دوست داشتن

pejman.pna

عضو جدید
کاربر ممتاز
[quote=venous_20;1120007]منظورمن به استارترنبود کلی گفتم
شما نظرت اینه که بادوست شدن های متعدد باید متوجه شدطرف به دردازدواج میخوره یانه؟

شما مشکلتون اینه که ازتمام حرفهای من برداشت علط دارید
اقای محترم با اینکه تمایلی به هم پست شدن باشماندارم ولی لازمه بگم من نگفتم هرکی بی حجابه بی عفته یا بالعکس هرکی باحجابه ادم پاک وسالمیه !منظورم دخترهای بدحجاب هستند!! به نظرشما دختری که مانتو خیلی تنگ وکوتاه وشلوارهای خیلی تنگ میپوشه دکمه های مانتوشم ازبالا و پایین بازه و همه بدنش بیرونه وارایشی می کنه که مخصوص هنرپیشه ها یا زنهای ........هست به نظرت ادم سالم ونجیبیه
شما ازدواج کردی دوست داری زنت به این شکل دراجتماع ظاهربشه؟(حتما دوست دارید که دفاع میکنید)

دردوستیهای بین دختروپسرمعمولا اولین چیزی که بوجود میاد مسائل نفسانیه و واین یعنی ازبین رفتن نجابت و پاکی وودوستیها ی معتدد وگناهان متعدد[/quote]
نه دوست عزیز شما دقیقا بیان کردید که هر کی حجاب نداره الان هم دقیقا بیان کردید که تمام دوستیها. من استثنا توش ندیدم. در مورد خانمها با مشخصاتی که گفتید، باز همه رو بیان کردید. نگید نه. کاملا با شما موافقم. کسی که حجاب رو قبول نداشته باشه، شاید اینجوری لباس بپوشه در صورتیکه می تونه آدم بسیار نجیبی باشه. در مورد همسر آینده من هم به خودم مربوطه که دلم می خواد چه جوری لباس بپوشه. شاید دلم بخواد چادری باشه، شاید حتی در جوامعی که امکانش باشه، دلم بخواد با شلوارک بره بیرون. اصلا ربطی نداره. فقط شما لطف کن علایقت رو خوب ندون و بقیه رو بد.
ملیسا جان دقت کنی میبینی نوشتم معمولا نه همیشه

در مورد کلمه معمولا هم عرض می کنم که این واژه به معنای اکثر اوقات هست (وقتی که حدود 70 تا 80 در صد مساله ای رخ بده) یعنی شما میگی تو 70 تا 80 درصد اوقات دوستیها به مسایل نفسانی ختم میشه. یا فکر خیلی منحرفی داری شما یا آدم بسیار ضعیفی هستی که در دوستی با پسر نمی تونی خودتو نگه داری که چنین تخمینی می زنی.
1-این دوتا خرده حسابی باهم دارن که خودشون ازپس هم برمیان:smile:
2- من منظورم دوستی های غیرهم جنس بود ولی درکل بله کسانی که دوستی های متعدددارند ادمهای بوالهوسی هستند که متاسفانه اکثریت دوستی ها به همین دلیله
3-دوستی هایی که به بهانه ازدواج انجام میشه تقریبا خیلی زیاد شده وهمه میدونیم فقط برای سواستفاده ازطرفه
4- به نظرشما چون سن ازدواج بالارفته اینگونه دوستیها جایزه؟

????????????????????????

*MonALizA*

عضو جدید
هیچیییییییی....:w12:
مشکله خودشه چرا من کاری بکنم!!!!:w01:

اصلا دوست دختر/پسر چیه؟مانع پیشرفت...من که نمیدونم ولی فکر نمیکنم خیلی ام خوب باشه کلا...یعنی فکر میکنم نبودش بهتر از بودش باشه.

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
منیره حان من منکر دوستی های سالم نیستم
تو این جامعه پراز فساد ما هنوز دختر و پسرهایی هستند که نجابتشون از دست نرفته ولی همین دوستی سالم اگر تکرار بشه چی؟تا کی میتونه سلامت در دوستی رو حفظ کنه!انسان در دوران جوانی پراز غرایز نفسانیه و کنترل کردن این غرایز بسیار مشکل و هران احتمال هر گناهی وجود داره

ولی در کل اگر شخص تا زمان ازدواجش فقط با یک نفر دوستی سالم داشته باشه و به اون شخص وفادار بمونه و عادت به دوست های متعدد پیدا نکنه این نوع دوستی شاید تقریبا قابل قبوله باشه (اگرچه در اسلام همین دوستی هم رد شده)
ما جامعه ی پر از فساد نداریم عزیزم.آدمهای فاسد توی جامعه داریم.یعنی هنوز فاسدین اکثریت رو نگرفتند.نتیجه اینکه هنوز امیدی هست .فقط کافیه باور داشته باشیم.
میتونه تا همیشه سلامتش رو حفظ کنه.حتی اونی که دوستیهای متعدد داره لزوما فاسد و خراب یا بوالهوس نیست.اینا حرف ماست.
حالا اومدیم با اون یه نفر به مشکل برخورد باید تا آخر عمرش حسرت بخوره؟!نمیشه که.بالاخره یه راهی یه روشی ابداع میکنه.یکیش میتونه دل بستن به یه آدم دیگه باشه.
حالا ما خیلی دین رو تمام و کمال اجرا نمیکنیم که به یه دوست شدن دختر و پسرش گیر بدیم.کار از ریشه و بن خرابه:razz:

نه دیگه نشد واسه هم شاخ و شونه بکشیم!!! کسی این حرف رو نزده لطفا وقتی نظر یکی رو میخونی ناراحت نشو اگه خوشت نیومد ادامه نظرشو نخون و توجهی نکن و نظر خودتو بده

اگه من بگم عصبانی شدم جوابش رو ندم بعدی هم همینو بگه.دو روز دیگه ممکنه این اظهار نظر توی یه جمع جدیتر صورت بگیره و براش خیلی بدتر تموم شه.بذار حالا که من میتونم بدون اینکه احترام و غرورش رو زیر سوال ببرم بهش بگم که این نوع حرف زدن که 100%یه چیز رو بد یا خوب بدونه و همه رو با یه چوب برونه درست نیست.برای خودش درست نیست:w16:

sharlin

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست پسر که ندارم..
دوست دخترمم قر کنه می رم منت کشی... اگه بازم راضی نشه دیگه کتکش می زنم..