نه واسه منم مشکلی نداره، پرسیدم واسه اینکه ببینم میشه همه رو مهمون کرد یا نه
بچگی کرد
مطمئناً در میتینگ هم من و سرمد همدیگه رو راحت نمیذاریم ولی خوب اوکی![]()
چرا نمیشه، شما که خونتون نزدیک ماست؟خيلي دوست دارم بيام ولي نميشه
خواهشا رفتيد عكساش روب ديد
اقا مصطفي مسول اين كار شما ايدااااااااا
راستي بريد ختل آسمان
بابا نفري 8 تومن اردور
به خدا ميري اونجا ميوفتي رو غذا ها
اگه پايه باشيد خيلي خوش ميگذره![]()
راستش من بيام با تيپ پايي پرتم ميكنيد بيرونچرا نمیشه، شما که خونتون نزدیک ماست؟
اگه بخواید و بچه ها هماهنگ بشن ساعت و روزش رو عوض میکنیم، با ساعت یا روزش مشکل دارید؟؟؟
من دوربین درست حسابی ندارم، حالا چرا من؟
هتل آشمان خرج میره بالا خداییش، سرمد میفته تو دردسر،تازه 6 عصر کی حال داره غذه بخوره![]()
نه بابا ، من اصولاً در حضور جمعی که خانمها هم توش باشن بحث سیاسی نمی کنم، اینا همش من باب شوخی و مزاحه وگرنه نمیخوام سرمد و بقیه دوستان دلخور بشن که، میایم که سرمد رو ببینیم و با خاطره خوش برگردیم...ما هم از بحث و جدال عادلانه بدمون نمیاد والا مطمئنم که اگه من نتونستم بیام جناب سرمدخان به خوبی جای خالی بر و بچه های اینطرفی رو پر میکنه
به هر حال این دفعه که دیگه قرار نیست تو سپه خبری از باتوم و .....باشه پس راحت میشه حرف زد
الان بچه ها صداشون درمیاد تایپیکو سیاسی نکنید
چشم دیگه نمیگم
نزنین بابا این حرفا، بِچا سیچونا مخصوصاً طِر ِفا تکیه را هواشونا داریم....راستش من بيام با تيپ پايي پرتم ميكنيد بيرون
اخه من اصلا ...
2 سال ديگه ...
خب من شما رو دوست دارم گفتم شما
با موبايلم ميشه آآآآ![]()
سیچون همون حسین آباده؟نزنین بابا این حرفا، بِچا سیچونا مخصوصاً طِر ِفا تکیه را هواشونا داریم....
شما چی؟ 2 سال دیگه وات؟
بیایید دیگه، کلاس ملاس نزارید...
من موبایلم یادگاری یکیه، از 5 سال پیش تاحالا دلم نیومده عوضش کنم، دورینی موربین در حد vga داغون![]()
نه بابا ، من اصولاً در حضور جمعی که خانمها هم توش باشن بحث سیاسی نمی کنم، اینا همش من باب شوخی و مزاحه وگرنه نمیخوام سرمد و بقیه دوستان دلخور بشن که، میایم که سرمد رو ببینیم و با خاطره خوش برگردیم...
بابا سيچون يا سيچان ديگهسیچون همون حسین آباده؟
یا توحیدم شامل میشه یه قسمتیشو؟
تکیه کجاست؟؟؟
من انگار اصلا تو باغ نیستم!
شما هم طبق عادت مالوفتون، فقط اون تیکه از حرف رو که میتونید بهش بچسبید رو انتخاب میکنید وبقیه رو ول میکنید...
مجدد خندوندیم، دمت گرم
مخالفتتون با دولت و نظام هم از همین جنس جمله بالاتونه، اساساً از خیلی چیزها اطلاع ندارید، و روی هوا همینجوری یه چیزی یه جا شنیدید تکرارش میکنید، میگم حالا اینایی که گفتی کدوم بند کتاب قانون اساسی مملکته؟![]()
بچگی کرد![]()
بچه ها هفته دیگه میزارم تا همه متوجه بشن من از سرمد عذر خواهی میکنم نظرتون چیه؟
بچه ها هفته دیگه میزارم تا همه متوجه بشن من از سرمد عذر خواهی میکنم نظرتون چیه؟
چرا عذر خواهی؟بچه ها هفته دیگه میزارم تا همه متوجه بشن من از سرمد عذر خواهی میکنم نظرتون چیه؟
آهان فهمیدمبابا سيچون يا سيچان ديگه
همون جايي كه خونه قبلي ما بود
توحيد مياني كه ميدونيد كجاست ؟
اون طرفي كه رو به 4 باغ
تكيه شم مركزش ديگه![]()
علی تو که نمیایآره هفته دیگه خوبه که منم برسم بیام !
