مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

GOLSHANI110

عضو جدید
سلام به دوستان عزيز
من اطلاعاتي درخصوص كاربردهاي گوشت و هسته سنجد ميخواستم
اگر دوستي داشت خواهش ميكنم به ادرس GOLSHANI110@YAHOO.COM
ارسال كند
09123221433
پيشاپيش متشكرم
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک دانلود کتاب از سایت

کمک دانلود کتاب از سایت

سلام دوستان .
اگه کسی سایتی رو می شناسه که کتاب فارسی برای دانلود درباره صنایع غذایی داره برام پیغام بزاره .ممنون
 

n-engfood

عضو جدید
سلام به همه دوستان.
اگه در مورد نیترات و نیتریت در محصولات مطلب دارید ممنون میشم اگه بذارید.
 

n-engfood

عضو جدید
مهندسا یکی به من بگه چطور میشه با اسپکتروفتومتر نیتریت یا نیترات موجود در ماده غذایی رو اندازه گرفت؟
 

najafiali2002

عضو جدید
سلام
من اطلاعاتی در مورد اینکه ؟آیا روغن های خوراکی در دماهای بالا تجزیه می شوند یا نه؟ لازم دارم. و این که چگونه می توان آن ها را به اسیدهای چرب تشکیل دهنده آنها تجزیه نمود.
ممنون میشم اگه کسی به من کمک کنه
 

پروانه سفید

عضو جدید
کتاب آزمایشگاه

کتاب آزمایشگاه

سلام دوستان .توی کدوم کتاب شکل تمام وسایل آزمایشگاهی با کاربردشان هست؟برام پیغام بزارین.ممنون
 

ياد

عضو جدید
پروژه كاربردي

پروژه كاربردي

سلام من يك نمنه پروژه كاربدي مي خواهم . من نمي دانم چه چيزي در پروژه بايد بنويسم ؟ پروژه ام در مورد يكي از محصولات كارخانه شير است اگه امكانش هست يه پروژه به من نشان دهيد :child:
 

soroush_66

عضو جدید
سلام دوستان .توی کدوم کتاب شکل تمام وسایل آزمایشگاهی با کاربردشان هست؟برام پیغام بزارین.ممنون
با توجه به اطلاعات من
فکر می کنم باید یه چنین چیزایی رو از سایت های استاندارد که روش های ازمایش رو میدن خواست
مثل ایزو سازمان استاندارد خودمون یا حتی کدکس
بازم اگه کسی اطلاعات بیشتر از من داره به این دوستمون کمک کنه
 

#MaHDi#

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام به همگی
خسته نباشید
وا... من زیاد از رشتتون سردرنمیارم ولی یکی از فامیلامون دنبال یه مقاله فارسی در مورد بیسکویت بود
اینجا میتونم پیداش کنم؟
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون
 

soroush_66

عضو جدید
سلام من گشتم تونستم در مورد ویفر برات گیر بیارم
البته مطلبش مال بچه های سایته اگه می گشتی می شد پیداش کرد
امیدوارم به دردت بخوره
 

پیوست ها

  • خط توليد ويفر.doc
    40 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پروانه سفید

عضو جدید
کمک خطتولید لبنیات

کمک خطتولید لبنیات

سلام دوستان .من توی یه کارخونه کوچیک کارآموزی برداشتم که فقط یه سالن داره و در اونجا سه محصول شیر - ماست - دوغ تولید می کنه.اگه کسی توضیح مختصر از خط تولید و نام دستگاه ها و کارشون بلد بود .برام پیام بزاره.ممنون میشم اگه کمکم کنین .خیلی لازم دارم.
 

soroush_66

عضو جدید
سلام
من گشتم یه سری مطلب راجب شیر و لبنیات پیدا کردم امیدوارم مفید باشه
(( البته مطالب همون مطالب بچه هاس که جمع آوری شده ))
 

پیوست ها

  • عوامل موثر بر فساد شیمیایی شیر.doc
    50.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • خط شیر استریل.doc
    35.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

soroush_66

عضو جدید
این هم فرایند شیر از دوشش تا مصرف تهییه شده توسط دوستای خوبمون در همین سایت

ایشالا بعد کار آموزی همون جا استخدام شی ;)
 

پیوست ها

  • farayande shir2.rar
    123.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان.. کسی میتونه در مورد مرحله فراکسیون گیری روغن ها اطلاعاتی بهم بده.... من کاراموزی رفتم شرکت پاک یه کم کارم سخته اگه میشه در مورد خط تولید محصولات لبنی و بستنی کمکم کنید.
 

چیستا

عضو جدید
کمک

کمک

سلام من دانشجو ترم 5 مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی هستم ولی نمی دونم برای کنکور چی بخونم آخه کتابایی که می خونم بیشتر واسه بچه های مکانیکه مثل انتقال حرارت و سیالات و... کلا درسام با رشته ام تناسب نداره.به نظر شما من باید چیکار کنم؟:cry:
 

farzadaction

عضو جدید
گزارش کارآموزی کارخانه شیر

گزارش کارآموزی کارخانه شیر

سلام
تو رو خدا یک فایل گزارش کارآموزی کارخانه شیر رو یا بزارید اینجا یا واسم mail کنید.

farzadaction@gmail.com
d6vm@yahoo.com

دمتون گرم.
 

farzadaction

عضو جدید
گزارش کارآموزی کارخانه شیر

گزارش کارآموزی کارخانه شیر

سلام
تو رو خدا یک فایل گزارش کارآموزی کارخانه شیر رو یا بزارید اینجا یا واسم mail کنید.


