سلام
من دتایل اجرایی سقفهای زیر را میخواستم (ترجیها با بارگذاری وزن واحد سطح) در فایل word
1-طاق ضربی
2-تیرچه بلوک
3-کامپوزیت
4-دال بتونی
واسه فردا لازم دارم
با تشکر![]()
ببین این به کارت میاد
مشاهده پیوست 33732
ببین این به کارت میاد
مشاهده پیوست 33732
سلام
من دتایل اجرایی سقفهای زیر را میخواستم (ترجیها با بارگذاری وزن واحد سطح) در فایل word
1-طاق ضربی
2-تیرچه بلوک
3-کامپوزیت
4-دال بتونی
واسه فردا لازم دارم
با تشکر![]()
سلام میشه درباره ی انواع سقف یه منبع بهم معرفی کنید؟اگه کتاب باشه بهتره اگه درباره اش مطالب جامعی داشتید لطفا کمکم کنید البته با ذکر منبع معتبر با تشکر
سلام دوستان من به یک مشکل مهم بر خوردم که فکر کنم خرد جمع میتونه حلش کنه آقا میشه لطف کنین بگین وزن مخصوص ((پلاستوفوم)) یا همون فوم یا فیبری که توی سقف استفاده میشه چنده؟؟/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا واحدشم بفرمایین ممنونم
آقا من فایل اتوکدی همرو دارم اما هنوز نفهمیدم چطوری باید اینجا بزارمش تا همه بتونن دانلود کنن-یکی توضیح بده تا من بزارمش![]()
خرد جمع لازم نيست ... خودم واست حلش ميكنم ...
در مورد بلوك هاي سقفي پلاستوفوم گفته شده كه با 1000 كيلوگرم بلوك ميتونيد 1000 مترمربع رو بپوشونيد . با در نظر گرفتن ضخامت 20 و 25 و 30 سانت براي هر بلوك , وزن مخصوص بلوك هاي يونوليتي معادل با 3.3 كيلوگرم در متر مكعب براي ضخامت 30 سانت و معادل با 4 كيلوگرم در متر مكعب براي ضخامت 25 سانت و معادل با 5 كيلوگرم در متر مكعب براي ضخامت 20 خواهد شد .
در ضمن دوست عزيز سئوالت رو يكبار هم مطرح كني مطمئن باش جوابت رو خواهي گرفت ... تكرار مجدد سئوال يا مطرح كردن در چندين تالار هيچ نقشي در سريعتر جواب گرفتن نخواهد داشت .![]()
سلام
کسی دتیل جزییات نداره من لازم دارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
[ آبرو > پل > ابنیه راه ] ► دانلود نقشه و دیتیل | نقشه ها | 0 | |
N | [ درخواست دیتیل Detail ]► | نقشه ها | 70 | |
![]() |
[ دیتیل سازه ها] ► دانلود و جزئیات سازه ها | نقشه ها | 13 | |
![]() |
[ دیتیل عمومی ساختمان ] ► دانلود نقشه جزئیات > دیوار | نقشه ها | 9 | |
![]() |
[ سقف کامپوزیت] ► دانلود جزئیات اجرایی | نقشه ها | 1 |