ها جنبه ندارن ما باید به زور و اجبار روسری سرمون کنیم؟تکلیف منی که مسلمون نیستمو وقتی خدا خواست خلقم کنه ازم نپرسید تو کدوم کشور فرود بیام چیه؟ حالا حق ندارم تو کشور خودم راحت باشم؟

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
لینک خبر لطفا

آواتار جدید مبارک ارامش خانم البته خیلی وقته عوض کردی من دیر تبریک میگم خیلی قشنگه
*
*
*
هر وقت اسم این گشت ارشاد میاد خیلی ناراحت میشم یعنی جوونای ما اینقد ....
ببین چی شده که کار فرهنگی هم نمیشه روشون انجام داد باید از زور استفاده کرد

Agha Nima

عضو جدید
این که یکی می خواد روسریش رو برداره به خودش ربط داره و حتماً عواقبش رو هم به جون می خره (حکایت خربزه و لرزه) . به نظر من درست نیست به خاطر یه سری بی جنبه این کارا رو بکنن .
اما من با این که حجاب اجباری بشه موافق نیستم ، چون تعداد بی جنبه ها از با جنبه ها بیشتره.
وقتی داداش دوستم که کلاس دوم ابتدایی هست میره با دختر همسایه پشت ماشین با هم جیش می کنن ، 3سال دیگه که چشم و گوشش حسابی باز شد چی کار می خواد بکنه ؟
نمیشه یه دفعه از فردا بگن هرکی می خواد حجاب داشته باشه و هرکی می خواد نه . . .
جامعه به هم می ریزه .

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چون یه سری ها جنبه ندارن ما باید به زور و اجبار روسری سرمون کنیم؟تکلیف منی که مسلمون نیستمو وقتی خدا خواست خلقم کنه ازم نپرسید تو کدوم کشور فرود بیام چیه؟ حالا حق ندارم تو کشور خودم راحت باشم؟

گلم همه چی قانون داره نمیشه به خاطر یک نفر حق هزار نفر رو پایمال کرد مردم این کشور اسلام خواستن و مسلمون شدن حالا هم دارن کارهایی رو که دین گفته انجام میدن
محله های غیر مسلمان نشین هم زیاده اونجا هم که کاری ندارن همه بدون روسری و چادر میگردن

arar19551

عضو جدید
مگه اینجا تالار اخباره؟؟؟چقدر شما ادم گیری هستی بیخود نیست این همه مخالف داری

گلم همه چی قانون داره نمیشه به خاطر یک نفر حق هزار نفر رو پایمال کرد مردم این کشور اسلام خواستن و مسلمون شدن حالا هم دارن کارهایی رو که دین گفته انجام میدن
محله های غیر مسلمان نشین هم زیاده اونجا هم که کاری ندارن همه بدون روسری و چادر میگردن
میشه بگی کجاست این محله ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که تو یه روستا رفتم که 20 خانوارش همه اشوری بودن پلیس مجبورشون کرده بود روسری بپوشند

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت داری میگی اسلام خواستن
پس خودشون اسلام خواستن کسی زورشون نکرده چرا باید گشت ارشادی باشه چون اونایی که اسلام خواستن حجابشونو رعایت می کنن اوناییم که نخواستن رعایت نمی کنن چه دلیلی داره اونایی که اسلام نمی خوان گشت ارشاد به زور مجبور به مسلمون کردنشون کنه

Pari-2719

عضو جدید
کاربر ممتاز

این محله ها کجا هست ؟؟؟ :eek::eek::surprised:

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت شفاف نوشت :

جالبه که تو فرانسه به زور حجابو برمیدارن اینجا به زور میزارن.
آزادی کجاست؟

arar19551

عضو جدید
آزادی کجاست؟
تو فرانسه بعضی از مسلمانان با روبنده راه میرن کسی کاری بشون نداره (تا زمانی که قانون عوض نشه) حرفشون سره اینه که این افراط است و زن رو زیر سوال می بره

