دوست داشتن

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا با دوستی بین دختر وپسر موافق نیستم
چرا باید دوستی بوجود بیاد که بخواد بدنبالش این مشکلاتم باشه
چی می شد همه نجابت وپاکی ذاتی خودشونو حفظ می کردن وهرکس زمانی با جنس مخالف ارتباط پیدا میکردکه بدنبال ازدواج بود
تمام مشکلات، خیاتنها، مشکلات عاطفی، تعهد نداشتن ،ازبین رفتن نجابت وشکستها علتش همین ارتباط با دختروپسرهای متعدده
خوب شد نگفتین علت جنگ 8ساله و جنگ عراق و آمریکا و حمله ی اسراییل به غزه هم روابط دختر و پسره:w06:
واقعا چه اشکالی داره دو تا آدم در هزاره ی سوم وقتی هردو میدونن میتونن حد و حدود خودشون رو رعایت کنن با هم دوست باشن؟!:surprised:اصلا این چه ربطی به خیانت داره؟!شاید شما هنوز دارین توی ذهنتون دوستیهای بچه های 17 18 ساله رو تداعی میکنین که اینطور میگین.من اونا رو قاطی دوستی حساب نمیکنم من بهشون میگم بچه بازی.اما دو تا آدم عاقل و بالغ بچه بازی نمیکنن دوست میشن:w16:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
بالا خره پیش میاد دیگه
شاید این داداشمونم هدفش ازدواج بوده
اول با هم دوست شدن بعد دیدن به درد هم نمیخورن
اتفاقا دوستی با جنس مخالف مزایا هم داره
مثلا همین
این آبجیمون که حسین میگه شاید دیده به درد ازدواج نمیخورن
حالا فکر کن اگه با هم دوست نمیشدنو بعده ازدواج اینو میفهمید؟
کدوم بهتره؟
منظورمن به استارترنبود کلی گفتم
شما نظرت اینه که بادوست شدن های متعدد باید متوجه شدطرف به دردازدواج میخوره یانه؟

چرا شما فکر می کنی هر دوستی بین دختر و پسر مشکل داره؟ شما تا حالا با دوست دخترت مشکل پیدا نکردی؟ دعوات نشده؟ باهاش قهر نکردی؟ بعد از قهر کردن ناراحت نشدی؟
چرا نجابت و پاکی رو می بری زیر سوال؟ تا کی قراره این طرز فکر باقی بمونه. اگر تو هر چیزی حد و حدود خودت و بشناسی دیگه مشکلی پیش نمیاد. یه بار گفته بودی هر کی حجاب نداره بی عفته حالا هم میگی هر کی با جنس مخالفش دوسته نجیب و پاک نیست.
شما مشکلتون اینه که ازتمام حرفهای من برداشت علط دارید
اقای محترم با اینکه تمایلی به هم پست شدن باشماندارم ولی لازمه بگم من نگفتم هرکی بی حجابه بی عفته یا بالعکس هرکی باحجابه ادم پاک وسالمیه !منظورم دخترهای بدحجاب هستند!! به نظرشما دختری که مانتو خیلی تنگ وکوتاه وشلوارهای خیلی تنگ میپوشه دکمه های مانتوشم ازبالا و پایین بازه و همه بدنش بیرونه وارایشی می کنه که مخصوص هنرپیشه ها یا زنهای ........هست به نظرت ادم سالم ونجیبیه
شما ازدواج کردی دوست داری زنت به این شکل دراجتماع ظاهربشه؟(حتما دوست دارید که دفاع میکنید)

دردوستیهای بین دختروپسرمعمولا اولین چیزی که بوجود میاد مسائل نفسانیه و واین یعنی ازبین رفتن نجابت و پاکی وودوستیها ی معتدد وگناهان متعدد

ملیسا

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما نظرت اینه که بادوست شدن های متعدد باید متوجه شدطرف به دردازدواج میخوره یانه؟

اقای محترم با اینکه تمایلی به هم پست شدن باشماندارم ولی لازمه بگم من نگفتم هرکی بی حجابه بی عفته یا بالعکس هرکی باحجابه ادم پاک وسالمیه !منظورم دخترهای بدحجاب هستند!! به نظرشما دختری که مانتو خیلی تنگ وکوتاه وشلوارهای خیلی تنگ میپوشه دکمه های مانتوشم ازبالا و پایین بازه و همه بدنش بیرونه وارایشی می کنه که مخصوص هنرپیشه ها یا زنهای ........هست به نظرت ادم سالم ونجیبیه
شما ازدواج کردی دوست داری زنت به این شکل دراجتماع ظاهربشه؟(حتما دوست دارید که دفاع میکنید)

دردوستیهای بین دختروپسرمعمولا اولین چیزی که بوجود میاد مسائل نفسانیه و واین یعنی ازبین رفتن نجابت و پاکی وودوستیها ی معتدد وگناهان متعدد
عزیزم من با این حرفت مخالفم . هر دوستی هم منجربه ... نمیشه .

