سلام دوست عزیز هم ماهی خردادیدر يکي از دبيرستان هاي تهران هنگام برگزاري امتحانات سال ششم دبيرستان به عنوان موضوع انشا اين مطلب داده شد که ''شجاعت يعني چه؟'' محصلي در قبال اين موضوع فقط نوشته بود : ''شجاعت يعني اين'' و برگه ي خود را سفيد به ممتحن تحويل داده بود و رفته يود ! اما برگه ي آن جوان دست به دست دبيران گشته بود و همه به اتفاق و بدون ...استثنا به ورقه سفيد او نمره 20 دادند فكر ميكنيد اون دانش آموز چه كسي مي تونست باشه؟ دکتر شریعتی
سلام دوست گل هم ماهيمسلام دوست عزیز هم ماهی خردادی
خیلی از پست زیبات ممنون
نشنیده بودم
سلام دوست عزیز هم ماهی خردادی
خیلی از پست زیبات ممنون
نشنیده بودم
خوب نشنیده بودم چیکارکنم؟جالبه که نشنیده بودین![]()
خوب نشنیده بودم چیکارکنم؟
بعدی رو بگو تا کسی نفهمیده زود تر از تو بگهبیا خودم بهت بگم که آبرومونو نبری بگی نشنیده بودم!
![]()
بعدی رو بگو تا کسی نفهمیده زود تر از تو بگه
سلامسلااااام
ديروز رفته بودم مزار دكتر شريعتي (تو شهر دمشق)
تا حالا نميدونستم اونجا دفن شده
ممنون از لطف بیکرانتهحالا الان خاطرم نیست
بعدا میگم
من که تا جایی که جون داشتم تو این تاپیکای تو نوشتم دیگه
پیر شدم مادر
حافظه ام ضعیفیده
![]()
ممنون از لطف بیکرانته
نمیدونم چه جوری جبران کنم محبتهای شما رو
این مطلبو مینویسم اگه کس دیگه ای نوشته بود همگی ببخشید چون حوصله نداشتم همه پستارو بخونم
نمیدانم پس از مرگم چه خواهد شد،نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه میسازد ولی بسیار مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد،گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ و بازیگوش و او یکریز و پی در پی دم گرم و خمودش را در من سخت بفشارد و خواب خفتگان خفته را آشته تر سازد،بدین سان بشکند هر دم سکوت مرگبارم را...
![]()
من نوشته بودم شرط می بندی ؟من نوشته بودمش قبلا
سلام
خوش بحالتون ، الان کجایید ؟
من تو را دوست دارم.. تو دیگری را.. دیگری دیگری را.. و این چنین است که ما تنهاییم.. دکتر شریعتی خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس ، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی ،زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم – از دکتر علی [...]