نمی توانی جلوی پریدن آنها(مگس ها) را بگیری، اما می توانی خودت را از گزندشان حفظ کنی

یا چتر حجاب را برسر بکش، یا به تو هجوم خواهند آورد!!
حالا چرا ب خودت میگیری؟؟؟؟؟واقعا چقدر تاثیر گذاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چقدر بی ادبانه
حالا چرا ب خودت میگیری؟؟؟؟؟![]()
مردان جامعه نه داداش جون مردان مریض جامعهانقدر تو این باشگاه راجع به حجاب بحث شده که دیگه نظر همه رو هم حفظیم، ولی کلا تشبیه کردن مردان جامعه به مگس و تشبیه زنان بی حجاب (از نظر شماها که حجاب رو در بعضی چیزا میدونید) به چیزهای هرزه کاملا به دور از ادب هستش.
متاسفانه برای فرهنگ سازی بیشتر داریم از بی فرهنگی استفاده میکنیم
مردان جامعه نه داداش جون مردان مریض جامعه
تشبیه به جایی نیس؟
داداش تو چرا جوش میکنیانقدر تو این باشگاه راجع به حجاب بحث شده که دیگه نظر همه رو هم حفظیم، ولی کلا تشبیه کردن مردان جامعه به مگس و تشبیه زنان بی حجاب (از نظر شماها که حجاب رو در بعضی چیزا میدونید) به چیزهای هرزه کاملا به دور از ادب هستش.
متاسفانه برای فرهنگ سازی بیشتر داریم از بی فرهنگی استفاده میکنیم
این حرفت نشون میده که چقدر ظاهر بینی در اندیشه ما رواج داردداداش تو چرا جوش میکنی
کجای این تبلیغ نوشته همه مردان جامعه هرزه هستند
یا حجاب فقط چادره هر چند از کوزه همون چیزی میاد بیرون که داخلشه
موافقم...تایید میشهانقدر فاسد چادری هم داریم که خدا میدونه!
از این نگاههای ساده و ظاهر بین خوشم نمیاد
میگم خیلی بحث کردیم و حوصله تکرار مکررات ندارم
موفق باشید
این حرفت نشون میده که چقدر ظاهر بینی در اندیشه ما رواج دارد
به نظر من، اولین چیزی که باید اصلاح بشه، اینه که ما یاد بگیریم تو زندگی شخصی دیگران دخالت نکنیمحالا که ظاهر بینی رواج داره به نظرت کدوم واجبتره تا اصلاح بشه؟
این حرف منو اتیش میزنهبه نظر من، اولین چیزی که باید اصلاح بشه، اینه که ما یاد بگیریم تو زندگی شخصی دیگران دخالت نکنیم
بعدش متاسفانه فساد تو کشور ما همه جا گیر شده، این باعث شده که مردان ما به ناموس مردم چشم بدوزن، جامعه ما از نظر مسائل جنسی بیماره، مگه اونی که تو کشور آلمان، با تی شرت میاد بیرون، مشکلی براش پیش میاد؟
اینا همش به نگاه ما به مسائل برمیگرده، ما باید یاد بگیریم که حرمتها رو نگهداریم
تعریف حجاب هم خیلی تفاوت داره با چیزی که تبلیغ میشه که حوصله شو ندارم در این مورد بحث کنیم
ولی اینم بگم، خانومایی که با قصد خاصی میان بیرون از نظر من تایید نیستند
امربه معروف با دخالت فرق دارهاین حرف منو اتیش میزنه
ایا امربه معروف و نهی از منکر یکی از اساسی ترین فروع دین نیست؟
پس خوبه بگیم اونم دخالت توی زندگی شخصی دیگرانه
در کشورهای دیگه هم مشکلات جنسی زیاده مقایسه ایران که فرهنگش کاملا با اونور متفاوته اشتباه محضه
حرمتهارو هستم شدید خوب اومدی
جامعه ما از نظر مسائل جنسی بیماره، مگه اونی که تو کشور آلمان، با تی شرت میاد بیرون، مشکلی براش پیش میاد؟
اینا همش به نگاه ما به مسائل برمیگرده، ما باید یاد بگیریم که حرمتها رو نگهداریم
موافقم. منی که باحجاب میرم بیرون دیگه چرا مزاحمم میشن باز؟کشور مسلمان زیادی داریم که مسله حجاب براشون حل شدست، ترکیه مالزی و ...
فقط ماییم که تو این زمینه به بن بست خوردیم
موافقم. منی که باحجاب میرم بیرون دیگه چرا مزاحمم میشن باز؟
خداییش جالب بود!![]()
نمی توانیجلوی پریدن آنها(مگس ها) را بگیری، اما می توانی خودت رااز گزندشان حفظ کنی
![]()
یا چتر حجابرا برسر بکش، یا به تو هجوم خواهند آورد!!
