راهنمای آپلود فایل و عکس از سرور‌های مختلف

wildshaghayegh

عضو جدید
از اولش تا اينجا همه رو خوندم و كلي هم يادداشت برداشتم.من كه خسته شدم.رست شما درد نكنه كه اين همه توضيح داديد.
ممنون

سـعید

مدیر بازنشسته
آپلود فایل در سایت 4Shared

آپلود فایل در سایت 4Shared

برای به اشتراک گذاشتن فایل های خود باید فایل ها رو در مکانی آپلود کرده و لینک آن رو برای دانلود در اختیار دیگران قرار بدین..
آموزش زیر روش آپلود در سایت 4Shared است که به نسبت دیگر سایت ها در این زمینه بهتر و مناسبتر است .

ابتدا وارد سایت شوید...........www.4shared.com

اگر قبلا یوزر ساخته اید از قسمت با کادر آبی رنگ وارد شوید و اگر تا حالا یوزری نداشته اید از قسمت Sing Up ( کادر قرمز ) یک اکانت جدید بسازید .

بعد از اینکه فایل خود رو آپلود کردین لینکی رو که سایت بعد از آپلود فایل در اختیار شما قرار داده نزد خود نگه دارید .

برای قرار دادن این لینک در باشگاه 2 روش وجود دارد .

1- لینک رو مستقیما در پست یا تاپیک خود کپی کنید
2- ابتدا یک متن یا عکس رو قرار بدین و به وسیله آیکون http://www.www.www.iran-eng.ir/images/editor/createlink.gif لینک رو به متن یا عکس مورد نظر مرتبط کنین..

در عکس بالا لینک اول به روش اول و لینک دوم با جمله " لینک دانلود " به روش دوم اجرا شده است .

موفق باشید .

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که خیلی خوشحال شدم چون خودمم به این موفقیت دست پیدا کردم درکت میکنم...

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
نحوه اپلود فایل و چگونگی قرار دادن لینک دانلود در سایت

نحوه اپلود فایل و چگونگی قرار دادن لینک دانلود در سایت

برای آپلود فایلهایتان می توانید وارد هر کدام از سایت هایی که جهت اپلود فایل استفاده می شود بروید(به دلخواه) نحوه به اشتراک گذاری همه سایت ها یکسان می باشد و در اینجا فقط یکی را توضیح داده.
ابتدا به سایت www.rapidshare.com رفته و همانند تصویر زیر صفحه ای بالا می آید که بر روی گزینه Browes کلیک کنید،

تا صفحه ای همانند تصویر زیر که کوچک می باشد باز شود که فایل مورد نظر خود را از کامپیوتر خود انتخاب کرده

بعد از انتخاب بر روی دکمه Upload کلیک کنید تا فایل شروع به آپلود شدن کند،

بعد از اتمام اپلود یک لینک به شما می دهد

سپس بر روی این گزینه در سایت کلیک کنید

و لینک را در اینجا وارد کرده و Ok کنید.

تعدادی از کاربران گرامی عکس های این تاپیک را غیر قابل مشاهده بیان نمودند، عکس ها رو دوباره آپلود کردم. البته در صفحه قبل دوست خوبم سعید جان مدیر راهنمای سایت همه را به صورت مفصل و دقیق توضیح داده بودند.

Thagheb

عضو جدید

من هم تونستم عکس بذارم دستتون درد نکنه ;)
این عکس هایی که گذاشتم خودم گرفتم، عکس دوم عکس مورد علاقم هستش :biggrin:

آخرین ویرایش:

salahshur

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای آپلود از ir-pic.com استفاده میکردم بعد از 6 7 ماه بسته شد همه عکس هایی که توی وبلاگمم بودن پریدن:cry:
دستت درد نکنه آقا سعید گل بابات سایت
:w27:
اینم اسی زمانیکه کوچیک بود

آخرین ویرایش:

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام من مي خوام عضو فعال باشم بايد چي كار كنم;)
دوست عزیز عناوینی که در این سایت استفاده میشه شرطی برای فعال بودن نیست
شما همین که در سایت فعال باشین عضو فعال محسوب میشین..
حالا اگر منظور شما لقب های زیر نام کاربریه بهتون توضیح میدم.
صفری.....بدون هیچ پستی
تازه وارد.......از 1 تا 29 پست
عضو...........از 30 تا 99 پست
عضو فعال......از 100 پست به بالا

X_shadow

عضو جدید
تعداد زيادي از دوستان تازه وارد در مورد قرار دادن عكس در پست دچار مشكل هستند .

