با عرض سلام خدمت کاربران گرامی باشگاه
هرگونه سوال ، ابهام و یا مشکلاتتون در رابطه با باشگاه رو در این تاپیک مطرح کنید !
منتها قبل از هر چیز تاپیک های زیر رو جهت آشنایی با قوانین و نحوه استفاده از باشگاه مطالعه بفرمائید :
سلام بر شماسلام تولد مولا علی بر تمامی دوستان مبارک من تازه عضو شدم و نمیدونم که هم زمان میتونم با دیگران تایپ کنیم و باهم صحبت کنیم؟
سلام ودرود بر مدیر راهنمای سایت
جناب افشین
من مدتیه که بعضی از پیام خصوصیام باز نمیشه نمیدونم چرا این اتفاق میفته
توضیح اینکه این پیامها فقط مربوط به یک کاربر نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام چجوری از قسمت سفارشی کردن پروفم میتونم استفاده کنم؟میخوام بدونم تغییر هر قسمت چه تاثیری روی پروفم داره ؟ایا بعد از تغییر دادن میشه دوباره اگه خوشم نیومد به حالت پیش فرض برگردم؟اینم بگم نمیخوام عکس بذارم مییخوام رنگارو تغییر بدم منظورم میخوام تغییرات حالت پیش فرضو بدونم.لطفا تصویری توضیح داده شود
مرسی
سلام اگر بخوایم گروه درست کنیم..1 ...کجا این کارو میشه کرد..؟2 ... چه جوری؟
با سلام
دوست عزيزم
من اگه بخوام متني رودانلودكنم يامتني رودرسايت بزارم چه كاربايد بكنم
تشكر
سلام.
من یه تایپک زده بودم که هنوز تایید نشده و نشون داده نشده می خوام قبل از اینکه نمایش داده بشه پاکش کنم چطور می تونم؟
سلام
از دیشب که توی باشگاه سرچ کردم، کل ساختار فروم برگشته به انگلیسی ، فقط برای من اینطور شده یا ساختار باشگاه عوض شده؟
ممنون
سلام
میخواستم بدونم کلمه" صفری" تو پروفایل چه معنایی داره؟ و چه جوری پاک میشه؟
با سلام به جناب مدیران و همه اعضای مطلع!
یه سوال!
پیام های خصوصی چرا به پیام های عمومی تغییرنام داده نمی شه؟ یا پیام های روزانه؟
پیام های بازدیدکنندگان هم به نظرم به پیام های مشترک اعضا و مدیران تغییرنام داده بشه، عالی می شه!
همچین امکانی هست؟ قالب رو می تونین با برنامه نویسی C اینا تغییر بدین نه؟
ممنون از پاسخگویی مدیران و اعضای مطلع!
سلام
آموزش کامل گرافیک در c++ میخوام
ممنون
سلام
در قسمت پروفایل شخصی چطور عکس بزارم منظورم مثل این کبوتر شما یا عکس ثابت ممنون
سلام خدمت مدیران محترم و کاربران عزیز.
یه تغییری من میبینم یا شایدم چون چند وقته فعالیت نداشتم یادم رفته.
اونم اینکه امکان ویرایش مطالب قدیمی نیستش.درسته؟
اگر درسته،بعد از چه مدتی دیگه نمیشه تغییر داد؟
با تشکر از همه دوستان.
سلام من می خوام کلیپ بذارم تو تاپیک چطوریه؟
سلام
آقا من تازه واردم به راهنمایی بکنید لطفا
اولا که وقتی یکی پیام می زاره رو صفحهم آیا باید تاییدش کنم تا نمایش داده بشه واسه همه؟
بعدش من می خوام به پیام هایی که بچه ها میزارن رو صفحم توی صفحه خودم جواب بدم آیا راهی هست که اونا بفهمن من جواب دادم. دیدم تو صفحه بعضی بچهها یه کلید هست "مشاهده گفتگو" چطور می شه رو صفحه گفتگو کرد؟
مرسی