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب شد نگفتین علت جنگ 8ساله و جنگ عراق و آمریکا و حمله ی اسراییل به غزه هم روابط دختر و پسره:w06:
واقعا چه اشکالی داره دو تا آدم در هزاره ی سوم وقتی هردو میدونن میتونن حد و حدود خودشون رو رعایت کنن با هم دوست باشن؟!:surprised:اصلا این چه ربطی به خیانت داره؟!شاید شما هنوز دارین توی ذهنتون دوستیهای بچه های 17 18 ساله رو تداعی میکنین که اینطور میگین.من اونا رو قاطی دوستی حساب نمیکنم من بهشون میگم بچه بازی.اما دو تا آدم عاقل و بالغ بچه بازی نمیکنن دوست میشن:w16:
منیره حان من منکر دوستی های سالم نیستم
تو این جامعه پراز فساد ما هنوز دختر و پسرهایی هستند که نجابتشون از دست نرفته ولی همین دوستی سالم اگر تکرار بشه چی؟تا کی میتونه سلامت در دوستی رو حفظ کنه!انسان در دوران جوانی پراز غرایز نفسانیه و کنترل کردن این غرایز بسیار مشکل و هران احتمال هر گناهی وجود داره

ولی در کل اگر شخص تا زمان ازدواجش فقط با یک نفر دوستی سالم داشته باشه و به اون شخص وفادار بمونه و عادت به دوست های متعدد پیدا نکنه این نوع دوستی شاید تقریبا قابل قبوله باشه (اگرچه در اسلام همین دوستی هم رد شده)

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا برای اینکه پاسخی به سوال استارتر داده باشم و تاپیک منحرف نشه میگم که اون شخصو به سرعت از قلب و مغزم پاکش میکنم

soper.star

عضو جدید
حالا برای اینکه پاسخی به سوال استارتر داده باشم و تاپیک منحرف نشه میگم که اون شخصو به سرعت از قلب و مغزم پاکش میکنم

ای ولا ونوس جان;)
هر چند باس بگم که گفتنش راحته
بخصوص واسه شما که تو این مورد ظاهرا بی تجربه هم هستی

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ولا ونوس جان;)
خانمی عقل حکم میکنه علاقه وخواستن باید دوطرفه باشه وگرنه خرد میشی و چیزی از غرورت باقی نمی مونه

Excalibur

عضو جدید

ونوس جان جواب این سئوال باشما!!!

نه دیگه نشد واسه هم شاخ و شونه بکشیم!!! کسی این حرف رو نزده لطفا وقتی نظر یکی رو میخونی ناراحت نشو اگه خوشت نیومد ادامه نظرشو نخون و توجهی نکن و نظر خودتو بده

دوستی متعدد نه!! ببین ونوس جان اگه کسی تعدداً دوستیش رو به هم میزنه و دوست جدید پیدا میکنه یه مشکلی داره خب!!
منظورم فقط دوستی با جنس مخالف نیست ها!!!

کسی از اون نوع پوششی که شما گفتی دفاع نمیکنه مگر اینکه خودش اونجوری باشه در هر صورت این واضحه که بد حجابی بدتر از بی حجابیه...دلیل هم دارم واسه حرفم اما در این مقال نمی گنجد:w12:
در مورد مسائل نفسانی...خب باید هدف را دید!!! هر یک از روشهای ازدواج نقصها و مزیت هایی داره...روش سنتی مزایای خودش و معایبشو داره این روش هم یکی از معایبش همین عدم اطمینان از وجود یا عدم وجود مسائل نفسانیه...اما قابل کنترله

عزیزم من با این حرفت مخالفم . هر دوستی هم منجربه ... نمیشه .