farzadaction@gmail.com
d6vm@yahoo.com

دمتون گرم.
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک کارآموزی

کمک کارآموزی

سلام دوستان من کارآموزی کارخانه خط تولید شیر و ماست و دوغ را برداشتم استاد تمام آزمایش ها در این مورت و آزمایشاتی که در این کارخانه انجام می شود و نام و شکل و کاربرد دستگاه ها و اصول طراحی که در این کارخانه انجام شده و کارهای رعایت بهداشت در کارخانه رو خواست.اگه کسی دانلود کتاب بلد باشه یا مطلب داشته باشه لطفا برام پیغام بزاره و کمک بکنه.ممنون دوستان
 

soroush_66

عضو جدید
کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــک

کــــــــــــــــــــــــ مــــــــــک

سلام
دوستان دست به دست هم بدیم به من کمک کنید که بدجوری کارم گیر کرده :confused:
من رفتم واسه کارآموزی یه کارخونه تهییه غذای آماده بعد این مهندسه چندتا سوال کرده باید حتما تا اخر هفته جواب بدم وگرنه به جای 240 ساعت یه هفته ای برگه رو امضا میزنه
جان من اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه ایشالا عروسیش جبران کنم :cry::gol:

1_نقش ph و اسیدیته در زمان و دمای استریلیزاسیون (افزایش و کاهش هرکدام ) (( مقاله علمی جدید ))
2_N هگزان چیست >؟ روش تهییه ؟ کاربرد آن ؟
3_ تفاوت EP و PA ؟ ( این یکی رو تو عمرم نشنیده بودم )
4_چرا در هنگام ساخت یدید پتاسیم محلول با کاهش دما مواجه می شود
5_چه مواقعی در تعیین اندیس پراکسید از تیتراسیون 0.1 نرمال و چه زمانی از 0.01 نرمال تیوسولفات سدیم استفاده می کنیم

دستتون درد نکنه من خودمم می گردم ولی چشم امیدم به شماست:heart:
 

fatemeh_ch

عضو جدید
جواب سوالات

جواب سوالات

[

سلام اقا سروش... امیدوارم به دردت بخوره...
1)هر چی PHبیشتر بشه اسیدیته کمتر میشه بهتره که از پاستوریزاسیون استفاده کنیم..البته میشه دما و زمان استریلیزاسیون رو افزایش دادکه افزایش دما بهتره..
2)فقط میدونم که یه حلاله...:redface:
3)اینم بلد نیستم ... البته اگه بیشتر توضیح بدی شاید بشه کاریش کرد...:confused:
4)چون این واکنش گرماگیر است...
5)زمانی که مقدار زیاد باشه از 1/0 نرمال و اگه مقدار کم باشه از 01/0 نرمال استفاده میکنیم...
 

پروانه سفید

عضو جدید
کارخانه لبنیات

کارخانه لبنیات

سلام دوستان.اگه کسی مطلبی درباره استانداردها و شکل کارخانه و نام و کار دستگاه ها و آزمایشات کارخانه شیر و ماست و دوغ داشت . لطفا بعداز گذاشتن در سایت برام پیغام بزاره.موفق باشین
 

soroush_66

عضو جدید
[

سلام اقا سروش... امیدوارم به دردت بخوره...
1)هر چی PHبیشتر بشه اسیدیته کمتر میشه بهتره که از پاستوریزاسیون استفاده کنیم..البته میشه دما و زمان استریلیزاسیون رو افزایش دادکه افزایش دما بهتره..
2)فقط میدونم که یه حلاله...:redface:
3)اینم بلد نیستم ... البته اگه بیشتر توضیح بدی شاید بشه کاریش کرد...:confused:
4)چون این واکنش گرماگیر است...

5)زمانی که مقدار زیاد باشه از 1/0 نرمال و اگه مقدار کم باشه از 01/0 نرمال استفاده میکنیم...
واقعا دستت درد نکنه
3) هم فهمیدم خودم متاسفانه تو این کارخانه جات الکی آدمو میزارن سر کار در حالی که جواباش رو هم درست میدی :D
EP , PA در واقع تعیین کننده درصد خلوص همون حلال های مورد استفاده آزمایشگاست و معمولا در ازمایشگاه ها از EP یا EXTRA PURE استفاده میکنند PA که absoloute pure است بیشتر برای استاندارد سازی است چون خلوص بیشتری داره
 

soroush_66

عضو جدید
تامبلر

تامبلر

و اما سوال بعدی :)
تامبلر چیست ؟ نحوه کار ؟ و این کار با چه مکانیسمی انجام میده ؟
 

dokhtare bala

عضو جدید
و اما سوال بعدی :)
تامبلر چیست ؟ نحوه کار ؟ و این کار با چه مکانیسمی انجام میده ؟
این دستگاه در کارخانه تولید سوسیس و کالباس است فکر کنم کار تولید بادر را داشته باشه جدا کردن استخوانهای چسبیده به گوشت در لاشه مرغ
 

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان .. کسی میتونه در مورد خط تولید روغن زیتون کمکم کنه؟؟؟؟ در مورد مراحل صمغ گیری و....
 

KOUROSHE KABIR

عضو جدید
سلام من میتونم کمکتون کنم به من email بزنید تا کمکتون کنم.

سلام من میتونم کمکتون کنم به من email بزنید تا کمکتون کنم.

سلام من میتونم کمکتون کنم به من email بزنید تا کمکتون کنم.
 

only_leopard124

عضو جدید
با سلام به همه دوستان.
مطلب میخوام در باره بدست آوردن فرمول اسیدیته آرد و آرد سوخاری و اینکه چطور این فورمول بدست اومده.
ممنون.
 
بالا