دور کردن شیطان

javad ta

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نام خداوند يكتا و توانا

سوال حضرت يحيي از شيطان
شيطان نزد پيامبران الهى مى آمد و بيشتر از همه با حضرت يحيى انس داشت .
روزى حضرت يحيى به او گفت :من از تو سؤالى دارم.
شيطان در پاسخ گفت :مقام تو بالاتر از آن است كه سؤال تو را جواب ندهم ، هر چه مى خواهى بپرس ‍پاسخت را خواهم داد.
حضرت يحيى گفت: دوست دارم دامهايت را كه به وسيله آنها فرزندان آدم شكار كرده و گمراه مى‌كنى، به من نشان دهى .
شيطان گفت: با كمال ميل خواسته تو را بجا مى آورم .
شيطان در قيافه‌اى عجيب و با وسايل گوناگون خود را به حضرت نشان داد و توضيح داد كه چگونه با آن وسايل رنگارنگ فرزندان آدم را گول زده و به سوى گمراهى مى‌برد.
حضرت يحيى پرسيد: آيا هيچ شده كه لحظه‌اى به من پيروز شوى؟
ابليس جواب داد: نه، هرگز! ولى در تو خصلتى هست كه از آن شاد و خرسندم .
حضرت يحيي فرمود: آن خصلت چيست؟
شيطان پاسخ داد: تو مردي پرخور هستي و هنگامى كه بر سر سفره مي‌نشيني زياد مى‌خورى و سنگين مى‌شوى، بدين جهت از انجام بعضى نمازهاى مستحبى و شب زنده دارى باز مى‌مانى.
آنگاه حضرت يحيى گفت :من با خداوند عهد كردم كه هرگز غذا را به طور كامل نخورم و از طعام سير نشوم ، تا خدا را ملاقات نمايم .

و شيطان گفت :من نيز با خود پيمان بستم كه هيچ مؤمنى را نصيحت نكنم ، تا خدا را ملاقات كنم.شيطان اين را گفت و رفت و ديگر هيچ‌گاه بازنگشت
بدين وسيله حضرت يحيى يكى از مهمترين دامهاى شيطان را از خود دور نمود.

به اميد دور كردن تمامي دام هاي شيطان از خود

P.Guardiola

اخراجی موقت
سند این داستان چیه؟
همینجوری قصه کودکانه هست یا نه در تاریخ و سه کتاب ابراهیمی هم اومده؟ اگر اومده کجاس.
وگرنه اینجوری قصه سر هم کردن که کاری نداره.

اما اینکه پرخوری مشکل ایجاد میکنه چه ربطی به شیطان داشت؟
آب هم زیاد بخوری حالت تهوع به آدم دست میده اینا به خاطر اینه که معده یک ظرفیت محدودی داره که بخوای جلوتر بری، مغز رو تحت کنترل میگیره.

من ناخن رو هم از ریشه بگیرم درد میکشم، شیطان دخالت میکنه تو ناخن کشیدن؟:(
خواهشا هرچیزی رو به ماورالظبیعه ربط ندین، شیطان رو واسه یکسری از کارهای زندگیتون ازش بترسین حداقل توجیه داشته باشین.