![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببین فوق فوقش اگه خیلی دلم برات بسوزه بذارم بیای ماساژم بدی وگرنه که باید بری آشپزخونه ظرفارو بشوری![]()
مگه جلبك ها رو هم ماساژ مي دن ؟؟؟!!!
مرسي به اطلاعات عموميم اضافه شد

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ببین فوق فوقش اگه خیلی دلم برات بسوزه بذارم بیای ماساژم بدی وگرنه که باید بری آشپزخونه ظرفارو بشوری![]()
اما از سیب زمینی همین یه کاره ماساژ بر میادمگه جلبك ها رو هم ماساژ مي دن ؟؟؟!!!
مرسي به اطلاعات عموميم اضافه شد![]()
اما از سیب زمینی همین یه کاره ماساژ بر میاد![]()
تازه فک کنم تو از اون سیب زمینی گندیده ها باشی (میدونی که چی میگم ترشیدگی و اینا)![]()
آها پس هنو بیبی هستیمن كه گفتم به هيچ جلبكي احتياج ندارم . همون بترشم ( به قول تو ) بهتر از اينه كه با يه جلبك زندگي كنم .
بعدش من همش 17 سالمه و هنوز به سن ازدواج نرسيدم .![]()
آفرين.جنس مخالف اه اه امكان نداره
فكرشم نكن
![]()
راحت باش چون میدونم هنوز اون مغزت نارسه مونده تا تکامل پیدا کنهحالا الان خوشحالي بابا بزرگ ؟ ميتونم بابا بزرگ صدات كنم ؟
راحت باش چون میدونم هنوز اون مغزت نارسه مونده تا تکامل پیدا کنه![]()
جلبک نمیشی عزیزم تازه میشی سیب زمینی، بعدم عاشقه یکی از همین به قول خودت جلبکا میشی اونوخ همین جلبک واست میشه فرشته آسمانی و...من راحتم . ببخشيد اونوقت اگه مغزم كامل بشه آخرش ميشم جلبك ؟؟ نه همين نارسش بهتره.
جلبک نمیشی عزیزم تازه میشی سیب زمینی، بعدم عاشقه یکی از همین به قول خودت جلبکا میشی اونوخ همین جلبک واست میشه فرشته آسمانی و...![]()
راسش زیاد تو جوش نیستم...شما چي يعني اصلا به هيچ سيب زميني فكر نمي كني؟؟
راسش زیاد تو جوش نیستم...
ابجی خانم منظورت از علاقه مند به رنگ صورتی چیه؟دختر يعني علاقه مند به رنگ صورتي
پسر يعني شجاع
کم کم داره توهین می شه ها ! دقت کنید !خیلی بامزه بود
صدرحمت به جلبک میدونی بهترین کرمها ازجلبکهای دریایی تهیه میشن![]()
آبجی بعد رو اعصابیا ( البت شوخی ) اگه پسرا از جلبک بد ترن پس چرا این همه دنبال شو کردنی !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي همون جلبك به پسرا مي خوره .
اگه دوست داشته باشی کدوتنبل هم بهت میاد هاچه الكي الكي اسم گذاشتيم !! اسم تاپيك رو بايد عوض كنيم . مثلا بزاريم كل كل سيب زميني هاي عزيز و جلبك ها . ولي سيب زميني اصلا قشنگ نيست بايد عوض شه . حيف اين دختران معصوم نيست كه بهشون بگيم سيب زميني ؟
من همیشههههههههههه خدا رو به خاطر دختر بودنم شکر می کنم....هیچ وقتم دلم نمی خواست که پسر باشم...هیچ وقت...
من یه دختر به تمام معنام!!!!!!!!
love u sara joOnam![]()