soper.star
عضو جدید
کدومش؟اگه دوست دختر یا دوست پسرتون
شما رو نخواد چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()

کدومش؟اگه دوست دختر یا دوست پسرتون
![]()
خوب شد نگفتین علت جنگ 8ساله و جنگ عراق و آمریکا و حمله ی اسراییل به غزه هم روابط دختر و پسرهکلا با دوستی بین دختر وپسر موافق نیستم
چرا باید دوستی بوجود بیاد که بخواد بدنبالش این مشکلاتم باشه
چی می شد همه نجابت وپاکی ذاتی خودشونو حفظ می کردن وهرکس زمانی با جنس مخالف ارتباط پیدا میکردکه بدنبال ازدواج بود
تمام مشکلات، خیاتنها، مشکلات عاطفی، تعهد نداشتن ،ازبین رفتن نجابت وشکستها علتش همین ارتباط با دختروپسرهای متعدده
منظورمن به استارترنبود کلی گفتمبالا خره پیش میاد دیگه
شاید این داداشمونم هدفش ازدواج بوده
اول با هم دوست شدن بعد دیدن به درد هم نمیخورن
اتفاقا دوستی با جنس مخالف مزایا هم داره
مثلا همین
این آبجیمون که حسین میگه شاید دیده به درد ازدواج نمیخورن
حالا فکر کن اگه با هم دوست نمیشدنو بعده ازدواج اینو میفهمید؟
کدوم بهتره؟
شما مشکلتون اینه که ازتمام حرفهای من برداشت علط داریدچرا شما فکر می کنی هر دوستی بین دختر و پسر مشکل داره؟ شما تا حالا با دوست دخترت مشکل پیدا نکردی؟ دعوات نشده؟ باهاش قهر نکردی؟ بعد از قهر کردن ناراحت نشدی؟
چرا نجابت و پاکی رو می بری زیر سوال؟ تا کی قراره این طرز فکر باقی بمونه. اگر تو هر چیزی حد و حدود خودت و بشناسی دیگه مشکلی پیش نمیاد. یه بار گفته بودی هر کی حجاب نداره بی عفته حالا هم میگی هر کی با جنس مخالفش دوسته نجیب و پاک نیست.
عزیزم من با این حرفت مخالفم . هر دوستی هم منجربه ... نمیشه .منظورمن به استارترنبود کلی گفتم
شما نظرت اینه که بادوست شدن های متعدد باید متوجه شدطرف به دردازدواج میخوره یانه؟
شما مشکلتون اینه که ازتمام حرفهای من برداشت علط دارید
اقای محترم با اینکه تمایلی به هم پست شدن باشماندارم ولی لازمه بگم من نگفتم هرکی بی حجابه بی عفته یا بالعکس هرکی باحجابه ادم پاک وسالمیه !منظورم دخترهای بدحجاب هستند!! به نظرشما دختری که مانتو خیلی تنگ وکوتاه وشلوارهای خیلی تنگ میپوشه دکمه های مانتوشم ازبالا و پایین بازه و همه بدنش بیرونه وارایشی می کنه که مخصوص هنرپیشه ها یا زنهای ........هست به نظرت ادم سالم ونجیبیه
شما ازدواج کردی دوست داری زنت به این شکل دراجتماع ظاهربشه؟(حتما دوست دارید که دفاع میکنید)
دردوستیهای بین دختروپسرمعمولا اولین چیزی که بوجود میاد مسائل نفسانیه و واین یعنی ازبین رفتن نجابت و پاکی وودوستیها ی معتدد وگناهان متعدد
ملیسا جان دقت کنی میبینی نوشتم معمولا نه همیشهعزیزم من با این حرفت مخالفم . هر دوستی هم منجربه ... نمیشه .