100% موافقم

منیره حان من منکر دوستی های سالم نیستم
تو این جامعه پراز فساد ما هنوز دختر و پسرهایی هستند که نجابتشون از دست نرفته ولی همین دوستی سالم اگر تکرار بشه چی؟تا کی میتونه سلامت در دوستی رو حفظ کنه!انسان در دوران جوانی پراز غرایز نفسانیه و کنترل کردن این غرایز بسیار مشکل و هران احتمال هر گناهی وجود داره
ولی در کل اگر شخص تا زمان ازدواجش فقط با یک نفر دوستی سالم داشته باشه و به اون شخص وفادار بمونه و عادت به دوست های متعدد پیدا نکنه این نوع دوستی شاید تقریبا قابل قبوله باشه (اگرچه در اسلام همین دوستی هم رد شده)
بله اسلام اون موقعی این بحث ها رو کرده که سن ازدواج هم گفته طوری انتخاب بشه که جوانها غرایزشون به سمت فساد نره اما وقتی نظام و جامعه نمیتونه زمینه رو برآورده کنه تضمینی برای حفظ و تداوم وجود نداره البه من خیلی هم حرف شما رو قبول ندارم...اما با برخی اساس فکری شما موافق اساسی!:w11:

طرف میخواد خودشو سر به نیست کنه این تشویقش میکنه!!!:w15:

به عمل کار برآید به سخن رانی نیست!

ای ولا ونوس جان;)

بابا پیشکسوت

بخدا با کس دیگهای نیستم...........................
:cry::cry::cry:

تو که تکلیفت از قبل مشخصه...از همون استارت تاپیک مشخصه!!!!
زن ذلیل!!! کارت تمومه تو!!! تو همون باید خودتو بکشی!!!

خب منم نظر بدم؟ سعی میکنم علتش رو بپرسم بعلت ارزش طرف سعی در رفع کردن مشکل و حفظش میکنم مگر اینکه واقعا حضور من نتونه واسش کارساز باشه!:w11:

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا تو می خوای من با کس دیگهای باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:redcard:
شما متوجه نمیشی خانم ها وقتی بوی خیانت به مشامشون برسه بشدت ناراحت وعصبی میشن و افعال معکوس استفاده میکنند
معلومه سوپر استار بشدت از دستت عصبیه (سوپر استار جان ببخشید دخالت کردمااا)
شما پسرا همه چی مستقیم باید بهتون گفته بشه تا بفهمید؟

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی تمام حادثه از دست می رود
گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست
وقتی که قلب به خون شده بشکست می رود
اول اگر چه با سخنی از عشق آمده
آخر خلاف آنچه که گفته بود می رود...
اگر اون نمی خواد....مهم اینه که فرصت با تو بودن رو از دست داده...حتما خدا بهتری رو برات گذاشته..حتی اگه این فقط یه خیال باشه..من جا نمی زنم...اما یه مدت مطمئنم که در جا می زنم....اگه دوس داشتنم عمیق باشه حالا هر ثانیه نبودنش این حس رو بیشترم می کنه...خیلی سخته..این رو 2 سال که احساس می کنم..با همه چیزایی که از نبودنش یاد گرفتم...با وجود سیاهی هایی که نبودش ازش فهمیدم..اما هنوزم دوسش دارم.....:heart:
....و دوست داشتن حوصله می خواهد

soper.star

عضو جدید
خب منم نظر بدم؟ سعی میکنم علتش رو بپرسم بعلت ارزش طرف سعی در رفع کردن مشکل و حفظش میکنم مگر اینکه واقعا حضور من نتونه واسش کارساز باشه!:w11:
نه خدا نکنه واسه تو هم پیش بیاد
آق حامد به نظر من که تقصیره داداشمونه
حالا دلایلش بماند
به قول یه نفر(خودش میدونه کیه)
کسی که خود کشی میکنه شجاع ترینه
منم شاید به خاطر همین تشویقش کردم
در ضمن تشویقم واسه متن بالاشم بود:cool:

Excalibur

عضو جدید
خب سعی کن از این به بعد باشی
یه نصیحت خواهرانه ی دیگه:
سعی کن بچزونیش
ای کارو به خاطر آبجیت بکن
باشه؟

به این میگن نصیحت خواهرانه!!! یعنی همچین خواهر شوهرانه است که نگو!!!
از اینا که تو فیلما نشون میدن!!!

