esmaeila10
عضو جدید
سلام
دوستان کسی میتونه یه منبع در مورد طرز کار لامپهای کم مصرف led معرفی کنه آیا ؟؟؟
دوستان کسی میتونه یه منبع در مورد طرز کار لامپهای کم مصرف led معرفی کنه آیا ؟؟؟
جهت اشنایی و انتخاب و عدم انتخاب رشته برق می تونید دروسی از هرگرایش را بگید که درسی باشه که معرفی کننده ان گرایش است.
من می خوام انتخاب رشته کنم ولی احتیاج هست که نسبت به انها و همچنین درسهایی که باید خواند اطلاعات داشته باشم.
کنترل جه درسی ؟
مخابرات چی ؟
الکترونیک چطور؟
دوست عزیز اولا سوالتون مبهمهسلام دوست عزیز
می تونم از شما خواهش کنم که بگید برای کدوم قطعات برقی استفاده میشه این استاندارد؟
متشکرم دوست عزیزم
سلام
من تو حل سوالای مدار درس مدار1یکم مشکل دارم کسی میتونه یه کتاب خوب معرفی کنه تا بتونم بیشترتمرین کنم؟![]()
مدارهای الکتریکی1( انتشارات راه) که در سطح لیسانسه.
تحلیل مدارهای الکتریکی(انتشارات راه) که برای کنکور ارشد خیلی مفیده و تست هم داره.
جفتشون تالیف مهدی خزائی هست.
سلام
من تو حل سوالای مدار درس مدار1یکم مشکل دارم کسی میتونه یه کتاب خوب معرفی کنه تا بتونم بیشترتمرین کنم؟![]()
خیلی ممنون
پس منظور تخته کلم یا همون صفحه مشخصات وسایل هست
فیلدباس در تمام دنیا همون فیلدباسه و واژه فارسی نداره...سلام به همه دوستان
می شه واژه برابر فارسی FieldBus رو بفرمایید.
با سپاس فراوان
تخته کلم همون جعبه ترمینال موتور هست و کلمپ نوعی آمپرمتر هست که بدون نیاز به اتصال الکتریکی اندازه گیری رو انجام میده ...یه سوال : تخته کلم درسته یا تخته کلمپ ، من هر دوتاشونو دیدم که میگن ؟
سلام به همه دوستان
می شه واژه برابر فارسی FieldBus رو بفرمایید.
با سپاس فراوان
فیلدباس در تمام دنیا همون فیلدباسه و واژه فارسی نداره...
با سلام مجدد و سپاس از پاسختون
اگه در برابر شما که رشته تخصصی تون هست اظهار فضل بی جا نباشه برابر های field و Bus به طور جداگانه در واژه نامه جامع مهندسی برق آقای محمد رضا محمدی فر واژه های (به ترتیب) میدان و گذرگاه اومده .... می تونیم بجای Field Bus گذرگاه میدانی بگذاریم؟
بازهم یه دنیا سپاس از لطفی که می فرمایید
سلام به شما خانوم قدوسیبا سلام مجدد و سپاس از پاسختون
اگه در برابر شما که رشته تخصصی تون هست اظهار فضل بی جا نباشه برابر های field و Bus به طور جداگانه در واژه نامه جامع مهندسی برق آقای محمد رضا محمدی فر واژه های (به ترتیب) میدان و گذرگاه اومده .... می تونیم بجای Field Bus گذرگاه میدانی بگذاریم؟
بازهم یه دنیا سپاس از لطفی که می فرمایید
با سلامسلامدوستان برقی.یه راهنمایی می خواستم بگیرم .ممنون میشم کمک کنید.
من لیسانس نفت دارم اما واقعا برا این رشته خیلی بد کار گیر میاد .تصمیم دارم برم لیسانس برق بگیرم .میشه راهنایی کنید که کدوم گرایش بهتره .برا کدومش کار بیشتری هست .درساش چه طورن ؟؟؟؟
ممنون
سلام به همه دوستان
درصورت امکان منو در رابطه با بانک خازن راهنمای کنید
هم در راستای ساختنش هم نصبش
کنترل :کنترل
مخابرات : الکترومغناطیس ،میدان موج ، مخابرات 1،آنتن،تجزیه و تحلیل
الکترونیک: الکترونیک 1و2و3،تکنیک پالس
کنترل :کنترل
مخابرات : الکترومغناطیس ،میدان موج ، مخابرات 1،آنتن،تجزیه و تحلیل
الکترونیک: الکترونیک 1و2و3،تکنیک پالس