دوستداران دکتر علی شریعتی بیان اینجا

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
روزی مردی , عقربی را دید که درون آب دست و پا می زند . او تصمیم گرفت عقرب را نجات دهد , اما عقرب انگشت او را نیش زد. مرد باز هم سعی کرد تا عقرب را از آب بیرون بیاورد , اما عقرب بار دیگر او را نیش زد . رهگذری او را دید و پرسید:”برای چه عقربی را که نیش می زند , نجات می دهی” . مرد پاسخ داد:”این طبیعت عقرب است که نیش بزند ولی طبیعت من این است که عشق بورزم
:w30:

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما چه رنجی است لذت ها را تنها بردن و چه زشت است زیبایی ها را تنها دیدن و چه بدبختی آزاردهنده ای است تنها خوشبخت بودن! در بهشت تنها بودن سخت تر از کویر است:w05:

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز

به سه چیز تکیه نکن ،غرور، دروغ و عشق. آدم با غرور می تازد، با
دروغ می بازد و با عشق می میرد .:w30:

negin1990

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام
یکی از این اعضای اصلی این تاپیک و از مشوقان این تاپیک نگین عزیزه که فکر کنم با این تاپیک قهر کرده ،
که اگه تا حالا نبود ابن تاپیک پیش نمیرفت
ازش خواهش میکنم به این تاپیک برگرده

نه بچه ها خودشو لوس میکنه:biggrin:
منو قهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم تو اون یکی تاپیک
اونجا بیتره!
شومام بیاین!
دل نامه یا نامه دل

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز

mrsadi677

عضو جدید
از آدم ، دو پسر باز ماند ، دو آدمیزاد ، هابیل دامدار را برادرش قابیل ملاک کشت ، مرگ قابیل را کسی خبر نداده است ، قابیل نمرده است ، او که وارث آدم شد ، یک غاصب بود ، یک قاتل ، برادر کش ، شهوت پرس ، مالک و عاصی بر خداوند و خلف ناخلف آدم بنی آدم حاکم بر تاریخ بنی قابیلند

mrsadi677

عضو جدید
خداوندا به هر که دوست می داری بیاموز که عشق از زندگی کردن بهتر است
و به هر که دوست تر می داری بیاموز که دوست داشتن از عشق برتر است

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
دو پدیده را مردم یا عوام نمی توانند از هم سوا کنند یکی شور مذهبی است یکی شعور مذهبی.که این دو ربطی به هم ندارند آن کسی که شور مذهبی دارد خیال می کند که شعور مذهبی هم دارد

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بچه ها خودشو لوس میکنه:biggrin:
منو قهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفتم تو اون یکی تاپیک
اونجا بیتره!
شومام بیاین!
دل نامه یا نامه دل
سلام و تشکر از همه دوستان

و تشکر از نگین عزیز ، تاپیک دل نامه یا نامه دل هم هست
از دوستان دعوت میکنم به اون تاپیک هم سر بزنند

ارادتمند شما

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی دوست دارد آنچنان که پول دارد و جاه و مقام دارد ، زور دارد ، دیگری دوستدار کسی است چنان که فرزند کسی است ، همزاد و هم نژاد کسی است ، خویشاوند کسی نمی تواند خویشاوندی را نابود کند اما رفیق کسی می تواند رفاقت را نابود انگارد.

fire dragon

عضو جدید
کاربر ممتاز
;););)
آقا مهدی امیدوارم حرفهای دکتر همیشه الگوی زندگیت باشد و موفق باشی

دختر معمار

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنکه زیباتر سخن میگوید, کسی است که زیباتر هم می اندیشد .
و آنکه بهترین تعبیر را برای ادای مفهومی یا احساسی برگزیده است, کسی است که آن مفهوم و احساس را به بهترین گونه اش, تلقی کرده است.

*setareh66*

عضو جدید
کاربر ممتاز
آن چه بدان دچاریم حیرت انگیز تر از آن است که آن قدر خاطرجمع بود که دلهره ی قضاوت این و آن داشت و آن قدر بی درد زیست که از نقد ناقدی به فغان آمد!! (به نقل از از کتاب کویر)

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه سخت است و غم انگیز سرنوشت كسی كه طبیعت نمی تواند سرش را كلاه بگذارد و چه تلخ است میوه درخت بینایی . . .

turquoise

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا آتش مقدس شک را آنچنان در من بیافروز تا همه یقین هایی را که در من نقش کرده اند بسوزاند و آنگاه از پس توده این خاکستر لبخند مهراوه بر لبهای صبح یقینی شسته از هر غبار طلوع کند ...:w05:

MAHDI.VALVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از دوستان عزیزم تشکر میکنم که این تاپیکو از یادشون نبردن
خیلی ممنون

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگر با کلمات می توان از علی سخن گفت ؟

باید به سکوت گوش فرا داد تا از او چه ها می گوید ؟

او با علی آشناتر است.

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من شمع رمز خداست،رمز نیایش است،سمبل پرستش است،یادآور عشق های خوب دلها و نیز عشق های خوب عاشقان خدا.......کارش چیست؟؟سوختن و افروختن و گریستن و گداختن و دم بر نیاوردن و ایستادن و ذوب شدن و روشنی از سوزش خویش به محفل کوران بخشیدن و در زیر باران اشک و با شعله سوزان آتشی که از عمق هستیش سر می زند بر چهره ی هر ابلهی لبخند زدن و در انبوه خلایق تنهای تنها بودن و شمع هر انجمن بودن و با هیچ کسی خو نگرفتن.....آه که چه شباهتی است میان من و شمع.......علی شریعتی مزینانی(شمع)

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدای بازنشته شده و حکم خدایگان زمینی که حکم او میکنند و البته عقاید پلیدشان در پشت عظمت خدا و ما مردمان برده صفت.

negin1990

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردان در صید عشق به وسعت نامنتهایی نامردند
تا زمانی که مطمئن به تسخیر قلبی نشده اند عشق را گدایی میکنند
اما همین که مطمئن شدند
مردانگی را در کمال نامردی به جا میاورند