آخه اصل بحث امر به معروف مرح نیست که شما هی میکیشید وسطبهتره بحث یکم منطقی باشه
شما چطوری میتونی تشخیص بدی کسی که امر به معروف و نهی از منکر میکنه نیتش چیه؟
چیزی که واضح و مبرهنه اینه که امر به معروف و نهی از منکر بر همه واجبه و راهکارهای متفاوتی داره
میتونه ترک یک مجلس باشه میتونه سکوت باشه میتونه زبانی باشه این از این
اگه ایران برای شما برج زهر ماره نمیدونم ولی برای من که بهشته
بله کشور اسلامی زیاد داریم ولی کشوری که اصول حکومت اسلامی حاکم باشه نداریم
لطفا این بحث تکراری که توی جامعه ما اسلام رعایت نمیشه راه نیاندازید بله در جامعه ما اسلام کامل پیاده نمیشه و نخواهد شد
مرسی!بهتره بحث یکم منطقی باشه
شما چطوری میتونی تشخیص بدی کسی که امر به معروف و نهی از منکر میکنه نیتش چیه؟
چیزی که واضح و مبرهنه اینه که امر به معروف و نهی از منکر بر همه واجبه و راهکارهای متفاوتی داره
میتونه ترک یک مجلس باشه میتونه سکوت باشه میتونه زبانی باشه این از این
اگه ایران برای شما برج زهر ماره نمیدونم ولی برای من که بهشته
بله کشور اسلامی زیاد داریم ولی کشوری که اصول حکومت اسلامی حاکم باشه نداریم
لطفا این بحث تکراری که توی جامعه ما اسلام رعایت نمیشه راه نیاندازید بله در جامعه ما اسلام کامل پیاده نمیشه و نخواهد شد
خیلی جالبه فرض مثبت میگیریم که شما با بنده نبودید(ولی مرد باشو مردونه بگو با کی بودی که از رو هوا حرف میزنه و جوگیره)ممنون که مثل بعضیا از رو هوا و جوگیرانه حرف نزدین
جامعه ای که به بچه های مهد کودک هم اعتمادی نداره و میخواد از هم جدا باشن، شما چه انتظاری از مردمش دارین؟
او که از هوا نگفتی، تو داری با من بحث میکنیخیلی جالبه فرض مثبت میگیریم که شما با بنده نبودید(ولی مرد باشو مردونه بگو با کی بودی که از رو هوا حرف میزنه و جوگیره)
اگه ما جامعه اسلامی رو میخواهیم باید بدونیم چطور تربیتی اصولی و موفق اسلامی میتونیم داشته باشیم.برای مثال در همین مضمون امام رضا حجاب را برای دختر چهار پنج ساله مناسب میدونن. اخه نمیشه یوهو به دختر بگی که چادر سر کن نمیشه که میشه؟؟؟
به نظر من شما با این حرفا فقط دارید فرافکنی میکنید همین
بیا از اول یه نگاه کنیمآخه اصل بحث امر به معروف مرح نیست که شما هی میکیشید وسط
منظور من ازدخالت رو متوجه نشدید
بعدشم، بهتره که با تجربه و مدرک حرف بزنیم نه شعار، من و تو اسلاممون اسلامه یا اونی که تو کشور آزاد مسلمانه؟ البته من خودم هنوز به مرحله قبول اسلام نرسیدما، بهتره شما رو مقایسه کنیم
دوست عزیز، گذشت اون دوره ای که من حوصله کل کل داشتم، ولی شما بیشتر به فکر بحث با شخص منید تا به نتیجه رسیدن بحث!!!!!بیا از اول یه نگاه کنیم
موضوع تاپیک:یک نوع تبلیغ برای حجاب
پست اول شما: بی ادب دونستن تبلیغ
پست دوم شما: زیر سوال بردن این تبلیغ جالب به این مضمون که تبلیغ تمام مردهای جامعه را به مگس تشبیه کرده و هرزه دونسته(هر کسی میتونه تشخیص بده که منظور تبلیغ چیه)
پست سوم:باز هم فرا فکنی و دوری از موضوع تاپیک(انقدر فاسد چادر هم داریم)
پستی دیگر:شما نظرتو گفتی که برای اصلاح جامعه یا حجاب اینه تو زندگی شخصیه دیگران دخالت نکنیم
بنده هم بحث امر به معروف و نهی از منکر رو پیش کشیدم و گفتم یکی از اساسی ترین فروع دین هست که کاملا با حرف شما تضاد داره
این گفتم که متوجه بشیم بحث امر به معروف از کجا اومد
پس بحث ما در مورد جامعه و حجاب بود
شما الانم میخواهی اسلام بنده و کس دیگر رو مقایسه کنید که این خود بحث دیگه ایه و ربطی به بحثی که ما دوتا کردیم نداره
منظور از تجربه و مدرک رو هم متوجه نشدم .
بابا شما پیر مایی قبولدوست عزیز، گذشت اون دوره ای که من حوصله کل کل داشتم، ولی شما بیشتر به فکر بحث با شخص منید تا به نتیجه رسیدن بحث!!!!!
گفتی امام رضا گفته که بچه 4 ساله باید چادر سر کنه، منم میگم که از کجا گفتید این مطلبو، منبع بیارید تا ما قانع بشیم
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تبلیغ جالب میوه با استند آپ گلزار | تالار عکس | 0 | |
![]() |
دو تبلیغ بسیار جالب و دیدنی !! | تالار عکس | 2 | |
![]() |
یک تبلیغ جالب | تالار عکس | 3 | |
![]() |
تبلیغ جالب بنز برای نقطه کور! | تالار عکس | 1 | |
![]() |