در اينجا مراحل كار رو با عكس در يكي از سايتهاي آپلود عكس توضيح ميدم

ابتدا به اين سايت بريد
http://tinypic.com/

با كليك بر روي browse ميتونيد فايلي رو كه ميخواهيد انتخاب كنيد .
بعد روي upload كليك كنيد

حالا عكس شما آپلود شده و بايد آدرسي كه در زير مشخص شده رو كپي كنيد و در موقع پست روي اين گزينه ( قرار دادن عكس ) http://www.www.iran-eng.ir/images/editor/insertimage.gifاين آدرس رو وارد كنيد .

لطفا توجه داشته باشيد حجم عكسها را كم كنيد
موفق باشيد ;)

ممنون از راهنمایی خوبتون:heart:

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساده ترین راه برای گذاشتن عکس در سایت

ساده ترین راه برای گذاشتن عکس در سایت

با سلام
بهترین راهی که میشه ازش استفاده کرد اینه که موقعی که دارین پیام می نویسین با استفاده از منوی بالای تایپ و آیکون قراردادن تصویر اول عکس خودتون رو روی سرور همین سایت آپلود کنین بعد با استفاده از راست کلیک و کپی کردن URL عکس آپلود شده عکستون رو همینجا اد کنین خیلی ساده هستش اصلا هم به سایت های دیگه نیازی نداره. نکته مهم اینه که اینجا فقط دو تا فایل میشه همزمان آپلود کرد هر بار که دو عکس آپلود کردین و اضافه کردین به پیام، وارد بخش فایل های ضمیمه که پایین همین صفحه هست بشین و فایلهای آپلود شده قدیمی رو حذف کنین. به همین سادگی :smoke:

موفق باشین :victory:

nazila sadanieh

عضو جدید
سلام.خسته نباشید.سایتتون خیلی خوب و مفیده.دو تا سوال دارم.

1- اگه بخوام عضو فعال باشم باید چیکار کنم؟
2- نمی دونم چه جوری باید مطلب بذارم روی سایت.میشه کمکم کنین.:(

سـعید

مدیر بازنشسته
سلام.خسته نباشید.سایتتون خیلی خوب و مفیده.دو تا سوال دارم.

1- اگه بخوام عضو فعال باشم باید چیکار کنم؟
2- نمی دونم چه جوری باید مطلب بذارم روی سایت.میشه کمکم کنین.:(
برای فعال شدن تنها با شرکت کردن در تاپیک های باشگاه و فعالیت در تمامی قسمت های باشگاه فعال خواهید شد..

برای سوال دوم لطفا تاپیک *** ویژه کاربران تازه وارد *** و راهنمای کلی استفاده از سایت رو مطالعه کنید..

sargen

عضو جدید
سلام ممنون از راهنمائیتون ولی وقتی عکسیرو آپلود میکنم روی صفحه باز نمی شه و یک آدرس میده که باید روش کلیک کنی چکار کنم که عکس خودش باز بشه ؟
برای آپلود فایلهایتان می توانید وارد هر کدام از سایت هایی که جهت اپلود فایل استفاده می شود بروید(به دلخواه) نحوه به اشتراک گذاری همه سایت ها یکسان می باشد و در اینجا فقط یکی را توضیح داده.
ابتدا به سایت www.rapidshare.com رفته و همانند تصویر زیر صفحه ای بالا می آید که بر روی گزینه Browes کلیک کنید،

تا صفحه ای همانند تصویر زیر که کوچک می باشد باز شود که فایل مورد نظر خود را از کامپیوتر خود انتخاب کرده

بعد از انتخاب بر روی دکمه Upload کلیک کنید تا فایل شروع به آپلود شدن کند،

بعد از اتمام اپلود یک لینک به شما می دهد

سپس بر روی این گزینه در سایت کلیک کنید

و لینک را در اینجا وارد کرده و Ok کنید.

mohsend

عضو جدید
سلام
سایت ufile.info خراب شده سایت دیگه ای هست که بشه توش عکسهارو load کنیم
ممنون

jaoshan

عضو جدید
با تشکر از شما. دور دستان را به احسان یاد کردن همت است / ورنه هرنخلی به پای خود ثمر می افکند