منیره حان من منکر دوستی های سالم نیستمخوب شد نگفتین علت جنگ 8ساله و جنگ عراق و آمریکا و حمله ی اسراییل به غزه هم روابط دختر و پسره
واقعا چه اشکالی داره دو تا آدم در هزاره ی سوم وقتی هردو میدونن میتونن حد و حدود خودشون رو رعایت کنن با هم دوست باشن؟!اصلا این چه ربطی به خیانت داره؟!شاید شما هنوز دارین توی ذهنتون دوستیهای بچه های 17 18 ساله رو تداعی میکنین که اینطور میگین.من اونا رو قاطی دوستی حساب نمیکنم من بهشون میگم بچه بازی.اما دو تا آدم عاقل و بالغ بچه بازی نمیکنن دوست میشن
![]()
ببين چقدر .................. هستي كه خيلي زود ولت كرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خود كشي ميكنم
حالا برای اینکه پاسخی به سوال استارتر داده باشم و تاپیک منحرف نشه میگم که اون شخصو به سرعت از قلب و مغزم پاکش میکنم
خب سعی کن از این به بعد باشیبخدا با کس دیگهای نیستم...........................
![]()
خب نمی شه راحت از یادش برد...خیلی سخته...بخدا با کس دیگهای نیستم...........................
![]()
خب سعی کن از این به بعد باشی
یه نصیحت خواهرانه ی دیگه:
سعی کن بچزونیش
ای کارو به خاطر آبجیت بکن
باشه؟
خانمی عقل حکم میکنه علاقه وخواستن باید دوطرفه باشه وگرنه خرد میشی و چیزی از غرورت باقی نمی مونهای ولا ونوس جان
هر چند باس بگم که گفتنش راحته
بخصوص واسه شما که تو این مورد ظاهرا بی تجربه هم هستی
کدومش؟![]()
نه دیگه نشد واسه هم شاخ و شونه بکشیم!!! کسی این حرف رو نزده لطفا وقتی نظر یکی رو میخونی ناراحت نشو اگه خوشت نیومد ادامه نظرشو نخون و توجهی نکن و نظر خودتو بدهخوب شد نگفتین علت جنگ 8ساله و جنگ عراق و آمریکا و حمله ی اسراییل به غزه هم روابط دختر و پسره
واقعا چه اشکالی داره دو تا آدم در هزاره ی سوم وقتی هردو میدونن میتونن حد و حدود خودشون رو رعایت کنن با هم دوست باشن؟!اصلا این چه ربطی به خیانت داره؟!شاید شما هنوز دارین توی ذهنتون دوستیهای بچه های 17 18 ساله رو تداعی میکنین که اینطور میگین.من اونا رو قاطی دوستی حساب نمیکنم من بهشون میگم بچه بازی.اما دو تا آدم عاقل و بالغ بچه بازی نمیکنن دوست میشن
![]()
منظورمن به استارترنبود کلی گفتم
شما نظرت اینه که بادوست شدن های متعدد باید متوجه شدطرف به دردازدواج میخوره یانه؟
شما مشکلتون اینه که ازتمام حرفهای من برداشت علط دارید
اقای محترم با اینکه تمایلی به هم پست شدن باشماندارم ولی لازمه بگم من نگفتم هرکی بی حجابه بی عفته یا بالعکس هرکی باحجابه ادم پاک وسالمیه !منظورم دخترهای بدحجاب هستند!! به نظرشما دختری که مانتو خیلی تنگ وکوتاه وشلوارهای خیلی تنگ میپوشه دکمه های مانتوشم ازبالا و پایین بازه و همه بدنش بیرونه وارایشی می کنه که مخصوص هنرپیشه ها یا زنهای ........هست به نظرت ادم سالم ونجیبیه
شما ازدواج کردی دوست داری زنت به این شکل دراجتماع ظاهربشه؟(حتما دوست دارید که دفاع میکنید)
دردوستیهای بین دختروپسرمعمولا اولین چیزی که بوجود میاد مسائل نفسانیه و واین یعنی ازبین رفتن نجابت و پاکی وودوستیها ی معتدد وگناهان متعدد
عزیزم من با این حرفت مخالفم . هر دوستی هم منجربه ... نمیشه .