عضو جدید
رز سیاه
1- که مردم 30 سال پيش که اکثرشون بيسواد بودن (در شرايط خاصي بودن) به اسلامي بودن راي دادن
2- خودت به اين سوال فکر کن : "جمهوري اسلامي آري يا خير؟" مگه انتخاب ديگه اي داشتن؟
من تاحالا از اون محله ها نديدم و ازش چيزي نشنيدم.:confused:
pmehdiq
اونموقع من مشکل دارم :d
:razz:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم مياد عقلشون تعطيله ! تازه مردم يكم آروم شدن اين گشت ارشادو دوباره علم ميكنن همه صداشون در بياد ! :smile:

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز

والا الان داره به خاطر 100 نفر حق 1000 نفر پایمال میشه . این کجاش رعایت قانونِ؟
شما به این نمیگین تبعیض؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آدرس اون محله رو هم اگه لطف کنی من ممنون می شم

آزادی کجاست؟

اون هم یه نوع دیکتاتوریه
البته در حد خیلی خفیفش

اونموقع من مشکل دارم :D

مشکل شما با یه سیلی حل میشه:D

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو فرانسه بعضی از مسلمانان با روبنده راه میرن کسی کاری بشون نداره (تا زمانی که قانون عوض نشه) حرفشون سره اینه که این افراط است و زن رو زیر سوال می بره
دقیقا رژیم ایران منتظر ببینه دولت فرانسه چه قانونی ضد حجاب میده اینا حجاب سخت گیرانه تر کنن
اینارو بر اساس تحقیقات خودم بدست آوردم:D
اولین سالی که گشت ارشاد اومد تقریبا چند ماه پیشش قانون ممنوعیت حجاب در اماکن دولتی فرانسه تصویب شده بود
الان هم که گشت سختگیر تر اومده چون تو خیابون فرانسه دیگه هیچ مسلمونی حق استفاده از پوشیه نداره
یه جورایی می خوان مثلا پوز فرانسه بزنن ما این وسط داریم تباه میشیم:razz:

ترمه جون

عضو جدید

مگه سرخ پوستیم که بریم جمع شیم توی یه محله؟کجا رو سری در میارن؟چرا من خبر ندارم؟واسه جمهوری اسلامی نظر منو نپرسیدن.پس حق ندارن نظر کسایی رو که اون موقع رای دادن به ما تحمیل کنن.
اینجا اگه کشورِ شماهاست،کشور منم هست.دلم میخواد هر کجاش که دوست دارم زندگی کنم.
جیگر این قانونتون که چون بابِ میلتِ طرفدارشی.
یه روز خوب میاد.................

ترمه جون

عضو جدید
کفر نگو
به زور هم که باشه باید مسلمان باشند.این هست قدرت اسلام

کفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
میدونی کفر یعنی چی عژیزم؟
آهان همون اسلامی که با زور شمشیر بر سرزمین آریایی وارد شد!!!!!!!!111
جالبه ها!من تو کتاب مسلمونا که اسمش قرانِ خوندم لا اکراه فی الدین...............
کجاست خدایی که میگه در پذیرش دین هیچ اجباری نیست و اینجا میگن به زور هم باید مسلمان بود.این است قدرت اسلام.
پس اسلام به زور حکومت میکنه و اگه این زور نبود خودت هم مسلمون نبودی!

آیاتای

عضو جدید
ببین عزیزم
بحث خونه یا مهمونی جداست
یا برو روسری سرت کن
برادرم به خودش این اجازه رو نمیده که در نوع پوشش من دخالت کنه... حجاب یه موضوع شخصیه و خانواده هم نباید مداخله کنن:gol:

ترمه جون

عضو جدید
خودت داری میگی اسلام خواستن
پس خودشون اسلام خواستن کسی زورشون نکرده چرا باید گشت ارشادی باشه چون اونایی که اسلام خواستن حجابشونو رعایت می کنن اوناییم که نخواستن رعایت نمی کنن چه دلیلی داره اونایی که اسلام نمی خوان گشت ارشاد به زور مجبور به مسلمون کردنشون کنه

تا حالا گفتم چه ارادتی به شما دارم؟مخلصیم.:smoke:

بالا