Excalibur

عضو جدید
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی تمام حادثه از دست می رود
گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست
وقتی که قلب به خون شده بشکست می رود
اول اگر چه با سخنی از عشق آمده
آخر خلاف آنچه که گفته بود می رود...
اگر اون نمی خواد....مهم اینه که فرصت با تو بودن رو از دست داده...حتما خدا بهتری رو برات گذاشته..حتی اگه این فقط یه خیال باشه..من جا نمی زنم...اما یه مدت مطمئنم که در جا می زنم....اگه دوس داشتنم عمیق باشه حالا هر ثانیه نبودنش این حس رو بیشترم می کنه...خیلی سخته..این رو 2 سال که احساس می کنم..با همه چیزایی که از نبودنش یاد گرفتم...با وجود سیاهی هایی که نبودش ازش فهمیدم..اما هنوزم دوسش دارم.....:heart:
....و دوست داشتن حوصله می خواهد

به یه چیزی معتقدم!!
اونی که تو رو نمیخواد لایقت نیست!!!
منظورم کلاً بود ها!!!

venous_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
ونوس جان جواب این سئوال باشما!!!
ا
دوستی متعدد نه!! ببین ونوس جان اگه کسی تعدداً دوستیش رو به هم میزنه و دوست جدید پیدا میکنه یه مشکلی داره خب!!
منظورم فقط دوستی با جنس مخالف نیست ها!!!

کسی از اون نوع پوششی که شما گفتی دفاع نمیکنه مگر اینکه خودش اونجوری باشه در هر صورت این واضحه که بد حجابی بدتر از بی حجابیه...دلیل هم دارم واسه حرفم اما در این مقال نمی گنجد:w12:
در مورد مسائل نفسانی...خب باید هدف را دید!!! هر یک از روشهای ازدواج نقصها و مزیت هایی داره...روش سنتی مزایای خودش و معایبشو داره این روش هم یکی از معایبش همین عدم اطمینان از وجود یا عدم وجود مسائل نفسانیه...اما قابل کنترله

100% موافقم

بله اسلام اون موقعی این بحث ها رو کرده که سن ازدواج هم گفته طوری انتخاب بشه که جوانها غرایزشون به سمت فساد نره اما وقتی نظام و جامعه نمیتونه زمینه رو برآورده کنه تضمینی برای حفظ و تداوم وجود نداره البه من خیلی هم حرف شما رو قبول ندارم...اما با برخی اساس فکری شما موافق اساسی!:w11:

به عمل کار برآید به سخن رانی نیست!
1-این دوتا خرده حسابی باهم دارن که خودشون ازپس هم برمیان:smile:
2- من منظورم دوستی های غیرهم جنس بود ولی درکل بله کسانی که دوستی های متعدددارند ادمهای بوالهوسی هستند که متاسفانه اکثریت دوستی ها به همین دلیله
3-دوستی هایی که به بهانه ازدواج انجام میشه تقریبا خیلی زیاد شده وهمه میدونیم فقط برای سواستفاده ازطرفه
4- به نظرشما چون سن ازدواج بالارفته اینگونه دوستیها جایزه؟

soper.star

عضو جدید
شما متوجه نمیشی خانم ها وقتی بوی خیانت به مشامشون برسه بشدت ناراحت وعصبی میشن و افعال معکوس استفاده میکنند
معلومه سوپر استار بشدت از دستت عصبیه (سوپر استار جان ببخشید دخالت کردمااا)
شما پسرا همه چی مستقیم باید بهتون گفته بشه تا بفهمید؟
ولی ونوس جون من عصبی نشدم
اصلا چرا باید عصبی بشم
راست گفتم
بره با یکی دیگه به درک مطمئنم اون دختره هم اگه اینجا بود همینو میگفت
اومده یه طرفه داره حرف میزنه
بره با دوس دخترش قضیه رو حل کنه چرا داره جار میزنه
اصلا به منو تو چه؟
تنها کمکی که تونستم بهش بکنم همین بود
بره بایکی دیگه(این بهترین کاره)

Excalibur

عضو جدید
ولی ونوس جون من عصبی نشدم
اصلا چرا باید عصبی بشم
راست گفتم
بره با یکی دیگه به درک مطمئنم اون دختره هم اگه اینجا بود همینو میگفت
اومده یه طرفه داره حرف میزنه
بره با دوس دخترش قضیه رو حل کنه چرا داره جار میزنه
اصلا به منو تو چه؟
تنها کمکی که تونستم بهش بکنم همین بود
بره بایکی دیگه(این بهترین کاره)

