سلام چجوری می تونیم یکی از دوستامون رو به پاشگاه دعوت کنیم؟ برای عضویت
سلام
[h=2]راهنمای دعوت از کاربران ![/h]
سلام چجوری می تونیم یکی از دوستامون رو به پاشگاه دعوت کنیم؟ برای عضویت
سلام من میخوام بدونم میتونم اسم user ورودیمو تعقییر بدم ؟
سلام دوستان من به کسی نمیتونم پیام خصوصی بدم دلیلش چیه؟
ممنون از پاسختون...
سلام یه سوالی داشتم ولی ربتی به سیستم نداره.من امسال کنکور سراسری شرکت کردم تو رشته میکروبیولوژی درس های تخصصی خیلی خوبم ولی عمومی اصلا تو کنکور جواب نمیدم به نظرتون چند درصد احتمال قبولی دارم؟؟خیلی مهمه واسم جواب این سوال لطفا کسانی که اطلاع دارن جواب بدن
سلام شب همگی خوش
من یه سوال در مورد پروتکل کن از مدیر بخش برق sh85 داشتم(چون در این مرود تایپیک ایجاد کرده بودند)...اینکه اگه منابعی در این مورد دارن رو بهم بگن
اما پیام خصوصی ایشون بسته ست و پیام بازدید کننده هم نمیشه براشون گذاشت...چه جوری میتونم ازشون کمک بگیرم؟
با سلام وخسته نباشید چند روز پیش یه تاپیک تو قسمت ازمونهای دانشگاهی گروه مکانیک میخواستیم راه بندازیم که در رابطه با جزوات ترو تمیز ارشد پارسه بود ولی متاسفانه اصلا ثبت نشده میخواستم ببینم مشکل از طرف ما بوده تا اونو برطرف کنیم یا اینکه مشکل دیگه ای بوده
با تشکر
سلام من چطور می تونم اسم کاربری مو عوض کنم؟؟؟؟
ولی لینکی (درخواست تغيير نام كاربري)که معرفی کردین قفل شده
یعنی هیچ کس تا به حال همچین مشکلی نداشته؟!!
سلامسلام
چرا صفحات باشگاه یهو همش انگلیسی و از چپ به راست نمایش داده میشه؟
تو
setting
که چیزی پیدا نکردم!
سلام دوستان مشکل من خیلی ساده است اما نمی دونم چرا هر کاری می کنم درست نمیشه زمانی که یک مطلب رو تایپ می کنم و می خواهم به خط بعدی برم کلید enter کار نمی کنه. و نمی دونم چه جوری باید به سطربعدی برم. این مشکل فقط اینجا و توی این سایت وجود داره و کلا صفحه کلیدم سالمه و درسایر سایت ها و نرم افزار ورد هم از این کلید استفاده می کنم و درسته اما نمیدونم اینجا چرا نمیشه. اخه این مشکل اینجا برام خیلی جدی شده چون دوستان قسمت دانلود مقالات دانشگاهی چندین بار این موضوع رو به من تذکر دادند. و اگر با این وضعیت پیش بره فکر نکنم دیگه جوابم رو بدهند. لطفا من رو راهنمایی کنید که چه کار کنم! ایا تنظیمات سیستمم مشکل داره! یا چیز دیگه است!!!!!!!! باتشکر
یک خواهش دارم (شاید هم پیشنهاد) :
اگه ممکنه مطلب اصلی تاپیک که استارتر مطرح کرده در همه صفحه های اون تاپیک بیاد. مثلا بعضی تاپیکها 10 یا 20 صفحه هستن عنوانشون هم به تنهایی مثل اینجا گویا نیست و باید حتما متن رو بخونی اونوقت باید مرتب بری صفحه اخر ببینی استارتر چی گفته یا چه عکسی گذاشته یا چه لینکی گذاشته. خوب شاید وقت نداشته باشیم . یا شاید سرعتمون کم باشه و .....
لطفا رسیدگی کنین.
دستتون درد نکنه
سلام من تازه واردم میخاستم ببینم چرا نمیتونم آفراد آنلاین رو ببینم ؟؟؟
یه مشکل دیگه ای هم که هست فضای سایت خیلی گیج کننده و سخته همه قوانین و راهنمایی ها رو هم خوندم اما . . !
ممنون میشم کمکم کنین.
چرا با گوشي نميشه وارد شد؟
من هردفعه تلاش كردم به اسم كاربري خودم با گوشي همراهم وارد بشم نشده...
مشكل از كجاست...؟
نرم افزار خاصي ميخواد؟
لطفا راهنماييم كنيد...
انقدر اين اينترنت قطع ميشه ...
كه مجبور ميشيم با گوشي وارد بشيم.. اونم كه نميشه..
ممنونم..
چرا با گوشي نميشه وارد شد؟
من هردفعه تلاش كردم به اسم كاربري خودم با گوشي همراهم وارد بشم نشده...
مشكل از كجاست...؟
نرم افزار خاصي ميخواد؟
لطفا راهنماييم كنيد...
انقدر اين اينترنت قطع ميشه ...
كه مجبور ميشيم با گوشي وارد بشيم.. اونم كه نميشه..
ممنونم..
سلام
استفاده از گوشی ظاهراً مشکلی نداره !
بعلاوه اگر سیستم عامل گوشیتون اندروید باشه میتونید از Tapatalk استفاده کنید
ممنونم از دوستان...یعنی فکرمی کنید از نام کاربری تون هست؟
به حروف ی موجود در اسمتون توجه کنید ..
من که بیشتر مواقع میام با موبایل مشکلی نداره ..
سلام. من میخوام بعضی از پست هایی رو که تو صفحه مشخصانم هست پاک کنم.چکار باید بکنم؟
لطف می کنتد اگه جواب بدید
ممنونم از دوستان...
نميدونم مشكل از كجاست...
همه سايت ها ميتونم وارد بشم.. ولي نميدونم چرا اينجا رو نميشه..
شايدم به حرف ي حساسه نميدونم...
بازم ممنون