بله اسلام اون موقعی این بحث ها رو کرده که سن ازدواج هم گفته طوری انتخاب بشه که جوانها غرایزشون به سمت فساد نره اما وقتی نظام و جامعه نمیتونه زمینه رو برآورده کنه تضمینی برای حفظ و تداوم وجود نداره البه من خیلی هم حرف شما رو قبول ندارم...اما با برخی اساس فکری شما موافق اساسی!منیره حان من منکر دوستی های سالم نیستم
تو این جامعه پراز فساد ما هنوز دختر و پسرهایی هستند که نجابتشون از دست نرفته ولی همین دوستی سالم اگر تکرار بشه چی؟تا کی میتونه سلامت در دوستی رو حفظ کنه!انسان در دوران جوانی پراز غرایز نفسانیه و کنترل کردن این غرایز بسیار مشکل و هران احتمال هر گناهی وجود داره
ولی در کل اگر شخص تا زمان ازدواجش فقط با یک نفر دوستی سالم داشته باشه و به اون شخص وفادار بمونه و عادت به دوست های متعدد پیدا نکنه این نوع دوستی شاید تقریبا قابل قبوله باشه (اگرچه در اسلام همین دوستی هم رد شده)
طرف میخواد خودشو سر به نیست کنه این تشویقش میکنه!!!
حالا برای اینکه پاسخی به سوال استارتر داده باشم و تاپیک منحرف نشه میگم که اون شخصو به سرعت از قلب و مغزم پاکش میکنم
ای ولا ونوس جان
هر چند باس بگم که گفتنش راحته
بخصوص واسه شما که تو این مورد ظاهرا بی تجربه هم هستی
بخدا با کس دیگهای نیستم...........................
![]()
شما متوجه نمیشی خانم ها وقتی بوی خیانت به مشامشون برسه بشدت ناراحت وعصبی میشن و افعال معکوس استفاده میکنندچرا تو می خوای من با کس دیگهای باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا تو می خوای من با کس دیگهای باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه خدا نکنه واسه تو هم پیش بیادخب منم نظر بدم؟ سعی میکنم علتش رو بپرسم بعلت ارزش طرف سعی در رفع کردن مشکل و حفظش میکنم مگر اینکه واقعا حضور من نتونه واسش کارساز باشه!![]()
خب سعی کن از این به بعد باشی
یه نصیحت خواهرانه ی دیگه:
سعی کن بچزونیش
ای کارو به خاطر آبجیت بکن
باشه؟
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی تمام حادثه از دست می رود
گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست
وقتی که قلب به خون شده بشکست می رود
اول اگر چه با سخنی از عشق آمده
آخر خلاف آنچه که گفته بود می رود...
اگر اون نمی خواد....مهم اینه که فرصت با تو بودن رو از دست داده...حتما خدا بهتری رو برات گذاشته..حتی اگه این فقط یه خیال باشه..من جا نمی زنم...اما یه مدت مطمئنم که در جا می زنم....اگه دوس داشتنم عمیق باشه حالا هر ثانیه نبودنش این حس رو بیشترم می کنه...خیلی سخته..این رو 2 سال که احساس می کنم..با همه چیزایی که از نبودنش یاد گرفتم...با وجود سیاهی هایی که نبودش ازش فهمیدم..اما هنوزم دوسش دارم.....
....و دوست داشتن حوصله می خواهد
1-این دوتا خرده حسابی باهم دارن که خودشون ازپس هم برمیانونوس جان جواب این سئوال باشما!!!
ا
دوستی متعدد نه!! ببین ونوس جان اگه کسی تعدداً دوستیش رو به هم میزنه و دوست جدید پیدا میکنه یه مشکلی داره خب!!
منظورم فقط دوستی با جنس مخالف نیست ها!!!
