با سلام خوبید بچه ها
خدمتتون عرض کنم که بنده توی یک شرکت کار میکنم که حدود 20الی30 عدد الکترو موتور از حدود 300kwبه بالا داره که از بنده نحوه نگهداری اونارو بصورت کتبی خاستن متاسفانه منم هیچ منبعی ندارم موندم چیکار کنم اگه کسی کمکم کنه ممنون میشم.(مثلا عمر بلبرینگهاش .نحوه ومقدار گریسکاریو...........)تا 13 سال95 وقت دارم ممنون
خیلی ممنون از راهنماییتون.سلام.. چون رنج توان موتورها خیلی بالاست وحتما قدیمی هستند بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که کاتالوگ موتورها رو اگه دارند بردار وترجمه کن که همه چی توش هست اگه هم توی کارخونه ندارند از روی پلاک موتورها شماره سریال ونوع وکدساخت وکشورش رو بردار وتوی اینترنت سرچ کن واز سایتای خارجی کاتالوگش رو دانلود کن حتی میتونی با شرکت سازندش ایمیل بزنی وازشون بخای کاتالوگ واست بفرسند یا توضیح بدهند شرایط نگهداری رو فقط باید زبانت خوب باشه از گوگل ترانسلیت کمک بگیر.
موفق باشی
سلامسلام دوستان
از کسایی که شبکه عصبی کار کردن میخوام بدونم تخمین مپ یه تابع با نویز گوسی رو چطور تو متلب بنویسم؟
صورت سوال :
گیرنده ای N مرتبه پارامتر مجهول a را در محیط نویز گوسی با میانگین صفر و انحراف معیار q(سیگما) دریافت می کند. این پارامتر دارای توزیع دلخواه است . تخمین گر (MAP (MAXIMUM A POSTERIORI را برای تخمین این پارامتر بیابید؟
چه سوال عجیبی!خودت جوابش رو دادی دیگه.سلام دوستان من اصلا رو موتور تکفاز کار نکردم.ولیمیخوام جهت چرخش موتور و عوض کنم و اینم میدونم که باید سر وته کلاف روجابه جا کنم میخواستم یکی راهنمایی کنه به زبان ساده تر
چه سوال عجیبی!خودت جوابش رو دادی دیگه.
الان دیگه کسی نمیشینه لحیم کاری کنه اینا رو بسازه درایور های امادش با قیمت مناسبی تو بازار هست. ساختنشم کار سختی نیست مدار هاش تو اینترنت هست.
موتور چند واته؟ تحقیق دانشگاس؟ می حوای میکروکنترلر تو شرایط ویژه ای این کار رو بکنه؟ یا مدار فرمان؟ یا PLC؟
الان دیگه کسی نمیشینه لحیم کاری کنه اینا رو بسازه درایور های امادش با قیمت مناسبی تو بازار هست. ساختنشم کار سختی نیست مدار هاش تو اینترنت هست.
موتور چند واته؟ تحقیق دانشگاس؟ می حوای میکروکنترلر تو شرایط ویژه ای این کار رو بکنه؟ یا مدار فرمان؟ یا PLC؟
مد نظره به نظرم حیفه کنتاکت حروم کنی و تحته کلم و این مسائل ...با رله و ic گیت های منطقی کارت راه میوفته. و هزینه خیلی کمتری هم داره و حمع و جور تره اگه مد نظرت هست برات توضیح بدم.موتور سرش دریل بسته شده بره جلو سوراخ کنه با زدن پدال.بعد که پدال و ول کردی برگرده عقب
اره اگهمدارشو داری برام بذار که بتونم بسازمش یا اگه اماده هست بخرماگه مورد
مد نظره به نظرم حیفه کنتاکت حروم کنی و تحته کلم و این مسائل ...با رله و ic گیت های منطقی کارت راه میوفته. و هزینه خیلی کمتری هم داره و حمع و جور تره اگه مد نظرت هست برات توضیح بدم.
ذکر توان موتور شما هم مهمه.
و همینطور جریانش.
اگه مورد
مد نظره به نظرم حیفه کنتاکت حروم کنی و تحته کلم و این مسائل ...با رله و ic گیت های منطقی کارت راه میوفته. و هزینه خیلی کمتری هم داره و حمع و جور تره اگه مد نظرت هست برات توضیح بدم.
و همینطور جریانش.
اگه مورد
و همینطور جریانش.
جایی که ما الان زندگی می کنیم پول گاز تقسیم بر کل تعداد نفرات ساختمان میشه و هر واحد طبق اون پرداخت میکنه! البته جنبه قانونی نداره و صرفا اخللاقیه که همه قبول کردن.سلام
یکی از دوستانم این مشکل رو داره، میتونید کمک کنید؟
من مدیر یه ساختمون 9 واحده هستم.
متاسفانه کل ساختمان یک کنتور گاز داره و تا بحال کل مبلغ گاز بین 9 واحد تقسیم میشد.
با این نوع تقسیم در حق دانشجویی که یک نفره و همون مبلغی رو که یک خانواده 5 نفره پرداخت می کنه اجحاف میشه.
میخواستم ببینم میشه رابطه ای برای این تقسیم کردن بیان کرد که در اون تعداد نفرات خانواده در نظر گرفته بشه؟
کلا میشه طوری تقسیم کرد که در حق کسی اجحاف نشه و متغیرهای دیگه هم درنظر گرفته بشه؟
ساختمان شامل 3 طبقه و 9 واحد با متراژ یکسان هست.
قبل از اینکه دوستان پیشنهاد تفکیک کنتور رو بدن اینو بگم که این پیشنهاد داده شده. شما به چشم یه مسئله ریاضی ببینید