اینارو باید برد چاله امام زاده آدمشون کرد![]()
تو لج کردی با منا.....کی میخواد آدمشون کنه؟
لابد تو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اتفاقا آرهوای...نه
تو لج کردی با منا.....
آره مگه نمیتونم آدمشون کنم؟
من فکر مي کنم شما دوتا تا يکيتون اون يکي را نفله نکنه بازي ادامه دارهممممممممممممممممم
خودت چی فکر می کنی
آره می تونمممممممممممممممممم
خودت چی فکر می کنی
راهش دست منهمن فکر مي کنم شما دوتا تا يکيتون اون يکي را نفله نکنه بازي ادامه داره
هر کي خواست بره آدم کنه اين بچه ها را بگه ببينم از چه راهي آدم کرده تا منم ياد بگيرم نخوام خود کشي کنم
من فکر مي کنم شما دوتا تا يکيتون اون يکي را نفله نکنه بازي ادامه داره
هر کي خواست بره آدم کنه اين بچه ها را بگه ببينم از چه راهي آدم کرده تا منم ياد بگيرم نخوام خود کشي کنم
آخی....
نازی....
بچه گناه داره خب یه ذره شیطونه دیگه....
اگه حصله داشت باشم که کاری به کارش ندارم آخر سر یه کارگر میگیرم همه جا رو تمیز کنه...
اگر هم ببینم اوضاع وخیمه بچه رو آویزونش میکنم!!
بچه باید بچگی کنه وگرنه نمیشه گفت بچه . من هم یک دختر دارم که به خاطر همین کارهاش تا حالا دو تا گوشی عوض کردم اتاقشو سه بار رنگ کردم دو بار تلویزیون نو خریدم و ..... ولی با این حال تا حالا تنبیه نکردم . اما خوشبختانه یک سالی میشه که اروم شده . و چیزی رو از بین نمیبره . وقتی این کارها رو میکرد یاد بچگی خودم میافتادم که از دیوار راست بالا میرفتم و به خاطر همون شیطونیها 25 تا بخیه یادگاری دارم . برای همین هیچ وقت تنیهش نکردم تازه کمکش میکردم .
مطمئن باش با این وض تیکه تیکشون میکردم!!!!!!!!!!![]()
به تو میگن آدم باتجربه
قبولت دارم همه جوره
ممنون ، در ضمن اواتار عکس دخترمه ملوس ودوست داشتنی منه البته الان 9 سالشه و برای خودش خانومی شده البته هنوز هم شیطونه . دیروز از مدرسه زنگ زدن که با یکی از همکلاسی هاش دعوا کرده وقتی رفتم مدرسه دیدم طرف مقابل سه برابر دخترمه . تو دلم به شجاعت دخترم احسن گفتم . با این که کتک خورده بود ولی باز هم کوتاه نمیومد برای همکلاسیش رجز خونی میکرد . میگن پسر کو ندارد نشان از پدر من عوض میکنم و میگم دختر کو ندارد نشان از پدر بیگانه خوانیدش نخوانیدش دختر
.آره می تونم
راهش دست منه
......................
اخه يكي بايد................ خودتو.................
گفتي مدينه و كردي كبابم
.....................![]()
بی رحم....اینا رو باید بدن من تا درستشون کنم..................
چنان بزنم که یه دونه از من بخوره،یه دونه از دیوار روبرو...........
تورو اینجوری ادب کردم....دفه دیگه یه جور میزنم سرت قیژ کنه بره آسموناينجور ميخواي بچه هارو ادب كني؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
پشت.....
اینا رو باید بدن من تا درستشون کنم..................
چنان بزنم که یه دونه از من بخوره،یه دونه از دیوار روبرو...........
dondi یعنی چی؟تورو اینجوری ادب کردم....دفه دیگه یه جور میزنم سرت قیژ کنه بره آسمون![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوست داشتی الان جای این بودی؟؟؟؟ | تالار عکس | 12 | |
![]() |
دوست داشتی جای این آقا بودی؟! /عکس | تالار عکس | 22 | |
![]() |
وای دوست داشتی جای پسر بودی؟ | تالار عکس | 13 | |
![]() |
خنده داره... دوست داشتی نگاه کن | تالار عکس | 11 | |
![]() |
توهم دوست داشتی از اینا داشتی (چادر خوابی شبیه خانه پرنده) | تالار عکس | 7 |