کسی از اون نوع پوششی که شما گفتی دفاع نمیکنه مگر اینکه خودش اونجوری باشه در هر صورت این واضحه که بد حجابی بدتر از بی حجابیه...دلیل هم دارم واسه حرفم اما در این مقال نمی گنجد
در مورد مسائل نفسانی...خب باید هدف را دید!!! هر یک از روشهای ازدواج نقصها و مزیت هایی داره...روش سنتی مزایای خودش و معایبشو داره این روش هم یکی از معایبش همین عدم اطمینان از وجود یا عدم وجود مسائل نفسانیه...اما قابل کنترله
100% موافقم
بله اسلام اون موقعی این بحث ها رو کرده که سن ازدواج هم گفته طوری انتخاب بشه که جوانها غرایزشون به سمت فساد نره اما وقتی نظام و جامعه نمیتونه زمینه رو برآورده کنه تضمینی برای حفظ و تداوم وجود نداره البه من خیلی هم حرف شما رو قبول ندارم...اما با برخی اساس فکری شما موافق اساسی!![]()
به عمل کار برآید به سخن رانی نیست!
ولی ونوس جون من عصبی نشدمشما متوجه نمیشی خانم ها وقتی بوی خیانت به مشامشون برسه بشدت ناراحت وعصبی میشن و افعال معکوس استفاده میکنند
معلومه سوپر استار بشدت از دستت عصبیه (سوپر استار جان ببخشید دخالت کردمااا)
شما پسرا همه چی مستقیم باید بهتون گفته بشه تا بفهمید؟
ولی ونوس جون من عصبی نشدم
اصلا چرا باید عصبی بشم
راست گفتم
بره با یکی دیگه به درک مطمئنم اون دختره هم اگه اینجا بود همینو میگفت
اومده یه طرفه داره حرف میزنه
بره با دوس دخترش قضیه رو حل کنه چرا داره جار میزنه
اصلا به منو تو چه؟
تنها کمکی که تونستم بهش بکنم همین بود
بره بایکی دیگه(این بهترین کاره)
نه داداشبه این میگن نصیحت خواهرانه!!! یعنی همچین خواهر شوهرانه است که نگو!!!
از اینا که تو فیلما نشون میدن!!!
ایشون از من خاستن که وارد بشمو جواب بدم من خودم انتخاب نکردممتاسفم واسه این طرز صحبت کردن!!!!
همه آزادن تاپیک بزن این کاربرا هستن که انتخاب میکنن وارد بشن و جواب بدن یا نه!!!
اگه به شما ربطی نداره دلیلی واسه اظهار نظر هم نمی مونه!!!
متاسفم که هنوزم یاد نگرفتیم با هم حرف بزنیم! فقط بلدیم با هم دعوا کنیم...
1-این دوتا خرده حسابی باهم دارن که خودشون ازپس هم برمیان
2- من منظورم دوستی های غیرهم جنس بود ولی درکل بله کسانی که دوستی های متعدددارند ادمهای بوالهوسی هستند که متاسفانه اکثریت دوستی ها به همین دلیله
3-دوستی هایی که به بهانه ازدواج انجام میشه تقریبا خیلی زیاد شده وهمه میدونیم فقط برای سواستفاده ازطرفه
4- به نظرشما چون سن ازدواج بالارفته اینگونه دوستیها جایزه؟
منم همین طور....اما دوس داشتن اینا رو که نمی فهمه....به یه چیزی معتقدم!!
اونی که تو رو نمیخواد لایقت نیست!!!
منظورم کلاً بود ها!!!
اگه دوست دختر یا دوست پسرتون
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
USE vs. LOVE .........دوست داشتن در مقابل استفاده كردن......... | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
معنای دوست داشتن واقعی | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
احساس دوست داشتن | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
تفاوت عشق و دوست داشتن از قول دکتر شریعتی | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
سنجش دوست داشتن | گفتگوی آزاد | 1 |