متاسفم واسه این طرز صحبت کردن!!!!
همه آزادن تاپیک بزن این کاربرا هستن که انتخاب میکنن وارد بشن و جواب بدن یا نه!!!
اگه به شما ربطی نداره دلیلی واسه اظهار نظر هم نمی مونه!!!
متاسفم که هنوزم یاد نگرفتیم با هم حرف بزنیم! فقط بلدیم با هم دعوا کنیم...

soper.star

عضو جدید
به این میگن نصیحت خواهرانه!!! یعنی همچین خواهر شوهرانه است که نگو!!!
از اینا که تو فیلما نشون میدن!!!
نه داداش
یه چیزی هست که اینو گفتم
هنوزم میگم بچزونش

با بعضیاشون باس اینجوری رفتار کرد
یه حسی بهم میگه این دختره هم از اوناس:razz:
آقا کریستین کاری که مگمو بکن

آخرین ویرایش:

soper.star

عضو جدید
متاسفم واسه این طرز صحبت کردن!!!!
همه آزادن تاپیک بزن این کاربرا هستن که انتخاب میکنن وارد بشن و جواب بدن یا نه!!!
اگه به شما ربطی نداره دلیلی واسه اظهار نظر هم نمی مونه!!!
متاسفم که هنوزم یاد نگرفتیم با هم حرف بزنیم! فقط بلدیم با هم دعوا کنیم...
ایشون از من خاستن که وارد بشمو جواب بدم من خودم انتخاب نکردم
مث اینکه داره توهین میشه به من
تهمتم که بعضیا میزنن
شوما خودت بودی وقتی میدیدی دارن الکی الکی بت تهمت میزنن چجوری صحبت میکردی؟
واس خاطر همینم اظهار نظر کردم

Excalibur

عضو جدید
1-این دوتا خرده حسابی باهم دارن که خودشون ازپس هم برمیان:smile:
2- من منظورم دوستی های غیرهم جنس بود ولی درکل بله کسانی که دوستی های متعدددارند ادمهای بوالهوسی هستند که متاسفانه اکثریت دوستی ها به همین دلیله
3-دوستی هایی که به بهانه ازدواج انجام میشه تقریبا خیلی زیاد شده وهمه میدونیم فقط برای سواستفاده ازطرفه
4- به نظرشما چون سن ازدواج بالارفته اینگونه دوستیها جایزه؟

1-کدوم دو تا؟؟ خب ایرادی داره نظر بدیم؟؟
2- البته بستگی به سن و شرایط هم داره!!! باید دید کی از چه راهی برای دوستی اقدام میکنه با چه وضعیتی با چه برخوردی و.... نمیدونم اکثریت اینجوریه یا نه اما تعدادش کم نیست
3-بهانه!!! بسیار کلمۀ بجایی به کار بردی ونوس جان! دقیقا این مهمه که بهانه است یا نیت! که همونطور که گفتم نقص فعلی این عیب در حالت کلی عدم اطمینان از همین جنبه هستش...البته می تونه قابل تشخیص باشه اگر طرف دوم قضیه(کسی که پیشنهاد رو میشنوه) بتونه خوب تجزیه و تحلیل کنه(البته بگم اونقدر گرگ تو این جامعه در لباس بره هست که نگو!!!! ولی به ندرت کسی برای بوالهوسی وقت زیادی صرف میکنه!!!اینم باید در نظر داشت)
4-دوستی با نیت ازدواج بله ... حتی اگر به بن بست بخوره اما دوستی به منظور رفع نفسانیات خیر! البته اون اسمش دوستی نیستها! یه جور معامله است به نظر من! فکر کنم بهتزه بحث نکنیم چون من و شما هم نظریم اما با بیان های مختلف و اختلاف نظرمون هم اختلاف سلیقه ایت نه اختلاف تو بنیان
بنظرم بیاین به استارتر همون پیشنهاد که من دادم رو بدیم(خودشو بکشه) که یه زن ذلیل از رو زمین کمتر شه!!!

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
به یه چیزی معتقدم!!
اونی که تو رو نمیخواد لایقت نیست!!!
منظورم کلاً بود ها!!!
منم همین طور....اما دوس داشتن اینا رو که نمی فهمه....
آدم تو زمان می فهمه که خیلی چیزا به نفع خود آدمه