آره هفته دیگه خوبه که منم برسم بیام !
والا من بازم میگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
ولی خب ببین اکثریت چی میخوان دیگه من دوست دارم بیام ولی چون احتمالا نمی تونم بیام اینه که نظر نمیدم
واقعا؟؟؟؟؟حالا شاید اومدم
اصلا بزارین اول نظر شرقی
تا مجتمع پارک پیاده میریم و بعدشم اول مجتمع پارک " فرنی " مهمون موسس تاپیک
من خیلی وقته مجتمع پارک نرفتم بخصوص قسمت فروش وسایل موسیقیش مغازه اقای کشاورز استاد سنتور اصفهان
چرا عذر خواهی؟
آهان فهمیدم
علی تو که نمیای
چرا مردمو سر کار میذاری؟![]()
سر کارم میزاری؟
من میخوام همه باشن یعنی هفته دیگه هم نمیتونی؟
میگم بهت تو پ خ
ولی یه سوال فنی ااین چندمین میتینگتونه ؟
اتفاقا نه سنتور میزنم و نه خریدمیعنی میخوای بگی سنتور میزنی؟از مجتمع پارکم خریدی
![]()
مگه جایی میره؟؟؟یعنی میخوای بگی سنتور میزنی؟از مجتمع پارکم خریدی
اخه به من گفته بود اگه بشه بچه ها جمع شن خیلی خوب میشه تا من هستم
مگه جایی میره؟؟؟
اخرش کجا ؟پنج شنبه 8مهر خوبه هفته دیگه؟تاریخو چک کنین ببینین درسته؟ که دیگه همه جمع شن
اخرش کجا ؟
مهمون جیب کی ؟
شما از 4 راه توحید که از توی نظر شرقی برید به سمت چهاراه نظر، اولین کوچه سمت راست، میشه سیچون (سیچان)سیچون همون حسین آباده؟
یا توحیدم شامل میشه یه قسمتیشو؟
تکیه کجاست؟؟؟
من انگار اصلا تو باغ نیستم!
نه بلاخره بحث بالا میگیره احیانا و کدورتی پیش میاد، به همین خاطر به شخصه دوست ندارم با خانمها بحث سیاسی کنم، خاطره خوبی هم ازش ندارم توی دانشگاه.
بحث سیاسی ام زنونه مردونه شده جدیدا؟؟؟![]()
موفق باشیاین جمله واسه بالا بردن اعتماد به نفست خیلی خوبه اما سعی کن زیاد به کار نبریش
در مورد اینکه کدوم بند از قانون اساسیه واقعیتش از اوناس که زیاد به من شما ربط نداره ! اینا نیمه شب ساعت 2-3 تصویب میشه صب هم اجرایی میشه !
دیگه ببین چقد از سر و تهش زدم
زیادم پسر خاله نشو
در هر صورت امیدوارم به همتون خوش بگذره![]()
پس سرمد کنسل شد دیگه؟پنج شنبه 8مهر خوبه هفته دیگه؟تاریخو چک کنین ببینین درسته؟ که دیگه همه جمع شن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
دوستای مراغه ای بفرماید | همشهری ها! | 12 | |
![]() |
درخواست راهنمایی از بوشهری های عزیز.فوری | همشهری ها! | 0 | |
![]() |
وعده دیداررررررررر....... (مخصوص دخنرای عزیز باشگاه) | همشهری ها! | 53 | |
![]() |
یعنی ایرانه وشمالش.کجایید پس؟برارون خاخرون عزیز تشریفه بیارید | همشهری ها! | 1 | |
![]() |
عرب زبونای عزیز کجایید بابا | همشهری ها! | 497 |