مگه ما یه پروانه گذاشتیم ادعایی داریم؟!!! کاریش نداشته باش...چه خطرناکی خانوم جان شوما؟!!من که امضا ندارم و ادعایی هم ندارم! ولی اگه پروانه ات رو خوردم ناراحت نشی ها![]()

مگه ما یه پروانه گذاشتیم ادعایی داریم؟!!! کاریش نداشته باش...چه خطرناکی خانوم جان شوما؟!!من که امضا ندارم و ادعایی هم ندارم! ولی اگه پروانه ات رو خوردم ناراحت نشی ها![]()
اینم میشه!
شيدا جون...بي خيال ديگه
بد افتادي تو بحث...يه دونه بگو خيلي زشته تا ما خيالمون راحت شه
داريم ميتركيم از حسودي![]()
تو چرا حسودیت میشه؟
از مارک انتونی شوهر سابقش جذاب تره کهخاك تو سر جنيفر...اين كجاش جذابه
آره بابا اون اکپیری که...اما خداییش از جنیفر خیلی سر بود و حیفش بوداز مارک انتونی شوهر سابقش جذاب تره که
اما در کل جذابترین مرد جهان عمرااااا باشه
اوووون از جنیفر سر تر بووود مطمئنیییی؟؟؟؟!!!!!!آره بابا اون اکپیری که...اما خداییش از جنیفر خیلی سر بود و حیفش بود
فقط جود لاو
بردلی رو گفتم سر بود از جنیفر باو....اون آنتونی خرشانس که از تو لپ لپ انگار درش آوردن!!اوووون از جنیفر سر تر بووود مطمئنیییی؟؟؟؟!!!!!!![]()
انا اینجاشکجاش جذابه
....وووووووی چقدر زشته این!
از چند بعد بررسی میکنیم:
بعد اول:اونی که این عکسو انداخته و انتخاب کرده یک عدد مرد بسیار حسود عاشق جنی بوده!!!
بعد دوم:مگه به اولی شک داری؟؟؟؟
خداییش اصلا جذابیتی نداره...!
میگما یه پسره بود تو همه عکسا دنبال جنی بود من فکر کردم شوهرشه په اون کی بود؟!
تو بالاخره تکلیف خودتو مشخص کن. حسودیت میشه یا نه؟
شيدا جون...بي خيال ديگه
بد افتادي تو بحث...يه دونه بگو خيلي زشته تا ما خيالمون راحت شه
داريم ميتركيم از حسودي![]()
4 ساله داری دنبالش میدویی. خسته نشدی؟مگه ما یه پروانه گذاشتیم ادعایی داریم؟!!! کاریش نداشته باش...چه خطرناکی خانوم جان شوما؟!!![]()
چرا رو پلنگ صورتی اسم میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این که شبیه جونی های پلنگ صورتیه
جنیفر لوبزو ببینید یاد بگیرن خانوومامون چه کم توقعه مرده قیافه ای نداره ولی بازم جنیفر بش نه نگفته
ولی خداییش هنوزم سر پا اها.
خوبه بابا مثه اینکه جنیفر همسن مادر بزرگه منه ها دیگه الن دلون که نمیاد باهاش دوست شه. یه تارخ مصرف گذشته مثه خودش باید پیدا شه.
اونزمان که جنیفر ........... بود واسه خودش برو بیایی داشت که صدتا مثه اینو نوکره در خونش حساب نمی کرد
نخیر...بنده قوی بچه ای هستم4 ساله داری دنبالش میدویی. خسته نشدی؟
بسه دیگه
تایید میشود
خوبه بابا مثه اینکه جنیفر همسن مادر بزرگه منه ها دیگه الن دلون که نمیاد باهاش دوست شه. یه تارخ مصرف گذشته مثه خودش باید پیدا شه.
اونزمان که جنیفر ........... بود واسه خودش برو بیایی داشت که صدتا مثه اینو نوکره در خونش حساب نمی کرد